20837
Segítséget kérek
-
MaRee #20156 Virtuális memóriánál nincs lapozófájl beállítva, a lemezkarbantartót ha elindítom kijön, hogy 0 kb lemezterület szabadítható fel. -
#20155 Virtuális memória,telepítők által létrehozott szemetek(pl temp-be kicsomagolt állományok),visszaállítási pontok...
Lemezkarbantartót futtasd le egy körre. -
MaRee #20154 Van egy meghajtó a gépemben, amin csak játékokat, filmeket, stb tartok. Ez egy 120 gigás HDD, jelenleg 80 giga foglalt rajta, viszont nem tudom, hogy mi ez. Windirstat programmal átnéztem az egészet és az egész meghajtón 33 giga helyet foglalnak az említett dolgok, a maradék majdnem 50 akkor micsoda? -
#20153 Elméletileg a frissítéseknél az angolt letöltheted telepítheted és alkalmazhatod,viszont angol lesz addig amíg vissza nem állítod. -
Susarc #20152 de az a lényeg,hogy nem akarom leszedni és angolt felrakni....nem lehet sehogy sem? -
#20151 oprendszer szinten = angol win7 -
Susarc #20150 az csak a billentyűzetet állítja át....nekem az nem elég :P -
#20149 Helló!
Például angol nyelvre váltasz oprendszer szinten. -
Susarc #20148 sziasztok! magyar WIN7-et átlehet állítani,hogy az angol nyelvfelismerőt tudjam használni? -
#20147 Több forrást is megjelöl, konkrétumot a forrás eredetéről nem ad vissza. -
#20146 Köszönöm válaszod, igen, kipróbáltam és a tineye-t is! :) -
#20145 Lehet hogy félreértem, de Google képkeresőjének a "keresés a kép alapján" funkciója nem segítene? -
#20144 Van olyan oldal/program, ami egy kép alapján kikeresi annak forrás(ait)? -
howarju #20143 Hi!
Total Commander súgó!
"Mindent kijelöl / Minden kijelölés megszüntetése
Nyomjuk le a Ctrl+Num + illetve Ctrl+Num – billentyűt, vagy a Kijelölés menüből válasszuk a Mindent kijelöl vagy a Minden kijelölést megszüntet menüpontot. Be tudjuk állítani, hogy a Ctrl+Num + csak a fájlokat, vagy a fájlokat és a mappákat egyaránt kijelölje.A beállított viselkedés ellenkezőjét a Ctrl+Shift+Num + valósítja meg. Biztonsági okokból a Ctrl+Num- mindig megszünteti mind a fájlok, mind a mappák kijelölését. A Ctrl+Shift+Num - mindig csak a fájlok kijelölését szünteti meg.
Kijelölés megfordítása
Ez a menüpont a forrásmappában minden olyan fájlt kijelöl, amelyik eddig nem volt kijelölve, ugyanakkor megszünteti az eddigi kijelöléseket. Elsősorban a mappák összehasonlítása után lehet hasznos. Rövid eljárás: nyomjuk meg a csillag (*) billentyűt a számbillentyűzeten. Be tudjuk állítani, hogy a Num * csak a fájlok, vagy a fájlok + a mappák kijelölését invertálja. Az ellenkező működés mindig a Shift+Num * használatával érhető el (pl. fájlok+mappák kijelölésének invertálása abban az esetben, ha a Num * csak a fájlok kijelölését fordítja meg.
Az összes ugyanilyen kiterjesztésű fájl kijelölése
Az aktuális fájlablakban az összes olyan fájlt kijelöli, amelyek kiterjesztése megegyezik az éppen kijelölt fájléval. Gyorsbillentyű: Alt+Num +.
Kijelölés mentése
Elmenti az aktuális kijelölést. A mentett állapot visszaállítása a következő menüponttal történik. Az aktuális kijelölés minden fájlműveletnél automatikusan mentődik.
Kijelölés visszaállítása
Visszaállítja az utolsó fájlművelet előtti kijelöléseket. Rövid eljárás: nyomjuk meg a Num / (per) billentyűt."
-
#20142 Total Commanderbe melyik az a billentyázet parancs, amivel az összes könyvtár és fájl kijelöli de úgy, hogy a méretét is mutatja?
(ugye csillag a kijeölés mindre. space-el pedig mutatja kijelölve a méretét is a könyvtáraknak) -
vaklo #20141 olyan mkv to avi konvertert keresek, ahol ki lehet választani, hogy az mkv-ból melyik hangsávot illessze be az avi-ba
előre is köszönet a segítséget: vaklo -
#20140 Sziasztok!
