20837
Segítséget kérek
-
#19876 A böngéző gyorsító tárját nem ártana törölgetni.És ami a legfontosabb: Lemezkarbantartó futtatása ajánlott. -
#19875 Ha azokat is törölnéd akkor Windows-t se ártana. :D -
#19874 azt ne töröld, de miért van az kint a főkönyvtárban? nincs a program files könyvtárban is? -
#19873 basszus találtam komplett dvd filmet is az apps mappában -
#19872 Java-ból is van ilyenem kb 1GB, akkor azok is mehetnek a levesbe ?a legutolsó dátúmút nem kell meghagynyi ? ezekben rendesen telepített fájlok vannak *.dll meg mindenféle :D -
#19871 nem kell a windowsnak, az csak a telepítő. -
#19870 sziasztok
tisztogatnám a C meghajtót, mert 30GB és még is csak 1GB szabad hely van rajta , amit lezabál a youtube, ezért , arra lennék kíváncsi, hogy ez a sok ATI meg AMD driver f*sság tényleg kell , összesen 2,5GB ...
-
#19869 Nos találtam egy fórumot ahol szintén ugyanezzel a problémával szembesült valaki.
http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=11164
Itt a fenti linken a 34-es hozzászólásban le is írja a megoldást ami egy proxy cím beírásával valósul meg, na de mi alapján írjak én be proxy címet a lan beállításoknál?
-
hupipapa #19868 Sziasztok! Egy mappát letitkosítottam az EncryptOnClick nevű programmal kb. egy éve. Persze voltam olyan hülye hogy a jelszót nem mentettem el sehová. Most szükségem lenne a mappában tárolt adatokra. Viszont a jelszót elfelejtettem és így persze nem tudom megnyitni. Tudtok valami módszert amivel be tudok így is lépni? Ha valaki tud megoldást ,kérem segítsen! Előre is köszönöm! -
kl24h #19867 Ezeket ajánlom lefuttatni még:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
A végén törlöd őket (uninstall, amelyiket kell). -
#19866 persze, próbáltam azzal is, de egyikkel sem jártam sikerrel. egy vírusellenőrzést megpróbálok még esetleg... -
kl24h #19865 "Ha csak az internetszolgáltatás változott meg és más semmi..." >>>>> én itt arra értettem a dolgokat, hogy az internetszolgáltatás megcserélése előtt és utána sem volt szoftvertelepítés vagy esetleg vírusfertőzés és csak biztonságoz oldalak voltak felnyitva!!!
Más böngészővel is ugyanez a helyzet? Próbáltad az Internet Explorer-rel felnyitni az oldalt?
Azért le lehetne mégis ellenőrizni a gépedet egy pár vírusellenőrzővel a biztonság okáért, de azért még lehetnek beállítások, amelyek nem vírusfertőzés oka vagy maradványa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendesen ki kellene szálljanak hozzád és le kellene ellenőrizék a dolgokat! -
#19864 T-home telefonos szervízét is felhívtam, akik szintén nem tudtak segíteni.
A javaslatuk a file menüben a 'work offline' pontból a pipa eltüntetése és az eszközök menüben a internet beállításoknál a nincs automatikus tárcsázás aktiválása.
Sajnos ez sem segített. -
#19863 Hívtam őket természetesen, de ők a rendszerük alapján úgy látják, hogy a szolgáltatással minden rendben és nálam lehet valami beállítási probléma. -
kl24h #19862 Ha csak az internetszolgáltatás változott meg és más semmi, közben vannak problémák egyes oldalakkal, akkor egy megoldás van, hogy felhívod a szolgáltatót és megmondod a problémádat, ... ők kell orvosolják, mert ilyen esetben náluk van a gond. -
#19861 A sebességet 1 oldalon tudom csak megmérni, mert ezt adja csak be. (speedtest.net)
download speed 10 mbps átlagban
upload speed: upload test error üzenetet dobja ki.
Rendszerben megnéztem az állapotot a helyi kapcsolatoknál ott az:
ipv4: internet
ipv6: korlátozott, ha ez az információ segít valamit.
Egy sima t-home oldal megnyiásakor is ezt az üzenetet adja:
A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.t-home.hu webhelyhez -
#19860 Illetve néhány oldalt olyan lassan ad be mintha 0,001 megával jönne csak. -
#19859 Sziasztok!
Internetszolgáltatással lenne egy kérdésem. Miért lehet az, hogy mióta T-Home vezetékes internetre előfizettünk azóta néhány oldalt semmilyen körülmények között nem ad be egy böngésző sem (pl. indamail amit előzőleg nap mint nap néztem a leveleim miatt)?
10 megás a net tehát alap, de ezzel ellentétben a sebességet megmértem az jó, adja a 10 megát. A böngészőm ugyanaz mint előzőleg, a gépem is, beállításokon nem változtattam semmit. Előzőleg T-Mobile-os mobil netem volt, azzal rendben volt minden. Beállításoknál kellenne valamit módosítani?
Valakinek valami ötlet?
VAgy esetleg melyik fórumba lenne érdemes ezt az üzit elküldeni még?
Előre is kössz! -
#19858 Elvileg.... -
#19857 A http://www.covertbrowsing.com/ biztonságos?
