Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opera böngészõ a te barátod 😊 Vagy Firefox-hoz kiegészítõ. Most találtam egyet, elvileg ezzel is megy: ReloadEvery

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

dragon11
Értem köszönöm!

Itt kérdezd meg: Torrent topic

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

hi segítenétek eggy FLT fileokbol állo játékot töltök de a daemontoolsomnem ismeri fel nemtuttok valami progit ami az flt fileokat is kezeli??

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

TIBI
Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem/kérésem, kellene egy olyan progi vagy honlap vagy akármi, ami automatikusan frissíti az adott weboldalt (mint az F5) megadott idõközönként. Nem saját weboldal...

Elõre is köszönöm, fontos lenne^^

^^

dragon11
Sziasztok!Mivel az azureus topik kihalt, ezért itt teszem fel kérdéseimet.
Nos:
-Feltettem
-A portforwardot megcsináltam
-A portot leteszteltem és nem lett jó
-Más valamit még kéne, mert nem jó😞

Jah nincs tûzfalam...illetve van zonealarm de kikapcsolom...a windows tûzfal is levan lõve, mellette spaywareterminátor+nod32 van.

Jólenne ha segítenék ebben a problémában, mert ugyanez van uTorrent-tel is...(Routerem van.) Köszönöm!

Használd a Photorec nevû programot: link
Elvileg ezzel sikerül, kivéve, ha az adott adatok törlése óta már teleraktad a memóriáját, de gondolom nem 😊

Hali, lenne egy kérdésem, létezik olyan program a mi fényképezõgép Flash memóriájáról vissza tudja állitani a letörölt adatokat?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

nem,100%
És ha ezt megteszem mi történik? Nem vesznek el az adatok? 1000%-os a siker?
Nem tudja valaki, hogy lehet a Videáról filmet lementeni úgy ,hogy azt le is lehessen játszani??Elõre is köszönöm!!<#vigyor4>
passatgt
Közben a jobb alsó sarokban megjelent a Hardver biztonságos eltávolítása ikon, és az új, 250gb-os sata winxhestert akarja eltávolítani.

passatgt
Üdv!

Vettem egy új gépet, amiben egy 250gb-os SATA winchester van.
A régi gépembõl beszeretném rakni a 120gb-os IDE wincehstert.

A 120gb-os wincehsteren egy Windwos Xp és egy Xubuntu linux van, de a grub renszerbetöltõ hibája miatt nemm bootol errõl a wincehsterrõl egy operációs rendszer sem.

A 250gb-os winchesteren lévõ Windows XP oprendszerrel látom a wincehstert, de csak egy 30gb-os, formázásra váró meghajtót jelez.

Ubuntu Live CD-t futtatva látom az összes adatot a meghajtókon, és meg is tudom ézni õket, téynleg rajta van, de másolni Ubuntu alól nem tudok két NTFS meghajtó között.

Ilyen esetben mitevõ legyek?

Elõre is köszönöm

XP telepítõ CD,majd választod a javítást ,belépve a parancssorba,beírod:
fixboot <enter>,majd fixmbr <enter>,és restart
Van egy régi gépünk azt sikerült most beüzemelni. Azonban a kishúgomnak sikerült valamit elállítania és amikor a gépet indítanánk 5 lehetõséget kínál fel:
Legutóbbi beállításokkal történõ indítás
Windows normál indítás
Csökkentett mód/hálózatban/parancssorban
Bármire is kattintunk felvillan 1 mp-ig egy kékhalálos ablak és újraindul a gép. A floppy meghajtó rossz tehát DOS indító lemez nem lehet és nincs csak CD olvasó a gépben.
Segítség, Oh Segítség!
Dj Faustus
"Van párdarab CD amit szeretnék másolás védetté tenni."
Tedd az anyagot tömörítetté, és a tömörített anyagot tudod jelszóval levédeni. Ilyen (ingyenes, magyarul tudó) tömörítõprogram a 7Zip.
Vagy elrejtheted egy képbe Camouflage segítségével.
Van merevlemez-titkosító (CD-hez nem tudom hogy jó-e) is Truecrypt néven.

