Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok mondani egy jó kis netlimitáló progit a Net Limiter 2 Pro-n kívül? Mert azt sehogysem sikerült "megvennem".
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=950654595
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy olyan progi erdekelne ami a HD filmekbol konvertal DVD-re .
Mert ugye a hd filmeknek a kiterjeszteve mnv vagy valami ilyesmi , es egyik dvd konvertalo sem ismeri fel .
Valaki nem tud valamit ?!
elore is koszi
newil: ennek örülök
Ez egy Apacer márkájú 512 MByte-os DDR2-es SO DIMM foglalatú SDRAM, 4-es CAS késleltetéssel, 266 MHz-es, laptopba/notebookba.
Bõvebben
A DDR2 SDRAM-ról.
Az SO-DIMM foglalatról.
Problema megoldva.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Akkor alternatív megoldás: szerezz be egy hangszerkesztõ programot (Goldwave, Audacity), és vedd fel a zenét (a felvételi forrás legyen Stereo Mix, What U Hear, Wave, vagy ehhez hasonló).
IDE
++
++
A programnak a próbaváltozatát használtad, és az rakta be a feliratot.
Hogy ne legyen felirat újra kell csinálni az egészet, ami két módon oldható meg:
1. Feltöröd a Winavi-t (ami csúnya dolog).
2. Beszerzel ingyenes alternatívát (léteznek!):
dvdflick
Avi2DvD
"meg még valami: és myspace oldalakról a zene letöltésre van valami?"
Alkalmazd az elõzõ hozzászólásomban javasolt Firefox+Firebug módszert - csak nem .flv-t kell keresni, hanem .mp3-at vagy valami nagyméretû állományt (a honlapon levõ lejátszónak futnia kell, hogy megtaláld az adott állományt!).
"Hello azt szeretnem megkérdezni hogy lehet felíratot feltölteni radlight-al vagy media playerral?"
A felírat-állomány neve legyen azonos a film-állomány nevével.
Vagyis: 123.avi és 123.srt
Ezek után a lejátszók többsége (VLC Media Player biztos, Mplayer dettó) automatikusan hozzárendeli a filmhez a feliratot.
"Nekem Ilyesmi
Videókártyám van."
Az "ilyesmi" linkre egy 18+-os kép jön be.
"Ilyesmi lennea bõvítõhely."
A többi elmosódott képen meg nem videókártya, hanem alaplap van, Pentium II-es procival.
Ha meg tudnád mondani az alaplap (vagy komplett gép esetén maga a gép) PONTOS típusát akkor bõvebb felvilágosítást tudunk nyújtani.
Nekem laptopban látható SDRAM-bõvítõhelyre emlékeztet az alakjuk.
nálam a myspace gropher dolog már régen se mûködött rendesen, de már egyáltalán nem megy.
++
++
Tudom hogy már máshová is beírtam de nagyon fontos lenne.
"Nekem olyan program kellene amiben tudom a képeket retusálni"
Gimp, Paint.Net, Photoshop, Paint Shop Pro
"hy! .jar kiterjesztést mivel tudok megnézni? milyen program kell hozzá? kössz"
Nem archívum, bár tömörítve van. Nem Winzip kell hozzá, hanem Sun Java Runtime Environment
"Szevasztok! Valaki tudna egy jelenleg is mûködõ megoldást ajánlani arra, hogy hogyan tudnék Youtube-ról video-t letölteni?"
Beírod a Google-be: youtube video downloader és tied a világ.
Vagy beszerzed a Firefox böngészõt, hozzá a Firebug kiterjesztést és bármelyik oldalról beszerezhetõ a videó.
"ahhoz nem digitalizáló kell hanem tv-tuner, 10 ezer könyékén kapható"
A TV-tuner-kártya nem feltétlenül tartalmaz digitalizáló-egységet/videóbemenetet.
Ráadásul ha lassú a gép és a kártya nem tartalmaz hardveres MPEG-2 kódert, akkor az MPEG-2-be (DVD-videó!) való tömörítést a szoftver fogja elvégezni, ami CPU-igényes-feladat. Tehát olyan digitalizáló-kártyát javasolnék, amiben van hardveres MPEG-2 tömörítés.
