Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Jah , ez most jött elõ megint , kb 3 napja megtudtam csinálni TuneUp al , úgy hogy optimalizáltam a netet , de most megint elõjött és ha megint optimalizálom akkorse jó! Vírus nincs , se router (de ha kell ,akkor van 😄 ) SP3 kb 5 napja van fönt , semmi hibája nincs....
Lécci segítsetek , nembirok rájönni milehet a gond <#help>#help><#help>#help><#worship>#worship>
Köszike! :-)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
internetbeállítások->biztonság fül-> tiltott helyek: hozzáadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nemtudjátok, hogyan tudnék helyet felszabadítania c: meghajtómon komolyabb adatvesztés nélkül?
Elõre is kösz!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Olyan progit keresek amivel bizonyos weblapokat tudok letiltani.
Nem tartalomszûrésre van szükségem, tehát nem akarok szavakat megadni ami alapján nem engedi megnyitni a lapot, hanem én szeretném megadni az url-t.
Tippeket kérek!
Köszi!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
mert vista van rajta és nem engedi telepíteni az xp-t. Elõre is köszi annak aki megszán. csáo
Ez most mit jelent? Esetleg rossz az XP-m?
Kérlek segítsetek!
Elõre is kössz!
Bye!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
azt irja,hogy futtatás köbe hiba történt s elinditja a hibakeresöt.Nem tudok se kilépni,se tovább menni.:igy irja pontosan:El inditsa a hibakeresöt. sor:187 hiba:'adLabels' nincs definiálva.És amikor Bekapcsolom a gépet másik két ablak is megjelenik:rendszerkonfigurációs segédprogram.Magátol nem zárja be és addig csesztetni kell amig bezárja.Valami idökorlátot ir ki.Ez az egyik ismerösöm gépe,én is csak azt irtam ide amit nekem irt.Kössz a segitséget elöre is.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Az egyik vinyómat, a gép nem ismeri fel formázottnak, vszínûleg vmi belekavart az allokációs táblájába. A partíciót kifogástalannak ismeri fel.Hogyan menthetném ki az adataimat? Több programot is ráengedtem (acronis disk director, Panda recovery) de nem jutottam semmire. Vszínûleg a hozzánemértésem miatt. Ha vki tud tanácsot adni, köszönetel veszem.
Üdv: shakwill
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
hdd-0
ls-120
ETH0 féle angol XP-t szeretnék telepíteni..csak éppen nem tudom h kellene kiírni h bootolva lehessen telepíteni..és azt sem igazán tudom h hogyan kell bootolva telepíteni..ezért kérek meg vkit, h írja le nekem lépésrõl lépésre hogyan tudnám telepíteni bootolva úgy, h a mostani XP-t, ill. az egész vinyót formatálja le..
kérem segítsen vki!
elõre is THX neki!
Bye!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
köszi elõre is
BUÉK mindenkinek
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Chaos Anno Domini