Random térkép generátort keresnék (amit találtam nem igazán szép)
Ilyen minőséget szeretnék:
térkép -
PagoPago #20139 Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel ki tudnám listázni, hogy a számítógépem mikor mennyi ideig volt bekapcsolva, használva pl. az elmúlt 8-10 hétben.
Win7-es op.rendszer fut a gépemen, és lehet, hogy ezen belül van olyan lehetőség, hogy önmagában -külön program nélkül- is kilistázható lenne, amit szeretnék, de nem értek hozzá.
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
-
PewdieCry #20138 Sziasztok :)
A segítségeteket szeretném kérni, Windows 7-ben egy olyan batch file-t vagy script-et szeretnék csinálni amire ha rákattintok letiltja az Aero-s témában az ablakok mögötti árnyék effektet.
Ezt meglehet ugye csinálni a rendszer/haladó beállításoknál is de én mindenképp szeretnék összehozni egy ilyen kis segéd parancsot, csak nem tudom hogy kell
Válaszotokat előre is köszönöm -
Csigabyte #20137 Kedves howarju!
Én is megpróbáltam egy tartalommal bíró fájlt átnevezni, arra gondolván, hogy akkor majd a 0 méretű-t átírja, illetve megtölti tartalommal. Fura volt, mert a §-ás fájl neve ez volt "Cicuka - Délutáni szieszta 01 2014.06.29" Nem volt kiterjesztése, a commanderben pont ez a név látszott, semmi kiterjesztés, ott egy üres hely látszott. Amikor egy új fájl-t próbáltam ilyen névvel (kiterjesztés nélkül) létrehozni, akkor a commanderben kiterjesztés helyén a 29-es szerepelt. (Sajnos nem mentettem el a képet - akkor egyértelműbb lett volna az egész). Felülírni nem tudta, mert az előző fájl nem volt található a gépen. Nah ez fura kis kör volt, de tényleg mindent megpróbáltam és egyre jobban bosszantott, hogy nem tudtam megküzdeni a feladattal. Mivel ennyire zavart az ott lévő kis "szemét", ezért formáztam le azt a partíciót, amin ott volt.
Ráadásul a sok program eltöltéssel kedves kis vírusokat is benyeltem, de szerencsére a SpyHunter mindent kiirtott.
Szóval jó kis kör volt ez :D
Tényleg nagyon köszönöm a segítséget és nagyon jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek :D -
Csigabyte #20136 Kedves Wollnerd!
A Te eseted is nagyon hasonló volt az enyémhez. A rendszer partícióra semmit sem mentek, már volt rossz tapasztalatom, ezért egy külön partíción tartom a programjaimat, melyek nagy része portable. Azok nem szemetelnek és egy új rendszertelepítés után sem kell mindent újra telepítenem, a portable programok rögtön a rendelkezésre állnak. Egy teljesen másik partícióra teszek minden mást, így a mentéseket, letöltéseket is. Ez az ominózus fájl egy ilyen partícióra került. Először én is vírusra gondoltam, de a sok-sok vírus és egyéb ellenőrző programok nem találták károsnak. Próbáltam mindennel eltávolítani, de sehogy sem sikerült. Végül is formáztam a partíciót, így tudtam megszabadulni ettől a genyától. Előtte természetesen mindent átmásoltam egy másik partícióra, majd a formázás után visszakerült minden a helyére.
Köszi a segítséget.. végül is megelőztelek, de ugyanazt tettem, amit tanácsoltál :) -
howarju #20135 Kedves Csigabyte!
Nincs mit köszönnöd, szívesen segítek, ha tudok! Azért, én még kipróbáltam volna, hogy ugyanolyan névvel felülírtam volna a fájlt, és ha már nem 0 byte-os akkor törlöm! De az sem rossz amit tettél, csak nagyon munkás! :-) -
#20134 Fájl milyen partícióban van? Rendszer partícióban, vagy logikaiban?
Ha a logikaiban van, akkor lehet azt csinálni, hogy egy másik nagy tárhelyű tárolóra (ha rendelkezel ilyennel) lementeni az ott levő adatokat, és majd azt a partíciót újraformázni.
Ha Rendszer partíció, akkor csak a windows re-install tud segíteni, a rendszer újratelepítése előtt újra kell formázni azt a rendszerpartíciót.
(Nekem volt ennél furább dolog egy pendrive esetében! #19019 - #19012) -
Csigabyte #20133 Tényleg nagyon köszönöm a kitartásodat, a segítségedet.
Most már ott tartok, hogy feladom, mert már minden lehetséges dolgot kipróbáltam. Egy jó pár commanert és sok cleaner programot, de mivel egyik sem találja magát a fájlt, hiszen nincs is, ezért minden program arra hivatkozik, hogy nincs meg amit szeretnék eltüntetni.
