Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egyszerû kérdésem lenne: összeilleszthetõ-e, illetve ha igen, akkor hogyan és mivel (TC,WinRAR) egy 2 CD-s film?! Magyarul 2 avi file-ról van szó és szeretnék belõlük egyet csinálni. (Olvasgattam, hogy esetleg valami crc file szükséges hozzá, de ennyire nem vagyok spéci..)
Elõre is köszönöm a segítséget!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Milyen progival lehet normálisan lejátszani a hang és videofájlokat?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Eddig ilyennel nem foglalkoztam, most is másnak csinálnám, de mielõtt belekezdenék megkérdezném:
PS2-es játékot erdeti lemzrõl le lehet másolni win alatt ? Van valami különleges módja ?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Ezután, az asztalon jobb klikk - Beállítások fül.
Ha a gépeden támogatott a több monitor, akkor látnod kell egy "1-es", és egy "2-es" számút.
Katt a kettesre, és pipáld ki a "A Windows Asztal kiterjesztése erre a monitorra" szöveget.
Beállítod a képernyõfelbontást, stb..
Alkalmaz - OK
Mostmár kell lennie képnek a TV-n.
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Nekem sok képhez logót kéne hozzáadnom azt milyen probival tudnám megoldani és hogyan?
Glory Glory Man United!!
Szereztem egy új monitort, két hétig ment hibátlanul, és ma ugyanúgy összement a kép. Kipróbáltam másik gépen is, ott is ilyen
Köszi elõre is!
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nem találtam jobb helyet.
Kéne nekem egy vágóprogram, de mindegyik vagy tömörít vágás után, vagy más formátumba konvertál. Nekem az kéne, hogy megmaradjon a formátumom és a hosszom is, vagyis ne romoljon a minõség. Csak vágni és összeilleszteni akarok, extrákra nincs szükségem.
P4 Dual Core procim van 3 GHz-vel es 1 GB rammal !!!
Na most azt szeretnem elerni hogy a dvd konvertalasok , avibol DVD-re ne orakig tortenjen hanem egy kicsit roviduljon 30 perce vagy meg rovidebb idore !
Mit kellene vennem a gepbe ?
meg esetleg azt is ,hogy írja felül a játék beállítását.
Szeretnék egy kis segítséget kérni méghozzá,h van pár játék ami nálam csak 60HZ megy mert nem lehet a játék beállitásainál beállitani. De nekem ez nagyon nem tetszik mert 85 Hz szoktam használni!
Tehát azt szeretném kérdezni h ezt mivel tudnám megoldnai hogy 85Hz menjem a játék?
Elõre is köszönöm!!!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
lenne egy problemam, amire szeretnem ha egy hozzaertö valaszolna. szoval rakötöttem a laptopomat egy hdtv-re normalis monitor kabellel, mivel van ilyen bemenete a tv-nek. meg is jelenik a kep, viszont ha beteszek egy divx-es filmet, akkor a film kepe nem lathato. ez miert van? dvd lejaccasnal minden megy rendben...
elöre is köszi!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597