Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy iylen problémám egyes játékoknál programoknál ezt írja ki indításkor mi lehet a hiba?:
plz help thx
Ingyenesbõl talán mûködik az Xnview-el úgy, ha csinálsz benne egy screenhot-ot majd mentés ott opció it a jpg minõségét 90% fölé viszed majd máris jól menti el 😊
Kicsit nagyobb lesz a kép mérete, de szebb.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Linux alatt parancssorba: cat lista.txt | wc -l
Windows alatt: töltsd be egy jobbacska szövegszerkesztõbe (PsPad, Notepad++,...), és menj az állomány végére. Az állapotsorban kijelzi a sorszámot.
vki tudna segiteni h miért nem tom letesztelni egy ati 3850-es vgat 3d mark 2006-al??
mivel lehet letesztelni??
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
66713 darab elem volt a listán, úgyhogy nem sokkal több a maxnál. 😊
Kösz mégegyszer.
Chaos Anno Domini
Nem tudja valaki,hogy nekem ezzel a WindowsLiveSuite (WLinstaller.exe) miért nem mûködik a telepítés? Mindíg hibát ír ki:
Probléma merült fel a telepítés során.A következõ program nem lett telepítve:Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei:
A megadott programkód nem tartalmazott erõforrás szakaszt.
Teljesen szar ez az új LiveSuite ötlet.
Valakinek van valami ötlete,hogy mit csináljak?
Már tettem új windows-t is 😞
Köszi elõre is.
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
@ Hellomarci
http://atwwebmaker.tx.hu/
Köszi!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
print screen gomb + paint + jpg minõség??
Camstudio
Aviscreen
"Sztetek mit kellene csinálnom, hogy mûködjön? Codecet letölteni?"
Nem a kódek a probléma. A 403-as HTTP hibakód a hozzáférés blokkolására utal. Valószínûleg a program kissé elavult
Itt egy manuálisabb megoldás - bármilyen videómegosztó oldalra (Youtube esetén keress egy get_video nevû nagyméretû állományt a Net fülön).
Free download manager - van benne Youtube videó kezelõ.
Mert nekem amikor tölteném a vidit kihoz egy ablakot a következõ szöveggel:
HTTP/1.1 403 Forbidden.
Sztetek mit kellene csinálnom, hogy mûködjön? Codecet letölteni?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Elõre is köszönöm a választ.
Kösz 😊
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
w32tm /tz Idõszinkronizáló kiszolgálók lekérdezése.
w32tm /monitor Ha itt bármilyen hibát kapunk az idõszinkronizálás alapjaiban nem mûködik.Nálam itt hibát irt.
w32tm /unregister Regisztrálás megszüntetése.
w32tm /register A W32TM segédprogram szolgáltatásként való regisztrálása a rendszerleíró adatbázisban.
Legvégül a Vezérlõpult,Felügyeleti eszközök,Szolgáltatások,a Windows Time újrainditása.
A következõ problémám volna. Szeretnék a gépemrõl olyan oldalakat megnyitni, ami a rendszergazda álltal le van tiltva (és itt nem felnõtt tartalomról van szó 😊 ), mégpedig kulcsszó vagy konkrét címek alapján. Olyasmi is eszembe járt, h nincs e valamilyen olyan oldal amin keresztül lehet böngészni egy másikat. tudom kicsit zavaros a megfogalmazás, de hátha valaki érti. 😊
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Ha igen akkor plz a whysperr(a)gmail.com címre tegye meg.
Üdv: Zephyrx
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy mûködjön nekem a Windows-nak a belsõ idõszinkronizálója??? Mert mindíg azt írja,hogy a szinkronizálás nem sikerült. És fontos lenne nekem nagyon.
Segítséget elõre is köszi!
Üdv:Joe!
Számomra rejtélyes ügyben szeretnék segítséget kérni. Excelbõl Wordbe másoltam át sok diagramot, az eredmény egy 16 MB-os doc lett, nekem pedig kisméretû fájl kellene. Már rájöttem, hogy képként kellett volna átmásolni a diagramokat Irányított beillesztéssel, nem pedig sima vágólappal. Nekiálltam kitörölni az ábrákat és az említett módon újra beilleszteni, de a doc fájl mérete nem változott - még akkor is 16 MB maradt, amikor minden létezõ ábrát és szöveget kitöröltem belõle. Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudnám csökkenteni a méretet úgy, hogy csak az ábrákat cserélem?
Elõre is köszi!
Ha a játék mûködését, akkor esetleg ha eléggé járatos vagy az Assembly nyelvben, disassemlerrel.
Ha a programba beépített erõforrásokat (szöveg, kép, hang) akarod módosítani, akkor arra vannak erõforrás-módosító programok (például Resource hacker).
Van egy játék amit módosítani szeretnék.Az egész játék pár képbõl ál és egy exe fájlból.Tehát a kérdés:hogy tudnám módosítani az exe fájl tartalmát?Elõre is köszi
http://pcvilag.blog.hu
http://atwwebmaker.tx.hu/
Tipikus földhurok-probléma.
mert ott alul ott van hogy az earth empire 3 szoval
vagy nem kellet volna vagy akkor az összeset XD
de nem gond 😊
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
vettem egy uj videokártyát és azota nem megy a video lejátszás semijen playerelemijen kodekel
ilyen video kártyám van
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=08490
mi lehet a gond?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ki akarom írni ezt, be is töltöttem virtuális meghajtóba, de asszondja nincs elég hely a lemezen 😞 pedig ez egy DvD_RIP

Fákjúal!
rerererere:
Hello, nem tudjátok mitõl állhat meg az ftp-s letöltés, vagy a vebes letöltés akár flashgottal csinálom, de még a youtube is, egy bizonyos ideig tölt aztán leáll! Kollégiumból netezek, de állítólag másoknak megy rendesen...
Elõre is köszi!
everything's better with music
Nekem kellen 1 olyan program amivel HD-s film alól ki tudom venni az angól hangsávot és a magyart pedig bele tudom égetni.
Tudnátok valamit ajánlani :?
THX
Erre hatékony program nincs, ugyanis a programnak fel kellene ismernie a különbözõ hangszerek hangszineit, azaz "ez egy gitár, ez egy fuvola, stb...".
Próbálkozások vannak a hang->Midi konverzióra, de összetett hangnál egyáltalán nem hatékonyak. Intelliscore, Widisoft, TS AudioToMidi,...
A vokált esetleg megpróbálhatod kiszûrni, arra van barkácsmódszer, ami nem 100%-os, de több mint a semmi.
Bõvebben az alábbi topikokban:
Audacity
Goldwave
Az érzékelõ regiszterekre sajnos nincs szabványos kiosztás, emiatt az "Aux" hõmérséklet a CPU vagy az alaplap hõmérsékletét is mutathatja, vagy vonatkozhat az érzékelõ chip egy nem bekötött vezetékére is, és így mutathat véletlenszerû, értelmezhetetlen értékeket is.Link.