Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Tisztításra ajánlom az Antivírus & Antispyware topikban a "Biztonsági Segédprogramok" legördülõ menüben szereplõ helyreállító lemezeket. Leghamarabb futtatásként ajánlom a Kaspersky Rescue Disc, mert lehet megtalálja. Ezek a "helyreállító lemezek" olyan bootolható cuccok, amelyek Linux-ba vannak írva ezért a vírus semmit sem tud kezdeni.
Azért felhívom a figyelmed, hogy lehet nem fog találni semmit sem, ezért kell próbálni egy másik "helyreállító lemezt", de az is lehet kell várj egy pár napot, amíg valamelyik addigra frissíti adatbázisát hogy fel fogja ismerni. Megsúgom, hogy én egy profi vírus miatt egy hétig kellett várjak, amíg valamelyik tudta detektálni.
Azért töröltem le a másik windowst, mert megjelent rajt egy vírus. Most, hogy feltelepítettem a teljesen új oprendszert megjelent rajta megint ugyanaz a vírus.
Valaki találkozott már ilyesmivel?
★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★
A problémám a következõ lenne: Van nekem 5.1 csatornás hangfájlom, a 6 csatorna külön WAV fájlban.
Azt szeretném elérni, hogy a kép vagy videó alá berakom a 6 csatornát és pl:.
Video: Xvid Audio: ac3 -ban tudjam renderelni.
(Vegas-szal próbálkoztam, de valami sose jó neki nem tudom lerenderelni)
(Avidemux-szal egyszer sikerült, de elég instabilnak tûnik megfordította a képet ilyesmi)
Tud valaki valami programo(ka)t ajánlani, vagy instrukciókat adni hogy csináljam meg?
Ezer köszönet!
Szeretném letölteni a köv. ingyenes oktatóvideókat innen:http://www.italiano.rai.it/livello/livello-a1/487/default.aspx
de eddig semmivel sem sikerült. Tudtok ajánlani egy programot, amivel mûködne?
Köszi
Adam
AMD Phenom II X6 1045T, 8 GB DDR3; Sapphire HD7870 2GB OC PCIE ASROCK N68C-S UCC;WDC - 500 GB - SATAII,OCZ Agility 3 SSD 64GB FSP HEXA 500W;Benq G2222HDL
Pendrive-s kérdésem/véleményem van:
Vette(tette)m egy Toshiba TransMemory 32 gb pendrive-t és mikor bedugtam, sikerült a telepítése, de már rögtön láttam hogy csak 28.8 GB...
Eddig is mindig láttam hogy a pendrive-knek kevesebb vmivel a tárkapacitásuk, mint amennyit írják.
De ez majdnem 4 GB-tal kevesebb! <#duma>#duma> Az intézõ szerint csak 16 KB foglalt terület van. Ergó, tényleg csak 28.8 GB?! (Milyen dolog ez, gyártók részérõl??!!) Ja, FAT32 fájlrendszert látja a Windows! Én úgy tudtam hogy a FAT32 csak ~8 GB-ig lehetséges, így az ennél nagyobb pendrive-nek NTFS-nek kell lenniük...
Válaszokat elõre is köszönöm.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Pl. a te esetedben csak az az egy *.mp3 fájl van. Itt arra is gondolok, hogy nehogy ott legyen egy rejtett fájl, amit nem látsz (csak ha beállítod a "Mappa opcióknál", hogy a rejtett fájlok és mappák is látszódjanak) és az lenne az amit addig regisztrált.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az UAC(USER Account Control) érzékenységet állítsd át.
Bár mondjuk nem ajánlott biztonság szempontjából....
Azt hogy(ha jól értelmezem) a wi-fi számítógépen keresztüli megosztását inkább cseréld le routeres-re.
köszi, az elsõ tényleg segített.
a másodiknál a hálózati megosztásban engedélyezni kell az internet megosztását (jobb klikk)
Annyira nem figyeltem mikor jött elõ a probléma, mert egy ideig nem tudatosult és nem is zavart :P Akkor lett gyanús, amikor lemértem az idõt és mindig 30 perc lejárta után csinálja.
