Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Igen. Meg még az msconfig-on belül is próbáltam kiszedni az automatikusan iduló programok közül, de újra visszajön.

Hogyan lehet teljesen kiírtani az IE7-et mert nem indulel,nem tudom ujratelepíteni sem mert azt írja,hogy egy korábbi folyamat nem lett befejezve????
A registriben sincs meg az IE???????
zvaragabor
Már mint a 16 third.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ha fixálod, következõ rendszerindításkor visszajön?

Chaos Anno Domini

bmate0007
senkise?

bmate0007
Itt is jelen van aza bizonyos 16 third amit az #11720-hsz.-ben írtam...
Valakinek van 5lete, hogy mi lehet az?

bmate0007
2x iexplorer.exe ????

bmate0007
Itt van a logfile.

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 9:22:55, on 2007.11.11.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe
C:\Program Files\Comodo\Firewall\CPF.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Comodo\Firewall\cmdagent.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.daemonsearch.com/intl/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://www.crawler.com/search/ie.aspx?tb_id=60049
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,CustomizeSearch = http://dnl.crawler.com/support/sa_customize.aspx?TbId=60049
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Comodo\Firewall\CPF.exe" /background
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKCU\..\Run: C:\DOCUME~1\ERDSZS~1\APPLIC~1\MAPIEN~1\16 third.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1194295800609
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Comodo Application Agent (CmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\Comodo\Firewall\cmdagent.exe
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - Unknown owner - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
O23 - Service: Spyware Terminator Realtime Shield Service (sp_rssrv) - Crawler.com - C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe

--
End of file - 3172 bytes

aszizoli
Ha rendesen mûködik a net, akkor nem muszáj. Valószínûleg az XP-ben lévõ driver, jól el fogja látni a feladatát.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Szevasztok!

Egy kis segitségre lenne szükségem...!

I. Feltelepitettem egy programot XP alatt, de a következo hiba miatt, még a program elindulása elott kilép a következo üzenet kiséretében..., "NEM SIKERÜLT A MICROSOFT SAPI INICIALIZÁLÁSA! A hiba kódja: 80040154"

II. Valmint a következõ (hasonló) üzenetek elég jellemzõek az utóbbi idõben, már a fentebb említett program instalálása elõtt jelentkezett (program kilépéskor, mint ebben az esetben is ..., "regisztrálás":-) stb.)

------------------------------------------------------------------------
Application Error

The instruction at "0x004011b3" referenced memory at "0x02325000". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
-----------------------------------------------------------------------

Ez a két hiba, szerintem nem kapcsolódik szorosan egymáshoz ... "SAJÁT VÉLEMÉNY"!

Bízok benne, hogy lesz valakinek valami használható ötlete...!
Elõre is köszönet a segitségért!

Üdv...
Hello!
Ethernet netet kéne feltelepítenem egyik haveromnak.Újraraktam a Windows XP-t náluk.Nem volt Realtek CD-jük amin lett volna illesztõprogi.Néztem az eszközkezelõt és a hálókártyánál nem volt felkiáltójel.És a kábeleket is ki-be huzogattam és a gépet is újraindítottam.A jelszót is meg mindent beírtam rendesen.Akkor szerezzek drivert a modemhez?

http://pcvilag.blog.hu

Az Asztal megjelenítése ikon elhelyezése a Gyorsindítás eszköztáron:Link.

harlond
sziasztok! az lenne a problémám hogy a gyorsító eszköztárról törölve lett az asztal megjelenítése ikon és sehol máshol nem találom a gépen. visszatudom valahogy oda rakni? elöre is köszönöm a választ!

Nem tudom, de szedd ki onnan és hijackthis logolj.
DONGUBA
kszonom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bmate0007
Hello!

Ez mi lehet? Valami vírus/kémprogram vagy micsoda?

aszizoli
Ide feltöltöd a log fájlt, és az értékelésben amit piros színnel kiemel, azokat pucold le. A sárgákat vizsgáld meg, mert lehet, hogy kellenek valamely általad telepített programhoz.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

DONGUBA
sziasztok ha berakom a hjaktis logot tudtok segiteni mi nem kell oda?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

skodatuning
gondolom, mivel a program maga fut, a csatornák bejönnek, csak élvezhetetlen, mert a focimeccsen lila füvön sárga emberek rohangásznak fekete labda után. 😄

\"Nothing happens unless first a dream…”

II Rocky II
JOT TÖLTÖTTÉL LE?

