Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Szvsz nem lehet.
Készíts belõle iso-t aztán Total Commanderrel vagy Rarral darabold el CD-méretûre. Aztán a CDk-rõl késõbb ki tudod csomagolni az iso-t és virtuális meghajtóról telepíteni.
sopi
Hi
Azt szeretném kérdezni h egy sima dvdn felüli játékot h irjak ki ugy h több lemezre és telepitésnél kérje a következöt? Valamivel meg lehet ezt oldani?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Sland
megtaláltam

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
hali

hogy a frászba lehet videókat letölteni a http://stage6.divx.com -ról?
Regisztráltam, de olyan vak vagyok hogy nem találok semmit.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

OK!Majd még keresgélek,azért köszönöm!!!Üdv!!!
aszizoli
Ehez sajnos konkrét linkem nekem sincs. Ahonnan azelött lelehetett szedni, már rég megszünt.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

vki segíten az emule nem akkar kapcsolodni már leszedtem az ujjat meg a tüzfal is ki van ótva ozt nem megyk mi a tajték van??

HI!Köszi a tippet,nézegettem is csak sajna nem vagyok jó angolból igy hát nem nagyon tudtam kivenni pontosan hogy mit is kell csinálnom.De azért jó utón járok...szerintem.Azt már megtudtam hogy kellene egy bizonyos DVDSCAN 3.5 nevû program.Felkerestem már mindent de olyan oldalt ahol letõlthetném nem találtam.Esetleg neked volna tipped hogy honnan lehetne ezt a progit letõlteni???A kérdés másoknak is szól ha valaki tudja akkor az irja meg,legyen oly kedves.Köszönöm!!!Üdv
aszizoli
Itt házon belül, az MSN topikjában, biztosan választ találsz minden kérdésedre.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Még amit kérdeznék, és ez lehet, hogy iszonyú hülye primitív kérdés lesz:

Hogy kell használni az MSN-t? Errõl valahogy nem találok leírást (vagy csak rosszul keresek), mintha ez olyan természetesen egyszerû dolog lenne. Nekem hiába szokták mondani egyesek, hogy menjek fel, és ott beszéljünk meg egy bizonyos dolgot, hülye vagyok hozzá.
vki
Köszi a linkeket, de már jön a Workstation.

ACER Aspire 5738ZG

Dj Faustus
Sõt nem is kell hozzá fizetõs WmWare Workstation.
Elég a Wmware Player kicsit túljárva az eszén.
Vagy ott van a VirtualPc - ami ugyancsak ingyenes.
Illetve a Virtualbox is szóba jöhet.

vki
Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

dotkom
http://www.vmware.com/products/ws/screens.html
meg a screenjein is eppen az van ahogy xpt emulal vista alol. ja es halozatot is tudsz benne csinalni.

http://atwwebmaker.tx.hu/

vki
Létezik olyan program, amivel win XP-t lehet emulálni Vista alatt, plusz még hálózatot is lehet használni? (Gondolok spec arra, hogy a Worms World Party-val hálózatban nyomva)

A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

Ahoz hogy pl.programokat telepiteni és törölni tudj,Rendszergazdának kell lenned.Nálad valószinüleg valami megváltoztatta a jogosultságokat.Ezért nem tudja a Nod a HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Services,vagyis nincs engedéje a programnak arra,hogy szervizeket telepitsen a rendszerbe.Az egyik forumon irták,hogy ennek a HKEY_LOCAL_MACHINE kulcsnak kell az engedéjeit megváltoztatni.A gyermekobjektumokra érvényes(örökölhetõ)engedéjek lecserélése az itt megadott,gyermekobjektumokra érvényes engedéjekre.A Nod 3 és az Outpost 2008-at javaslom hanyagold egy idõre.Mindkét alkalmazás hemzseg a bugoktol.Az Outpostnál érdemes a support forumot olvasgatni a rengeteg felmerült problémákrol.A két program még egymással sem kompatibilis.Nálam Windows XP-n csupán megmagyarázhatatlan lassulás,fagyás,kékhalál jelei mutatkoztak.Windows Vistán telepitéskor valami blokkolta az Outpost két driverét az IPV4 és IPV6 -ot.Igy nem volt mûködõ internetkapcsolatom.Késõbb rájöttem,hogy a Nod 3 volt a bûnös.Nemes egyszerûséggel a rendszerre nézve károsnak találta az Outpost serviceit.Úgy hogy javaslom,ha ragaszkodsz ehez a két programhoz,a Nod 2.7 és az Outpost 4 használatát.

lck
Talán félreérthetõen fogalmaztam, tehát amikor csaltakozik a gép, utána egybõl induljon el a abc.exe. Tehát mondjuk ne gépindításkor, vagy pl. ne egy ütemezett idõpontban.
Dj Faustus
"Valaki el tudná magyarázni, mi az az nzb file és nzbplayer? Magyar leírást nem találok róla."
Na ezért kell megtanulni angolul - az informatika nyelve ha tetszik, ha nem az angol (és ha valaki ilyen pályán akar elhelyezkedni, elengedhetetlen).

