Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
"2. Mi a fõ különbség a Windows 2003 standard edition és az SBE között?"

Az SBS a Windows 2003 Server Standard Edition kibõvített változata:
"Windows Small Business Server 2003 provides a complete business server solution for small businesses. The integrated suite of server products enables companies to share information and resources safely and securely.
    * Standard Edition includes Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft Exchange Server 2003, and Microsoft Shared Fax Service.
    * Premium Edition includes Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft Office Outlook 2003, Microsoft Shared Fax Service, Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server, Microsoft SQL Server 2000, and Microsoft Office FrontPage 2003.

What's in the Windows Server 2003 Operating Systems?

hy
Az everestben a hûmrsékleteknél mi az a hardver amit AUX-al jelõl az everest?
Nálam ien 50fokon megy csak nem tom mi az.

aszizoli
- A géped hátulján van-e TV kimenet?
- Ha van akkor az asztalon nyomj jobb klikket, Tulajdonságok - Beállítások ablakban kettõ db. képernyõt látsz. Kösd össze a gépet és a TV-t. A TV-t állítsd a megfelelõ csatonára, katt a 2-es képernyõre, pipáld be az "A Windows Asztal kiterjesztése erre a monitorra" lehetõséget. Most meg kell jelennie a TV-n a képnek. Szükség szerint beállítod a felbontást, és kész vagy.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Nekem hasonló esetben a @hotmail, vagy a @yahoo eddig bejött.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sziasztok!

Nagyon-nagyon fontos kérdéseim lennének, és elõre is nagyon köszönöm a segítséget!

1. Hány SMTP domain-t tud kezelni a Windows 2003 SBS?
2. Mi a fõ különbség a Windows 2003 standard edition és az SBE között?
3. Egy Windows Server domain-ben mi a fõ különbség az XP és a Vista kliensen közt?

KÖSZÖNÖM!!
vki
Hi!

Melyik progival lehet azt megcsinálni, hogy egy adott DVD-n a feliratot kicseréljem? Pl. a Transformers magyar változatán a magyar feliratot akarom kicserélni egy másikra.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Regisztrálni szeretnék egy fórum oldalra(3xhq.com), de nem fogadja el az ingyenes e-mail címeket és nem ISP tartományokat(ezt nem értem). Ja és a chellos címeket se.
Biztos találkozott már valaki ezzel a problémával(én már többször is).

Milyen emailt kell ilyen esetben használni?

Gyocsika
Köszönöm a segítséget próbálkozom!!! 😊

zvaragabor
Jah, és a weboldalt nem árt valamilyen tárhelyre feltölteni. Van ingyenesbõl egy rakat. Csak regelned kell rá, és töltheted föl a FAQ-ot ftp-n keresztül.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
*weboldalt. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Összegyûjtöd a legtöbb, leggyakoribb általános és ritkább kérdéseket a játékkal kapcsolatban, majd csinálsz egy eboldalt, amire rászerkeszted ezeket a -Kérdéseket és -Válaszokat, majd az oldalt oda linkeled ahova szeretnéd.

Ajánlom elõször nézegess más FAQ/GYIK-okat, hogy lásd, hogyan is kellene kinéznie. Itt az SG-n is biztosan találsz többnyire a Játékosok fórumaiban.

Chaos Anno Domini

Gyocsika
Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy F.A.Q-ot egy játéknak, de nem tudom hogy álljak neki.Legyenszíves valaki segítsen, hogy hogyan tudnék csinálni egyet.
Elõre is köszönöm.

Sziasztok!SIS651-es videó kártyám van.Szeretném ha egy DVD-t nézek a gépen,hogy a Tv-n lássam.Van rá megoldás és ha igen mit kell tennem?Vagy be lehet állitani valahogy a jelenlegi kártyát?Köszi

aszizoli
Vezérlõpult - Területi és nyelvi beállítások - Speciális fül.

Hegi90
Hali!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha én egy távolkeleti játékkal (Ragnarok online) játszok, akkor abba vannak ugye ilyen fura karakterek. Na már most az én gépem ezeket nem jelzi ki, helyette kb ez van: Gáüdfgalsf äðä$ä. Hogyan tudnám a japcsi, koreai karaktereket, fontokat is látni?
Elõre is kösz!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hello
A kémprogramok figyelik az internethasználatot és a leütött billentyûket, ez is lassulást eredményez.
A lassú internet mûködés két leggyakoribb okát a kémprogramok és a vírusok jelentik.
Futtass le valami jó vírus,spyware keresõ progit,vagy tedd föl a HijackThis-re a logfájlt.
a shot
Szasztok

Valaki tudna abban segíteni, hogy mostanaban egyszecsak szar lett a netem. Pontosabban az oldalak nehezen jönnek be, többszöri inditas utan indulnak csak el, de ha bent vagyok akkor oladlon belül már megy. Szóval Kb 5 szöri kattintás után indul, addig érvénytelen cimet ir ki. (Vistám van)

bmate0007
senki?