24 - Exile -Nov.23

skodatuning
segítséget kérek fiatalok!
letöltöttem a sopcast nevû netes tv progit, el is indul, a mozillához is sikerült beállítani,csak van vele egy kis gond: a színek össze-vissza vannak keveredve. van kodek is a gépen(k-lite), mégis. mit lehetne tenni, hogy jó legyen? elõre is köszi!

\"Nothing happens unless first a dream…”

aszizoli
Viszont, nem találom benne, hogy Vista-val teljes mértékben kompatibilis-e?

aszizoli
Próbáld ki a Burn4free programot. Tud magyarul is. Írás elött az íródat ellenõriztesd le, hogy kompatibilis-e vele. Menüsoron válaszd a "Nézet" - "Váltás szakértõ módra" ópciót. Ezután már elõjön a "CD író ellenõrzése az interneten" kapcsoló.

w77d
elvileg kéne írnia, de mindíg eszközhibát ír ki 52%-nál(a szimpla dvd méretének határán)!

lck
Akkor bocs, én nem próbáltam, csak az oldalán az ismertetõben láttam hogy mindent ír.
w77d
elkiabáltam! nem igazán akar többrétegû dvd-t írni! Szimplát megírja, de a dl-t nem! 😞

w77d
köszi, ez nagyon jó! <#eljen><#wink>

lck
CdburnerXP
Mondjuk az hogy egy szinten van a Nero-val elég tág fogalom. Annyi funkció nincs benne mint a fullos Neroban ( de az talán nem is baj )
A többi feltételt teljesíti.
w77d
sziasztok!
valaki tud mondani egy jó cdíró programot, ami legalább nero szinten van, kezeli a DL lemezeket, megfér a vistával ja és persze ingyenes?

Egy jó kémprogramírtó kellett volna a popupokra.
Az AC3 filterben van egy olyan opció, hogy Audio/Video sync a System részénél. Itt a csúszkát balra vagy jobbra tolva érhetõ el a hang elcsúsztatása.
Itt egy kép róla

Hello! Segítség kéne:letöltött filmnél el van csúszva a szinkron. Mivel tudom orvosolni a dolgokat?
chopin42
Köszi a tippet, de már megoldódott a probléma. <#wink> Nem tudom hogy hogyan, de ha a Vezérlõpultban bekapcsoltam a 'Hangerõikon megjelenítése a tálcán' opciót, egybõl megjelent az internetikon is.
Az Internet Explorert pedig azért kellett törölnöm, mert állandóan, akár ha más böngészõt is használtam, 20 s-ként jelentek meg a Popup-ok (az IE ablakban), még Blocker progikkal is.
De mostmár ezzel sincs gond, jó az a FireFox.

aszizoli
Firefoxban, jobb klikk - "kép megjelenítésére" megnézhetõ.
Egyébként kár volt uninstalálni az Internet Explorert, mert ez nem csak egy böngészõ, hanem szerves részét képezi az operációs rendszernek is. Legközelebb, ha nemszereted valamilyen oknál fogva, nem akarod használni, akkor ne szedd le, csak simán felejtsd el, hogy létezik.
Most szerintem rakd vissza, és próbáld kideríteni, hogy mi az az alkalmazás, aminek jogot adtál az automatikus kapcsolódásra. Ha letudod állítani, akkor próbálj manuálisan kapcsolódni. Talán sikerülni fog.

chopin42
Na mindegy nem értek a képfeltöltéshez

chopin42

chopin42
Kösz zserrbo, de ki van pipálva.
+ még annyi hogy ha csatlakozok, jobb klikk, és a menüben meg lehet nyomni megint a csatlakozást, az állapot mezõt pedig nem.?

