20837
Segítséget kérek
-
#20236 Már oda is kiírtam,de nem reagáltak rá. -
#20235 Nem lenne jobb ide írni?
Nagyon népszerű a topic. -
#20234 Sziasztok!
A megadott elérési út érvénytelen
A World of Tanks játékhoz tartozó Tank Inspector programot letöltöttem,már telepítettem is,de kéri hogy válasszam ki a WOT főmappáját,hogy hozzá tudjon férni az adatokhoz.Amikor kiválasztom,akkor a fenti hibaüzenetet írja ki.Nem tudom mi lehet a probléma,jó lenne orvosolni. -
#20233 REinstall? -
#20232 Sziasztok!
Win8-ra frissült a céges gépem, és elkezdődtek a problémák. Ha megnyitok egy excelt (nem üreset az asztalról hanem amiben már van adat), akkor a háttérben megnyílik még 3 blank workbook, amit nem tudok bezárni. Továbbá a gyorsbillentyűk iszonyat lassan működnek, pedig a gép ezt nem indokolná, ha pl. leütöm az altot, akkor végig kell néznem még egyenként kirajzolódnak a segítő gombok, nem tudom hogy értitek e miről beszélek:D valakinek ötlet?:D -
#20231 ja köszi ott volt, csak hát ott semmit nem látok ami szokatlan lenne, csak akkor nemtom mi volt a baja, hacsak nem a telefonom, de az meg mindig ugyanaz és mobilnet nem is wifi, szal wtf ? -
#20230 gmailben alul szokott lenni utolsó bejelentkezés helye meg ilyenek nem? (most nem tudom megnézni) Talán ott van valami ami kattintható és kiderül miért kellett. -
#20229 Az érdekelne, hogy ki lehet valahogy a gmail/google ből sajtolni az információt, hogy milyen szokatlan aktivitás miatt kellett sms kód, meg jelszó csere. Én nem vettem észre semmit, de nagyon örülnék ha közölné velem mire volt a hajcihő. Pl szokatlan IP ről belépés, vagy valami. Remélem vki tud segíteni. -
gyűjtő #20228 Szervusz!
Teljes siker! Az bejegyzésemben szereplő kártevő program végre eltűnt a gépemről. Bónusként még 8 egyéb gyanús programot is "leleplezett" az általad megadott program.
Köszönöm a segítséged! -
#20227 Szervusz!
Figyelmedben ajánlom a következőt: Kaspersky Rescue költséghatékonyabb ha USB-re írod ki.
Mivel elkülönül a Windowsodtól (azonkívül hogy linuxos, nem fut az a rundll.exe vagy svchost.exe vagy bármilyen folyamat ami azt a dll-t használná) ezért ajánlatos egy ilyet futtatni inkább.
Ha a vírusirtója nem találja fertőzöttnek akkor kézileg megpróbálható a törlése.Mivel tartalmaz egy regisztrációsadatbázis-szerkesztőt így elég rákeresni a nevére "ytalsp.dll", ami keresés során hozzáköthető azokat törölheted. -
gyűjtő #20226 Szervusztok!
A közelmúltban letöltöttem egy programot a netről. Később vettem észre, hogy egy másik program "rákapaszkodott".
Ez a program a You Tube Accelerator. Ellenőritem a megbízhatóságát és a vizsgálatok azt mutatták, hogy veszélyes program. Uninstall programmal próbáltam eltávolítani, de egy könyvtár és benne egy fájl a gépemen maradt. A könyvtár a már említett You Tube Accelerator, a benne levő fájl pedig: ytalsp.dll. Sokféle fájleltávolító programmal próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült a dolog.
A weboldalakon többféle segédprogramot javasolnak - elsősorban a ytalsp.dll fájl törlésére, de ezidáig minden maradt a régiben.