Nem így gondoltam a segítséget.
Pl:Copy Proectionhoz hasonló poramot ismer-e valaki?
Vagy a fent említetthez tud-e magyarnyelvû leírást.
Gondolj bele,ezt még a nagy lemezkiadó(zene,film,játék) cégeknek sem sikerült megvalósítani.Sajnos,vagy de jó ?
Van párdarab CD amit szeretnék másolás védetté tenni.
Egy egyszerû könnyen kezelhetõ program kellene.
Segítsetek!
Okés, most megyek aludni reggel korán kelek :S

Értem, azt hiszem ez a Maxtro winyók gyári diag. szoftvere: MaxBlast
Ugyanis anno a Seagate megvette a Maxtort. Csak, ha furcsálnád milrt a Seagate oldala.
Ha hibátlan a hardver mennie kell XP-n is. Ha most is gond lenne és a tesztek se mutatnak hibát talán egy újabb XP lemez. Nemtom rég óta használod-e már ezt a telepítõt, meg mióta vannak gondok stb ezt kell mérlegelni, hoyg a telepítõ gyanús-e. Meg pl vannak-e karcolások a lemezén stb.

kemszi2
na majd délután komolyabb "munkára" fogom a gépet,és meglátom hogy muzsikál...
thx a segítságet
kemszi2
tudom hogy azt jelenti,csak hátha azzal nem lenne gondom.
most jelenleg nem panaszkodom,mûködik.de ha gond lesz megint megcsinálom a memtestet.
amúgy 1 160gigás maxtor pihen bent(ide-s),és ugyan azt a lemezt használtam.
4. telepítés után sikerült bejelentkezni csökkentett módban.ott feltettem az alaplap drivereit,és utánna már ment rendesen
Ezt a Vista ready csak azt jelenti, hogy támogatja a Vistát, azaz vannak vagy lesznek (egyes esetben 😊 hozzá driverek.
Most más nem jut eszembe, de nézz meg egy memtest-et ez 1 giga ramnál is min 1 óra lesz. 1-2 "pass"-t 1-2x menjen végig) nézz meg rajta vele.
Aztán nemtom milyen márkájú winyód van, azt is tesztelni.
Nekem hardveres hibának tûnik,
Mind a 4x ugyanazzal a telepítõlemezzel raktad fel?

kemszi2
egyszer fordult elõ kék halál azt hiszem.gondoltam arra is hogy vistát kéne fel rakni,mert ugye az alaplap meg,és a vid kártya is "vista ready"
kék képernyõ is lesz újraindításkor? Amit "kék-halálnak" hívnak. Ha igen akkor memtest86-ot kellene lefuttatni. Nekem hardver hibának tûnik :S HA felraktad az új wint már rögtön jelentkeztek a gondok? Mert ha nem esetleg valami fertõzés, de 4x nem hinném.
alaplap, memó, winyó ezekre tudnék gyanakodni
Elõbbihez nem tudok tesztprogramot. RAM-nál memtest86Memtest86, wiyónál meg ha oylan gyártó akkor a gyári diagnosztikai programmal lenne érdemes megnézni nem-e hibás.

kemszi2
na most tényleg komoly segítségre szorulok.....tegnap elkezdett szarakodni a gép.lefagyott,úrjaindult.már régi volt a rendszer aztán újra raktam.ma már ez a 4. windows xp-m ami fent van.az xp betöltõ kép-nél állandóan megfagyott.sõt legtöbbször még csökkentett módban sem ment.most per pill megy,de már azóta volt egy spontán újra indulása.....minden driver fent van.
konfigom:Asus m2n-e sli,2*512samsung ddr2 800mhz,AMD athlon 64 x2 dual 4200+,asus EAH2600,+1 abit hanglártya,és 1 canyon wireless pci card....
és windows xp sp2-t tettem fel.fõ kérdésem az lenne hogy mit csináljak ha sokszor újra indul megint,vagy egyáltalán nem fog megint bejönni az xp
DJ FAUST & BMATE üzenetére !
1.5 hóapja van netem !!!
Minden segítséget megköszönök !

