Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egy windowsra rátelepítek egy másikat, akkor csak a windowsos mappákat (Program Files, Programdata, Users, Windows) teszi a windows.old mappába, vagy az össszes egyéb mappát is ami rajtavan a meghajtón?

Látod én reklámblolkolot sem használok és youtube videoletöltõt sem. Ha nem jön helyre a probléma, akkor ezt a két add-on-t is töröld.
Lehet hogy a reklámblokkoló miatt van, mert a youtube oldalon sok a reklám és persze van reklám a videó elindulásakor is. A videoletöltõ nem hinném, hogy gondot okozna.
Shiwo
toolbarokat nem használok, ha véletlen telepítek is egyet, azt rögtön gyalulom.. Flash Player újratelepítéssel próbálkoztam, sõt volt, hogy tök új rendszert tettem fel, de utána is jött ez a hiba.. add-onból kettõ van fent, az egyik a reklám-blokkoló, a másik egy youtube-os videó-letöltõ, utóbbit leszedem/letiltom, hátha az okozza a gondot..

víruskeresést meg majd megpróbálom más vírkerrel, lehet a Nod nem szúrt ki valamit...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én már régóta használom a Firefoxot, de ilyen problémáim nem voltak.
Az ilyen összeomlást sokminden okozhatja, pl. Toolbar, Add-On, vírus. Ezért azt ajánlom, hogy a fölösleges Add-On-okat és a Toolbar-okat töröld és persze nem árt egy jó alapos vírusvizsgálat is több antivirussal.
Az is lehet, hogy a Flash Playert le kell egészen törölni és újratelepíteni a hivatalos oldalról.
Shiwo
Hali,

régebben firefox alatt omlott össze minden elõjel nélkül a Flash Player, akár csak egy sima youtube videó lejátszára közben... át is tértem a chrome-ra, amivel egész idáig jó volt, de pár napja már ezzel is crash-sel..

esetleg van valami ötletetek, hogy mi okozza? (azon kívül, hogy mondjuk gyárilag sz@r...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

adat és adat között is van különbség, a gépi kód bonyolultsága teszi nehézzé a visszaállítást. egy videó sokkal tömörebb infó, mint egy txt fájl , de ezt Te is tudod szerintem. Próbálkozni kell, aztán ha nem megy akkor hagyni a francba. Én nemrég így vesztettem el pár fotót, azóta jobban ügyelek mikor mit okézok 😊

The Matrix has you...

Köszi az infót. A tegnap este odaraktam a GetData-nak is van Recover My Files-e egész reggelig hagytam mert folyamatosan kereste a 60 Gb-os vinyon a cuccot de nem sokra mentem. Szerintem hagyom a francba.-azért köszi. A múltkor pendrivrõl letörölt cuccokat 100% osan sikerült visszanyerni. Üdv.
vannak elég komoly adatvisszanyerõ cuccok a piacon, persze többnyire fizetõsek, ezért torrenten is elérhetõek 😊
azt már Neked kellene felkutatni, hogy mellyek a "legjobbak", de idõigényes meló lesz és korántsem biztos. anno Én is próbálkoztam ilyennel, de 250 GB-nál is napokat igényelt volna, ha ráengedem a cuccost. a neve már nem ugrik be, ha amolyan nem fontos dolgok, akkor hagyjad, ha családi fotók az már nagyobb gáz. profibb recovery programoknál van lehetõség külön fájlkeresésre azt hiszem. nem egyszerû szerintem, nem hiába van erre külön iparág már lassan.

The Matrix has you...

Aha ,köszi és te melyik programot ajánlanád? én a Recover My Files t használtam.
gergely1991
Gyorsformázás esetén még visszanyerhetõ...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ha egyszerre két wifi jel is elérhetõ valahogy megoldható, hogy egyszerre mindkettõre csatlakozzak a géppel?(Ezzel is gyorsítva mondjuk egy letöltést)

★★★★★

Sziasztok! Kérdésem a következõ lenne: A vincseszter kettõbe van osztva. C-D. A D partíciót nem csak törölték, hanem fórmázták is. Gondolom, errõl már nem lehet vissza szerezni dolgokat. Olyat tettem már hogy pl: pendrivrõl letörölt dolgokat mind visszaszereztem, de gondolom, fórmázott merevlemezrõl már nincs esély. Erõsítsetek, meg hogy van valami módja esetleg? A válaszokat elõre is köszönöm. Üdv
Metalmilitiakid
Nem mûködik a képernyõ, szóval indul a gép, de semmit nem látok. Azért ennyire hülye nem vagyok.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gergely1991
Mondjuk jobb gomb, tulajdonságoknál, beállítás fülön.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Metalmilitiakid
Lenne egy kis problémám. Adott egy Fuji Amilo L7300-x, aminek szar a képernyõje, na most az érdekelne, hogy van-e vmi megoldás arra, hogy a rádugott monitort elérjem. Van rajta FN+F3 on egy képernyõ váltó gomb, csak vagy nem akarja váltani, vagy be se jutottam még a rendszerbe, mivel nemtudom,hogy van-e rajta vmi felhasználó amit ugye ki kellene választanom a belépéshez ... Szóval az lehetséges, hogy egybõl a külsõ monitoron kezdjen a gép ? Elõre is köszi a válaszokat.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok.

