Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cuchulainn
Windowsban más felhasználóként bejelentkezve.
Csináltam gyorsan egy freemailes címet, oda gond nélkül be tudok lépni.
A chromemal közben sikerült elérnem a fiókot de elég nyakatekert módon.
Ha simán a gmail felületén kleresztül akarok belépni akkor ugyanúgy nem megy.
De ha magába a chromeba karaok bejelentkezni (Bejelentkezés szinkronizálás) akkor egy másik hibaüzenetet kapok "A szinkronizálást végzõ szerver elfoglalt kérjük próbálkozzon késõbb" Ezután ha átváltok a gmail oldalára akkor belép a fiókomba automatikusan.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Ezt hogy érted, hogy "másik felhasználóként"?
Yahoo! Mail, freemail, citromail, kb. ezekre gondoltam.
Cuchulainn
Még egy dolgot észrevettem.
A gmail oldala kifejezetten lassan töltõdik be. Ha másik felhasználóként lépek rá akkor viszont azonnal (ott be is tudok jelentkezni)

Cuchulainn
Mire gondolsz?

Pl. ide az sgre simán beengedett, mást eddig nem nagyon próbáltam.

Csak a gmail fiókodba nem tudsz bejelentkezni?
Cuchulainn
Talán ide illik legjobban...

Nem tudok bejelentkezni a gmail fiókomba. Sem firefox, sem IE sem chrome alól. A hibaüzenet:
"Böngészõjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be."
A cookik be vannak kapcsolva. A google segédoldala tanácsára töröltem a cookikat és a gyorsítótárat de semmi eredmény. Aztán töröltem a firefoxot teljesen és újratelepítettem - újfent semmi eredmény. (A chrome is frissen lett felrakva)
Ugyanarról a géprõl de másik userként belépve mûködik, más géprõl is mõködik.
Tegnap még hibátlanul mûködött, ma meg már nem.

Valakinek van ötlete hogy mi a rosseb ez?

Ic3 m4n
Viszont most leszedtem opera böngészõt, abban faszán fut a youtube..

Ic3 m4n
Megvolt, és inkognitóban se jó.. 😞

Sziasztok.

Lehet nem ide való, de tudnátok linkeket adni olyan oldalakhoz ahol lehet magyar TV-csatornákat nézni?

Amiket ismerek egyre másra zárnak be - nem véletlenül persze - és már elfogytak a jók.

The Matrix has you...

wollnerd
Talán frissíts/telepíts újra az Adobe Flash Player-t...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Jim Morrison
Próbáld meg úgy, hogy kiüríted a cache-t, esetleg nézd meg inkognitó módban jó-e.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ic3 m4n
Chrome a böngészõm, és nem HDban, eddig is ugyan így néztem, és jó volt.. 2 hete kezdte kb..

Jim Morrison
1., Milyen böngészõt használsz?
2., HD minõségben nézel most videót? Ha igen régen simán ment?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ic3 m4n
Sziasztok!
Mostanában valamiért, akár melyik videómegosztó oldalon néznék videót/hallgatnék zenét, szaggat, laggol és akad a hang. Elõször azt hittem hogy a hangfal recseg, de ha gépen hallgatok zenét az tökéletesen jó, meg a filmek is faszák.
Mi lehet a baj?
Köszönöm elõre is!

pxxl
nm 😉

All hail the double x!

Szia!

Köszönöm a segítséget! Mûködik a dolog!

Üdvözlettel: gy?jt?

pxxl
FavBackup-al mentsd le a profilokat, és késõbb, új win-en pedig visszarakod az elõzõ állapotot 😊
(1 hete csináltam chrome, és opera mentést/visszaállítást)

All hail the double x!

Szervusztok!
Böngészõ programokat érint a kérdésem ( Firefox, Google Chrome, Opera).
Mindhárom programot kipróbálom néha. A gépem op. rendszerének problámája miatt úújra kell telepítenem a Windows-t.
A fent említett böngészõket Firefox-ot "SuperStart"; a Chrome-t "NewTab"; az Operát "Gyorshívó" kezdõlappal használom a korábban beállított weblap indítókép ikonokkal feltöltve.
Kérdésem: ezeket a kis ikonokat a fenti böngészõk melyik programfájlukban õrzik, ha egyáltalán õrzik?
A böngészõk újratelepítésekor szeretném elkerülni azt a macerás munkát, hogy újratelepítsem az ikonrendszert.

Üdvözlettel: gy?jt?

Lehet beszereztél egy vírust és azért jelentkezett ez a hiba úgy egybõl. Ajánlom lefuttatni a Malwarebyte's Antimalware-t. Letöltöd, telepíted, utána ajánlatod egy frissítést adni és utána csak egy gyors ellenõrzést.
Eredeti a Windows,le van futtatva az ellenõrzés.Explorer 8-at használom.
Rendszergazda vagyok,jelszóval.Csak a Microsoft Update miatt használom az explorert.Másik böngészõt szoktam használni.
most vagy nem vagy rendszergazda vagy csak nem eredeti a winfos. Egyébként se használj explorert 😊 van két másik jobb vagy három, de szerintem ne azt próbálgasd. Bár néha explorert nyit és nem tudsz mit csinálni vele, ez igaz. egyszerûen menj fel a microsoft.com -ra és ott a letöltéseknél (downloads) megtalálod az Explorer legújabb verzióját.