Dj Faustus
Internet használata kezdõknek és haladóknak óra
Google elsõ találata: a Spaeakboard hivatalos oldala.
Az oldal magyarul van, tehát meg tudod találni rajta a Letöltés menüpontot, és egy kis keresgetés után megtalálhatod a 15 napig ingyenesen kipróbálható változatot (megjegyzem, ezt az Ismertetõ oldalról is elérhetõ: Amennyiben szeretné a programot a saját számítógépén kipróbálni, úgy a SpeakBoard program 15 napos demó változatát letöltheti honlapunkról.).

Ha tetszik meg is vásárolhatod (lásd a Kiemelt forgalmazókat az Ismertetõ oldalon) - mert ugyebár ezt a szoftvert fejlesztették páran.

bmate0007
helló mindenkinek!
kitudja hogy hol lehet letölteni a SPEAKBOARD-programot....demoban ???

HELP HELP HELP (INGYEN)
ScarY MAN
köszönöm^^

...

ScarY MAN
szóval 😄

*ne 6.0.1 legyen... 😄

a lenyeg hogy tudok irni...remerel ertheto volt xD

...

ScarY MAN
Hello!
nem tud valaki adni egy linket Logitech quickcam express 6.x(aszem 5 vagy 6) nemtom hanyas verziojahoz? en 6.0.1 legyen meg ne 7.30 mert csak az e kozotti lenne a jo...googlebe kerestemm orakon at de nem talaltam. a cd-m meg eltunt =(

elore is koszonom

...

Nightwish006
Váááááááá sikerlult, kikellett kapcsolni az egyszeru fájlmegosztás izét 😄
Köszi ! 😄sa

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Hello! Annak idején már valaki itt elmagyarázta hogyis kell megcsinálni, de már elfelejtettem, és nem is találom azt a hszt... Naszal a problémám azlenne, hogy elözõ windowsban a felhasználóm levolt jelszavazva. Most az uj windowsal nemtok bejutni a dokumentumok könyvtárba, mert kiirja, hogy hozzáféré megtagadva... Tom hogy valahol valamien engedélyeket kéne beállítani, de az holvan? 😄 Pls valaki segítsen, mert fontos cuccaim ragadtak ott :\ Kösz

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Kontrakcio
már megoldottam 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
sziasztok!(Partition Magic progival) winyomon lévõ 2 particióbol csináltam 3at azért h az ujónnan kreáltat egyesítsem a rendszer particival mert kevésnek bizonyult... ezért a köv tettem: D:/ particioron (FAT32) volt 9 gb szabad hely, abbol lecsiptem 4et majd particionáltam elsõdleges NTFS-re... mikor probálom Merg-vel egyesiteni nem lehet :I persze utolag rájöttem h a " Redistribute free space"-el kellett volna a rendszer particot növelni :I

elõre is köszi a segitséget

sziasztok és Buék!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

tájékoztató:hogyan használjuk
daver88
és ezzel mit hogyan, miként????