Nem szokott gondom lenni, ügyelek a gépemre, sokszor évekig fut egy OP reinstall nélkül, így nincs is rendszer visszaállítási opcióm.
Valamit telepítettél mostanában? Itt gondolok a probléma megjelenése elõtt.
Ha már tényleg nincs vírus rajta (mert vannak olyan vírusok, amelyeket csak egy pár napra lehet detektálni!), akkor még lenne az a megoldás, hogy a rendszert visszaállítod egy régebbi dátumra, amikor nem volt ilyen gond.
Nálam csak Windows XP van, de ilyen problémáról csak akkor lehetett beszélni, ha vírus volt rajta. Valami csak nem stimmel.
Le kell futtatni a gépet több vírusvizsgálóval, mint pl.:
Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Van amelyiket kell telepíteni, van amelyiket nem, meglátod és csak gyors ellenõrzést kell adni (Quick scan amelyiknél lehet), nem kell az egész gépet leellenõrizni, mert az hosszú idõbe telik fõleg ha sokminden van rajta és gyors ellenõrzéssel is megtalálják ha van valami.
Kereken 30 percenként a megnyitott ablakom teljes ablakból kicsibe ugrik, ami nem tud kis ablakos lenni, azt leteszi tálcára.
OP rendszer win 7.
Valami tipp, hogy mitõl lehet?
Tudnátok segíteni hogy hogyan tudom átállítani a képfrissítést?Egy monitor (Asus vw228) meg egy tv (funai lc5-d32bb/1) van a gépre kötve.Ha átállítom a képfrissítést (amit alapból 25Hz váltottsorosra állít) akkor átállítja a felbontást is.Eddig nem volt vele probléma, mûködött 1920x1080 60Hz-en, de most hogy újratelepítettem a rendszert ezt produkálja. <#nemtudom>#nemtudom>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A munkahelyi gépem már hetek óta minden leállításkor ugyanazt a hat (eleinte hét)frissítést telepíti. Nincs hibaüzenet sem leállításkor, sem indításkor de gondolom sikertelenül.
Mi lehet az ok, és fõként a megoldás?
Sikeres volt a CD írás? Ha a CD újraírható, akkor érdekes a rámásolás, mert ... lehet nem másol rá semmit sem, ha nem állítod be jól a dolgokat.
Mi lehet a gond?
A probléma megoldáshoz hozzásegítettél.
Közben találtam egy videót az alábbi címen:
search.us.com hiba
A video rávezetett az általad javasolt keresésre és sikerült a helyes beállítás.
Az elsõ kérdésedre válaszolva az IE-ben és a Chrome-ban is megjelent ez a keresõmotor, de azt a böngészõk felületén,
Köszönöm a segítségedet.
Az általam megadott webcímen futó oktatóvideo az összes böngészõre vonatkozóan megadja a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
A Firefox-nál még vannak a részletes beállítások: beírod a címbe, hogy "about:config" és ott megnézed, hogy nem jelenik meg valahol ez a search.us.com.
Ellenõriztem a parancsikon helyét és pontosan az általad megadott "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" pozíciót találtam.
Vettem egy routert (Wifis, de a szgép utp-n csatlakozik), telepítettem, mûködik, szép és jó . A különbség annyi az eddigiekhez képest, hogy automatikusan kapcsolódik netre Win boot után, a tálcán levõ hálózat ikonról eltûnik a sárga felkiáltójel, viszont a "Telefon és VPN" résznél a csatlakozás jelenik meg, nem a kapcsolat bontása . Ergo mintha nem is lennék netre csatlakozva a Win7 szerint, közben meg mégis . És - gyanítom emiatt - a Win7 asztali (netes) alkalmazásai nem tudnak kapcsolódni, nem frissülnek, halottak .
Próbáltam a router admin felületél átállítani manuális csatlakozásra, de csak onnan az admin felületrõl tudok csatlakozni netre, Windowsból nem .
Valahogy meg lehet oldani, hogy Win-ben csatlakozzak manuálisan ahogy a router megléte elõtt, vagy hogy legalább a gadgetek "lássák", hogy mûködik a net ?
Amit próbáltam:
Router reset, nem segített .
Gadget setting fájlok és cache törlése, ez megoldja, de csak a következõ Win indításig, azaz megjegyzi az elõzõ beállításait és mintha ugyanazt szeretné használni, sikertelenül .
