20837
Segítséget kérek
  • zorba3333
    Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni az alábbi probléma megoldásában:
    Egy frissen telepített Win7 Ultimate/64bit rendszerre telepítettem a Comodo Internet Security legfrissebb változatát.
    A telepítést követően minden újraindításkor ez a hibaüzenet fogad:

[IMG][/IMG]
    (A képre kattintva nagyítható a hibaüzenet)

A neten többen írják, hogy a program törlésével, és egy registry tisztítással megoldódik a gond, és megszűnik a hiba.
    Nos, nekem ugyanúgy megmaradt az említett hibajelenség.

Amit már próbáltam:
    Lehetéges megoldások, amik sajnos nem vezettek eredményre

Nincs másik vírusirtó, vagy tűzfal telepítve.

Mi lehet a gond?
    Mit kellene be/át állítanom, hogy visszaálljon az eredeti állapot?

A segítséget előre is köszönöm!
  • Metalmilitiakid
    OBS (open broadcaster software) képes egyszerre több forrást is kezelni, csak azt nem tudom, hogy ezeket hogy rakja egybe a képernyőre ugyebár, mivel én csak a monitoron zajló dolgokat streamelem vele, ahol nincs 2 nem egymásra illő dolog, mint ami 2 kameránál alap, de sztem egy próbát megér.
  • 1gator1
    Sziasztok!
    Több kameraval szeretnek streamingelni egy esemenyt, van AWS EC2 serverem oda lonem fel a videokat, de az adobe flash live encoder nem kepes tobb kamerat kezelni.
    Nincs esetleg egy jo mixer program, amivel meg lehet/ossze lehet vagni a bejovo streameket es ugy tovabblokni a szerverre?
    koszii
  • RYO21
    Thunderbirdet használok, az de mondjuk a webmailben is megjelennek a Thundertól függetlenül ezek a spamek.
  • gergely1991
    Csak nem klienst használsz erre?
    Kaspersky Rescue Disk
  • kamionosjoe
    Én arra gondolok, hogy kaptál egy vírust és a nevedben az e-mail címedről spammel valaki, gondolom ezért kapod a téves címről az e-mail-eket. Nekem akkor jött ilyen levél amikor rossz címre küldem el egy levelet. Persze lehet, hogy tévedek valaki aki érti is hozzá olyan is válaszoljon, de egy jelszó cserét azért a biztonság kedvéért csinálj szerintem. :)
  • RYO21
    E-mailezésel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
    Állandóan kapok valami spam-et és mindig ugyanazt, a szolgáltatóm szerint saját magamnak küldöm. Próbáltam már mindenféle spam szűrőt de akkoris van hogy naponta 700 e-mailt is kapok.
    Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@MISSING_DOMAIN> ez a feladó címe, és semmit sem lehet tenni ellene. Valami ötlet hogy hogyan lehetne kiírtani ezt a spamet ami valószínűleg egy vírus lehet?
  • trident

http://kepkezelo.com/images/3v2cn9jqapicippk6wid.jpg
  • trident
    Szeretnék egy videót elforgatni (mobillal vették fel, és mint lehet látni, el kell fordítani).
    Ez nem okoz gondot, de a képméret igen. Bármire állítom, szét van húzódva a videó....

Autómatikus, teljes kiterjesztés, 16:9; 4:3; 5:4; 3:2 arányok vannak... Hogy oldhatom meg?
  • SudoSu
    a képet még Win 8 alatt csináltam még úgy fél éve azt használtam, de nem változott azóta hardware. Windows 7-en is működött a CUDA szóval tuti nem az OS hibája
  • SudoSu
    Hali!
    Az lenne a kérdésem hogy Cyberlink Powerdirector 11 Ultra verziójában miért nem tudom kihasználni a NVIDIA Cuda technológiát renderhez? Rendszer újra telepítés után jelentkezett a probléma, eddig tudta kezelni! Powerdirectorhoz az összes frissítés telepítve van!