Tudnátok ajánlani egy egyszerû határidõnapló-programot? Lehetõleg magyar legyen és könnyen használható, érthetõ és persze ingyenes 😊

köszi elõre is.

The Matrix has you...

kl24h és pett3rson 😊

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget 😊

Valóban leveszi, de azt meg kell nézni, hogy mit tud az a memória amit venni akarsz. Úgy értem, hogy 667 benne van-e a listájában, mert nem biztos. Ezen felül azt is nézd, hogy mennyibe kerül a 800-as illetve a 667. Ha utóbbi olcsóbb - szerintem az -, akkor minek a nagyobb, úgyis leveszi az órajelet.
Szóval szerintem elég a 667 MHz-es.

The Matrix has you...

Látható, hogy abban a táblázatban össze vannak gyûjtve azok a memóriatípusok, amelyek "átmentek a teszten", a 667 MHz a legnagyobb frekvenciájú. Meg lehet próbálni a 800 MHz, elvileg kellene menjen, ahogy az ismerõsöd is mondta, de azért az ilyen tesztet nagyon sok gépen ki kellene próbálni (gondolom az ismerõsöd már sok gépen próbálhatta az ilyesmit, mivel biztosra mondta, hogy vedd meg a 800 MHz).
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a linket 😊

Úgy ajánlatos, hogy olyan memóriát tegyél bele, amit ahhoz a modellhez elõírtak, ezért itt van az Intel Desktop Board D954GCZ modellnek megfelelõ memóriatípusai.
Sziasztok!

Talán nevetséges, amit kérdezek, de nem viccnek szánom.

Mivel nem vagyok PC guru, ezért kérem a segítségeteket.

A gépemben egy Intel D945GCZ alaplap van, melynek a leírásában memóriaként DDR2 667MHz-s ram-ot ad meg. Szeretném bõvíteni a gép memóriáját, mert most csak 2 db 512-es memória van benne. Szeretnék 2 db 1 GB-ost venni bele. Egyik ismerõsöm azt tanácsolta, hogy vegyek bele DDR2 800 MHz-t, mivel azt majd a gép leveszi olyan sebességûre, ami neki megfelel. Ebben én erõsen kételkedem, ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek. Jöhet a 800 MHz-s (ami olcsóbb és könnyebb is beszerezni) vagy keressek 667-t, ami az alaplaphoz megfelel.

Még azt is szeretném megkérdezni, hogy kezeli-e ez az alaplap a 2 GB-os modult.

Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

A Windows 7 topikban lehet hamarabb fognak válaszolni!
Az XP-re gondolom feltelepítetted a szoftvert (CD), amit adtak a JVG mini DV kamerával? Vagy nem szükség úgyis láttad a videofelvételeidet?
sziasztok! BUÉK!

Nos a problémám a következõ:
Van egy JVC mini DV kamerám. Windows 7 alatt a fireware kábelemmel felismeri a pc-m. Van win 7 alatt futó 2.6-os windows movie maker-em.
DE...
Amikor a Windows Movie Makerre megyek és import videó ablakra kattintok nincs plusz partició v. könyvtár ahol látná a videófelvételeimet, mint az XP alatt.

Mit tegyek?
Milyen progit használjak?
Ebben kezdõ vaok, ugyhogy csak szájbarágosan...

MINDEN KEDVES SEGÍTSÉGET KÖSZÖNÖK!!!!<#puszi><#puszi><#puszi>

zita
Metalmilitiakid
meglett

Metalmilitiakid
Win7 ben meg lehet valahogy azt csinálni, hogy az ikonokat ne csak négyzetesen tudjam elhelyezni hanem bárhová ahova akarom ? Ha igen akkor hogyan ?

