Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Ha használsz EVERESTet, akkor az "operációs rendszer tulajdonságai" alatt megtalálod.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

hello!!
Nekem olyan program kellene amiben tudom a képeket retusálni, és különbözõ dolgokat rakni a képre...szal tugyátok mire gondolok. Remélem.. Elõre is köszi ha tudtok segiteni..puszi.<#help><#puszis>
zvaragabor
Üdv. Azt meg tudom valahol nézni, hogy mikor lett a rendszer telepítve?

Chaos Anno Domini

Érdemes lenne egy normális tûzfalat feltenni (pl.: Zone Alarm) és egy Spyware-t, ha még nincs.Én a Spyware Docor-t és a Spy Sweeper-t javaslom.Attól függ milyen böngészõt futtatsz.Bár ez elég kevés infó,hogy megállapítsuk mi a probléma.Van-e routered, vagy switch-ed? Egyáltalán milyen célra használod a CFos-t?Így elsõ gondolat- valami spy lehet.

Pl.: Nero-val, és ott válaszd a DVD-Video fájlok írása opciót!

Hali! Mivel lehet VOB file-t kiírni?

Scholes18
Sziasztok!
Nekem sok képhez logót kéne hozzáadnom azt milyen probival tudnám megoldani és hogyan?

Glory Glory Man United!!

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni miszerint:..
feltettem (már jóideje) a QuickTime 7-et , és az

http://www.apple.com/trailers

oldalon bejövõ elõzeteseket nem tudom megnézni, sõt egy quicktimes filmet sem játsz le(oldalról) mert valami hibát ir ki😞

elõjön egy piros "x ablak": "Plugin error" benne: "The plugin did not initialize properly"....?? mi lehet a megoldás...PLSS !!!

Köszönöm elõre is !
futtasd le:EZT !
Sziasztok!Ebbe a fórumba is beírnám problémámat:legutóbb a Mozilla Firefoxom nem indult el egy Sysfader nevû hiba miatt.Ezt segítségetekkel orvosolni tudtam.Most pedig az Msn-em kezdte el ezt csinálni:hiába kattintok rá,nem indul el,csak a feladatkezelõben villan fel a a következõ egy pillanatra:Sysfader.Valaki tudna nekem segíteni?
Hello!

Aki ért az asrc-hez vagy a vatsim-hoz az lécci írjon!<#help><#help><#help><#help>
ArsenalForever
Üdv!
A következõ problémám lenne:
Van cfosspeedem és annak a kis "ablakjában" vettem észre hogy amikor elkezdek tölteni bárhonnan, felszökik a feltöltésem maximumra. Eddig nem volt ilyen problémám, pár napja figyeltem fel rá :S Lehet valami vírus? NOD nem talált semmit...

Köszönöm szépen megoldotta a problémámat ezer hála!!!!!!!!!!
bmate0007
hát érdemesebb. mivel hallottam, hogy a 2007-ben olyanok vannak, hogy azt akarod beírni, hogy "kakaspörkölt" és akkor azt kijavíja, hogy kakáspörkölt, vagy kakapörkölt. :S

Kösz szépen a segítséget!Akkor leszedem a 2007-et és felnyomom a 2003-ast.
Lehet hogy hülyeséget mondok, de úgy emlékszek, van egy frissítés ami kijavítja azta hibát hogy amit office 2003 al csináltak azt meglehessen nyitni office 2007 tel is
Dj Faustus
"videókhoz felraktam már minden lejátszót, codeket, flashplayert"
Nem kell minden kódeket (kódekcsomagot meg pláne nem), lejátszót felrakni.
A problémát a Windowshoz adott kódekek elállítódása okozza.
Erre megoldás:
http://forums.techguy.org/multimedia/490867-fixed-adobe-flash-no-sound.html
http://ask.metafilter.com/44838/No-Flash-sound-in-Firefox - itt is szerepel ugyanaz