VGA Típusa: NVIDIA Geforce 610M

Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate x64
    NVIDIA driverből a legfrissebb béta van fent!

A program NVIDIA kártyával indul, nem integrálttal, szóval nem ez a beállítás hibás!

Köszi előre a segítséget!
  • nyirog
    Valahol biztos van eltűnve a polcok mélyén :D. Á mindegy, lehet rászánom az időt aztán azt a 100 db mentett sms-t begépelem kézzel, régimódian.
  • nyirog
    office 2010-vel most végül is laptopon amúgy gyorsan betöltötte a 900 oldalas dokumentumot, lehet a nagy gép erőforrása kevéske volt neki :) Köszönöm a tanácsokat
  • gergely1991
    Vagy telefonhoz mellékelt szoftver segítségével(már ha van).
  • gergely1991
    Mondjuk másold át azokat a sim-re aztán tedd át egy másik telefonba,majd a másik telefonhoz csatolt szoftver segítségével fel a számítógépre.Anélkül sehogy.
  • nyirog
    nokia 5310-ből hogyan tudom kiszedni az smseket a telefon memóbiájából (tehát nem a ki-be rakható memória karira gondolok) és felvinni azokat a gépre?
  • gergely1991
    Vagy még próbáld ki a AbiWord-öt.
  • kl24h
    Ilyen nagy oldalszámú dokumentumokkal nem foglalkoztam, csak maxim 100 oldalig és nem is teszteltem az Office 2007 csak a 2010, de azt is csak maxim olyan 10 oldalas dokumentumok esetében. Nálam Windows XP SP3 van, de egész 100 oldalasig az Office 2003 semmi probléma nélkül felnyitotta. Az igaz, hogy az Office 2010 Windows XP esetében már jobban terheli a gépet valamivel.
    Megpróbálhatsz feltelepíteni egy Office 2003 vagy itt van ez az ingyenes szövegszerkesztő szoftver az Open Office, csak ennek egy kisebb hibája van, hogy nem épp úgy helyez el dolgokat, mint az Office, legalábbis táblázatok esetében tapasztaltam. Ezt a kisebb hibát ezelőtt kb. 1 éve tapasztaltam és lehet azóta javították a hibát.
  • nyirog
    sima office 2007-2010, de nagyon lassú és szinte alig használtam, szóval mondhatni még semmilyet nem használtam ilyen célra, ezért kérdezem
  • kl24h
    Eddig milyen szóvégszerkesztőt használtál hogy ilyen gondjaid voltak?
  • nyirog
    Sziasztok azt szeretném kérdezni h tudtok e olyan szövegszerkesztő programot ajánlani ami nem lassul vagy fagyizik be 900 oldalas dokumentumok szerkesztésénél, nem baj ha angol (habár ha van benne magyar nyelv az külön jó) és viszonylag azért az alap funkciókon túlmenően jó lenne ha gazdag tudású lenne valamennyire (szóval, hasábok, képek szövegbe szerkesztése, betűk formázása, stb). Előre is köszönöm :)
  • gyűjtő
    Szia!
    Úgy tűnik valaki szemmel verte ezt az Opera fájltársítási dolgot.
    Sajnos a gép újraindítása sem hozott eredményt.
    Egyébként úgy gondolom, hogy a jobb-klikk menüvel esetenként elvégzem a társítást és ha valamilyen csoda folytán sikerül végleges megoldás, megírom a körülményeket.
    Köszönöm nektek az eddigi segítséget.
  • kl24h
    Mikor megcseréled, hogy egy másik programban nyissa fel az adott fájltípust, akkor hogy a Windows Explorer-ben is megváltozzanak a dolgok, újra kell indítani a gépet (pl. Multi Commander-nél csak egyszerűen újraindítod a Multi Commander-t és máris ki kell legyenek cserélve az ikonok)
  • gyűjtő
    Szia!
    TotalCommender nincs a gépemen, de a MultiCommanderben is az Opera ikon jelenik meg a képekről.
    Az Opera böngésző elérhető a gépemen, de az ikon ellenőrzésekor nem fut és egyébként nem alapértelmezett böngésző. Ez utóbbi megjegyzés válasz gergely1991 #19892 kérdésére is.
  • gergely1991
    Alapértelmezett böngésző esetleg nem az opera?
  • kl24h
    Csak az Explorer-ben? Pl. Total Commanderben milyen ikonként jelennek meg?
    Az Opera program véletlenül nem fut?
    A társítást meg kell lehessen változtatni semmi probléma nélkül.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Egy ideje a Microsoft Explorerben a *.jpg képfájlok Opera ikonként jelennek meg.
    1 kép.
    A Mappabeállítások ablakban megpróbáltam Microsoft Office Picture Manager programmal társítani, de valami oknál fogva nem sikerült..
    2 kép.
    A fenti probléma nem földrengető de bosszant, hogy nem tudom a társítást megváltoztatni.
  • gergely1991
    Hűvös estét.
    Ezt néha nálam a youtube-nál is alkotja szóval, meg kell barátkozni a gondolattal.
  • gyűjtő
    Szia!
    Működik a javaslatod.
    Köszönöm a gyors segítséget!
  • gergely1991
    Szia!
    Próbáld frissíteni(ctrl+F5-el).
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Google Chrome böngészőm egyes weblapok megnyitásával egyidőben a képernyő felső - sárga színű - sávjában jelzi, hogy az Adobe Shockwave plugint nem sikerült megnyitni.
    Azért nem értem a jelzést, mert a Chrome böngésző pluginjai között megtalálható a Shockwava plugin is, miután korábban telepítettem.
    Adobe Shockwave Player plugin
    Mi lehet a probléma?
  • Metalmilitiakid
    Kérdésem lenne. Routeren meg van osztva pár mappa a gépemen, hogy mások is lássák. Lehetséges, hogy valaki abból a pár mappából kiindulva bejusson a gépem többi részére ? Ha igen akkor hogyan tudja ezt megtenni, és miként oldható meg, hogy ne jusson tovább. Nem kell nagy hackerekre gondolni, csak vannak kíváncsi lakótársaim, vagy én vagyok paranoiás :D
  • kamionosjoe
    Teljesen professzionális, köszönöm széken!
  • kamionosjoe
    kipróbálom :)
  • gergely1991
    Windows Movie Maker?
  • kamionosjoe
    Üdv!

