Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
Van egy kis problémám. Ha elindítom a feladatkezelõt a CTRL ALT DELlel akkor csak egy CPU használatos ablak jön be, fent nincs bezárás ikon, nem lehet a feladatok közül választani. Itt egy kép Eddig azért kellett a feladatkezelõ, hogy be tudjam zárni a rundll32.exe-t, mert azmiatt sosem tudtam elindítani a játékokat.

Dj Faustus
"Matroska codec fent van de botranyos miert ilyen halk."
A Matroska egy container formátum. Semmi köze a hanghoz. Meg a HD-hez is alig-alig.
A hangkódekkel - Ogg Vorbis (ami nem azonos az Ogg-gal, a konténerformátummal), MP3, AC3 (az AC3filter régebbi változatai kis hangerõt produkáltak), ... - lesz a problémád.

Próbáld ki VLC Media Playerrel vagy MPlayerrel (ezek ingyenes, kódekekkel egybeépített lejátszók).

Miért van az hogy akármelyik HD filmet nézem meg , olyan szar a hangja hogy csak max hangeron is suttogast hallok !
Matroska codec fent van de botranyos miert ilyen halk.

A bourne rejtely-t neztem meg , meg most a matrix revolutiont ...
2bol 2 rossz.

Vajon miért ?

Dj Faustus
A videó állomány neve és a felírat-állomány neve egyezzen.
Tehát:
akishableany.avi
akishableany.srt

Másrészt: a lemezt sima Data CD-ként vagy data DVD-ként kell kiírni.
Mint ha word állományokat, vagy egyéb számítógépes cuccokat szeretnél kiírni.

Harmadrészt: gyõzödj meg, hogy az adott DVD-lejátszó tényleg kezeli-e az XVID-et, illetve az adott felírattípust.

Van egy kérdésem, szinte mindenkinek alap lesz. 😊

Szóval van egy .avi xvid fájlom a gépen, meg egy .srt felirat. Mit csináljak, hogy normálisan, felirattal meg tudjam nézni asztali DVD-n? Tehát milyen progira lesz szükségem és hogyan kell kiírni pontosan, mik a lépések? Tudom amatõr vagyok még, de már próbálkoztam rész instrukciók alapján, de az nem jött be. 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MadBence
Segítséget kérnék!
A helyzet az, hogy a minap letöltöttel a Sketchup 6-ot, ami azonban nem indul el. Rájöttem, hogy a probléma oka az OpenGL-ben van, ugyanis ha egy alkalmazás megpróbál OpenGL-t használni, elszáll (minden hibaüzi nélkül, csak eltûnik a feladatkezelõbõl).
Pl ha beírom ezt az IE-be, és felrakom az ActiveX vezérlõt, azonnal elszáll az IE.
A Sketchup pedig el se indul, fél másodpercig ottvan a feladatkezelõben, majd eltûnik.
Ha tudtok valami gyógymódot erre lécci írjátok le.
(162.18 forceware, dx9c, gef6800gt 256mb, amd athlon 3200+, 1 gb ram)

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

passatgt
Üdv!
Nincs képem videónál. Hang van.
VLC Mediaplayer sem játszik videót, flash videó mûködik(pl youtube), de más, weblapba ágyazott windwos mediaplayeres videó csak akkor megy, ha böngészõt lerakom a tálcára, visszamegyek, és 1-2 másodpercig van kép, utána eltûnik.
Más videót sima lejátszó nem játszik le, próbáltam midnen típust. Mi lehet a gond?

units
Ez rémlik:
xpcd->egyéb feladatok végrehajtása->otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat beállítása.
szépen megcsinálja.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van két gép, az egyik (1) internettel ellátott a másik (2) nem. Egy hálózati kábellel össze van kötve a két kép. Hogyan tudnám az XP-n belül beállítani hogy ha 1. gép csatlakozva van akkor a másikról is fel lehessen lépni a netre. Tehát hálózatot kiépíteni. Ha valaki leírná részletesen hogy mit és hogyan kellene azt nagyon megköszönném.

trimre
Hi all!
Az Adobe CS3 programok telepítõje miért nem indul el? Rákattintok a setup.exe -re 2x, kiírja, hogy inicializálás, és aztán semmi. A Feladatkezelõben látszik a Setup.exe, de nem jelenik meg ablak. Mit csináljak, hogy telepíteni tudjam õket? Fontos lenne. Elõre is köszi