Vagyis fogod a Jegyzettömböt, belemásolod az alábbit:
Windows Registry Editor Version 5.00

"midimapper"="midimap.dll"
"msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
"msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
"msacm.msg711"="msg711.acm"
"msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
"msacm.trspch"="tssoft32.acm"
"vidc.cvid"="iccvid.dll"
"VIDC.I420"="i420vfw.dll"
"vidc.iv31"="ir32_32.dll"
"vidc.iv32"="ir32_32.dll"
"vidc.iv41"="ir41_32.ax"
"VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
"vidc.mrle"="msrle32.dll"
"vidc.msvc"="msvidc32.dll"
"VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"msacm.msg723"="msg723.acm"
"vidc.M263"="msh263.drv"
"vidc.M261"="msh261.drv"
"msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
"msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
"msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32.ax"
"vidc.iv50"="ir50_32.dll"
"wave"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
"VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
"msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
"MSVideo"="vfwwdm32.dll"
"MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
"wave1"="wdmaud.drv"
"midi1"="wdmaud.drv"
"mixer1"="wdmaud.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
"vidc.X264"="x264vfw.dll"
"VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
"vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
"vidc.DIVX"="DivX.dll"
"VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
"VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
"VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
"VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
"VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
"wave2"="wdmaud.drv"
"midi2"="wdmaud.drv"
"mixer2"="wdmaud.drv"
"aux1"="wdmaud.drv"
"wave3"="wdmaud.drv"
"midi3"="wdmaud.drv"
"mixer3"="wdmaud.drv"
"aux2"="wdmaud.drv"
"VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
"wave4"="wdmaud.drv"
"midi4"="wdmaud.drv"
"mixer4"="wdmaud.drv"
"aux3"="wdmaud.drv"

Elmented .reg kiterjesztéssel és az elmentett állományra duplán kattintasz. Az Igen gombot választod. Ezzel a megkergült rendszerleíró-adatbázist lehet megjavítani.

Ja és a kérdést elég egyszer feltenni. 😉

Oka lehet: A Microsoft Office Word 2003 elõzetes verziójában vagy a Microsoft Word egy korábbi elõzetes verziójában létrehozott dokumentumot próbál megnyitni.
2007 es offiszod van ezekszerint
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem a Guiness rekordok könyve.doc-ot és nem tudom megnyitni.A World ezt írja ki:"Ez a hiba akkor lép fel, ha egy Microsoft Office-dokumentum megnyitására tesz kísérletet, de az adott fájltípust a rendszerleíró adatbázis egyik házirend-beállítása letiltotta. A Microsoft vagy a rendszergazda a számítógép biztonságossá tétele érdekében definiált egy olyan beállítást a rendszerleíró adatbázisban, amely tiltja az ilyen típusú fájlok megnyitását.

Az ilyen típusú dokumentumok megnyitásához tiltsa le a rendszerleíró adatbázis szóban forgó házirend-beállítását. További információkat a Microsoft Tudásbázis 922850. számú cikkében találhat.
LINK: http://support.microsoft.com/?kbid=922850
A kérdésem pedig az lenne,hogy mit és hol kell engedélyezni,hogy meg tudjam nyitni?A válaszotokat is elõre is köszönöm!!!
sziasztok olyan problémám van hogy a youtube - oldalon nem hallható a hang a videókhoz felraktam már minden lejátszót, codeket, flashplayert de nem megy.SEGÍTSETEK!!!
Köszi a segítége(ke)t!
www.savetube.com és a letöltött fájlt át kell nevezni .avi-ra
Sziasztok!
A quickheal virusirtót ismerivalaki? Ha ki akarjátok próbálni:
http://www.quickheal.hu/bbs/board.php?bo_table=Download
sziasztok olyan problémám van hogy a youtube - oldalon nem hallható a hang a videókhoz felraktam már minden lejátszót, codeket, flashplayert de nem megy.SEGÍTSETEK!!!
bmate0007
Lehet hogy kicsit hülyének néztek, de valaki tud küldeni priviben, a FIFA 07-hez olyan regisztrációs kódot,ami az Elektronikus regisztrációhoz kell.(Azaz amikor ingyen tippeket éscsalásokat küldenek az e-mail-edre.)
Elõre is kösz.