Nightwish006
Köszi szépen, örök hálám!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

tobias88
re:

Hello, nem tudjátok mitõl állhat meg az ftp-s letöltés, vagy a vebes letöltés akár flashgottal csinálom, de még a youtube is, egy bizonyos ideig tölt aztán leáll! Kollégiumból netezek, de állítólag másoknak megy rendesen...

Elõre is köszi!
Nightwish006
Hello! Tudna valaki ajánlani valami progit, amivel tudnám mérni a havi adatforgalmam? :\ Sry n00b vok =(

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

aszizoli
Privát ment.
Legközelebb elég egyszer feltenni ugyan azt a kérdést.

newil
Hello,felraktam a Vistára a Quicktime pro-t 7.0 vagy mi.Gondoltam elmentem késöbbre a megnézett HD mozielõzetest,de most látom,hogy nem látom csak a Quicktime.Én viszont szeretném a fájlt átkonvertálni,de így ez nem fog menni.Ha esetleg tudna rá valami megoldást mi lehet a baj,szívesen veszem.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Hy!
Uj vagyok a pályán az a gondom,hogy letöltöttem néhány játékot FTP-n /WinRar-ban jött le/azt irja a játék info.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell játékot CD-re kiirni mi a menete mit és hova kell ki csomagolni ezért kérem a segitségeteket vagy DVD-re??
Elöre is köszönöm!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

BlackShadow
<#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

aszizoli
Például a PowerISO alkalmas erre a feladatra.

Speedway
sziasztok
abban kérnék segítséget tõletek hogy van egy flashes .swf fájom, amit honlapom nyitóoldalának szeretnék átállítani. de nem tudom hogyan kell.
tud valaki segíteni?
elõre is köszönöm

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

BlackShadow
szasztok. az lenne a kérdésem, hogy egy meglévõ képfájlt, hogy tudok módosítani? szeretnék egy extra mappát létrehozni pár file-al. kösz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a kiirással nincs! de egy játékot vagy programot annyit tudok,hogy ki kell valamit csomagolni valamit valahova és után kell irni amugy van irom NÉRO 7 és ALCOHOL 120-am is van.Mert ugy jöttek le,hogy WInRAR-ba és igy/vty-0101.001/ ezeket,hogy kell???????????

SZIASZTOK ! Légyszives valaki válaszoljon!!!!!!!! a bitlord-dal töltök egy játékot és 99.9% -nál megállt. próbáltam egy másik változatát és az is megállt 99.9%-nál mi lehet a baj? tud valaki megoldást? légyszives segítsetek!!!! 5.1gb a játék és nem akarok 3-dik próbálkozást. Elõre is köszi!!
dotkom
kiirhatod simen neroval, vagy alcohol 120 -al. azt hogy milyen adathordozora irhatod ki az csak a merettol fugg, nem a kepformatumtol.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Hello!
Hogyan kell kiirni a letöltött game-t és,hogyan tudom,megnézni,hogy CD vagy DVD formátumuak? mert letöltöttem néhány programot,játékot ezeket szertném kiirni CD-re!

Dj Faustus
"olyan progi kellene ami 2cd-s aviból egy cd-s et csinál. régebben nekem is volt ilyen progim csan nemtudom a nevét... "
Virtualdub

"van benne egy kicsi erõs sipoló hang, meg kicsit erõsitenék rajta, stb, mit hogyan csináljak? zajszûrés? akkor nem hallani szinte semmit se"
Audacity, Wavosaur, Goldwave, Audition, Sound Forge,...
A sípoló hang kiszûréséhez: kijelölsz egy olyan részt a hangból, ahol nincs hasznos jel, Vágólapra másolod/felhasználod zajprofilként, majd ezt használod fel a zajszûréshez.
Hangerõsítés: keress az adott programban Amplify, Normalize, Volume illetve hasonló nevû menüpontokat.
A Goldwave topikban már eléggé körüljártuk a témát.

kissadamvikt
olyan progi kellene ami 2cd-s aviból egy cd-s et csinál. régebben nekem is volt ilyen progim csan nemtudom a nevét...