Az nzb egy szöveges, XML-alapú állomány, ami a Useneten (e-mailhez hasonló rendszer, hírcsoportoknak is nevezik õket) használatos az üzenetek letöltésére. Sávszélesség-takarékos, mert nem tölti le a fejléceket.

Az nzbplayer a Useneten keresztüli magas minõségû videó-adatfolyamok lejátszására alkalmas program.

nzb
nzbplayer

Sajnos úgy se megy :S
A Ph-n az Windows Xp topicba boncolgattam még, de eddig nem jutottunk elõbbre :S

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

lck
Hali.
Azt meg lehet oldani, hogy egy program akkor fusson le a gépen amikor az csatlakozott az internetre (adsl) ?
SD456
Hy all!

Olyan problémám lenne, hogy a hangkártyám mindig elfelejti a beállításokat. Az aláírásomban lévõ hangkártyáról van szó.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Valaki el tudná magyarázni, mi az az nzb file és nzbplayer? Magyar leírást nem találok róla.
aszizoli
Ezt egy íróprogram sem tudja, és nem is fogják tudni.
Ahoz, hogy ezt megvalósitsd, a CD-s játék bootját, meg kell változtatni DVD-s bootra. Ez után már kiírható akár a Neroval is. Ha van kedved görcsölni vele, akkor innen kaphatsz tippeket a mikéntjére.

HI!Tudna nekem valaki segiteni?Olyan programor keresek amivel egy cd lemez tartalmát át tudom másolni egy dvd lemezre.És müködni is fog.Igazábol egy régi PS2 játtékot (ami még cd-n van)szeretnék átmásolni dvd lemezre,mert sajnos a gép mér nem olvassa a cd lemezt de a dvd lemezt még igen.(tudom fejcsere kéne de ezt hadjuk).Sok játtékom van még cd-n ezért megérné átmásolni ezeket a lemezeket.Tudtok ilyen programot???Sajnos a Nero 8-as sem tudja még ezt.Elõre is köszönöm a segitséget!!!Sziasztok!
zvaragabor
Az ESEt új arculat dizájn eleme. Az oldalukon is találkozhatsz ezzel az androiddal, sõt, a hármas nod nyitó képecskéjén is ott van. A mesterséges intelligenciát(heurisztikát) hivatott szimbolizálni.

Chaos Anno Domini

Mi az az robot a Nod telepítõjében?
próbáld meg csökkentett módban uninstallálni!

ikszdé XD

És a 2 szoftvernl ilyen hiákba ütközöm:
Az EasyTune törlésekor nem tud leállítani valami divert, bár a törlés complete, hiába telepítem újra sose bírja betölteni a drivert, ezt írja:

A nodot meg nem tudom újratelepíteni, mert mindig ezt és még a kernel szolgáltatással kapcsolatban ír ki hibát telepítéskor, ha ignore-t nyomok, majd végül már csak retry és cancel marad.

Remélem tudja valaki mit csináljak, mert lövésem sincs.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

dotkom
vagd meg a videokat.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Serpa
alcohol+ultraiso kombóval sikerült.

ment PM?
Japep
Hello!
Ki akarok írni 13 videót egy DVD-re, de nem fér rá...összetömörítettem õket WinRARral (legjobb minõségen) de még így is 10-15 megával több...próbáltam Neroval a "lemeztúlírás"-t, de úgy sem engedi...
Fontos lenne õket egyben kiírni...mit lehetne ezzel kezdeni???

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A fene most vettem észre, az Everest 4.2 nem látja a VGA-n és a winyón kívül a többi hõérzékelõt. Eddig látta :S :S

Hamachit töröltem, egy újonnan létrehozott rendszervisszaállítási pontra engedte a dolgot, de a régebbiekre nem :S Legalábbis a 2-3 nappal elõttiekre.