Leirás:Link.
VDownloader letöltés:Link.

Sziasztok!

Tud vki olyan mûködõ oldalt, ahol youtube-ról lehet tölteni avi fájlba?
Videoból hogyan vághatok ki részletet?
Sziasztok!

Montenegróba szeretnénk menni nyaralni.és kaptam választ.de sajnos valami hiba lett a levéllel.Nem lehet ezt valahogy elolvasni??

> 2800 ᬬ᳢ó¬ �e is talᬳz megfelel?Mé²®? é²´é«¥sí´µi,
asszisztensi, p鮺?s IT ᬬᳯk a
vmit elcsesztem, mert a Hiren's Boot CD-m nem bootol. milyen fájloknak kell lenniük a gyökérben, hogy tudjak róla bootolni?

sajna az iso fájlból mountolt virtuális meghajtón csak ezek vannak:

BootCD /dir/
autorun.inf
bootcd.txt

utóbbi a fenti dir tartalmát írja le.

Én ezt másoltam a gyökérbe, meg magát az iso fájlt.

viszont mindenféle rendszerfájl hiányzik, ami a C: gyökerében szokott lenni. sajna azt nem tudom, milyen fájlok kellenek...
köszi
Hi!
Megvan a Hiren's Boot CD 9.1 iso fájlban, felmountoltam virtual deamonnal.
1. Ezt a mountolt tartalmat (kb. 73 M😎 írjam fel CD-re, és akkor bootolható CD-t kapok?
2. Ezzel majd ki tudom javítani a Windows boot szekor hibáit? (mint a scandisk szokta)

elõre is thx.
Ezt a topicot én nyitottam, de még nem tudtak segíteni eddig.
Dj Faustus
"Van 1 Samsung DVD Home Cinema System HT-DS400 típusú DVD lejátszom"
Tadam!

"2db vinyo van a gépemben, mind a 2 Maxtor telepítéskor mellé nyúltam, és rosz vinyoról töröltem a particiót"
Ej, ez rossz ómen.
Esetleg keress rá Google-ben a partition recovery keresõszóval és találhatsz eszközöket.

Dj Faustus
"hogy ne legyen minõségromlás,vagy csak minimális legyen?"
Minõségromlás lesz. Egy (800*800-as felbontásból lekicsinyített) 150*150-es pixelgrafikus képbõl nem fogsz tudni 800*800-as felbontásút csinálni minõségromlás nélkül.
Ha nem nagy a képméret-változás és interpoláló metódust (resample, interpolation) használsz (ez mindenféle fotószerkesztõ/képnézõ programban - Irfanview, XNView, Gimp, Paint Shop Pro, Photoshop (az elsõ 3 ingyenes, és hasonló algoritmusokat ismernek) - található).

Elvileg vannak "csodaprogramok"/-pluginek (Photozoom Pro, Blow Up) de csodát ne várj tõlük.
Bõvebben

Sziasztok! 2db vinyo van a gépemben, mind a 2 Maxtor telepítéskor mellé nyúltam, és rosz vinyoról töröltem a particiót. Vissza lehet álítani valahogy? Nem lett felülírva! Elõre is köszi!
Sziasztok!
Van 1 Samsung DVD Home Cinema System HT-DS400 típusú DVD lejátszom. A problémám, hogy a feliratnál nem jeleníti meg az ékezetes betûket. A felírat nyelvezetét próbáltam átállítani, de csak 8 nyelv van és nem tudom a magyar területi kódját. Vagy inkább frissitsem a lejátszó firmware-jét? Ha igen akkor honnan tudok frissitést leszedni?

