20837
Segítséget kérek
-
VJP #20196 Vezérlőpult/Megjelenés és személyes beállítások/Mappa beállításai
Itt az "Általános" fül "Mappák tallózása" részt nézd meg. -
balcsi70 #20195 Sziasztok! Windows 7 van a gépemen. Mit szúrhattam el hogy ilyet csinál:
Ha belemegyek Saját gép>mappákba és megyek még tovább a mappába akkor egyesével nyitja meg és pakolja egymásra. Tehát nem közvetlen megy bele és csak az lesz nyitva hanem megnyitja de új lapként.(mint a böngészőknél). Hol lehet ezt visszaállítani. (tudomásommal nem lett elnyomkodva semmi). Válaszokat előre is köszönöm! -
Csak most váltottam okostelefonra. Az fb-n csak egy ismerősöm van, aki nem tud írni, nekem nem jelenik meg ha üzenetet ír.
Annyi volt, hogy adatkapcsolatot kapcsoltam be az irodámban, ahol TOR-on keresztül voltam belépve az FB-be, dobott is egy ablakot, de most az egyszer nem figyeltem.... Valamire rányomtam...
Mit javasoltok, mit hol nézzek meg? Milyen beállítást basztam el?
-
pasztva1 #20193 Szia Thibi!
Nagyon köszönöm a segítséged. Minden program tökéletesen bevált!
-
Thibi #20192 Erre gondolsz? " A következő fájl nem tölthető be:
c:\Temp\\tsiVi032.dll.
A megadott modul nem található."
A microsoft oldaláról letöltöd az autoruns.exe programot, http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx , elindítod és ahol ezt a tsvi032.dll szöveget látod, azt a sort letörlöd vagy kiveszed a pipát, hogy ne próbálja meg elindítani -
pasztva1 #20191 Szia Thibi!
Lefuttattam a kaspersky-t, talált szépen hibát. Sajnos indítás után az a kis ablak továbbra is bejelentkezik. Mi van, ha megkeresem, és kitörlöm?
Mit veszthetek? -
#20190 Nos, az alaplap használati utasítása alapján úgy tűnik.
Csak egy konnektor van fenntartva házhűtőnek. -
#20189 Sziasztok azt szeretnem kérdezni h asus b85m-g alaplapra a proci huton kivul tenyleg csak egy masik ventit tudok rakotni? Egy hatlapit meg jo lenne vhogy belenyomoszolni (jelenleg oldallapi van) -
pasztva1 #20188 Köszi! Megpróbálom használni.
Remélem sikerül.
Még egyszer köszönöm! -
Thibi #20187 Tölts le valami vírusírtó live cd-t. Például kaspersky rescue cd . Cd-re vagy bootolható usb kulcsra kiírni, onnan bootolni és a vírusírtót futtani. Esetleg utána egy másik live cd-t ráereszteni free-bootable-antivirus-softwares -
pasztva1 #20186 Szia!
Köszi, hogy válaszoltál! Azóta megpróbáltam kiszűrni a hibát, de nem sok sikerrel. Feltettem egy malware-t de nem tudott dolgozni, ugyanis jelezte, hogy van 1 hiba, aztán le is fagyott az egész gép. Akartam Avast indítani a gépen, 63%-nál lefagyott. Minden. Ad-awart nem tudtam feltelepíteni sem. Ezek előtt egy MacCaffe (vagy valami ilyesmi) volt a gépen az minden előzetes nélkül kikapcsolt. Félek, hogy figyelmetlen voltam, és későn vettem észre.
Attól tartok, hogy rendszert kellene telepítenem, de ami nekem van lemez az régi, és nem fogadja el a gép.
Nem lehet valahogy ezt a hibát megjavítani? -
#20185 Hali!
Ez nem egy rendszerfájl része szóval tovább is töltögetne az(hacsak nem vírus). -
Thibi #20184 nincs átalakító.
Egy dvd felvevő/videomagnó vagy valami külső tuner kell. Abba bemegy a koax, és onnan scart-on/hdmi-n átmehet a tévébe kiválasztott tv adás.
-
#20183 *koax -
#20182 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy van e rá mód h az antenna kábelt átalakítsam hdmi-vé? Az ok amiért kérdezem, az az, hogy a HDTV-ben az antenna bemenet meghalt, de minden más működik rajta faszán, és arra gondoltam h az antenna jelet hdmi-n kötném rá a TV-re ha létezik ilyesfajta átalakító, mivel ha feltételezem, hogy igen akkor ez egy olcsóbb megoldás mint a javíttatás. Előre is köszi a választ. (Sima antenna kábelről jön a jel, panellakásos, nem beltéri egységes) -
pasztva1 #20181 Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert nem akar dolgozni a laptopom.
