Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Lenne egy fontos kérdésem/kérésem, kellene egy olyan progi vagy honlap vagy akármi, ami automatikusan frissíti az adott weboldalt (mint az F5) megadott idõközönként. Nem saját weboldal...
Elõre is köszönöm, fontos lenne^^
^^
Nos:
-Feltettem
-A portforwardot megcsináltam
-A portot leteszteltem és nem lett jó
-Más valamit még kéne, mert nem jó😞
Jah nincs tûzfalam...illetve van zonealarm de kikapcsolom...a windows tûzfal is levan lõve, mellette spaywareterminátor+nod32 van.
Jólenne ha segítenék ebben a problémában, mert ugyanez van uTorrent-tel is...(Routerem van.) Köszönöm!
Elvileg ezzel sikerül, kivéve, ha az adott adatok törlése óta már teleraktad a memóriáját, de gondolom nem 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Vettem egy új gépet, amiben egy 250gb-os SATA winchester van.
A régi gépembõl beszeretném rakni a 120gb-os IDE wincehstert.
A 120gb-os wincehsteren egy Windwos Xp és egy Xubuntu linux van, de a grub renszerbetöltõ hibája miatt nemm bootol errõl a wincehsterrõl egy operációs rendszer sem.
A 250gb-os winchesteren lévõ Windows XP oprendszerrel látom a wincehstert, de csak egy 30gb-os, formázásra váró meghajtót jelez.
Ubuntu Live CD-t futtatva látom az összes adatot a meghajtókon, és meg is tudom ézni õket, téynleg rajta van, de másolni Ubuntu alól nem tudok két NTFS meghajtó között.
Ilyen esetben mitevõ legyek?
Elõre is köszönöm
fixboot <enter>,majd fixmbr <enter>,és restart
Legutóbbi beállításokkal történõ indítás
Windows normál indítás
Csökkentett mód/hálózatban/parancssorban
Bármire is kattintunk felvillan 1 mp-ig egy kékhalálos ablak és újraindul a gép. A floppy meghajtó rossz tehát DOS indító lemez nem lehet és nincs csak CD olvasó a gépben.
Segítség, Oh Segítség!
Tedd az anyagot tömörítetté, és a tömörített anyagot tudod jelszóval levédeni. Ilyen (ingyenes, magyarul tudó) tömörítõprogram a 7Zip.
Vagy elrejtheted egy képbe Camouflage segítségével.
Van merevlemez-titkosító (CD-hez nem tudom hogy jó-e) is Truecrypt néven.
Pl:Copy Proectionhoz hasonló poramot ismer-e valaki?
Vagy a fent említetthez tud-e magyarnyelvû leírást.
Egy egyszerû könnyen kezelhetõ program kellene.
Segítsetek!
Ugyanis anno a Seagate megvette a Maxtort. Csak, ha furcsálnád milrt a Seagate oldala.
Ha hibátlan a hardver mennie kell XP-n is. Ha most is gond lenne és a tesztek se mutatnak hibát talán egy újabb XP lemez. Nemtom rég óta használod-e már ezt a telepítõt, meg mióta vannak gondok stb ezt kell mérlegelni, hoyg a telepítõ gyanús-e. Meg pl vannak-e karcolások a lemezén stb.
thx a segítságet
most jelenleg nem panaszkodom,mûködik.de ha gond lesz megint megcsinálom a memtestet.
amúgy 1 160gigás maxtor pihen bent(ide-s),és ugyan azt a lemezt használtam.
4. telepítés után sikerült bejelentkezni csökkentett módban.ott feltettem az alaplap drivereit,és utánna már ment rendesen
Most más nem jut eszembe, de nézz meg egy memtest-et ez 1 giga ramnál is min 1 óra lesz. 1-2 "pass"-t 1-2x menjen végig) nézz meg rajta vele.
Aztán nemtom milyen márkájú winyód van, azt is tesztelni.
Nekem hardveres hibának tûnik,
Mind a 4x ugyanazzal a telepítõlemezzel raktad fel?
alaplap, memó, winyó ezekre tudnék gyanakodni
Elõbbihez nem tudok tesztprogramot. RAM-nál memtest86Memtest86, wiyónál meg ha oylan gyártó akkor a gyári diagnosztikai programmal lenne érdemes megnézni nem-e hibás.
konfigom:Asus m2n-e sli,2*512samsung ddr2 800mhz,AMD athlon 64 x2 dual 4200+,asus EAH2600,+1 abit hanglártya,és 1 canyon wireless pci card....
és windows xp sp2-t tettem fel.fõ kérdésem az lenne hogy mit csináljak ha sokszor újra indul megint,vagy egyáltalán nem fog megint bejönni az xp
1.5 hóapja van netem !!!
Minden segítséget megköszönök !
Google elsõ találata: a Spaeakboard hivatalos oldala.
