20837
Segítséget kérek
-
czs1 #19956 Sziasztok: Netről leszedtem egy beágyazott videót .flv-be, amit átkonvertáltam .avi-ba. A számítógépen gyönyörűen lejátszható, de ha kiírom CD-re, az asztali lejátszóba el sem indul a lejátszás (a fájl-listában látszik, de nem játssza le a lejátszó). Több lejátszóban is próbáltam, de semmi.
Mi lehet a gond? -
gyűjtő #19955 Szia!
A probléma megoldáshoz hozzásegítettél.
Közben találtam egy videót az alábbi címen:
search.us.com hiba
A video rávezetett az általad javasolt keresésre és sikerült a helyes beállítás.
Az első kérdésedre válaszolva az IE-ben és a Chrome-ban is megjelent ez a keresőmotor, de azt a böngészők felületén, [pixxel (#19948)] segítségével sikerült megoldanom.
Köszönöm a segítségedet.
Az általam megadott webcímen futó oktatóvideo az összes böngészőre vonatkozóan megadja a segítséget. -
kl24h #19954 Az Internet Explorer-nél nem jelenik meg ez a search.us.com?
A Firefox-nál még vannak a részletes beállítások: beírod a címbe, hogy "about:config" és ott megnézed, hogy nem jelenik meg valahol ez a search.us.com. -
gyűjtő #19953 Szia!
Ellenőriztem a parancsikon helyét és pontosan az általad megadott "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" pozíciót találtam. -
#19952 szívesen :) -
kl24h #19951 Nézd meg a Firefox parancsikonját, pl. a Target-nél csak ennyi kell legyen: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" és semmi sem az idézőjel után. -
#19950 Üdv, igazából nem tudom hardver vagy szoftver problémám van-e, elmesélem, hátha tudtok segíteni .
Vettem egy routert (Wifis, de a szgép utp-n csatlakozik), telepítettem, működik, szép és jó . A különbség annyi az eddigiekhez képest, hogy automatikusan kapcsolódik netre Win boot után, a tálcán levő hálózat ikonról eltűnik a sárga felkiáltójel, viszont a "Telefon és VPN" résznél a csatlakozás jelenik meg, nem a kapcsolat bontása . Ergo mintha nem is lennék netre csatlakozva a Win7 szerint, közben meg mégis . És - gyanítom emiatt - a Win7 asztali (netes) alkalmazásai nem tudnak kapcsolódni, nem frissülnek, halottak .
Próbáltam a router admin felületél átállítani manuális csatlakozásra, de csak onnan az admin felületről tudok csatlakozni netre, Windowsból nem .
Valahogy meg lehet oldani, hogy Win-ben csatlakozzak manuálisan ahogy a router megléte előtt, vagy hogy legalább a gadgetek "lássák", hogy működik a net ?
Amit próbáltam:
Router reset, nem segített .
Gadget setting fájlok és cache törlése, ez megoldja, de csak a következő Win indításig, azaz megjegyzi az előző beállításait és mintha ugyanazt szeretné használni, sikertelenül .
Első routerem, nem vagyok otthon benne, megköszönném ha van ötlet . -
gyűjtő #19949 Szervusz pixxel!
Mindenek előtt köszönöm a gyors segítséget!
Az általad javasolt megoldás bejött. A Chrome rendben működik.
A Firefox egyenlőre bonyolultabbnak tűnik. A keresőmotorok között nem találtam a searc.us.com keresőt. Ettől függetlenül a Beállítások menüpontban próbálkoztam leszerélni ezt a szemetet új kezdőlapra, de ezidáig nem sikerült. Nem adom fel, próbálkozom. Ha szerencsém lesz, hozzád hasonlóan esetleg valaki már átrágta magát ezen a problémán is.
Még egyszer köszönöm a segítséged. -
#19948 Chrome-ban tudok segíteni, mert pucoltam már én is ezt a szemetet.
Beállítások, Keresőmotoroknál töröld ki, csak a google legyen, vagy amit használni akarsz, át kell írni a kezdőlapot is, mert oda is bemászik, és "Induláskor" menüpontnál is át kell állítanod, írnod a neked megfelelőre. De ha jól emlékszem, ez az amelyik okosan felrak egy kiegészítőt is még, hogy teljes legyen a kép, azt meg az Eszközök - Bővítmények menüpont alatt tudod kiírtani.
Gondolom FF-ban is hasonló módon kell pucolni. -
gyűjtő #19947 Szervusztok!
Az elmúlt napok valamelyikén egy számomra ismeretlen keresőprogram telepedett a gépemre.
