Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Nekemis kilépeget , énmeg aszittem a Firefox 3 a problémája <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

kemszi2
eddig én is azt hittem hogyegyedi probléma.de akkor ezekszerint nem
aszizoli
Én már össze-vissza állítgattam a böngészõ beállítását ez miatt, de most megnyugodtam, hogy ezek szerint nem nálam van a gond, hanem az SG-vel.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

berczely
nekem is van!!!

kemszi2
felmerült egyolyan gondom,hogy mostanában nem maradok bejelentkezve az sg-n.sõt ha firefox-al nézzem akkor gyakran be sem tudok jelentkezni.ie-vel betudok jelentkezni de hiába kattintok a bejelentkezve marad funkcióra,utánna megint be kell.csak az sg-n van ez a problémám....ötlet?
berczely
am miért nem a !!SEGÍTÉG!! topicba írsz az forgalmasabb

NeBby
Remélemis <#rolleyes>

berczely
hát biztosan vannak itt nálam okosabbak is majd segítenek.

NeBby
Dehogyisnem <#vigyor3> De egyszer jólett , és nemértem , hogyha windowsba jó , akkor játékba miértnem...?

berczely
Sztem akkor is az sp3al lehet a gond...tedd vissza az sp2-t<#vigyor>

berczely
Azértnem írtak ilyet mert senki nem használ még sp3-at <#idiota>

NeBby
Lenne egy olyan problémám , hogy windowsba / letöltésnél mûködik rendesen a netem , de játékba mindig 200 körül van a pingem. Azóta lett ilyen , mióta feltettem az XP SP3 RC 3264 verziót , mivel ezelött semmi ilyen nemvolt! (ettöl függetlenül nemhiszem , hogy annak a hibája , mivel senki nemírt még hasonló problémát SP3 al!)
Jah , ez most jött elõ megint , kb 3 napja megtudtam csinálni TuneUp al , úgy hogy optimalizáltam a netet , de most megint elõjött és ha megint optimalizálom akkorse jó! Vírus nincs , se router (de ha kell ,akkor van 😄 ) SP3 kb 5 napja van fönt , semmi hibája nincs....

Lécci segítsetek , nembirok rájönni milehet a gond <#help><#help><#worship>

vizes
Hö! Király. Az a baj, hogy túl akartam bonyolítani...
Köszike! :-)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Sziasztok.Egy kérdésem lenne.Van egy ismerösöm és néha bejön a net neki néha nem.Kérdezte a szolgáltatót és azt mondták hogy nálluk mimden ok.Hogy meg kell nézni a hálozati kártyát,hogy ujra kell telepiteni.Na de a hardvereknél a hálozati kártyánál nincs sárga kérdöjel nincs gubi vele.Attol függetlenül hol találnék hozzá drivert? ezt irja a hardvernél: Via PCI 10/100Mb Fast Ethernet adapter .Elöre is kössz a segitséget.Kösszi
helo minenkinek .A gondom az lenne, hogy semelyik lejátszó sem mutat képet. Winamp, WMP, Bsplayer... Feltelepítettem már codec pack-ot többfélét is, csak video codecet, de így sem mutatnak... Mi lehet a probléma? Programot sem nagyon telepítettem, egyik napról a másikra lett ilyen,aki tudaz segíitsen .köszönöm a segitséget elõre is

Hegi90
Internet explorerben könnyen meg tudod ezt tenni:

internetbeállítások->biztonság fül-> tiltott helyek: hozzáadás

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Üdv!

nemtudjátok, hogyan tudnék helyet felszabadítania c: meghajtómon komolyabb adatvesztés nélkül?

Elõre is kösz!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

vizes
Üdv mindenkinek!

Olyan progit keresek amivel bizonyos weblapokat tudok letiltani.
Nem tartalomszûrésre van szükségem, tehát nem akarok szavakat megadni ami alapján nem engedi megnyitni a lapot, hanem én szeretném megadni az url-t.

Tippeket kérek!

Köszi!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

olyan nincs,ha CD-rõl bootolsz ,akkor nincs más választása,mint az ,hogy engedi az XP indítását 😊
Van egy acer aspire 5710Z laptopom... valaki tudna segíteni hogy hogyan tudok rá xp-t rakni?
mert vista van rajta és nem engedi telepíteni az xp-t. Elõre is köszi annak aki megszán. csáo
Sikerült közbe megcsinálni.Ugyhogy mostmár tárgytalan.
mrbaba
Sziasztok! Újratelepítettem az XP-t és szeretném telepíteni az Opera böngészõt, de nem engedi, mert vmi *.cab fájl hiányzik. Windows eredetiségvizsgálót is föl akarom rakni ott is hiányzik vmi kabinetfájl. Legújabb WLM-t is föl akarom rakni ott is hiányzik egy kabinetfájl.
Ez most mit jelent? Esetleg rossz az XP-m?
Kérlek segítsetek!
Elõre is kössz!
Bye!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

sziasztok.Miért van az hogy bekapcsolom a gépet és ilyet csinál a windows.
azt irja,hogy futtatás köbe hiba történt s elinditja a hibakeresöt.Nem tudok se kilépni,se tovább menni.:igy irja pontosan:El inditsa a hibakeresöt. sor:187 hiba:'adLabels' nincs definiálva.És amikor Bekapcsolom a gépet másik két ablak is megjelenik:rendszerkonfigurációs segédprogram.Magátol nem zárja be és addig csesztetni kell amig bezárja.Valami idökorlátot ir ki.Ez az egyik ismerösöm gépe,én is csak azt irtam ide amit nekem irt.Kössz a segitséget elöre is.
egyébként homályosan emlékszem egy régi programra,amivel javítani lehetett a FAT -ot ,valami norton .... volt
letöltöttem, +prószálom, kössz!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

még egy: hdd regenerator
az adatokat hexában lehet olvasni, de nem kovertálhatóak az elveszett allokáció miatt. kéne egy progi, amely vissza tudja állítani a táblázatot.