Ha találkoztatok már ezzel a problémával, szívesen fogadnám a segítséget. -
#20225 MPC-HC-be nha meg egy videó, de fájlkezelőből egérrel belehuzva egy másik videót, nem kezdi el az újat hanem mintha nem is csináltam volna semmit.
régebben megnyitotta és elkezdte a lejkátszást.
mit kéne beállítanom? -
#20224 Köszönöm nektek, sikerült megoldani a dolgot. -
#20223 Ha itt felsorolt dolgok egyike se válna be akkor vedd ki a "problémás" hdd-t és úgy próbálj bejutni a BIOS-ba. -
kl24h #20222 A BIOS-ba be kell lehessen lépni valamelyik F2, F1, F10 vagy más gomb lenyomásával. Az újabb gépeknél pl. az F12 behozza a boot menüt, ahol ki tudod választani, hogy miről boot-oljon.
Azt megteheted, hogy a gépből vedd ki az elemet és úgy 5 perc múlva tedd vissza és ekkor a BIOS kiírja hogy állítsd alapbeállításra, kiírja hogy melyik F .. gomb lenyomásával. -
Neocortex #20221 hi! Mondjatok egy jó progit amivel meg tudom osztani valakivel egy mappám 30 gigás tartalmát könnyen. a tartalma mindig változik így torrent nemjó. És az enduser elég láma szóval ilyen vpn sftp ssh tunnel terminálos hekkelés sajnos nem játszik, duplaklikk next next megoldás kéne.
Köszi :) -
#20220 Sziasztok, bármit csinálok csak ezt írja ki a gép, a biosba sem tudok belépni. Segítséget előre is köszönöm. -
balcsi70 #20219 Sziasztok! Gmail fiók kéretlen levelek szűréséről szeretnék kérdezni. Adott egy név aki küld emailt. Pl: [email protected] bla.com
Csinálok ennek egy szűrőt be is rakom oda ezt a nevet,ettől már nem is jön több mail mert automatikus törlésre kerül.
Erre fogja az ürge és itt már - noreply@m10. stb röl küldi a mailt. Ezt is berakom a szűrőbe aztán jön a következő noreply@m11 stb.
minden nap kell csináljak egy új szűrőt a következő számsorral.
Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni hogy már kapásból a noreply@ szóra meg se jelenjen a mail? még ha ő változtat is számot.
Ha van valami megoldás azt megköszönöm.
Üdv! -
balcsi70 #20218 Gmail fiók beállításaival kapcsolatosan itt kérdezhetek?,vagy van olyan topik? mert én nem találtam. -
balcsi70 #20217 Találtam egy 2010-es Ghost mentést arra visszaállítottam,most jó. (de végül így nem derült ki hogy mi a túrótól nem lehetett visszahozni-visszaállítani a mappa kezelését.) Azért köszönöm még egyszer a segítségeket. -
balcsi70 #20216 Köszönöm a kitartást! -
VJP #20215 Én kifogytam az ötletekből!
Esetleg itt kérdezz rá. -
balcsi70 #20214 Lefuttattam őket.Emisoft
Kaspersky
MSS
Az első kettőről elfelejtettem képeket csinálni de azoknál sem volt semmi. -
balcsi70 #20213 Szia, én vagy 1 éve használtam a "GetData Recover My Files Pro"-t visszahozott ez is olyanokat is amik már törölve lettek róla,így nekem is válogatni kellett belőle hogy mi kell és mi nem. -
#20212 Üdv!
Win8-am annyira bekrepált hogy MBR--el is kellett baszakodni, végül WIN7 került fel a helyére. Az egyik wincsiről viszont eltűnt az összes adat. Tud valaki valami megoldást erre? Lehet hogy ott vannak a fájlok, csak az eléréssel van valami probléma. próbáltam egy HDD recoveryt, és a scannelés jó sok fájlt kimutatott, viszont a 200 gigányi adatról lenne szó, azt meg az ilyen free trial szutykok nem csinálják meg. Vagy esetleg jó HDD recoveryt is ajánlhattok, ami tényleg ingyenes és nem korlátozott, vagy olyat amihez biztosan van virágbolti verzió is.
Köszönöm a segítséget. -
balcsi70 #20211 Kipróbáltam,és változnak, újraindítás után megnéztem a mappabeállításnál is és amit beállítottam a registrybe az volt a mappabeállításnál is.Most visszaállítottam 0A ra. A helyzet változatlan. Folytatom a vírusirtást. (ha lesz) :) -
VJP #20210 Azt lehetne még megnézni hogyha a beállításoknál állítgatod, akkor a registryben az értékek változnak-e. (Arra figyel, hogy az előnézet nem frissül, tehát mindig lépj be szerkesztésre, és ott nézd meg változott-e az érték, majd zárd be.)