A keresőprogram a Firefox és Chrome böngészőkben jelenik meg nyitólapként.
A címe: Search.us.com. Több veboldalon sikerült a nyomára jutnom olyan leírásoknak,amelyek a fenti kereső eltávolítását írja le, de ezidáig csak angol nyelven találtam leírást.
Ha ismeritek a problémát, segítsetek a megoldásban.
Előre is köszönöm! -
MaRee #19946 Igen, a gyártó hivatalos oldaláról töltöttem le (Lenovo), a megoldást pedig egy Lenovos fórumon találtam, érdekes :D -
#19945 Ez kész,lefagytam. :D
Milyen gyártó az aki egy önkicsomagolós állományt úgy rak össze hogy a telepítőt el se indítja? :D
Egyáltalán a hivatalos oldalról szerezted be? -
MaRee #19944 Rájöttem a megoldásra végül, hiába installáltam fel őket, még külön be kellett menni a C:\Drivers-be megkeresni a felrakott drivereket, és azon belül is rányomni a setupra. -
#19943 Helló!
Az UAC(USER Account Control) érzékenységet állítsd át.
Bár mondjuk nem ajánlott biztonság szempontjából....
Azt hogy(ha jól értelmezem) a wi-fi számítógépen keresztüli megosztását inkább cseréld le routeres-re. -
#19942 Nézd meg hogy az eszközkezelő mit ír ki a leírásban (milyen kód).
Bootolj be (lehetőleg USB keresztül) egy linux disztribúcióról(mert több hardvert is támogat), és ott is ellenőrizd hogy működnek-e ezek. -
JeffDebr #19941 sziasztok!
segítséget kérnék! adott egy Acer Emachines E520 laptop.
egyre nehezebben muzsikált rajta a Win7, ezért vettem bele plusz RAM-ot.
ám emiatt fel kellett telepítenem a Win7 64bit-es változatát. azóta nem tudom kiküldeni az internetet a beépített WLAN kártyán. a cmd-be írt parancssorokkal nem működik: netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=(WLAN neve) key=(jelszó), netsh wlan start hostednetwork. próbáltam driver-t keresni, ami átjutott a vírusirtón azok nem segítenek.
illetve hiába vagyok a rendszergazda, minden program indításánál rákérdez a Win7, hogy megengedem a programnak, hogy változtatást hajtson végre a számítógépen? -
MaRee #19940 Lenovo ThinkPad T42-n újra raktam ezer év után az XP-t, de nincs se hang se wifi. Felraktam a szükséges drivereket amiket találtam a lenovo oldalán, semmi változás. Keresgéltem neten, felraktam más ajánlott drivereket, úgy sem jó. Próbáltam az Fn + F5 billentyűkombinációt is, elvileg azzal kapcsolódik be a wifi, de semmi. A kis wifi jel nem világít, hang továbbra sem megy, ha rányomok egy zenére akkor probléma van a hangeszközzel. Wétéef? -
TomDantes #19939 Egy fura kérdésem lenne. Lehet hülyeség, de nekem ez igen fura.
Szóval, vannak játékok amiknél a felbontást simán lehet 1920x1080-ra venni.
(Skyrm például)
Másoknál meg csak, 1600x1200-ra. (total war, Max Panye 3, Assissin Creed 3 ) a L.A. Noire-nél meg, DX 9-ben van 1920-as felbontás, DX11-ben meg csak 1600x1200-ra engedi. Miért van ilyen különbség?
Win 8 64 bit, 7950 VGA, a monitor is tud ekkora felbontást, szóval nem értem.
A DX 11 mód miatt lehet csak kisebb felbontást? Vagy ezek a játékok ennyit tudnak? Ezt kétlem, mert DX 9-ben lehet feljebb venni? Dx 11-ben nem?
Vagy ez valami software-es hiba? Vagy a VGA az oka? Elég fura, mert szerintem kellene tudni ezeknek is a 1920-as felbontást, de a DX11-es VGA miatt meg mégse? Vagy miről lehet szó? -
kamionosjoe #19938 www.wolframalpha.com -
nyerek01 #19937 Segítséget kérnék, mert Windows 8-as rendszerem van és az alábbi számítási feladatot nem tudom megoldani a rendszer által biztosított számológéppel: gyök 4-2, gyök 9-3, gyök 16-4. Feltételezem hogy a Microsoftnál azért nem tudták ezt a nagyon bonyolult dolgot belefejleszteni a programba mert túl sok időbe és pénzbe kerülne olyan szakembereket találni akik mint a mély matematikai részéhez is értenek, és a nehéz programozási munkát is el tudnák végezni.