Nekem egy nagyon összetett problémám van, remélem valaki tud segíteni.
Tegnap észrevettem, hoyg elromlott a rendszervisszaállítása az XP-nek. Egyszeráen nem megy egyik mentésre se a visszaállítás. Emellett a zEasyTune 5 és a NOD32 se mûködik normálisan. Be se töltenek. Elõbbivel amúyg csak a proci hûtõt szabályozom.
Anno már volt, hoyg elromlott a csökkentett mód és volt már, hoyg a rendszervisszaállítás is. Azóta XP telepítõlemezt is cseréltem. Szeretném megtudni milyen okokból romolhat el a csökkentett mód és fõleg a rendszervisszaállítás. Mert nagyon idegesít, hogy valamit rosszul csinálok vagy nemtom és ez elsz a vége. Aztán rakhatom újra az Xp-t, mert a javítás funkciót se tudom használni. Rossz szokásom, hogy nem adtam meg eddig rendszergazdai jelszót telepítéskor, így akármit írok be a javítás opción belül nem megy tovább a folyamat. Gondoltam, hoyg bemegyek a kiskapun a "Rendszergazda" fiókba, de hiába nem adtam meg jelszót mégse megy most a ctrl+alt+del-es trükkel.
Hogy miket csináltam a napokban?
nem sorrendben, de ezeket: call of duty 4 telepítése, Hamachi (bár felesleges volt) telepítés (na ez talán ludas lehet utána jöttek a gondok, hoppá, meg fogom nézni. Amúyg fel se akart menni a drivere, csak csökkentett módban ment fel. Aztán a Javát, a nod32 3.0563-ra frissítettem (a nod mostmár azt írja ki hosszú idõ után, mikor nem sikerült a betöltése: "Error communicating with Kernel". Mást nem telepítgettem. Kb egyszerre frissítettem a nodot, Hamchit és jv16Power Toolsal, kitakarítottam a registry-t. Persze csináltam biztonsági mentés, vissza is állítottam így az nem lehetett gond. És utáan egy defragmentálást is elvégeztem a rendszer partícióján.

Szval valakinek van ötlete mi a gond? A Hamachit mindjárt törlöm és kiderül az kavar-e be.

Még azt is kérdezném miylen progit ajánlotok a Windows beépített eseménynaplójának a kiváltására, mert sztem elég szar. Alig naplóz valamit abból ami fontos lenne számomra. És még egy milyen programot kérdés, hogy a windows rendszervisszaállítását kiválthassam? Ha van oylan, ami autómatiksuan ment pl telepítéseknél vagy pl naponkéntra ütemezhetõ az jó lenne. Hallottam a Norton Ghostról, bár nem ismerem, hoyg jó lenne-e erre.

Elõre is nagyon köszönöm, anank aki segít vagy próbál.

mindegy,mert mindegyik benne van
Szerintem elõtte nem árt átkonvertálni iso formátumba.
Arra gondoltam ,hogy bemountolod daemon toolsba,mindkét fájlt/2db virtuális meghajtót kell emulálni / és ezután ,neroval hozzá tudod adni a képeket a másik fájlhoz.Image fájlként kiíratod lemezre a bõvített "3-ik" anyagot.Még nem próbáltam! 😊)
Serpa
ez sem nyitja meg.

Sziasztok!

ADSL-el kapcsolatban kérnék segítséget. Inviteles vagyok és feltárcsázós DSL-em van itthon. Ehhez friss windows xp-nél fel kellett telepítenem egy protokollt(bizonyos Raspppoe-t), ami uátn létre tudtam hozni egy feltárcsázót. Most sikerült vennem egy új laptopot, amin Vista fut, de ez a protokoll nem kompatibilis a Vista-val és nem tudom telepíteni rá. Enélkül meg nem megy a net. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a megoldás? NAgyon szépen köszönöm.
üdv
Serpa
de én nem írni-olvasni akarom, hanem bele szeretnék helyezni a képfájlba egy mappát, amikben fájlok vannak.

nem vilcsi a kérdés ,de nero írja-olvassa ,daemon tools olvassa (többekközt)
Serpa
van egy képfájl (mdf,mds), melyik programmal tudok belehelyezni fileokat? (ultraisoval nem tudtam)

zvaragabor
Az avant browser nem egy skin az IE-re, hanem egy különálló böngészõ, csak az IE motorját használja.

Chaos Anno Domini

Az Avant Browser IE7-re is felmegy? Mert akkor a picit jobb biztonság miatt frissíteném 7-esre az IE-t.

FlyHigh
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot, amivel a renszerhûtõ fordultaszámát lehetne szabályozni?

Thrash \'Till Death

bmate0007
Köszönöm szépen, megoldódott a probléma, nem indul mostmár az a 16 third. 😊

Ezzel próbáld!