Elsõ routerem, nem vagyok otthon benne, megköszönném ha van ötlet .
Mindenek elõtt köszönöm a gyors segítséget!
Az általad javasolt megoldás bejött. A Chrome rendben mûködik.
A Firefox egyenlõre bonyolultabbnak tûnik. A keresõmotorok között nem találtam a searc.us.com keresõt. Ettõl függetlenül a Beállítások menüpontban próbálkoztam leszerélni ezt a szemetet új kezdõlapra, de ezidáig nem sikerült. Nem adom fel, próbálkozom. Ha szerencsém lesz, hozzád hasonlóan esetleg valaki már átrágta magát ezen a problémán is.
Még egyszer köszönöm a segítséged.
Beállítások, Keresõmotoroknál töröld ki, csak a google legyen, vagy amit használni akarsz, át kell írni a kezdõlapot is, mert oda is bemászik, és "Induláskor" menüpontnál is át kell állítanod, írnod a neked megfelelõre. De ha jól emlékszem, ez az amelyik okosan felrak egy kiegészítõt is még, hogy teljes legyen a kép, azt meg az Eszközök - Bõvítmények menüpont alatt tudod kiírtani.
Gondolom FF-ban is hasonló módon kell pucolni.
All hail the double x!
Az elmúlt napok valamelyikén egy számomra ismeretlen keresõprogram telepedett a gépemre.
A keresõprogram a Firefox és Chrome böngészõkben jelenik meg nyitólapként.
A címe: Search.us.com. Több veboldalon sikerült a nyomára jutnom olyan leírásoknak,amelyek a fenti keresõ eltávolítását írja le, de ezidáig csak angol nyelven találtam leírást.
Ha ismeritek a problémát, segítsetek a megoldásban.
Elõre is köszönöm!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Milyen gyártó az aki egy önkicsomagolós állományt úgy rak össze hogy a telepítõt el se indítja? :D
Egyáltalán a hivatalos oldalról szerezted be?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az UAC(USER Account Control) érzékenységet állítsd át.
Bár mondjuk nem ajánlott biztonság szempontjából....
Azt hogy(ha jól értelmezem) a wi-fi számítógépen keresztüli megosztását inkább cseréld le routeres-re.
Bootolj be (lehetõleg USB keresztül) egy linux disztribúcióról(mert több hardvert is támogat), és ott is ellenõrizd hogy mûködnek-e ezek.
segítséget kérnék! adott egy Acer Emachines E520 laptop.
egyre nehezebben muzsikált rajta a Win7, ezért vettem bele plusz RAM-ot.
ám emiatt fel kellett telepítenem a Win7 64bit-es változatát. azóta nem tudom kiküldeni az internetet a beépített WLAN kártyán. a cmd-be írt parancssorokkal nem mûködik: netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=(WLAN neve) key=(jelszó), netsh wlan start hostednetwork. próbáltam driver-t keresni, ami átjutott a vírusirtón azok nem segítenek.
illetve hiába vagyok a rendszergazda, minden program indításánál rákérdez a Win7, hogy megengedem a programnak, hogy változtatást hajtson végre a számítógépen?
Szóval, vannak játékok amiknél a felbontást simán lehet 1920x1080-ra venni.
(Skyrm például)
Másoknál meg csak, 1600x1200-ra. (total war, Max Panye 3, Assissin Creed 3 ) a L.A. Noire-nél meg, DX 9-ben van 1920-as felbontás, DX11-ben meg csak 1600x1200-ra engedi. Miért van ilyen különbség?
Win 8 64 bit, 7950 VGA, a monitor is tud ekkora felbontást, szóval nem értem.
A DX 11 mód miatt lehet csak kisebb felbontást? Vagy ezek a játékok ennyit tudnak? Ezt kétlem, mert DX 9-ben lehet feljebb venni? Dx 11-ben nem?
Vagy ez valami software-es hiba? Vagy a VGA az oka? Elég fura, mert szerintem kellene tudni ezeknek is a 1920-as felbontást, de a DX11-es VGA miatt meg mégse? Vagy mirõl lehet szó?
★★★★★