The Matrix has you...

A kérdés
Mi lehet a baj? Nem tudom megnyitni az automatikus frissítések szolgáltatást. A következõt irja ki.
Az automatikus frissítések szolgáltatás nem nyitható meg olvasásra ezen a helyen:Helyi számítógép.

Hiba: 5: vagy S: A hozzáférés megtagadva.

Hogyan lehet ezt a hibát kijavítani?
ötletek?
javaslatok?

Mi baja lehet? Eddig ment rendesen. Ha fel szeretnék menni a Microsoft Update oldalára ezt dobja be az Internet Explorer: Köszönjük érdeklõdését a webhelyünkrõl elérhetõ frissítések iránt.

A webhely használatához a Microsoft Internet Explorer 5-ös vagy újabb verziója szükséges.

Ha frissíteni szeretne a böngészõ legújabb verziójára, keresse fel az Internet Explorer letöltési webhelyét.

Ha más webböngészõt szeretne használni, a Microsoft Letöltõközpontban juthat hozzá a frissítésekhez, vagy az Automatikus frissítések funkció segítségével megszerezheti a legújabb fontos és biztonsági frissítéseket, megõrizve ezzel rendszere naprakészségét. Az Automatikus frissítések funkció bekapcsolása:

Kattintson a Start gombra, és válassza a Vezérlõpult parancsot.
Attól függõen, hogy a Vezérlõpult klasszikus vagy kategórianézetét használja, válasszon a következõ lehetõségek közül:
Kattintson a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
Kattintson a Teljesítmény és karbantartás hivatkozásra, azután a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
Kattintson a kívánt beállításra. Ne válassza az automatikus frissítések kikapcsolását.

Hogyan tudnám megjavítani?
Javaslatok? Ötletek?
Hol és mit kell állítani?

szerintem szerezz egy XP SP3 telepítõt - tudod honnan 😉 - és mountold be mondjuk deamon tools-ba, aztán mikor kéri a cd-t, akkor ezt a meghajtót add meg neki, talán sikerül megoldani a problémát.

The Matrix has you...

bujcsik555
próbáltam a beépített windowsost, meg valami nona free rögzítöt, valamint teamspeak, ventrillo, skype, mindbe belehallatszik, szóval nem értem.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tigeroo
japán nyelvi csomagot honnan tudnék tölteni? minden írást []-ként jelenít meg!

ha a területi beállításoknál akarom aktiválni, akkor kér SP3 cd-t...
Segítsetek légyszi!

A dvd rom megjahtóim valamiért nem mûködnek megfelelõen ( minden megírt lemez hibás lesz mindkét meghajtómmal, mindegy, hogy iso, fált írok ki video dvd formátumra vagy másolok egyik meghajtóról a másikra röptében).

Az eszközök tulajdonságainál ezt írja :

Milyen eszközillesztõre gondolhat ??? Minden fel van teleítve, csipszet, hidak, PCI IDE, ATA stb... Már rendszervisszaállítást is csináltam de a probléma ugyanez maradt ... 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Balumann
Próbáltad esetleg másik hangfelvevõvel?

bujcsik555
Így vannak a dolgok.

Próbáltam engedélyezett sztereo keverõvel, de lenémítva, semmi változás.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Balumann
Bár... elvileg ha le van tiltva a felvevõeszközöknél (vezérlõpult -> hang -> felvétel), akkor nem kéne, hogy minden hallatszódjon, mert azt nem is lehet kiválasztani akkor a programban sem. :/ Letiltottál minden más felvételi eszközt?

Balumann
Windows XP-nél egy "felvételi eszköz" volt, amit beállítottál a hangkártya beállításainál, azt tudta rögzíteni minden program.
Windows 7-ben már az alkalmazásoknak kell kiválasztani a megfelelõ eszközt. Amivel rögzíteni szeretnél, annak a beállításaiban nézz körül.

bujcsik555
Ezt hogy érted? Az output-ra tudom hogy lehet külön alkalmazásonként állítani a hangerõt, de inputnál hol? Vagy nem egészen értem hogy gondolod.

gergely1991
Tudtommal minden alkalmazáshoz, külön hangszabályozás van.<#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bujcsik555
Sziasztok.

Olyan problémám akadt, hogy ha mikrofonnal rögzíteni akarok, nem csak az hallatszik amit a mikrofon felvesz, hanem minden hang ami megy a gépen, azaz az összes output hangot rögzíti. Régen volt már ilyen problémám XP alatt, ott lenémítottam a stereo mix-et, és megoldódott. Most win 7-en ugyanezzel próbálkoztam, de ugyanúgy hallatszanak a hangok. Van valami amit másként kell win 7-nél? Guglival semmit nem találtam ami használ, mindenhol csak a stereomixet írják. Lehetséges hogy a hangkártya rossz(integrált)?