Na végül megoldódott szektorhibás a vinyó, ez kavart be. Köszönöm a segítséget.
Metalmilitiakid
Nem is annyira segítség kellene, csak ilyen érdekesség kérdés. Adott win7 32 oprendszerem, aero nincs benyomva. Tálcán 10 rögzített ikonom van. Ebbõl a 2. és 3. a Winamp és a Firefox. Probléma a következõ. Véletlen idõ után eltûnik ennek a két ikonnak a képe, az ikon teljes mértékben használható, csak olyan mintha nem lenne, hozzá ikonkép hozzárendelve. Ha feloldom a rögzítést a tálcán abban a pillanatban visszatér az ikonkép, viszont ha rányomom a jobbgombot, hogy vissza rögzítsem már a jobb gomb nyomása után eltûnik a kép, le sem kell rögzítenem, ha lerögzítem nincs kép természetesen. Újraindításoknál randomra van és nincs ikonkép. Viszont ha feladatkezelõbõl lelövöm az explorer.exe-t majd kézzel elindítom megint, akkor van kép, megint egy bizonyos ideig. Ja igen, ikonkép cserét próbáltam másik ff és winamp ikonra illetve más sima ikonokra is, a probléma megmaradt.Nem okoz problémát a mûködésben, de érdekelne, tud e rá valaki megoldást.

Meg kellene próbáld a Kaspersky Rescue Disc 10 bootolható cuccal. A megadott linkben lehet másolni CD-re vagy pendriverre, de a másolási mód más, ott írja.
Ez egy víruskeresõ, amely Linuxban van írva, pont úgy kell elbánni, mint a bootolható telepítõ lemezekkel. Nemcsak víruskeresõ van rajta, hanem van fájlkezelõ része és Webböngészõ is. Ez egy olyan Rescue Disc (Mentesítõ Lemez), amelyet használnak olyan esetben, amikor a Windows-t valami vírus úgy befertõzte, hogy nem lehet elindítani. Ennek nem kell Windows, mert õ saját maga tud kapcsolódni az internetre.
Bootolás után nemsokára megjelenik egy lista, ahol szerepel a grafikus felület, na ekkor ezt választod, és ha megy, akkor biztos nincs gond a videokártyával.
Frissíted az adatbázisát (másképpen fogja jelezni, miután betöltõdött) és leellenõrzõd az egész gépet.
Az a gond hogy miután eltünik a Windows betöltõ képernyõje, nem jelenik meg semmi a monitoron, még egér sincs, de ahogy elsötétül a monitor kialszik a HDD ledje is teljesen, szóval látszik hogy megáll az egész gép, nem dolgozik tovább a winchester sem.
Most azt kellene megnézni, hogy nem-e a Windowsal van a gond, hogy annál a pontnál nem töltõdik tovább. Itt azt kellene letesztelni, hogy így hogy nem látsz semmi rá kellene kattints a felhasználónevedre és akkor ha továbblép, akkor halszik a hang.
Én arra gondolok, hogy egy speciális vírus elrontotta a Windowst vagy befertõzte úgy, hogy addig a pontig megy és többet nem megy.
Ha a videokártya lenne hibás, akkor csökkentett módban kellene menjen. Ha a monitor lenne a hibás, akkor megint csökkentet módban kellene mutassa, mert akkor megint kis frekvencián kapja a jelet a videokártyától.
Próbáltam, nem indul csökkentett módban sem.
Megpróbálhatod elindítani a Windowst csökkentett módban (Safe Mode) és akkor a videokártya csak úgy mûködik mint azelõtt.
Van egy régi gépem, és eddig tökéletesen mûködött, most viszont azt csinálja hogy ha bekapcsolom, elkezdi tölteni a windows-t és amikor az Üdvözöljük képernyõnek kellene bejönni, ott megáll az egész és nem csinál semmit. Szóval már az üdvözlõképernyõig nem jut el, a monitor ledje, pedig folyamatosan zölden világít, szóval a monitor nem kapcsol le, nekem gyanús hogy a videókártya bemondta az unalmast, mert ott áll meg a dolog amikor a videókártyára kerülne a sor, de érdekes hogy indításkor a rendszer szerint minden tökéletes mert az 1pittyenés a hardver ellenõrzések után megvan. Ez egyik napról a másikra történt, eddig semmi gond nem volt vele.

Itt van a konfig:

AMD Athlon 2600+
ATI Radeon 9200
1GB RAM
Codegen 300W-os táp
Windows XP SP3

Ha valakinek van valami ötlete megköszönném ha megosztaná velem.
gergely1991
Ellenõrizd hogy nem-e (véletlenül) írásvédettre van-e állítva a pendrive.
A másik lehetõség másold át a rajta tárolt dolgokat,majd ezután formázd meg.
Boldog Karácsonyt!

Zegi Norbi HUN
Hali!

