Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam gyorsan egy freemailes címet, oda gond nélkül be tudok lépni.
A chromemal közben sikerült elérnem a fiókot de elég nyakatekert módon.
Ha simán a gmail felületén kleresztül akarok belépni akkor ugyanúgy nem megy.
De ha magába a chromeba karaok bejelentkezni (Bejelentkezés szinkronizálás) akkor egy másik hibaüzenetet kapok "A szinkronizálást végzõ szerver elfoglalt kérjük próbálkozzon késõbb" Ezután ha átváltok a gmail oldalára akkor belép a fiókomba automatikusan.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A gmail oldala kifejezetten lassan töltõdik be. Ha másik felhasználóként lépek rá akkor viszont azonnal (ott be is tudok jelentkezni)
Pl. ide az sgre simán beengedett, mást eddig nem nagyon próbáltam.
Nem tudok bejelentkezni a gmail fiókomba. Sem firefox, sem IE sem chrome alól. A hibaüzenet:
"Böngészõjében a cookie funkció ki van kapcsolva. Kérjük, kapcsolja be."
A cookik be vannak kapcsolva. A google segédoldala tanácsára töröltem a cookikat és a gyorsítótárat de semmi eredmény. Aztán töröltem a firefoxot teljesen és újratelepítettem - újfent semmi eredmény. (A chrome is frissen lett felrakva)
Ugyanarról a géprõl de másik userként belépve mûködik, más géprõl is mõködik.
Tegnap még hibátlanul mûködött, ma meg már nem.
Valakinek van ötlete hogy mi a rosseb ez?
Lehet nem ide való, de tudnátok linkeket adni olyan oldalakhoz ahol lehet magyar TV-csatornákat nézni?
Amiket ismerek egyre másra zárnak be - nem véletlenül persze - és már elfogytak a jók.
The Matrix has you...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2., HD minõségben nézel most videót? Ha igen régen simán ment?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mostanában valamiért, akár melyik videómegosztó oldalon néznék videót/hallgatnék zenét, szaggat, laggol és akad a hang. Elõször azt hittem hogy a hangfal recseg, de ha gépen hallgatok zenét az tökéletesen jó, meg a filmek is faszák.
Mi lehet a baj?
Köszönöm elõre is!
Köszönöm a segítséget! Mûködik a dolog!
Üdvözlettel: gy?jt?
(1 hete csináltam chrome, és opera mentést/visszaállítást)
All hail the double x!
Böngészõ programokat érint a kérdésem ( Firefox, Google Chrome, Opera).
Mindhárom programot kipróbálom néha. A gépem op. rendszerének problámája miatt úújra kell telepítenem a Windows-t.
A fent említett böngészõket Firefox-ot "SuperStart"; a Chrome-t "NewTab"; az Operát "Gyorshívó" kezdõlappal használom a korábban beállított weblap indítókép ikonokkal feltöltve.
Kérdésem: ezeket a kis ikonokat a fenti böngészõk melyik programfájlukban õrzik, ha egyáltalán õrzik?
A böngészõk újratelepítésekor szeretném elkerülni azt a macerás munkát, hogy újratelepítsem az ikonrendszert.
Üdvözlettel: gy?jt?
Rendszergazda vagyok,jelszóval.Csak a Microsoft Update miatt használom az explorert.Másik böngészõt szoktam használni.
The Matrix has you...
Mi lehet a baj? Nem tudom megnyitni az automatikus frissítések szolgáltatást. A következõt irja ki.
Az automatikus frissítések szolgáltatás nem nyitható meg olvasásra ezen a helyen:Helyi számítógép.
Hiba: 5: vagy S: A hozzáférés megtagadva.
Hogyan lehet ezt a hibát kijavítani?
ötletek?
javaslatok?
A webhely használatához a Microsoft Internet Explorer 5-ös vagy újabb verziója szükséges.
Ha frissíteni szeretne a böngészõ legújabb verziójára, keresse fel az Internet Explorer letöltési webhelyét.