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

nincs hangfal még. csak egy füles. De érted lassan 5*-re törlöm le a drivert és rakom újra, de semmi. nem ismeri fel mintha nem is raktam volna föl. úgy érzékeli, hogy nincs is bent a hangkártya. De ez az egéz azóta van, hogy felraktam az sp2 frissitést elötte jó volt minden. de azóta hang egyáltalán nincs 1 percre sem a gépen. akármit csinálok a drivert nem rakja föl rá vagy nem is tudom. Probálkoztam a legfrisseb soundmax-os driverrel az alaplap honlapjáról és próbálkoztam az alaplaphoz kapott driverrel is.
Kontrakcio
driver, jó a hangfal?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
ez azttán nagy segitség 😄D te azért kösz :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SZiasztok! Az lenne az én gondom, hogy: szarakodott már a gépem (mozilla,hang-->ventri is stb...) és a mai napon újra raktam, ám miután felraktam minden progti és minden jó volt felraktam az sp2 frissitést ezután is minden jó volt 1 kivétellel ami a hang volt: Akármit csinálok (letörlöm,újra rakom, virust írtok, lemeztördezt..) semi nem hazsnál egyszerüen nincs hang.1000 helyen voltam már, de nem tudtam megcsinálni. a hangkártya neve: SoundMAX hd audio. Ha tudtok valami orvosságot a problémámra plz help. thx
Desiderata
kipróbálom, köszönöm szépen hogy idõt áldoztál rá!
Dj Faustus
"Az .iso formátumú DVD-t hogyan és mivel kell (DVD)lemezre írni hogy az Asztali DVD lejátszó, lejátsza?"
Nero -> Recorder/Burn image menüpont

"Nem tudja valaki,hogy a .crc fájltípust miként lehet megynyitni?"
Ha az állomány ellenõrzõösszeget tartalmaz (egy adott állomány hibamentességét lehet kideríteni vele) - Jegyzettömbbel.
Egyébként .crc

"azt szeretném megkérdezni h hd film lejátszásához milyen kodeket ajánlatok?"
Nézd meg G-Spot segítségével, milyen kódek kell hozzá pontosan. A "HD kódek" sok mindent takarhat.
De például használhatsz kódekekkel egybeépített lejátszót (VLC Media Player, MPlayer), azok kezelik az általában használatos kódekek legtöbbjét.

"van hotdogon ezek az úgynevezett Hotcast-ok (rádiók), pl. itt ez"
Én Firebug Firefox-kiterjesztéssel kerestem meg a tracklistát.

Ha az oldal címe az alábbi:
http://www.hotdog.hu/hotcast/hotcast.hot?h_id=320
a tracklista címe ez lesz:
http://www.hotdog.hu/hotcast/hotcast_playlist.hot?rnd=320
ami egy XML file, ami tartalmazza a zeneszámok elérhetõségét is.
Megjegyzem az utóbbi cím akkor érhetõ el, ha az elõbbi cím is a böngészõbe van töltve.

Hali!
azt szeretném megkérdezni h hd film lejátszásához milyen kodeket ajánlatok?

Az .iso formátumú DVD-t hogyan és mivel kell (DVD)lemezre írni hogy az Asztali DVD lejátszó, lejátsza?
Nem tudja valaki,hogy a .crc fájltípust miként lehet megynyitni?
Én töltöttem le egy fájlt ami már alapból .crc fáljtípus volt.
Mit tegyek?
Desiderata
van hotdogon ezek az úgynevezett Hotcast-ok (rádiók), pl. itt ez
ezeknél nem lehet léptetni a számokat a következõre, ezt nem lehet valahogy kijátszani? egy flash player játsza a zenéket egymás után, nem lehet valahogy belepiszkálni? elvégre flash a mi gépünkön fut
zolo
Tutorial.hu-n olvastam a szerkesztõprogikról, így találtam rá az Adobe Dreamweaver cs3-ra, az sokkal egyszerûbb ennél a Coffecup-nál, úgyhogy azzal fogok próbálkozni, és azzal ez a gond már megoldódott.
De ha elakadok valahol akkor majd jelentkezek 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Dj Faustus
"Ez lenne a gondom.A kép background-ként van bent , a flash mp3 kódja pedig alatta"
Próbáld egy kicsit fentebb rakni a <body> és </body> elemeken belül a 3. pontban említett lejátszót (pontosabban abba az elembe, aminek beállítottad a hátteret).
Ha látnánk a forráskódot (töltsd fel valahova és linkeld be, ne szövegként másold be ide!), pontosabban meg tudnánk mondani hova kell rakni.