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Sziasztok! a bitlord-dal töltök egy játékot és 99.9% -nál megállt. próbáltam egy másik változatát és az is megállt 99.9%-nál mi lehet a baj? tud valaki megoldást? légyszives segítsetek!!!! 5.1gb a játék és nem akarok 3-dik próbálkozást. köszi!!
Sziasztok.Vettem egy DVI kábelt összekötöttem az LCD tv-vel be is jön a kép de mintha alolrol (tehát start vonal-tálca fele),meg baloldali része kb 2cm nem látszik a tv-n.Változtattam a képfelbontáson is de nem jó.a 800x600 a legjobb kép de ugyanugy le van harapva belöle.A 1024x768-ason azon remeg a tv.A Laptop hercen nem tudok állitani az 60Hz és kész.Mi a teendö szerintetek???kössz a válaszokat.
tobias88
Hello, nem tudjátok mitõl állhat meg az ftp-s letöltés, vagy a vebes letöltés akár flashgottal csinálom, de még a youtube is, egy bizonyos ideig tölt aztán leáll! Kollégiumból netezek, de állítólag másoknak megy rendesen...

Elõre is köszi!
akyyy
hi.

vettem fel hangot valahol hogy rátegyem egy saját movira<#idiota>

van benne egy kicsi erõs sipoló hang, meg kicsit erõsitenék rajta, stb, mit hogyan csináljak? zajszûrés? akkor nem hallani szinte semmit se

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hy!
Uj vagyok a pályán az a gondom,hogy letöltöttem néhány játékot FTP-n /WinRar-ban jött le/azt irja a játék info,hogy CD-re kell itni.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell játékot CD-re kiirni mi a menete ezért kérem a segitségeteket.
Elöre is köszönöm!!!

vki
Hi!

Valaki tud olyan progit, amivel HotSpot-ot, vagy WIFI AP-t tudok létrehozni a laptopomon?

ACER Aspire 5738ZG

bmate0007
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lehet -e a Windows XP Biztonsági Központját "átszerkeszteni" /megcsinálni/ olyanra, hogy legyen benne Tûzfal, Vírusvédelem, és Kémprogramvédelem?
Kell hozzá valamilyen progi?
Elõre is köszönöm.

Bocs ha nem egészen jó fogalmaztam. Szóval, a "megáll a kép"--ezzel azt akartam írni hogy olyan mint amikor lefagyna a gép. Ha Windows indításkor fordul elõ , akkor a háttérkép megjelenéséig eljut normálisan csak az óra melletti ikonok megjelenítése közben akad le --utánna egy halk csppantás majd a monitoron NO signal-.De ha ilyenkor a gépen levõ kikapcsoló gombbal kapcsolom ki akkor még hallom a Windows kijelentkezõ zenéjét is. A monitor jól van bekötve. Azzal kezdtem -semmi változás.
A monitor jól be van kötve? Nálam is volt már az LCD monitorommal, hogy nem jól dugtam be vagyis érzékelte fel a DVD-i kábelen. Még a Windows Xp betöltését láttam utána semmi kép. Én újra kötöttem az egészet és kikapcs bekapcs.
Hogy érted azt, hoyg megáll a kép?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Letöltéskezelõvel már próbáltad? Pl Free Download Managerrel vagy valamelyik másikkal.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

zolo
Van egy pontos linkem egy videóhoz, le szeretném tölteni, de rögtön megnyitja a WinMP 11-et és lejátsza, és itt nem találok mentés opciót.

Hogyan tudnám lementeni?

A videó pontos helye
A videó a weblapban, ahonnan visszakerestem a pontos helyét

http://flickr.com/photos/zolika90/

zvaragabor
Találtam programot, Advanced Hash Calculator. Ingyenes.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Egy letöltött fájl hash értékét hogyan/mivel tudom megnézni, ha a letöltõ oldalon nem jelenítik meg?

Chaos Anno Domini

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Olyan problémám lenne ,hogy a windows indulásakor ,a háttérkép betöltése után mintha lefagyna a gép --"megáll a kép", utánna feketére vált --a monitor No signál jelzéssel kikapcsol.De viszont utánna hallom a windows bejelentkezõ zenéjét , és a viruskeresõ frissités ablakának hangját is. Csak két-három reset gomb után indul el viszonylag normálisan ,de akkor is használat közben gyakran elõfordul, hogy eljátsza ezt egy párszor.
Valaki tudna segíteni?
Elõre is KÖSZI !!