Légyszíves segítsetek!
Grove4
Sziasztok,nem tudtok olyan progit mondani,amiben tudom úgy növelni a kép méretét, hogy ne legyen minõségromlás,vagy csak minimális legyen?Segítségeteket elõre is köszönöm.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kontrakcio
sziasztok! van egy szûz laptop, telepiteni akarom a wint és azt irja ki h nincs telepitett v csatlakoztatott merevlemez benne, mi tévõ legyek???

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Köfi! Google a barátom, de nem gondoltam hogy ezt is tudja...

Dj Faustus
Az elsõ gép átjáróját írtad el.
átjáró 192.168.0.1 helyett átjáró 192.168.0.2 (ugyanis önmagára hivatkozik).

A DNS ebben az esetben lényegtelen, hisz csak két gép van összekötve egymással (nincs Internet, nem kell használni névfeloldást).

Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy XPnél hogy lehet visszavarázsolni az asztal megjelenítése gombot a tálcára oda bal oldalra, mert anélkül én félember vok. Valahogyan áthuztam véletlenül az asztalra. <#idiota>

thx

sajna az ip-s probléma még fennáll.

1. gép (desktop):
ip cím 192.168.0.1
maszk 255.255.255.0
átjáró 192.168.0.1

Elsõdleges DNS: 192.168.0.3
Másodlagos DNS: 192.168.0.4

2. gép (laptop):
ip cím 192.168.0.2
maszk 255.255.255.0
átjáró 192.168.0.1

Elsõdleges DNS: 192.168.0.3
Másodlagos DNS: 192.168.0.4

1. gép NEM TUDJA pingelni a 2.-t, viszont 2. tudja az 1.-t, 100% az 1.-nél a veszteség, a 2.-nál 0%.
Külön érdekesség, hogy az MSHOME tartományban / munkacsoportban (erre raktam be mind2t) az 1. gép látja mindkettõt (desktop + laptop), a 2. viszont csak magát (laptop), pedig a pingelésnél pont fordítva jött ki: laptop tudott pingelni desktopra. Tehát desktop esetén:
192.168.0.2 pingelése 32 bájt méretû adatokkal sikertelen volt, míg laptop frankón „lepingelte” 192.168.0.1-et.
Ennek ellenére az 1. géprõl továbbra sem tudok belépni a 2.-ra, pedig mindkettõnél a gyökér van megosztva. Egy másik laptoppal is nehezen ment, és annál csak úgy tudtam megoldani, hogy a laptopról léptem be a desktopra, és átmásoltam TC-bõl a desktopra. Jelen esetben azonban a laptopról nem látom a desktopot, a desk meg hiába látja a laptopot, mert nem tudok rá belépni.

(Azt írja ki: laptop nem érhetõ el. Lehet, hogy nincs joga a hálózati erõforrás használatához. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával, hogy megtudja, van-e hozzáférési joga.

A hálózati elérési út nem használható.)

Arra gyanaxom, hogy a DNS-nek ez így nem jó, pedig emlékeim szerint régebben is ezeket használtam, csak az még korábbi Kíndózzal volt, és 2 XP-t még nem kötöttem össze fix IP-vel. Ráadásul töröltema rendszergazda jelszavát, mert az win98 alatt emlékeim szerint okozott gubancokat. elvileg tehát semmi jogosultságbeli probléma nem lehet.

Mit bénáztam el már megint?
thx
Hegi90
Hi! Ma beraktam egy dvd-t a gépembe, és úgy viselkedett mint ha 5.1-ben halgatnám(pedig 2.0-s fülesen), a vezérlõpultban beállítottam fejhallgatóra de még most is alig hallom a szinkront! Kérlek segítsetek :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bmate0007
áháá! okés,értem. kösz

Ha jól gondolom,jelenleg nem tudsz csökkentett módban sem belépni a rendszerbe.XP telepítõ cd-rõl indulás után válaszd a javítás mpontot.
bmate0007
de ez most tul.képpen azt írja, hogy hogyan kell újrarakni a windows-t. nem?