"szevasztok! miért van az h mostanában a filmek szakadozba játszódnak le?"
Valami kódek bekavar, erõforrás-zabáló program (kártevõ?) fut a háttérben, töredezett merevlemez, valamilyen hardverhiba...

nalam nem

Kontrakcio
szevasztok! miért van az h mostanában a filmek szakadozba játszódnak le?

zolo
Ez lenne a gondom.A kép background-ként van bent , a flash mp3 kódja pedig alatta.Mindkettõ kódja a <body> </body> között van.Hogyan tudnám rárakni a háttérre flasht?Kézzel sajnos nem megy, a kóddal kéne variálnom tutira 😞

Dj Faustus
"De ezzel nem tudok zenét úgy felrakni, hogy letöltési linket csinálhassak neki"
Fogod a jAlbum által kreált HTML állományt, megnyitod jegyzettömbbel, és a <body> és </body> elemek közé beszúrod az alábbit:
<a href="zene.mp3">Innen letölthetõ a zene</a>
Majd elmented. Feltöltöd a webtárhelyre, és a HTML állománnyal egyezõ könyvtárba az MP3-at, illetve az elõbb szerkesztett HTML állományt.

A flash lejátszó már kissé komplikáltabb dolog, de megoldható.
Szükséged van hozzá a Flashben készült lejátszóra (ebbõl neked csak az mp3player.swf állományra lesz szükséged); egy Flash beillesztését könnyedén végrehajtó Javascript függvénykönyvtárra, magára az MP3 állományra.
1. Feltöltöd ezt a 3 dolgot ugyanabba a könyvtárba, ahol az adott HTML állomány van.
2. A HTML állományt megnyitod jegyzettömbbel és a <head> és a </head> elemek közé (praktikusan a </head elé közvetlenül>😉 bemásolod az alábbit:
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
3. A <body> és </body> elemek közé meg az alábbit:
<script type="text/javascript">
var s1 = new SWFObject("mp3player.swf", "single", "240", "240", "7");
s1.addVariable("file","zene.mp3");
s1.write("player1");
</script>

4. A HTML állományt mented és feltöltöd.

zolo
Ezt ismerem, most ezt használom.De ezzel nem tudok zenét úgy felrakni, hogy letöltési linket csinálhassak neki, meg flash mp3-at se tudok vele kirakni 😞

Gondoltam redszerviszza álitásra az segítene? de ha van 1 jobb mod az jo lenne hajlotma olyna progirol ami vel viszaton hozni a törlöt fájlokat ez itt használna lécii segítsetek
most vetem észre h még törlni se tudnám mert nem jelzui ki h ott van de a helkyet fogllaja
Gonodolom ha letörlöm a proogit akkor megy vele a cucos is nem?
HALI
van 1 iylen program a gépen Lock Folder XP 3.1 edig ezzel titkositotam és most nem engedi mert azt irja h 30 napon tul mentem d e csak 2 napja használom és már vagy 9 gigát letitkositotamvele de most nem tom megnyitni valaki tudna segíteni?
azt hogy tudom megoldani h van egy filmem amin .vob fájl van és 4db
ezt szeretném egyben öszerakni mivel kiakarom irni adathordozora és a másik a legelsõ bajom még az h mivel be kell rajta állítani a nyelveket amikor átkonvetrálom nem jelenik meg a menupont ami nem is baj de viszont nem magyar a hangra mi lehet a megoldás?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Dj Faustus
Az Avi videósávját (ami általában MPEG4-es - XVID, Divx - tömörítéssel van tömörítve) át kell alakítani adott felbontású (720x576, 704x576, 352x576, 352x288), adott bitrátájú (9800 kbps) MPEG2-es tömörítésû állománnyá, az AVI hangcsatornáját pedig vagy MPEG2-essé (ez nem támogat több csatornát) vagy AC3-assá (ez támogat), vagy síma tömörítetlenné (PCM). Ha az AVI állományban levõ hangcsatorna azonos formátumú mint a DVD-hez szükséges hangcsatorna (például AC3), akkor nem kell átkonvertálni csak ki kell szedni (ehhez ott a Virtualdub File/Save Wav menüpontja, ami bár .wav kiterjesztéssel ment, de a tömörítést meghagyja).