Az oldal magyarul van, tehát meg tudod találni rajta a Letöltés menüpontot, és egy kis keresgetés után megtalálhatod a 15 napig ingyenesen kipróbálható változatot (megjegyzem, ezt az Ismertetõ oldalról is elérhetõ: Amennyiben szeretné a programot a saját számítógépén kipróbálni, úgy a SpeakBoard program 15 napos demó változatát letöltheti honlapunkról.).
Ha tetszik meg is vásárolhatod (lásd a Kiemelt forgalmazókat az Ismertetõ oldalon) - mert ugyebár ezt a szoftvert fejlesztették páran.
kitudja hogy hol lehet letölteni a SPEAKBOARD-programot....demoban ???
HELP HELP HELP (INGYEN)
nem tud valaki adni egy linket Logitech quickcam express 6.x(aszem 5 vagy 6) nemtom hanyas verziojahoz? en 6.0.1 legyen meg ne 7.30 mert csak az e kozotti lenne a jo...googlebe kerestemm orakon at de nem talaltam. a cd-m meg eltunt =(
elore is koszonom
...
Köszi ! 😄sa
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
elõre is köszi a segitséget
sziasztok és Buék!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Néhány napja olvashatatlaná vált az egyik vinyóm. hosszas kísérletezés után sikerült megjobbítani. Ez egy adatvinyó volt, oprendszer nem volt rajta
A gajdesz valószínû oka rendszertúlpörgetés miatt(2.GHz-es proci felpörgetve 2,6 GHz-re játék miánt(2.5Ghz en no problem)) a proci hibázott az adatcímzésnél, és beleb@szott az allokációs táblázatba (ez az adathordozó elején van és ez tartalmazza az összes adat helyét a hordozón). A windows nem ismerte fel formázottnak a lemezt(RAW)(sem semmi más).Sok kísérletezés után sikerült hozzájutnom egy xpee reborn bootlemezhez( a netrõl letölthetõ). Ez egy spéci xp telepítõ lemez, dvdrõl is bútolható a windows. Alapból rajta van az összes profi eszköz is. innen bootoltam az xp-t és elõször a a partíciót építettem újra, majd fájlokat hoztam rendbe, és mentést is csináltam egy másik vinyóra.
Úgy néz ki sikerült.
Hobbi szinten gépészek, talán néhány tanulságot átadhatok.
Az értékes adataimat külön vinyón tárolom(doksik, levelezés, a melóim, ide ír a szövegszerkesztõ stb.), amit csak erre használok. Ez egy 3Gigás vinyó, így havonta, vagy amikor szükséges az egészet elmentem egy dvd-re. Most ezt lustaság miatt nem tettem meg. ha majd a géppel megint überkedek, ezt a vinyót le fogom kapcsolni, hogy ne legyen gebasz újra.
Az adatvesztés után a recovery progik is formázni akartak, amit nem engedtem, mert végleges adatvesztést okozott volna. Figyelmesen el kell olvasni az adott javítóprogram szövegeit, mert könnyen lehet visszavonhatatlan ökörséget csinálni. Minimális angol tudás feltétlen szükséges, mert a progik nem ismerik a birodalmi magyart. A feltétlen adatbiztonság esetleg még szükségessé tenne egy raid kártyát, amirõl egy klón vinyó duplikálná az adatokat, de hát mindennek van határa. A C meghajtóm Ghostolva van, így gebasz esetén egyszerûen újra Ghostozom az image fájlból. Asszem az adatvinyót is fogom Ghostolni, és akkor, ha csak a lustasági faktor nem tényez újra nem lehet baj. Na ennyi.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
történt egy olyan eset, hogy egyik haverom elkezdtett írni egy dvd-t, és 99%-nál hibát írt ki neki...õ meg hülye fejével nem nézte meg, hogy egyltalán van-e vmi a dvd-n, hanem megformázta a gépet...
lehet ezen a dvd-n vmi, vagy esetleg van vmi progi, amivel bele lehetne nézni a lemezre?? mert csak úgy magától nem nyit meg semmi, hanem bepörgeti a lemezt, és annyi...
várom válaszotokat...kösz
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a nem megy a billentyûzetem. Az egészben az az érdekes, hogy már régóta fent van a windows és eddig ment most pedig az egyik pillanatról a másikra meghülyült és most nem megy! Áramot kap meg a biosba mûködik de windows alatt nem lehet vele írni. Kipróbáltam egy másik billentyûzetet is és az sem ment viszont az eszközkezelõ felismeri mindkét billentyûzetet mert kiírja hogy az egyik usb-s a másik pedig ps2-es. Szóval nem értem mi lehet a baj!
Talán összefüggésbe lehet azzal, hogy felraktam egy kémrobot keresõ progit és amiket talált azokat töröltem. Lehet valami ilyesmi megtámadta a billentyûzetet és mivel töröltem a fájlt meghalt a billentyûzet?
Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni a windowst mert arra most nincs idõm meg kedvem sem!
Elõre is köszi a segítséget!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp