Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezért elsõ javaslatom az, hogy telepíts újra a videokártya drivert.
a követelményeknek is megfelel (durván), de hónapokig nem volt ilyen probléma vele, ez csak pár hete jelentkezett a lefagyás óta
A másik dolog, hogy a géped megfelel a játék követelményének?
így néz ki a dolog és hiába kapcsolom ki a játékban a windowed módot le se szarja, hiába nyomok alt+entert, utána a következõ indulásnál ugyan ez van
Ha nem az eredeti CD/DVD, akkor megtörténhet, hogy a crack nem jó, ezért kell keresni más cracket vagy az is lehet, hogy a crack vírusos, ami módosításokat végezhetett a rendszerben és lehet van aktív vírus is, ami jelenleg szórakozik veled.
köszi.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha van garancia akkor szerviz, ha nincs akkor telefon, megkérdezni mennyibe kerülne a javítás és aztán szerviz 😊
The Matrix has you...
Van egy Dell D620-as laptopom, ami tegnap óta a következõ hibajelenséget produkálja:
Bekapcsolás után 15-20 perccel az egér körül megjelenik egy kb 1 cm átmérõjû zöld csíkos négyzet, ami pont az egér közepén helyezkedik el, és "követi" az egér mozgását. Majd ismét 10-15 perc múlva a következõ hibaüzenetet kapom kék háttérrel:
"Hardware Malfunction - Call your hardware vendor for support - NMI: Party check Memory Parity Error - The system has halted"
Újraindítás után a kijelzõn zöld csíkok jelennek meg és a Windows betöltéséig ott is vannak, az "Üdvözöljük" képnél pedig eltünnek, viszont ekkor olyan a kép mintha nem lenne illesztõprogram telepítve a videókártyához, szóval olyan a kép és a felbontás is mint ha egy frissen telepített Win XP lenne. Ezek után megy a gép bármeddig.
Gondolom hogy sok jó nem várható és valószínû hogy a videokártyával van gond, de azért megkérdezném hogy van-e valakinek ötlete hogy pontosan mi lehet a gond. A választ elõre is köszönöm.
Ismerek és próbáltam is a visszaállító programokat, de nem jöttek be. talált pár régi képet, azokat is amiket kitöröltem, de csak néhányat tudott rendesen visszaállítani, a többi félig sérülten lett csak helyreállítva, ami meg nagyon kellett volna az sajnos egyáltalán nem lett meg.
Mindegy, legközelebb alszok mielõtt ilyet csinálok. azért kösz.
The Matrix has you...
Tehát nem megszakítja, a zenét a felénél,és átvált, hanem ha 14.57:28 kezdõdött egy szám és 4:35mp hosszú, akkor kezdje már el 15:02-kor! 😊
Köszönöm! 😊
Feltöltéseim: http://bit.ly/3w32O4P Youtube: https://bit.ly/39Gp4tr https://www.youtube.com/@BDXHu VKároly: https://bit.ly/VKaroly
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
esetleg talán valami undelete programmal van rá esély, ha nem ugyanarra a szektorra írta. bár még sosem próbáltam, de elképzelhetõ. majd valami okos megmondja, aki már járt ilyen cipõben 😄
All hail the double x!
Ma reggel átmásoltam pár képet a digis fényképezõgépemrõl. Sikerült olyan mûveletet csinálni, hogy ugyanabba a mappába raktam ahol már voltak ilyen nevû képek, így azokat felülírta szépen. Ezeket a felülírt képeket valahogy vissza lehet még keresni és állítani?
Mert úgy néz ki, hogy nincsenek meg máshol.
The Matrix has you...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Az IE böngészõnél és a Chrome-nál tökéletesen mûködik a dolog (ahogy írtad).
A kérdésem: az Opera 12.02 portable és a Firefox 15.0.1 portable böngészõknél hogyan lehet bevarázsolni a FlashPlayer-t. Az Adobe letöltõ oldalan a FlashPlayer 11.4.402.265 verziót ajánlja mindkét böngészõre (Opera, Firefox). A telepítéssel próbálkoztam, de a FlashPlayer nem épült be.
A Firefox-nál nem találtam kiegészítõként, az Operánál kiterjesztésként sem. Mi a megoldás? Ha valahol esetleg elérhetõ a megfelelõ Flash Player, légy szíves add meg a címét.
Üdvözlettel: gy?jt?
Flash player szükséges ezen lejátszó mûködtetéséhez.Viszont Chrome-al például 100%-al mûködõképes(nem azért mert flash van benne).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Kossuth rádió hangtárából szeretnék egy hanganyagot visszahallgatni, de nem sikerül a hangtár megszólaltatása.
Ha valamelyikötök használja idõnként ezt a rendszert; segítsen kideríteni, hogy mûködik-e egyáltalán?
Egyábként tegnap (szombat) reggel 8 óra 10 perc körül bejátszottak egy - fülemnek tetszõ - zenei anyagot.
Azt szeretném azonosítani.
Mellékesen megjegyzem, hogy a gépemen csak az online mûsor hallgatható a kossuth adón.
Sziasztok!
Egy ideje állandóan egz kimenõ forgalom üzenetet produkál az ESET Smart Security 4-em.
Alkalmazás: System
Gyártó: Ismeretlen
Távoli számítógép: 192.88.99.1
Az ablak zöld, tehát az ESET nem érzékeli veszélyesnek. Mégis, gyanús egy kicsit. Szerintetek mi lehet ez az IP-cím, ahova a gépem nagyon menni szeretne?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Aida64-el nézesd át.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szereztem egy albacomp t200v típusú laptopot érintõképernyõs
friss rendszert raktam rá de jelen pillanatban nem mûködik a érintõ képernyõ valakinek nincs valami driver packja vagy valami amivel müködne
cleovo t200v tanáltam de abban azt írja hogy driver not found
Az egyik script mod okozta...
<#wow3>#wow3>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A GTA IV-ben olykor a jármûbe beszálláskor fordult elõ.
A Google NEM ismeri ezt a hibát!!!
Az interneten találtam egy on-line-ban mûködõ zeneazonosító programt.
A program neve: Tune My Name.
Kérdésem: a fenti program használható - e Windows XP op. rendszer alatt.
Olyan gondom van, hogy a programablakban megjelenõ beállítási opciókat beállítom (Adobe Flash Player, mikrofon, zeneszám típusa - email címem).
Ezt követõen szeretném ha lépésrõl - lépésre leírnátok, a zeneszám lejátszásának valamint az azonosításának lépéseit.
Valami bénaság miatt képtelen vagyok rájönni a zeneszám lejátszásának, majd ezt követõ azonosításának technikájára.
http://img1.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/16633295_86990d38f3426a927905685ab8399467_xl.jpg
Kösz
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
All hail the double x!
Mivel nem találtam neki topikot, inkább ide jöttem.
Hogy tudok listát készíteni hogy mit játszol le a Media Player Classicban?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a laptopomon egy idõ után elkezd recsegni a hang. Érdekes módon, ha újraindítom semmi baja? ez mitõl lehet? vmi driver hiba?
Elõre is kösz a segítséget!
Sziasztok!
T-Online ADSL elõfizetésem van. Az elmúlt pár napban folyamatosan problémák vannak a csatlakozással. Az elején a csazlakozás sikerült, felhasználónevet/jelszót elfogadta, de semmi más nem történt, semmilyen internetes oldalt nem tudott megjeleníteni. A szokásos újraindítás, modem újraindítás, stb. nem segített.A T-s szerelõ hozott egy új modemet, azzal mûködött. Másnap jött az új probléma: csatlakozik, megy is a net, de kb. 2 óránként megszakad a kapcsolat. Kábeleket is kicseréltem, de ugyanez a hiba.A hálózati kártyám alaplapra beépített, "Realtek PCIe GBE Family Controller" néven jegyzi az Eszközkezelõ.
Szerintetek mit csináljak? Vegyek egy slotra csatlakoztatható új hálókártyát? Vagy ez valami, a szolgáltató részérõl eredõ probléma? Ha ez számít, BP 20. kerületi vagyok, bár nem tudok a környéken hasonló problémáról. Felhívtam a T-Home-os hibabejelentõt, õk azt mondták, õk sem tudtan hálózati problémáról.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezt töltöttem le,(11-es)de ahogy mondtam az alábbi figyelmeztetõ üzenetet küldte a gép.
Remélem nem egy komplett védelmi rendszert telepítesz mert, ez csak egy analizáló program,valóvédelme nincs.