Van egy Fujitsu Siemens kis gépem. Néhány napja minden előzetes nélkül úgy döntött, hogy nem jelentkezik be. Borzalmasan nehezen indul a windows (xp professional sp3), ha beindul, akkor kiadd egy kis ablakot: RUNDLL. Az ablakban a szöveg:
" A következő fájl nem tölthető be:
c:\Temp\\tsiVi032.dll.
A megadott modul nem található."
A segítségeteket kérem, hogy hogyan lehet ezt a hibát kijavítani. Elöre is kösz!
-
#20180 Akkor jó. :) -
#20179 BIOS-ba kiválasztottam valami "automatic boot system" vagy milyen nevű dolgot első helyre, többi helyre pedig USB-s dolgokat (pendrive, hdd, dvdrom) (még mikor azt akartam hogy pendriveról bootoljon), nyomtam az F12-t mint az örült és akkor bejött egy bootválasztási lehetőség, pendriveot nem hozta fel csak a vinyóét, de kb. minden második inditáskor bejött a win8-as helyreállításos menü. Mindegy, a lényeg hogy sikerült behozni hogy legyalulja az egészet.
Most ott járok hogy épp megint frissít... mér kellet így elbasztni ezt az egészet.
Nekem a legjobb, DELL laptop, linuxot adtak hozzá, pár éve megvettük karácsonyra a Win 8 Pro-t, csak beütöm a kódot, letölti a gép magának az eredeti isot, amit vagy kiirok vagy bármi, és szépen felteszi, mindenféle szemét nélkül.
(az már a másik hülyeség, hogy a win8.1-et nem engedi leszedni isoba, mert hogy nem az van megvéve, de az update simán letölti és felteszi :D ) -
#20178 Oh, egyébként Windows 8-ban már SHIFT+F8-at kell nyomni, hogy csökkentett módban tudd indítani a rendszert.
Bár ahogy olvasom, sokaknak meggyűlik vele a baja. A legjobb, ha bootolásnál nyomva tartod a SHIFT gombot, vered az F8-at, mint az őrült és reménykedsz, hogy sikerül. :D
Utoljára szerkesztette: Mop, 2014.09.01. 16:17:43 -
#20177 Oh, bocs, benéztem.
Ez csak akkor működik, ha el tudod indítani a Windows-t. :/ -
#20176 Ezt találtam:
"How do I restore Windows 8 using Acer Recovery Management?
You can restore your Windows 8 operating system from your computer's hard drive using the Acer Recovery Management software. This will restore your computer to the original factory configuration, and reinstall Windows.
PRECAUTION
This will restore your computer to the original factory configuration, and erase all data on the system.
SOLUTION
Use the following steps to restore your computer.
1. Press the Windows () key + C, or swipe in from the right edge of the screen to open your Charms.
2. Click Search , then type Recover.
3. Click Acer Recovery Management.
4. Select Restore Factory Settings.
5. Click Next.
6. Select Fully clean the drive.
7. Click Reset.
Your computer will restart and begin the restoration process. Once finished, it will restart and begin the initial Windows setup process."
Utoljára szerkesztette: Mop, 2014.09.01. 15:42:16 -
#20175 ahoz kéne dvd :D
leszedtem amugy egy oemes win8-at, meg csináltam pendrivra bootolhato formátumra, perszehogy nem bootol be rola, pedig biosba be van állitva. de legalább sikerült előhozni a win helyreállításos menüjét, így talán a gyári ost rá tudom valahogy tenni.
mondjuk nem igazán tetszik nekem az a gyári windows. feltesz egy rakás szemetet, mccafé, rakás acer program, ami tök fölösleges.
-
howarju #20174 Tegyél be egy telepítő DVD-t és jelöld ki a javító telepítést. -
#20173 Van egy acer noti, gyári win8al. most tettemujra, ráküldtem a windows updatéban a frissitéseket. kért egy restartot. töltött vagy egy órát, majd kiírta, hogy frissités nem sikerült, visszaállítás. azóta csak forog, nem tölt semmit, ha ujrainditom ugyan ez jön be. nyomom az f8-at hogy csökkentet módba vagy legyalulnm az egészet, vagy valahogy visszaállítom, denem reagál semmire se még a biost sem tudom behozni :O
na a biosba már be tud lépni. akkor hogyan tudnám a gyári windwst ujra feltenni rá ha nem lép be az op rendszerbe? :\
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.09.01. 00:56:24 -
#20172 tárgytalan elvileg uefi-ben már megoldottam, kinyomtam az XMP-t és utána beraktam neki auto-ról 1600 mhz-ra és most úgy jelenik meg a rendszerleírásnál. -
#20171 Sziasztok vettem új gépet asus b85m-g alaplappal és az lenne a gondom h 8 giga kingston hyperx 1600 mhz-ból 1333-at ír ki? ötlet, segítség? -
#20170 Hello!