Köszi!

Particionáló programok nem szoktak szétvagdosni semmit, mozgatja a fájlokat rendszerint, ezért tart sokáig, mert mire pl. egy 4 Gb-os fájlt ide-oda rak az idõbe telik, hiszen az a fájl sem egy helyen van, hanem több kisebb helyre szétrakva. Ezeket meg keresni és az üres helyre rakni, az a sok meló.

The Matrix has you...

Az nem baj ha sokáig tart, csak adatot ne vágjon szét, az a lényeg😄
Balumann
Én az Eazeust ajánlom, az ingyenes Home Edition is tökéletesen megfelel a célra (rengeteget használtam, erre a célra is). De a Gparted is jó (azt is használtam sokszor 😄 ).

Viszont fontos, hogy a mellette levõ partícióból kell lecsípned, ha 'jobbra' van a rendszermeghajtótól akkor az elejébõl (az adatokat "arrébb fogja tolni", sok ideig tart, bár ez nyilván attól függ, mennyi adatot kell).

gergely1991
Pendrive-ról (is) indítható:gparted
Liverendszer linuxkernelt használva

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
A rendszermeghajtómon kevés a hely, ellenben a többi meghajtón van belõle bõven. Milyen programmal tudnék átparticionálni úgy, hogy a másik meghajtón csak a szabad területbõl csípjen le, az adatokból ne?
Metalmilitiakid
a buzi zone alarm XD thx!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gergely1991
Esetleg a tûzfalat tiltsd le mindkettõn.Ha mûködik akkor tedd kivételbe a kapcsolatot benne(azért addig ne csatlakozzatok a netre).

Metalmilitiakid
Kellene egy kis help megint. Adott egy router rajta 2 win 7 es gép, adatot akarunk áttolni megosztott mappába. egy munkacsoportban és egy otthoni csoportban vagyunk, már jelszóval is összekapcsoltuk a 2 gépet, látom minden mappáját amit megosztott, de mégis amikor rákattintok azt írja, hogy: nem tud kapcsolatot létesíteni nincs engedélyezve.. kérjen rendszergizda... Pedig be van állítva nyilvánosra és otthoni munkahelyre is, hogy ne kérjen jelszót, meglegyen a felderítés, engedélyezve legyen a megosztás, meg a média folyam meg minden és mégis ez van. Van valakinek ötlete ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
jóval halványabb lett, thx jó ötlet volt!

A monitor csatlakozóját igazítsd meg, mármint a videójel bemenetet (sok tûs). Ha vibrál a kép és közben megjavul, akkor azzal lesz a gond. Vagy magával a csatlakozófejjel vagy a monitorban lévõ aljzattal, lényegében kontakt hibája van. Ezzel még lehet élni, de sokat ne basztasd, mert csak elromlik még jobban és akkor lehet cserélni..az egyik olcsó a másik nem 😊

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
Az kérdésem lenne, hogy a monitorom olyat csinál mostanság, mintha elhúzná a szövegek végét thumb tool al. Tehát pl intézõben van egy fájlnév és ahogy van a név vége utána még van egy feketével vékonyodó csík. És nemtom, hogy ez most a monitor hibája vagy vmi más beállítási hiba. Ötletek ?

Sziasztok!

A következõ problémánk van. Barátnõm szeret receptvideókat letölteni. Remekül megy is neki a dolog, azonban a NLC gasztro oldalon nem mûködik az Orbit downloader. Sebaj, szereztem VSO és HIDownloadert, kipróbáltam és csont nélkül ment. Felrakta õ is ezeket, de ezek a progik valamiért nem látják a streamet. Rendszer: ugyanaz (win7), mindenféle böngészõt kipróbáltunk, router nincs, tûzfal kikapcs, vírusírtó ugyanaz, szolgáltató ugyanaz. Egyszerûen képtelenen vagyunk rájönni a problémára. Én ajánlottam neki egy windows újratelepítést, de õ mindenképpen ragaszkodik hozzá, hogy megtaláljuk a hibát.
Tippeket, ötleteket kérnék, kérlek benneteket, mert nagyon fontos :/

Amit még nem próbáltunk:
- videodriver frissitése
- hálókártya driver frissitése
- nekem klite codec van, neki divx (nem tudom probléma lehet-e)
- realplayer bekavarhat (nála fenn van, nálam nincs)

Szóval HELP és SoS, esküszöm, aki megtalálja a hibát, annak küldök sört vagy valamit!
Köszi!
Metalmilitiakid
Alaplap hálózati driver, esetleg valami külön wifi driver.

Barnabyka
Üdv!

Laptopra telepítettem fel a windows XP-t(sp3) és nem tudom elérni az internetet! Wifi-s router van arra kéne rácsatlakozni! Valaki tudna segíteni?