Amúgy 0A érték kell neked. Ha be van ragadva 2A-ra akkor lehet tényleg vírus. -
balcsi70 #20209 Szia! Okés megpróbálom ezeket is. ( ESS -i van jelen pillanatban a gépen fúlósan beállítva<vagyis nem csak simán telepítve>,meg a Malwarebyte's Anti-Malware ,lefuttatom aztán azokat is amiket linkeltél,na kíváncsi leszek. (hátha valahol megbújt a patkány). -
#20208 Esetleg nem vírus? Én arra gyanakszom, ahogy írtad, hiába próbálod átállítani a beállításokat, még a registry-ben is, nem tudod, mivel nem engedi, zárolhatja ezeknek a értékeknek az állítását...
Ajánlom a köv. HSZ-ban lévő vírusirtókat lefuttatni: #19964 -
balcsi70 #20207 Az este nyomtam még egy "Alapértelmezett" gombot aztán kikapcsoltam a gépet mert el kellett mennem,azóta még nem volt bekapcsolva mert most melóba vagyok. De nem látom esélyesnek hogy esetleg helyre állt volna. Ha van még valami ötlet szívesen várom. A franc se tudja mi a túrótól lehet ez és hogy még helyre se lehet állítani. -
VJP #20206 Átírhatod de igazság szerint nekem sem állítja át ha átírom. Esetleg a Mappabeállításoknál nyomj egy "Alapértelmezett" gombot.
Egyébként a registry jónak tűnik, 0A-nak kell lennie. -
balcsi70 #20205 Szia. Megcsináltam de nem oldotta meg. mappa kép
Registry kép Állítsam át? -
VJP #20204 Előidéztem a hibát ami nálad jelenleg fennáll!
Registryben matattam és valahogy előjött, de megoldottam a beállításoknál azzal, hogy oda-vissza állítottam.
Ha neked ez nem oldja meg akkor a registryben csak azt nézed meg, hogy 0A vagy 2A. -
balcsi70 #20203 Szia,köszi a segítséget meg az érdeklődést. Igen úgy csináltam ahogy írtad. De majd kipróbálom amit most leírtál "átállítom a másikra-majd újraindítás,majd vissza" (de csinálok majd róla képet is és belinkelem,).
Meg megnézem a "registry"-t is . Arról is csinálok képet. Itt a "CabinetState-Settings" a lényeges? Mennyinek kell ott lenni végül? az alapértelmezett a 2A ugye?
Üdv! -
VJP #20202 Biztos az van kijelölve ott ahol írtam, hogy: "Minden mappa ugyanabban az ablakban nyílik meg"
Kicsit nehezen hiszem el, hogy valami felülírja a windows beállításait.
Esetleg még azt próbáld meg itt, hogy átállítod a másikra, Alkalmazod (akár egy újraindítást is), majd vissza a jóra és megint alkalmazod. Lehet a háttérben valami beragadt.
Vagy nézd meg a registryben mi van beállítva: Link
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.23. 00:13:11 -
balcsi70 #20201 Szia! Nincsen Rendszer visszaállítási pontom,mivel a csúszka le volt húzva 450Mb-ra, egy tegnap előtti pont van benne ,de az nem lenne jó mert egy régebbi kellene. Gondolom nincs más módszer erre a mappa beállításra. -
balcsi70 #20200 Okés,megpróbálom ezt akkor,(gondolkodtam már ezen,csak úgy voltam hogy ezt a mutatványt hagyom a legvégére).
Üdv! -
#20199 Szerintem ez már túlzás de : Rendszer-visszaállítás arra az időpontra mikor az "újítás" még nem történt meg(Figyelem: ami azóta települt/eltávolított szoftverek egyéb beállítások is visszajöhetnek!).
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.19. 12:14:51 -
balcsi70 #20198 Szia! nem oldotta meg ,aztán próbáltam Win7 helyreállító cd-vel is de az sem segített. Mivel lehetne még helyrehozni? -
balcsi70 #20197 Köszönöm! Este megnézem.