(troll off) -
#19936 Jaaa, hát ahhoz valami font szerkesztő program kéne. Azt hittem Photoshop-ban akarsz csinálni valamit, azért említettem a vesszős megoldást. -
RYO21 #19935 Igen, csak az mellé rakja az ékezetet. Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy weblaphoz kellene betűtípus az ékezetekkel. A betűtípúst sikerült implementálni a weblapba, de már csak az "Ű" és "Ő" betű hiányzik. -
#19934 Ismerem a betűtípust, nagyon jó választás. Ékezetet az ALT Gr + 9-es gombbal tudsz rakni (utána egy space-t nyomj, akkor rakja ki a karaktert), dupla vessző ALT Gr + Ö. Hosszú szövegben nyilván esélytelen. -
RYO21 #19933 Furcsa dologban szeretnék kérdést feltenni.
Használnom kell az Agency FB betűtípust, viszont nincs benne minden magyar betű. Van valahol olyan verziója ennek a betűtípusnak ami magyarítva van? -
kl24h #19932 Az este dolgoztak valamit az sg.hu és látom még sok probléma van/jelent meg, úgyhogy sg.hu-val van a gond. -
#19931 nemtom erről hova kellene írni, szal bekérdezem itt. Logóműhelyben csináltattam magamnak logót, tegnap este kaptam egy verziót amit ki is raktam, de kértem változtatást, azt ma reggel kaptam meg, amikor mentettem le éppen vettem észre, hogy eltűnt amit kiraktam tegnap este. Megpróbáltam berakni az újat, de semmi az sem jelent meg. Semmit nem nyivákolt, hogy vmi rossz lenne. Mondom akkor visszarakom az eredetit ami már sztem lassan féléve megvolt és most az sem jelenik meg és már idegbajom van... Pls help. -
Hunn1a #19930 Helló. Gondom akadt a Last.fm klienssel. Letöltöttem, felraktam, szinkronizáltam, de nem akar működni. Lehetséges, hogy azért, mert a párosított zenelejátszó (Winamp) nem azon a partíción van, ahol a rendszer? -
#19929 Érdekes kérdésekre,érdekes válaszok:
1.Bekezdés: Reinstall(tiszta gép,tiszta lappal).
2.Bekezdés:Backup módszer(gondolom nem csináltál előtte mentést,egyet sem), olyan "módszer" amit szeretnél csak a mesékben létezik.
:) -
syberia2 #19928 Hogyan tudnám a 3 éves gépemet "újjá" varázsolni?(hardware frissítések nélkül-bár azon is rajta vagyok) A legtöbb ilyen gyorsító lépést ismerem (töredezettség mentesítés, automatikusan induló programok törlése, stb.), de szeretnék minél többről tudni.
Még egy: lehet úgy formáznom egy meghajtót, hogy azon csak a Windows rendszerfájljai maradjanak rajta? Tehát teljesen olyan legyen a merevlemez, mint amikor a gép megvételekor volt. -
#19927 alaki erre a hibauzire tud megoldast?
az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz -
#19926 Remélem a valósvédelem a fut ettől függetlenül rendesen. :) -
#19925 Ezek szerint nem egyedi a problémám. -
#19924 Valaki nem tud valami megoldást ere a Shockwave flash player állandó leállás/összeomlásra?
Már nem is tudom hónapok óta csak a szívás van ezzel.Bármilyen flasht rakok fel mindig ez van és már nagyon idegesít,hogy nem tudok normálisan netezni! -
#19923 Köszönöm!
Bár lehet, hogy inkább legyalulom a gépet, úgyis váltani kellene egy 64 bites rendszerre. -
#19922 nem feltétlen újabb kell, csak újra rakni, lehet, hogy valami hiba van benne, érdemes először unisntall utána pedig még driver cleanerrel és Ccleanerrel is letakarítani és úgy felrakni újra -
#19921 Nincs újabb driver hozzá. :-(
-
zorba3333 #19920 Sikerült megoldani a hibát. :)
Köszönöm szépen a segítséget! -
#19919 Futtatásba: msconfig>automatikus indítás fülön pipáld ki a fájlt. -
#19918 vga driver esetleg, az szokott még ilyenekbe bezavarni, egy próbát megér -
#19917 Üdv segítők!
Kb egy hete új jelenséget tapasztaltam:
youtube videók kimerevednek, egér mozgatására(!) továbbhalad, de csak ameddig mozgatom az egeret.
Később hibaüzenet érkezik, h a shockwave leállt.
Az összes flasht eltávolítottam majd újratelepítettem, böngészőt letöröltem, újra raktam, de a jelenség megmaradt.
Ötlete valakinek?