Webkamerához keresek egy programot, amivel tudnék videót is csinálni. Egy Acer Aspire 5736Z laptop van és ebben egy valamilyen 1.3 Mp-es kamera.
    A skypenál teljesen jól működik csak ott ilyen lehetőség nincs.
  • schrankszekrény
  • pett3rson
    Adok egy linket is hozzá, hogy ne kelljen keresni :)

Piriform Defraggler
  • pett3rson
    Az a pontozás nekem is 5-öt ír már a legelső nap óta, szóval ez csak az IDE illetve SATA csatolók miatt van, ha SSD-s a vinyód, talán akkor változik, mivel az gyorsabb, de másképp is működik, ez most nem téma :)

Szóval többnyire a töredezettségmentesítők tudnak állapotot is felmérni, például a Piriform Defraggler tud ilyet - ráadásul ingyenes -, csak aztán némely infot le kell fordítani, mert eléggé érdekes dolgokat is ír, szerintem halandó embernek semmit sem mondanak. Van egy fő oldala, ha ott azt írja, hogy GOOD, akkor már nagy baj nem lehet.
  • schrankszekrény
    9 éves a vinyóm, milyen szoftverrel tudnám kideríteni nem a hdd miatt laggolnak-e a játékok, a windows-os pontozás szerint is a vinyó a leglassab a gépben 5 pontot kapott a többi cucc 7 felett ...