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a MyHouse for Windows tervezõ programba milyen formátumokban lehet elmenteni a 3D-s képeket és hogy utána lehet-e változtatni rajta mondjuk a PhotShopban kicsinyiteni vagy nagyitani stb., mert addig nem akarom megvásárolni amíg ezeket nem tudom.
Néhány tanulság.
Néhány napja olvashatatlaná vált az egyik vinyóm. hosszas kísérletezés után sikerült megjobbítani. Ez egy adatvinyó volt, oprendszer nem volt rajta
A gajdesz valószínû oka rendszertúlpörgetés miatt(2.GHz-es proci felpörgetve 2,6 GHz-re játék miánt(2.5Ghz en no problem)) a proci hibázott az adatcímzésnél, és beleb@szott az allokációs táblázatba (ez az adathordozó elején van és ez tartalmazza az összes adat helyét a hordozón). A windows nem ismerte fel formázottnak a lemezt(RAW)(sem semmi más).Sok kísérletezés után sikerült hozzájutnom egy xpee reborn bootlemezhez( a netrõl letölthetõ). Ez egy spéci xp telepítõ lemez, dvdrõl is bútolható a windows. Alapból rajta van az összes profi eszköz is. innen bootoltam az xp-t és elõször a a partíciót építettem újra, majd fájlokat hoztam rendbe, és mentést is csináltam egy másik vinyóra.
Úgy néz ki sikerült.
Hobbi szinten gépészek, talán néhány tanulságot átadhatok.
Az értékes adataimat külön vinyón tárolom(doksik, levelezés, a melóim, ide ír a szövegszerkesztõ stb.), amit csak erre használok. Ez egy 3Gigás vinyó, így havonta, vagy amikor szükséges az egészet elmentem egy dvd-re. Most ezt lustaság miatt nem tettem meg. ha majd a géppel megint überkedek, ezt a vinyót le fogom kapcsolni, hogy ne legyen gebasz újra.
Az adatvesztés után a recovery progik is formázni akartak, amit nem engedtem, mert végleges adatvesztést okozott volna. Figyelmesen el kell olvasni az adott javítóprogram szövegeit, mert könnyen lehet visszavonhatatlan ökörséget csinálni. Minimális angol tudás feltétlen szükséges, mert a progik nem ismerik a birodalmi magyart. A feltétlen adatbiztonság esetleg még szükségessé tenne egy raid kártyát, amirõl egy klón vinyó duplikálná az adatokat, de hát mindennek van határa. A C meghajtóm Ghostolva van, így gebasz esetén egyszerûen újra Ghostozom az image fájlból. Asszem az adatvinyót is fogom Ghostolni, és akkor, ha csak a lustasági faktor nem tényez újra nem lehet baj. Na ennyi.

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

kemszi2
nekem hasonló gondom vanaz egérrel.csak minden 2. vagy néha 3. indításkor mûködik az egér.világít de nem lehet mozgatni
daver88
üdv!!

történt egy olyan eset, hogy egyik haverom elkezdtett írni egy dvd-t, és 99%-nál hibát írt ki neki...õ meg hülye fejével nem nézte meg, hogy egyltalán van-e vmi a dvd-n, hanem megformázta a gépet...

lehet ezen a dvd-n vmi, vagy esetleg van vmi progi, amivel bele lehetne nézni a lemezre?? mert csak úgy magától nem nyit meg semmi, hanem bepörgeti a lemezt, és annyi...

várom válaszotokat...kösz

Balumann
Nekem se lépett ki még, mindig be van jelentkezve sg-re, Firefox 2 -õt használok <#rolleyes>

Balumann
Ez egy érdekes probléma. Ha a windows-t csökkentett módban indítod el, akkor sincs billentyûzet?

Mhosah Myth
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a nem megy a billentyûzetem. Az egészben az az érdekes, hogy már régóta fent van a windows és eddig ment most pedig az egyik pillanatról a másikra meghülyült és most nem megy! Áramot kap meg a biosba mûködik de windows alatt nem lehet vele írni. Kipróbáltam egy másik billentyûzetet is és az sem ment viszont az eszközkezelõ felismeri mindkét billentyûzetet mert kiírja hogy az egyik usb-s a másik pedig ps2-es. Szóval nem értem mi lehet a baj!
Talán összefüggésbe lehet azzal, hogy felraktam egy kémrobot keresõ progit és amiket talált azokat töröltem. Lehet valami ilyesmi megtámadta a billentyûzetet és mivel töröltem a fájlt meghalt a billentyûzet?
Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni a windowst mert arra most nincs idõm meg kedvem sem!

Elõre is köszi a segítséget!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Hegi90
Én firefoxot használtam mindig, és sose találkoztam ilyen problémával.
(verzio: 2.0.0.11)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S