Most minden cuccot, ami ezen a meghajtón volt áthelyeztem ideiglenesen egy másik helyre és csak ezt az egy könyvtárat a benne lévő kéretlen kis "genyával"... ezt hagytam a helyén és irány a formázás. Ha másképp nem sikerült, így biztosan meg lesz oldva a probléma.
Tulajdonképpen nem csinált a helyén semmi rosszat sem, egyszerűen csak nem örültem annak, hogy ott pihenget és ragaszkodik a helyéhez.
Csupán ennyi :D
Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált és nem rajta múlott, hogy nem sikerült megoldanom normális úton a problémát. -
howarju #20132 Akkor Volkov vagy Norton Commanderrel próbáld meg, csökkentett üzemmódban! -
Csigabyte #20131 Köszi, hogy ilyen türelmesen próbálsz segíteni!
Sajnos egyik megoldás sem járható :( A CCleanerben sem megy a dolog, ott is az a választ a programtól, hogy nincs meg a fájl.
Amikor először próbálkoztam a fájl eltávolításával és az sikertelen volt, akkor a neten keresgéltem, ott az Unlocker programot ajánlották és kétfélét is próbáltam, de nem találta lezártnak, viszont nem találta ott sem a fájlt.
-
howarju #20130 Vagy, töltsd le az Unlocker programot!
Azzal biztosan sikerül! -
howarju #20129 Hi!
Póbáld meg:
CCleaner -> kizárás. -
Csigabyte #20128 Köszi a segítséget! :)
Sajnos a Your Uninstaller sem boldogul vele :( Nekem Revo Uninstallerem van, azt használom, az sem tudott vele mit kezdeni. Mindig az a hivatkozás, hogy a fájl nincs a gépen. Nincs is.. de mégis van egy 0 méretű, kiterjesztés nélküli ragadvány, vagy nem tudom hogy nevezzem. -
howarju #20127 Szia!
Ha fut nálad a Your Uninstaller program, válaszd ki a "Fájl megsemmisítőt" -
Csigabyte #20126 Köszi :)
Sajnos semmit sem tudok rajta változtatni, még áthelyezni sem lehet, mindig azt írja ki, hogy a fájl nem található. Próbáltam már az egész könyvtárat törölni, de azt sem engedi, az üzenet mindig az, hogy a "fájl nem található".
Nincs kiterjesztése és nem is engedi, hogy adjak neki. Tényleg lövésem sincs mivel tudnám letörölni. -
#20125 :/
Talán ha parancssorban megnyitod a mappát, megpróbálhatod a
el *.*
parancsot, de nem tudom, hogy sikerül-e. Csak ne legyen más fájl a mappában mert azokat is törli :/
kiterjesztést tudsz neki adni? mert akkor
el *.kiterjesztes
is szóba jöhet -
Csigabyte #20124 Köszi :)
Sajnos nincs Ubuntum :( -
#20123 ha kéznél van mondjuk egy ubuntu cd, pendrive, akkor szerintem az lenne a legegyszerűbb, hogy bebootolod a linuxot cd/dvd-ről, majd úgy törlöd a fájlt. Windowson belüli megoldásra sajnos tippem sincs. -
Csigabyte #20122 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbiak miatt.
Van a gépemen egy fájl, ami tulajdonképpen nem is fájl, mert nincs kiterjesztése és a mérete is 0. Ez eredetileg egy kép lett volna, de valami miatt nem sikerült a mentése, viszont van neve és ott pihenget egy mappában. Szeretnék tőle megválni, letörölni, de semmilyen módszerrel nem sikerült. Törlési, átnevezési, áthelyezési kísérletkor kiírja a program, hogy a fájl nem létezik. Próbálkoztam már csökkentett módban is, de makacsul tartja magát.
Hogyan válhatnék meg végre tőle?
előre is köszönök minden segítséget -
#20121 Tv tuner topik kicsit kihalt ezért itt kérdem :)
Van egy evolve HD DVB-T stickem, és egy lightweight lejátszót keresek hozzá. A legjobb az lenne, ha MPC-al menne. Találtam valamit ami szerint mennie kéne, de semmilyen leírást nem találtam hozzá. A legjobb az lenne ha tényleg kicsi alkalmazás lenne, lejátszáson, meg csatorna választáson kívül nem kell sokat tudnia. -
#20120 Hogy a frászkarikába lehet Goolge Earth lementett útvonalat Google Maps-ben megejelníteni..? A help szart sem ér hülyeségeket beszél sajnos... -
#20119 nm ;) -
#20118 Köszi! -
#20117 GIMP