Tudna valaki segíteni abban, hogy át tudjam másolni a filmeket a pendrive-ra? Szeretném TV-n nézni õket,de nem tudom átmásolni pendrive-ra,mert írásvédettséget ír ki:/ FAT32 fájlrendszer van rajta.

Elõre is köszi.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

setuh
Hello!

Nem tudjatok mitol lehet az,hogy miota feltettem az microsoft fele anti virust,nem tudom aktivalni a halozatfelderitest,hiaba kapcsolom be kikapcsolva hagyja?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Azt ajánlom, hogy töröld le az összes újabb verziót mint a 3.5 és úgy próbáld.
gergely1991
Érdemes a "Programok telepítése és törlése" párbeszédablakon kitörölni.Azért nem hagyja törölni mert lehet hogy éppen futás alatt vannak.

Köszi a segítséget...
...de...
Letöröltem,mert a 4-es keretrendszer volt fenn.
Végre újratelepíti a 3.5-öst, de a végefelé azt írja ki telepítési hiba....
Nézegettem a Program files és a Microsoft.NET könyvtárat is kitörltem, és találtam egy References Assemblies könyvtárat benne 3.0 és 3.5 -ös dll frame net fájlokkal, de azt nem engedi törölni sehogy sem....
Most a 4.5 -ös keretrendszert próbálom...de ez a nyomorult dataget ragaszkodik a nyavalyás 3.5 -.ös verzióhoz.
ÕRÜLET....
Itt van a Microsoft .NET Framework 3.5 dotNetFx35setup.exe (2.7 M😎, gondolom ezt töltötted le. Ha mégsem sikeres a telepítés, akkor megtörténhet, hogy törölnöd kell az összes Microsoft.NET Framework cuccot.
KÉRLEK VKI SEGÍTSEN!

A data.hu linkek letöltésével van gondom...
Prémimum tagságom van. A dataget3.-at próbálom, és jó lenne, de mindíg feldob egy ablakot, hogy nincs a gépemen net framework 3.5...pedig letöltöttem, kicsomagolja aztán semmi telepítõ ablak, eltûnik...
Pedig jó lenne ez a progi, mert a net framework 3.5 hiánya miatt csak minden második linket tölti le és egy blue ray filmnél van pl. 120 link, szóval nagyon gáz.

Próbáltam a sokat dícsért jdownloader-t is, ott a letöltés és kapcsolatoknál megadom a szerver címeként a data.hu-t meg a prémium hozzáférésemet, de a bemásolt linkeket nem tölti le...

MIT CSINÁLOK ROSSZUL??? FÕLEG A DATAGET PROGINÁL NEM ÉRTEM....

TUD VKI SEGÍTENI?
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

ZITA
Ilyen "probléma esemény: BEX"-rõl nem hallottam még eddig. Megpróbálhatod, hogy beszerezz egy másik crack-et, mert lehet azzal van a gond.
nyirog
nem hiszem h a rendszer a baj, ugyanúgy hetes win van a PC-men meg a laptopon is, PC-n megy ahogy kell, laptopon viszont mikor indítom ezt írja ki, pedig a specifikáció szerint vinnie kéne. mondjuk eleve mit jelent az h probléma esemény: BEX ?

Windows XP SP2 alatt semmi probléma nélkül ment a Borderlands 2. A Hitman Absolution még nem volt alkalmam próbálni.
Más Windows rendszereken nem tudom mi a helyzet.
nyirog
az absolutionre, de speciel borderlands 2 elindításánál is feldobta az üzit

Melyik új Hitman-ra gondolsz?
nyirog
hali, az miért van h mikor a borderlands 2 -t és az új hitmant akarom elindítani akkor problémaesemény BEX-et ír ki a win egybõl a progi indítása után. Dell inspiron N5110 -em van i7-vel és Nvidia gt 525 -vel, 4 giga ddr 3; elvileg minden driver fel van telepítve, és papíron menniük kéne... (példának okáért új nfs szépen megy, mind 3 játék tört verzió sajnos), googlbe beírtám de ott se lettem okosabb más fórumokat olvasva. Remélem majd akad valaki aki tud adni pár használható ötletet 😊 Elõre is köszönöm

Cuchulainn
Megoldódott.
Még az elején lefuttatam egy advanced system care-t de az semmit nem talált, mikor javasoltad kipróbáltam a malwarebyteot is ami talált 2 trójait, de nem szûnt meg a probléma, végül most a kapersky úgy tûnik leirtott mindent, megy is rendesen.

Köszi a segítséget!

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Egyelõre ajánlom lefuttatni a Malwarebyte's Anti-Malware free vírusellenõrzõ programot, de csak "Gyorsellenõrzést" (Quick scan) kell adni.