Ha más webböngészõt szeretne használni, a Microsoft Letöltõközpontban juthat hozzá a frissítésekhez, vagy az Automatikus frissítések funkció segítségével megszerezheti a legújabb fontos és biztonsági frissítéseket, megõrizve ezzel rendszere naprakészségét. Az Automatikus frissítések funkció bekapcsolása:
Kattintson a Start gombra, és válassza a Vezérlõpult parancsot.
Attól függõen, hogy a Vezérlõpult klasszikus vagy kategórianézetét használja, válasszon a következõ lehetõségek közül:
Kattintson a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
Kattintson a Teljesítmény és karbantartás hivatkozásra, azután a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
Kattintson a kívánt beállításra. Ne válassza az automatikus frissítések kikapcsolását.
Hogyan tudnám megjavítani?
Javaslatok? Ötletek?
Hol és mit kell állítani?
The Matrix has you...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ha a területi beállításoknál akarom aktiválni, akkor kér SP3 cd-t...
A dvd rom megjahtóim valamiért nem mûködnek megfelelõen ( minden megírt lemez hibás lesz mindkét meghajtómmal, mindegy, hogy iso, fált írok ki video dvd formátumra vagy másolok egyik meghajtóról a másikra röptében).
Az eszközök tulajdonságainál ezt írja :
Milyen eszközillesztõre gondolhat ??? Minden fel van teleítve, csipszet, hidak, PCI IDE, ATA stb... Már rendszervisszaállítást is csináltam de a probléma ugyanez maradt ... 😞
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Próbáltam engedélyezett sztereo keverõvel, de lenémítva, semmi változás.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Windows 7-ben már az alkalmazásoknak kell kiválasztani a megfelelõ eszközt. Amivel rögzíteni szeretnél, annak a beállításaiban nézz körül.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan problémám akadt, hogy ha mikrofonnal rögzíteni akarok, nem csak az hallatszik amit a mikrofon felvesz, hanem minden hang ami megy a gépen, azaz az összes output hangot rögzíti. Régen volt már ilyen problémám XP alatt, ott lenémítottam a stereo mix-et, és megoldódott. Most win 7-en ugyanezzel próbálkoztam, de ugyanúgy hallatszanak a hangok. Van valami amit másként kell win 7-nél? Guglival semmit nem találtam ami használ, mindenhol csak a stereomixet írják. Lehetséges hogy a hangkártya rossz(integrált)?
Köszi!
The Matrix has you...
Viszont fontos, hogy a mellette levõ partícióból kell lecsípned, ha 'jobbra' van a rendszermeghajtótól akkor az elejébõl (az adatokat "arrébb fogja tolni", sok ideig tart, bár ez nyilván attól függ, mennyi adatot kell).
Liverendszer linuxkernelt használva
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A rendszermeghajtómon kevés a hely, ellenben a többi meghajtón van belõle bõven. Milyen programmal tudnék átparticionálni úgy, hogy a másik meghajtón csak a szabad területbõl csípjen le, az adatokból ne?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
The Matrix has you...
Sziasztok!
A következõ problémánk van. Barátnõm szeret receptvideókat letölteni. Remekül megy is neki a dolog, azonban a NLC gasztro oldalon nem mûködik az Orbit downloader. Sebaj, szereztem VSO és HIDownloadert, kipróbáltam és csont nélkül ment. Felrakta õ is ezeket, de ezek a progik valamiért nem látják a streamet. Rendszer: ugyanaz (win7), mindenféle böngészõt kipróbáltunk, router nincs, tûzfal kikapcs, vírusírtó ugyanaz, szolgáltató ugyanaz. Egyszerûen képtelenen vagyunk rájönni a problémára. Én ajánlottam neki egy windows újratelepítést, de õ mindenképpen ragaszkodik hozzá, hogy megtaláljuk a hibát.
Tippeket, ötleteket kérnék, kérlek benneteket, mert nagyon fontos :/
Amit még nem próbáltunk:
- videodriver frissitése
- hálókártya driver frissitése
- nekem klite codec van, neki divx (nem tudom probléma lehet-e)
- realplayer bekavarhat (nála fenn van, nálam nincs)
Szóval HELP és SoS, esküszöm, aki megtalálja a hibát, annak küldök sört vagy valamit!
Köszi!