Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy a reklámblokkoló miatt van, mert a youtube oldalon sok a reklám és persze van reklám a videó elindulásakor is. A videoletöltõ nem hinném, hogy gondot okozna.
víruskeresést meg majd megpróbálom más vírkerrel, lehet a Nod nem szúrt ki valamit...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az ilyen összeomlást sokminden okozhatja, pl. Toolbar, Add-On, vírus. Ezért azt ajánlom, hogy a fölösleges Add-On-okat és a Toolbar-okat töröld és persze nem árt egy jó alapos vírusvizsgálat is több antivirussal.
Az is lehet, hogy a Flash Playert le kell egészen törölni és újratelepíteni a hivatalos oldalról.
régebben firefox alatt omlott össze minden elõjel nélkül a Flash Player, akár csak egy sima youtube videó lejátszára közben... át is tértem a chrome-ra, amivel egész idáig jó volt, de pár napja már ezzel is crash-sel..
esetleg van valami ötletetek, hogy mi okozza? (azon kívül, hogy mondjuk gyárilag sz@r...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
The Matrix has you...
azt már Neked kellene felkutatni, hogy mellyek a "legjobbak", de idõigényes meló lesz és korántsem biztos. anno Én is próbálkoztam ilyennel, de 250 GB-nál is napokat igényelt volna, ha ráengedem a cuccost. a neve már nem ugrik be, ha amolyan nem fontos dolgok, akkor hagyjad, ha családi fotók az már nagyobb gáz. profibb recovery programoknál van lehetõség külön fájlkeresésre azt hiszem. nem egyszerû szerintem, nem hiába van erre külön iparág már lassan.
The Matrix has you...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
★★★★★
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tudnátok ajánlani egy egyszerû határidõnapló-programot? Lehetõleg magyar legyen és könnyen használható, érthetõ és persze ingyenes 😊
köszi elõre is.
The Matrix has you...
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget 😊
Szóval szerintem elég a 667 MHz-es.
The Matrix has you...
Talán nevetséges, amit kérdezek, de nem viccnek szánom.
Mivel nem vagyok PC guru, ezért kérem a segítségeteket.
A gépemben egy Intel D945GCZ alaplap van, melynek a leírásában memóriaként DDR2 667MHz-s ram-ot ad meg. Szeretném bõvíteni a gép memóriáját, mert most csak 2 db 512-es memória van benne. Szeretnék 2 db 1 GB-ost venni bele. Egyik ismerõsöm azt tanácsolta, hogy vegyek bele DDR2 800 MHz-t, mivel azt majd a gép leveszi olyan sebességûre, ami neki megfelel. Ebben én erõsen kételkedem, ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek. Jöhet a 800 MHz-s (ami olcsóbb és könnyebb is beszerezni) vagy keressek 667-t, ami az alaplaphoz megfelel.
Még azt is szeretném megkérdezni, hogy kezeli-e ez az alaplap a 2 GB-os modult.
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Az XP-re gondolom feltelepítetted a szoftvert (CD), amit adtak a JVG mini DV kamerával? Vagy nem szükség úgyis láttad a videofelvételeidet?
Nos a problémám a következõ:
Van egy JVC mini DV kamerám. Windows 7 alatt a fireware kábelemmel felismeri a pc-m. Van win 7 alatt futó 2.6-os windows movie maker-em.
DE...
Amikor a Windows Movie Makerre megyek és import videó ablakra kattintok nincs plusz partició v. könyvtár ahol látná a videófelvételeimet, mint az XP alatt.
Mit tegyek?
Milyen progit használjak?
Ebben kezdõ vaok, ugyhogy csak szájbarágosan...
MINDEN KEDVES SEGÍTSÉGET KÖSZÖNÖK!!!!<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
zita
Ez egy víruskeresõ, amely Linuxban van írva, pont úgy kell elbánni, mint a bootolható telepítõ lemezekkel. Nemcsak víruskeresõ van rajta, hanem van fájlkezelõ része és Webböngészõ is. Ez egy olyan Rescue Disc (Mentesítõ Lemez), amelyet használnak olyan esetben, amikor a Windows-t valami vírus úgy befertõzte, hogy nem lehet elindítani. Ennek nem kell Windows, mert õ saját maga tud kapcsolódni az internetre.
Bootolás után nemsokára megjelenik egy lista, ahol szerepel a grafikus felület, na ekkor ezt választod, és ha megy, akkor biztos nincs gond a videokártyával.
Frissíted az adatbázisát (másképpen fogja jelezni, miután betöltõdött) és leellenõrzõd az egész gépet.
Én arra gondolok, hogy egy speciális vírus elrontotta a Windowst vagy befertõzte úgy, hogy addig a pontig megy és többet nem megy.
Ha a videokártya lenne hibás, akkor csökkentett módban kellene menjen. Ha a monitor lenne a hibás, akkor megint csökkentet módban kellene mutassa, mert akkor megint kis frekvencián kapja a jelet a videokártyától.
Itt van a konfig:
AMD Athlon 2600+
ATI Radeon 9200
1GB RAM
Codegen 300W-os táp
Windows XP SP3
Ha valakinek van valami ötlete megköszönném ha megosztaná velem.
A másik lehetõség másold át a rajta tárolt dolgokat,majd ezután formázd meg.
Boldog Karácsonyt!
Tudna valaki segíteni abban, hogy át tudjam másolni a filmeket a pendrive-ra? Szeretném TV-n nézni õket,de nem tudom átmásolni pendrive-ra,mert írásvédettséget ír ki:/ FAT32 fájlrendszer van rajta.
Elõre is köszi.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nem tudjatok mitol lehet az,hogy miota feltettem az microsoft fele anti virust,nem tudom aktivalni a halozatfelderitest,hiaba kapcsolom be kikapcsolva hagyja?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
...de...
Letöröltem,mert a 4-es keretrendszer volt fenn.
Végre újratelepíti a 3.5-öst, de a végefelé azt írja ki telepítési hiba....
Nézegettem a Program files és a Microsoft.NET könyvtárat is kitörltem, és találtam egy References Assemblies könyvtárat benne 3.0 és 3.5 -ös dll frame net fájlokkal, de azt nem engedi törölni sehogy sem....
Most a 4.5 -ös keretrendszert próbálom...de ez a nyomorult dataget ragaszkodik a nyavalyás 3.5 -.ös verzióhoz.
ÕRÜLET....
A data.hu linkek letöltésével van gondom...
Prémimum tagságom van. A dataget3.-at próbálom, és jó lenne, de mindíg feldob egy ablakot, hogy nincs a gépemen net framework 3.5...pedig letöltöttem, kicsomagolja aztán semmi telepítõ ablak, eltûnik...
Pedig jó lenne ez a progi, mert a net framework 3.5 hiánya miatt csak minden második linket tölti le és egy blue ray filmnél van pl. 120 link, szóval nagyon gáz.
Próbáltam a sokat dícsért jdownloader-t is, ott a letöltés és kapcsolatoknál megadom a szerver címeként a data.hu-t meg a prémium hozzáférésemet, de a bemásolt linkeket nem tölti le...
MIT CSINÁLOK ROSSZUL??? FÕLEG A DATAGET PROGINÁL NEM ÉRTEM....
TUD VKI SEGÍTENI?
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
ZITA
Más Windows rendszereken nem tudom mi a helyzet.
Még az elején lefuttatam egy advanced system care-t de az semmit nem talált, mikor javasoltad kipróbáltam a malwarebyteot is ami talált 2 trójait, de nem szûnt meg a probléma, végül most a kapersky úgy tûnik leirtott mindent, megy is rendesen.
Köszi a segítséget!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...