ez mikori hozzászólás ténylegesen?
Szerintem te ree gondolsz: Start/Vezérlõpult/Hálózati kapcsolatok (kallszikus kategória nézetben közvetlen így szerepel)/aztán ott lesz egy vagy több helyi kapcsolati ikon arra kell jobb klikk a melyik a neted-é, majd pipáld be, hoyg "ikon megjelenítése az értesítési területen a kapcsolat ideje alatt".
És igen gondolom a dinamikus IP-d miatt kell a rapidhoz. Én is ezt tenném, ha dinamikus netem lenne...😞

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

chopin42
Hello Bocs a zavarásért

De van egy elég zavaró gondom:
Hiába csatlakozok netre, nem jelenik meg a tálcán az internet ikon.
Kapcsolatot bontani meg nem a legjobb kábel ki-be húzogatással.
(Ez azóta van, mióta feltettem az XpLite-ot, hogy kitöröljem az Internet Explorert -az állandó popup-jai miatt-, ami csodával határos módon sikerült is.)
A Windows összetevõk telepítésénél is mindent megnéztem, de nem ott van a hiba.

Valami olyan protokoll kellene, vagy vmi kapcsolatkezelõ bigyó, amivel meg tudom valósítani a kapcsolat bontását.

Lehet hülyeségnek hangzik a probom, de RapidShare-s letöltésekhez pl. fontos lenne.

Köszönöm a gondolatmegosztást.

newil
Hello,a kérdésem,hogy lehet úgy beállítani a Daemon Tools Pro 4.10 akárhanyas verzóját,hogy a Nero 8-as tudjon CD/DVDRW (RW!!!) lemezeket törölni.Most per pillanat csak akkor töröl RW lemezeket,ha DTPro -t törlöm.Ez nem a legjobb megoldás nekem.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Üdv!
JetAudio-val akarok filmbõl zenét felvenni.Valamiért némák a fájlok amiket ment.Pedig amikor lejátsza a videot akkor szól alatta a zene de valahogy nem menti ki.Kérem valaki lépésrõl lépésre leírná.Én így csináltam és nem sikerült:
Record (Ctrl+3) > Recording ablakban pipa a Source-n bellül a Video mellé > Start > Play (elindítom a videot).A Source mellett a csúszka feltolva a Status panelen (ha panel a neve) a Recording volume mérõ csak egy vonásnyit tér ki szóval szinte nulla.

jacky87
Köszi

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Dj Faustus
"Hali. Tudtok olyan progit mondani, amivel s-videon keresztül tudok felvenni a tv-bõl? Köszi"
A kérdések kicsit irreleváns. Mi köze az s-videó csatlakozónak, és a programnak egymáshoz? Nem a csatlakozóhoz keressük a programot, hanem a videó-rögzítõ-/TV-tuner-/VIVO-rendszerû videókártyához.

Programból javaslom a Windows Movie Makert, a Virtualdubot, a VLC Media Playert (az is képes videóstream mentésére).
Pár leírás:
http://www.videohelp.com/oldguides/mjpeg
http://neuron2.net/LVG/lowrescapvdub.html
http://arstechnica.com/guides/tweaks/vidcap.ars
http://www.virtualdub.org/docs_capture.html
http://www.windowsmoviemakers.net/Tutorials/HowToCaptureVideo.aspx

jacky87
Hali. Tudtok olyan progit mondani, amivel s-videon keresztül tudok felvenni a tv-bõl? Köszi

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

aszizoli
Küldeni nem tudok, de szerintem a linkelt oldalon megtalálod.

Pentium I-es gépem van widows 3.1 verzioval de nincs hozzá indíto flopym tudna valaki küldeni. [email protected]
dotkom
sziasztok
tud barki olyan programot aminek a segitsegevel megtudnam merni egy keprol pl egy tojasnak vmelyik gorbuletenek a gorbuletet? kicsit bonyolulutra sikeredett de remelem van olyan aki erti.

http://atwwebmaker.tx.hu/

hali

most lett ujrarakva win és nemtom miéert de amikor pl bs playert inditanám ezt kapom:

A windows nem tudja elérni a megadott ezsközt,elérési utat vagy fájlt.Lehet h nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel

meg semmit nem lehet telepiteni

pedig rendszergazdaként vagyok bennt

REAL MADRID