Jelenleg nem tudom használni a TOR-t, hogy egy weboldalra belépjek (cookie miatt siránkozik, de nem tudom engedélyezni)....
Ez nem jött be: http://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn
Van a TOR-on kívül más ötletetek?
-
pett3rson #19856 ez csak XP alá jó? -
#19855 boldogság :) -
gyűjtő #19854 Szervusz pixxel!
Köszönöm a gyors segítséget!
A böngészőkben minden rendben van. Az általad ajánlott UPC Fiber Power sebesség-optimalizáló program megtette a hatását.
A sebesség - egészen kis eltérésekkel - 50/5 Mbit/sec. -
#19853 UPC Fiber Power sebesség-optimalizáló program
Windows XP operációs rendszert használó előfizetőinknek sebesség-optimalizáló segítséget nyújtunk, díjmentesen.
>>LINK
továbbá:
A upc internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 10 - 3/0,25 Mbit/sec; Fiber Power 25 - 8/0,5 Mbit/sec; Fiber Power 50 - 15/2 Mbit/sec; Fiber Power 120 - 30/4 Mbit/sec. -
pett3rson #19852 Ez érdekes jelenség, nálam nem volt ilyen mikor modemet cseréltek...
esetleg egy ügyfélszolis eszmecsere - lehetőleg műszakis kollégával, ne a diszpécserrel - és talán tud rá mondnai valamit, hátha más is találkozott ilyennel és már bent is tudnak róla valamit -
gyűjtő #19851 Szia!
A közelmúltban a UPC 50/5 Mbps modemet épített be a számítógépemhez.
Az intenet sebességet ellenőriztem a gépemen elérhető böngészőkön.
Az alábbi furcsa eredményeket találtam:
IE: 10/5.2 Mbps
Firefox: 9.8/5.2 Mbps
Chrome: 51/5.3 Mbps
Opera: 9.7/4.8 Mbps
A sebesség-ellenőrzést több sebességmérőn is ellenőriztem, és közel azonos értékek adódtak.
Az adatokból látható, hogy egyedül a Chrome böngésző esetén teljesül az elvárható internet sebesség.
Egy fórumon utalást találtam ara, hogy az Adobe Flash Player beállításait, és/vagy a Shockwave plug-in működését kell ellenőrizni.
Mi lehet a megoldás? -
howarju #19850 Hi!
Töltsd le a toolbarremover.exe programot, futtasd és az eltávolítja! -
Ariakus #19849 Vicces, mert pont onnan töltöttem le... -
#19848 [URL=http://mpc-hc.org/downloads/]Innen kellett volna "zip"elve.[/URL]
Esetleges keresés Kaspersky Virus removal tool-al.
Vagy Rendszer-visszaállítás alkalmazása. -
Ariakus #19847 Sziasztok, le akartam tölteni egy media player classic lejátszót de vele együtt lejött és feltelepült egy új és fölösleges search toolbar. Hogyan lehet eltávolítani? Windows Pprogramok eltávolításánál nem találom, illetve megnéztem a Google Chrome bővítmények között és ott sem találtam. Találtam viszont egy PC Cleaner nevű programot aminek elvileg van letölthető search toolbar uninstaller nevű bővítménye. Érdemes letöltenem ezt a PC Cleaner-t vagy inkább más módon kéne letörölnöm azt a fölösleges toolbar-t? -
#19846 Köszi! -
#19845 *pendriveról telepíthetőt -
#19844 Igen, XP esetén Rufus nevű programmal tudsz csinálni pendriveról (ezt hiszem ezzel sikerült, a többivel nem igazán). Win7-re is jó elvileg, de arra viszont a Microsoftnak is van egy toolja. -
#19843 Újabb probléma, le kellene formáznom egy C meghajtót ami ugye nem lenne gáz, ha nem egy netbookon kéne amin nincs CD meghajtó, így nem tudok bele win CD t rakni. Ilyenkor mi a megoldás ? Van vmi pendrive ról telepíthető win amivel tudok szórakozni ? -
#19842 Jaa akk ok :D -
#19841 Nem le, hanem ki :D 2 itthoni gép között -
#19840 miért cserélted le? -
#19839 GTS250 van benne viszont most istenesen meglepődtem ettől a geforce experience izétől, de megleltem amit kerestem, automatán van. A csere pedig egy 5770 ről lett, szóval nemtom mekkora lépés volt az visszafelé, mert nemhiszem, hogy nagyon sok hogy ennyire jobban kelleen pörögnie a ventinek. -
pett3rson #19838 Lehet, hogy többet számol/dolgozik a CPU mint eddig, azért pörgeti a ventijét. Nézd meg az Nvidia beállításokban, hogy mit használ Physix-nél, ha a CPU-t, akkor azért pörög jobban. Automatikusra érdemes, mármint akkor ha számít Neked a teljesítmény, mert ott a jobb CPU-t használja, ez meg amit írtál nem egy rossz. :) mondjuk nem tudom milyen kártyád van.
Ezenfelül vásárolhatsz még jobb hűtőt is, ami jobban hűti és csendesebb mellette. -
#19837 nem folyamatosan pörög, mintha mindig X % on menne, hanem ugyanannál a folyamatnál sokkal jobban pörög mint eddig tette és érdekesnek tartom.