a recovery progiknak is ez a baja: nem áll rendelkezésre checkdisk. lehet, hogy a vinyó bootsectorát kéne szerkeszteni?

raw- nak ismeri fel, nem tud vele mit kezdeni

chkdsk /f/r
megpróbálom. a rendszer d meghajtónak ismeri fel a vinyót. Légyszi mégegyszer írd be nekem a helyes szintakszist. Kössz!

esetleg futtass le egy < CHKDSK /f/r > a parancssorból,hátha javít
Oksi köszönöm.
Adatlemez. os nincs rajta.

rendszer-vagy,adatlemez?
Sziasztok!
Az egyik vinyómat, a gép nem ismeri fel formázottnak, vszínûleg vmi belekavart az allokációs táblájába. A partíciót kifogástalannak ismeri fel.Hogyan menthetném ki az adataimat? Több programot is ráengedtem (acronis disk director, Panda recovery) de nem jutottam semmire. Vszínûleg a hozzánemértésem miatt. Ha vki tud tanácsot adni, köszönetel veszem.

Üdv: shakwill

Balumann
Próbáld meg 'vezérlõpult'->'programok telepítése és törlése'-ben eltávolítani azt a frissítést, én figyeltem mindig a frissítéseket, bennevan a nevébe, tehát lehet tudni melyik frissítés az ami ezt okozza. Valamilyen activation.

Balumann
Elméletileg egy parancsikonra jobbklikk, tulajdonságok, parancsikon fül, és ott billentyûparancsnak beállítasz valamit, utána ha azt lenyomod el kellene indulnia. Nincs szükség semilyen külsõ programra meg egyéb más beállításra.

aszizoli
Ezt kissé hosszú lenne leírni, de olvasd el ezt, és menni fog.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

BIOS-boot
Geroy
bocs de nem értem mit akarsz ezzel mondani. szóval hogyan?

cd-r
hdd-0
ls-120
mrbaba
Sziasztok!
ETH0 féle angol XP-t szeretnék telepíteni..csak éppen nem tudom h kellene kiírni h bootolva lehessen telepíteni..és azt sem igazán tudom h hogyan kell bootolva telepíteni..ezért kérek meg vkit, h írja le nekem lépésrõl lépésre hogyan tudnám telepíteni bootolva úgy, h a mostani XP-t, ill. az egész vinyót formatálja le..
kérem segítsen vki!
elõre is THX neki!
Bye!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Geroy
Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell beállítani azt hogy egyes programok egy billyentyû kombinációval elinduljanak? próbáltam simán az ikonnál, megadtam rengeteg kombinációt, de egy sem mûxik. kell valami progi vagy hol lehet ezt beállítani??
köszi elõre is

Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy ha van egy WinXp(ami nem hivatalos),eddig müködött rendesen.Most rá lett kötve a net,és lefrissitette magát(az automatikus frissitéseket ki kelett volna kapcsolni de nem tették meg.)mostmá lefagy a gép meg kiirja mondjuk hogy nem hivatalos meg stb.Az a kérdés hogy ezt amit ö lefrissitett azt még kilehet szedni valahonnan,törölni?Ha igen honnan?hogy legyen ugy mint elötte? Vagy ujra kell huzni az XP-t? kössz a válaszokat.Privibe is jöhet.
Köszönöm a segítségeket, sikerült visszaállítani a kodeket és végre hallok (még olyat is, amirõl eddig nem is tudtam, hogy nem hallom 😊
BUÉK mindenkinek
Az új NVIDIA driverek már megújultak és nicns bennük a régen megszokott többképernyõs clone módnál az, ha elindítok egy videó lejátszását a gépen a géppel összekötött TV-n látom teljes képernyõs módban. Mostmár ezt nem tudom megtenni. Aki nem LCD monitort használ vagy jobb a TV-je mint a mienk (ez csak 1024x768-as felbontásban tud mûködni max) akkor csak-csak elmegy a dualview módban való használat filmnézés közben, de nekem LCD-m van így kicsit zavaró. Van rá mód, hogy elõcsalogassam ezt a módot itt is? Meg olvastam olyat, hogy a GF 8-as kártyák nem támogatják ezt a módot (mármint hoyg itt kicsibe vagy akár a tálcára rakva, míg a másik megjelenítõn teljes képernyõs mód van). Ez igaz?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

zvaragabor
A régi fölállás most is nagyon jó. NOD32-bõl kijött a hármas verzió, Outpostból meg 2008-as.

Chaos Anno Domini

Sziasztok.Régebb volt netem és egy olyan konfiguráciot használtam hogy Nod+Outpost+CounterSpy.Már 1-éve nem volt netem most kötöttem be megint.Szerintetek melyik a mostani jó felállás?Maradjak a réginél vagy vannak most jobbak? (a counter azt tudom hogy az zabálta a gépet az biztos,csak néha inditottam el).Kösszi a hozzászolásokat.