Ha a gépeden akarod nézni a TV-t/hallgatni a rádiót (is) akkor egy olyan TV-tuner-kártya kell, aminek van videóbemenete (nem csak antenna), tud digitalizálni, és jó esetben van rajta MPEG-2 kódek.
"De utána bármilyen kodeket felrakok (próbáltam divx-xvid, Klite 2.5.4 és Klite 3.3.0-ásal is persze külön külön) behal mindegyik lejátszó (próbáltam Media és BS playerrel is) valamint kodekkel és kodek nélkül is VLC playerrel. Semmi sem viszi a filmeket. "
1. furcsaság: A VLC Media Player és a BS Player két külön állatfaj: az elõbbi kódekekkel egybeépített lejátszó, az utóbbi a Windows kódekjeit használja. Ha egyik sem játssza le a filmet, akkor vagy a filmnél van a gond, vagy az operációs rendszernél (vagy az adott filmekhez nincs meg a megfelelõ kódek - de az túlzás, a filmek többsége adott kódekekkel - DivX, XVid, Mpeg,... - van betömörítve)
2. furcsaság: a hibaüzenet. Az a hungapp gyanús nekem...
Egyrészt fel vannak rakva a hivatalos oldalról a legfrissebb driverek és az operációs rendszer összes frissítése?
Másrészt, bár friss rendszer: vírus/kémprogramod/egyéb kártevõd nincs-e?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Igen, igazad van, azóta megtörtént a frissítés MP11-re, de a hib nem szûnt meg 😞((
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nekem a következõ a problémám. Újraraktam Windows barátunkat, és minden teljesen jól megy is rajta. A filmeket persze kodek nélkül nem játssza le, hang van kép nincs. Ez ok.
De utána bármilyen kodeket felrakok (próbáltam divx-xvid, Klite 2.5.4 és Klite 3.3.0-ásal is persze külön külön) behal mindegyik lejátszó (próbáltam Media és BS playerrel is) valamint kodekkel és kodek nélkül is VLC playerrel. Semmi sem viszi a filmeket.
Elõtte Klite 2.5.4 volt és ezek a lejátszók, viszont régebbi videokártya driver, és minden rendesen futott
Most pedig a log-ok között ez van :
Nem válaszoló alkalmazás: Wmplayer.exe, verzió: 6.2.8.9938, nem válaszoló modul: hungapp, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
Sajnos a neten nem találtam semmit.
Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm elõre is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekem Ilyesmi
Videókártyám van. A képen jól látjátok, hogy van rajta egy félnégyzet alakú fehér mûanyag. Az memória bõvítõhely. Nem tudja nekem megmondani, hogy milyen MEMÓRIA megy bele? Fontos lenne!
Van pár kép: egyik
másik
Ilyesmi lennea bõvítõhely.
Aki tud segíteni PLS! írjon!
aki nem nagyon látja az kap még róla képet.
Nagyon megkoszonnem a segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
szóval én nem hallgatni akarom hanem letölteni.
++
És még valami tipp hogy honnan lehet ingyen zenét letölteni.
Családi Vhs-t szeretnék bedigizni hdd-re majd dvd-re.
Valami okos és jó(áron) digitalizáló kártyát keresek.
Köszönöm.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Lenne 1 kérdésem. Fent van a gépen a Nod32 + Look'n'Stop Firewall. De gyanítom, hogy a problémámban a Nod32 szigorú beállításai kapnak szerepet.
Íme a probléma:
Mit lehet tenni? Windows újratelepítés? Mert a Nod-ról nem vagyok hajlandó letenni<#idiota>#idiota>
Elõre is kösz:Máté
egyebkent a rendszer oolya, hogy esetenkent eleg sokat kell sorba allni. szaél turelem. addig nezz be az emule topikba itt, es okosodj..
a jobb szelso ikonnal van egy paste ed2k link gmenupont is, hogy ha megsem ugrana be a link valami okbol
reklamál amiket már többször is telepítettem régebben mindenféle probléma nélkül.Elõre is Köszönöm.
Most ha rákattintok akkor már jön is lefele? Vagy hogy mûködik?