Az AVI->MPEG2 konverzióhoz ott van például a TMPGENC nevû szoftver, ami adott ideig ingyenes.
Vagy lásd az alábbi cikket:
14.8. A MEncoder használata VCD/SVCD/DVD-kompatibilis fájlok készítéséhez. - parancssoros eszköz (az MEncoder az Mplayer nevû videólejátszóhoz van mellékelve), de vannak megadva példák. Egy sor az egész konverzió.

A két állományból (MPEG2 videó és MPEG2/AC3/PCM hang) pedig ki kell alakítani a DVD-videó struktúráját. Ehhez DVD-author programra van szükséged. Ilyen a TMPEGEnc DVD Author (30 napos demó), IFOEdit (ingyenes), a DVDflick (ingyenes), Avi2Dvd (ingyenes).

Avi-bõl hogyan lehet DVD-t csinálni? Ezt - ezt a linket ne külddjétek valami egyszerû megoldást tud valaki?
zvaragabor
nem tudna nekem valaki ilyen progit alyánlani amivel letudnám védeni jelszoval a mappáimat?
saviola
Köszönöm a válaszokat!

na sikerült megoldani vagy 25 ujra inditás után a windos leálitota a progti és nme indult ujra de sajna nem tom letörölni szal csak a mappát a telepitést nem mind 1 ugy is nem sokára formázom
hali lenne 1 kérdésem le akartam biztositan 1 2 mappát a gépemen és elkezdtem keresgélni a neten azután rá találtam erre a progire Folder Lock 5.7.5 verziora leszedtem és mikor feltetem 1 folytában ujra indul a gép
nem tom lehet h virus pedig anod fent van és nem jelzet dzal nem tom
a gép ujra indulásáig ugy 20 mp van szal épen nem tom letörölni a progit valaki seggítsen pls amugy innen szedtem lelink
- hogy ne kelljen sokat keresgélni 😊
2 klikk
Dj Faustus
saviola
Sziasztok! Valahol olvastam hogy egy progival le lehet szedni a youtube-ról a vidókat. Nem tudja esteleg valaki melyik programmal lehet? Köszi elõre is.

Ha a másik gépen is meg van minden,ami egy HD film lejátszásához szükséges,akkor igen.De érdemes felmásolni a gépre.Elõfordulhat,hogy lemezröl akadozni fog a lejátszás.

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni ha egy HD filmet neroval adatlemezként kiírok azt egy másik gépen le lehet játszani???

jalbum
Egy mappába elhelyezed a képeket, a progiban legenerálod az oldalt és mindig csak a friss fájlokat kell felrakni a netre. Könnyen átszerkeszthetõ is.

A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.

Gaba9
Hello
Kellene nekem egy hozzáértõ ember a köv dolog miat .. ujra akarnám rakni az xp-met (ez van most Extended Edition - Simplicity és sima sp2es xp-t akarnék felrakni helyette) de akár mit csinálok sehogy sem engedi formázni a C-t .. felraktam a D-re a sima xp-t de ugy sem engedi formázni a C-t pedig nekem arra kell az xp .. de akár mit csinlok semmi!!Nem vagyok kezdõ de ilyennel még nem találkoztam h ennyire makacs lenne...se boot flopyval se az xp cd-vel sehogy :@@ tudna valaki segíteni ??? (itt v msn-en)

Gaba323

zolo
hello
LÉtezik olyan weblapszerkesztõ program, amivel egyszerûen tudok az oldalon elhelyezni fotókat , egy-két fájlt amit utána le lehet tölteni + mennyire lenne bonyolult beleintegrálni egy flash mp3 playert?

hello!
Szeretnék új oprendszert telepíteni (fedora, xp) de bootoláskor nem akarja a cd-t felismerni a gép. Azt írja ki hogy tegyem a cd-t és nyomjak entert.
Azt már pl próbáltam, hogy elsõdleges meghajtóba tegyem, csak egyet hagytam bedugva.
Nagyon köszi ha segít valaki!!

A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.

Dj Faustus
Traffic Shaper Xp - Freeware

medver38
Hali.Nézz erre az oldalra,nem tudom hányas verziód van:mucaca
Ha nem sikerül,1000 kisméretû,fiatalmedve....

Egyszerű medve..