Örülök, hogy sikerült.
Viszont én is öltem bele időt, és már csak azért is kíváncsi lennék, hogy mi volt a probléma pontosan.
Mely registry kulcsok hiányoztak? -
megahun #20169 Sziasztok
Köszönöm az erőfeszítéseket mindenkinek aki próbált segíteni
megtaláltam a megoldást és hibátlanul működik ujra az egész gép! :)
Igen sikerült a lehetetlen ujra müködik egy egyszer már telepített programcsomag másolata :)
A megoldás sok sok kimerítő összehasonlítás a működő másolata és az uj rendszer regisztry-ében és a külömbségek kijavítása ...kb 200 órám ment rá :)
innentől kezdve talpra tudok állítani döglött Prima power optimót és platinot ...
Még egyszer köszönöm mindenkinek az ötleteket és annak is köszönöm aki eleve halott ügynek nevezte a problémát , nos ők sarkaltak leginkább a kitartásra :)!!!
És igaz a mondás semmi sem lehetetlen ha van türelem és kitartás.....
üdv : Elektron -
#20168 nem találtam címet se, ahhoz is be kellett volna jelentkeznem, de közben megjavúlt.... -
#20167 vagy esetleg írj a vaterának, h mi a baj :D -
#20166 sziasztok
lehet nem a megfelelő helyre írok, sőt biztos, de hátha....
egyszerűen vaterára nem tudok belépni vmiért :( van már 2 regem is, de egyszerűen nem enged be egyikkel se, sztetek mi lehet a baj? néztem firefoxal meg explorerrel is....ha kérek jelszóemlékeztetőt akkor beléptet, de az adataimat nem tudom kitölteni mert a megye rész mindig eltünik, és nem enged tovább! volt vkinek hasonló tapasztala esetleg? vagy bármi ötlet? :) -
megahun #20165 regelek egy tárat és feltöltöm...
Aki próbálkozna segíteni szóljon és küldöm az adatokat a letöltéshez.. -
megahun #20164 Sajnos nincs:(
-
megahun #20163 sajnos nincs:( -
megahun #20162 hello
B ocsika de nem tudtam gépközelbe kerülni:(
küldöm a progit... -
#20161 Hello!
Én szívesen ránézek, ha átküldöd a programokat.
Dobj egy PM-et és ott folytatjuk. -
#20160 Szia!
Előző "tárhelyen" nincs meg a telepítőcsomag? És melyik az a fájl, csak nem egy mscvrt70.dll valami? -
megahun #20159 Tisztelt guru!
Volt egy működő gép ami egy kikapcsolás után össze omlott !
az éppen aktuális rendszergazda készített a vinyóról másolatot és egy clónt
A clónt sajna egy hibás vinyóra csinálta és nem ellenőrizte hogy sikerült- e.
Ezek után az eredeti vinyóra telepített egy új wint és bemásolta a szükséges progikat aminek egy része működik is de nem minden..
Itt adódik a probléma amivel megkerestelek titeket.
Az eredeti rendszer Win NT4 egy cnc gép vezérlő programjai voltak csak rajta ..
Sajnos csak az eredeti rendszer másolata áll rendelkezésre ..
Tehát a már feltelepített programokat kellene egy uj Nt4 négyen elindítani vagy uj telepítő progit létre hozni vagy bármi más módon elérni hogy fussanak.
Jelenleg két progi nem indul el mert nem találja a keresett dll-t
Ha valaki tényleg segítene .. átküldöm a progikat csak néhány file!
Sajnos az eredeti telepítő program már nem elérhető !
tudnátok segíteni ebben a problémában?
esetleg progi ami készít telepítőt a meglévő filokból, vagy progi ami megmutatja hogy hol keresi az exe a dll-t és még mit keres...
Vagy felderíti minek kellene lennie a registriben hogy működjön , vagy progi amivel olvashatom a másolat vinyón lévő registry-t hogy bejegyezhessem az uj registriben ...stb Minden ötlet érdekel ....
please help
üdv: Károly -
kl24h #20158 Az megtörténhet, hogy 0 KB lemezterületet tud felszabadítani. Nálam pl. a C-nek be van állítva a lapozófájl (2048 MB), de csak 60 KB tud felszabadítani a Lemezkarbantartó (Windows XP SP3 32 bit használok).
A Lemezkarbantartó kiírja, hogy milyen mappákat néz meg és lehet nálad azok üresek és azért írja ki, hogy 0 KB. -
MaRee #20157 Itt egy kép is, így jobban látszik a probléma.