Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Felhasználói fiókok
itt megleled a megoldást
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A gép bekapcsolásakor, az XP betöltése elõtt vagy a felhasználói fiók ikonja jön be, vagy annak kikapcsolásakor jelszavat kér.
Reinstall elõtt ellenben semmit nem kért, azonnal a desktopot töltötte be...
Hogy lehet ezt eltüntetni?
thx!
http://gaborszantai.co.uk/
Nem tudom mi lehet, de most nem tudok Flashgettel letölteni rapidról van premium kódom de bemásolom a 10 fájlt és csak 5 kilobájtot szed le belõle. A fájlok egyébként megvannak még rapidon tehát nincsenek letölrölve.
Köszi szépen a segítséget. Fura, hogy az Outpost nem érzékelte. Majd keresek valami mást, amivel el tudom távolítani.
THX
Wacak
A másikról nem találtam infot.
A gépemen két ismeretlen programot találtam, amirõl fogalmam sincs, hogy szükségesek-e. Branding, és PCHealth. XP op.rendszert használok.
Segítsetek légyszi', hogy ezek a programok minek lehetnek a részei, vagy egyáltalán szükséges-e az XP futtatásához.
Elõre is köszi
Tudnátok esetleg ajánlani egy olyan vírusirtót, mely jó lenne net nélküli gépre ? Tehát nem akarna folyton frissítéseket keresgélni a neten, nem sir-rí azon, hogy az adatbázis már több mint 1 hetes és újabb kellene, viszont esetleg könnyedén lehessen úgy frissíteni, hogy nettel rendelkezõ leszedi az aktuális vírus-adatbázist, s eljuttatja annak az illetõnek, akinek nincs netje..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az Auto Gordian Knot programmal van egy kis gondom.
Eddig simán tudtam rippelni a dvd-ket, de most kifogott rajtam egy dolog.
Van egy dvd amin 3 féle videó van. Az egyik 1 óra 16 perc, a második 16 per, az utolsó 24 perc.
Nekem az utolsó kellene rippelnem.
A programnak megadom az IFO fájlt, és õ rákérdez, hogy melyik videót szeretném rippelni.
Megadom neki a 24 perceset, és elindul a folyamat.
Feltûnõen hosszú, és amkor kész akkor látom, hogy az 1 órás videót csinálta meg.
Akármelyik videóra kattintok mindig az egy órást készíti el.
Miért?
Amikor zenét hallgatok akármilyen lejáccóban és közben valami mást is csinálok, lelassul a zene. Ez mért van?
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
mi a teendõ?
++
Egy nagy problémám lenne remélem tudtok nekem segíteni. A Power Director 6.0 egyszerûen képtelen megnyitni az audió fájljaimat. És az alábbi hibaüzenettel küldd el melegebb éghajlatra: "An error occured while opening this media file in the Media Library"
Ha valaki esetleg találkozott volna már ezzel és tudja a megoldást az kérem írjon.
Köszönöm elõre is a segítséget.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Chaos Anno Domini
Egy programra lenne szükségem amellyel ki tudnák várni mp3 számokból részeket...a refrént,pl.
Tudna valaki segiteni?
Köszönöm elõre is.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
elõre is köszi
címem [email protected]
Mert van amit lehet lefelé is frissíteni, bármilyen értelmetlennek is hangzik.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
szeretnék segítséget kérni! hátha vki tudja miért van xD
szal ... nem rég lett újra netem és az a víruskeresõ van a gépen amit 1 évvel ezelött rátettem ... ma bekapcsolom a gépet és írja, hogy nincs víruskeresõ szoftver a gépen! de van! el is tom indítani és jó! nemtom miért nem érzékeli:S
esetleg mert régi???
pls help!
0x00000044: MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS
0x000000FE: BUGCODE_USB_DRIVER Fõleg játék közben (de nem csak)jelentkezik, mi lehet az oka,esetleg hogy lehet kiküszöbölni.????ez újraindulás(lenne ha nem kapcsoltam volna ki az automata újraindítást).
Chaos Anno Domini
Felraktam a ZoneAlarm Pro-t, és most az animált gif-ek (mint például a mozgó smiley-k itt a fórumon) nem mozognak! Hogyan állítsam be a programot?
...vágod?
Köszi. Kinyitottam a rejtett fájlokat,de sajna nem találtam ott sem rá.
Szerintem nézd meg a C:\Documents and Settings\"Username"\Local Settings\Temporary Internet Files mappában. A Local Settings mappa rejtett, kapcsold ki a rejtést az Eszközök fül Mappa Beállításai...ablakban, a Nézet fülben. Utána ha kiterjesztés szerint rendezteted a fájlokat nagy valószínûséggel hamar megtalálod.
Üdv.
Egy linkre klikkelve elindul egy internetes video lejátszása. Azt szeretném megtudni, hogy ezt a felvételt, hogy lehetne elmenteni a pc-m merevlemezére.
Amikor kihúzom az internet LAN csatlakozót, akkor is megtudom nézni a korábban látot videót, csak azt nem tudom, hogy valójában hol van tárolva a gépemen.
.avi-ból rippeltem DVD formátumra, minden tök jó, de a DVD lejátszón lejátszva,fejtetõn játssza le a filmet. PC-n rendesen lejátszható az így elkészített DVD. Találkozott már valaki hasonlóval? Próbáltam fejenállva nézni, az fárasztó, a TV-t megfordítani meg nagyon macerás
Megköszönném a jótanácsokat. (Ashampoo-val rippeltem Win-XP alatt)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
1. Kell hozzá egy a magnó vonalkimenetét (Line out), és a gép vonalbemenetét (Line in) összekötõ kábel (ennek egyik vége dupla RCA vagy szimpla sztereó Jack vagy szimpla sztereó Tuchel dugó; a másik vége szimpla sztereó Jack).
2. Be kell állítani, hogy a gépen a felvételi forrás a vonalbemenet legyen. Ezt a hangerõvezérlõ-pulton (Windowsban a jobb alsó sarokban a tálcán levõ hangszóró ikonon dupla klikk, vagy Start menü futtatásba sndvol32) teheted meg a Beállítások/Tulajdonságok menüpontnál a Hangerõ beállítását Felvételhez kell beállítani. Ezek után a vonalbemenetet kell kiválasztani.
3. Felvevõprogram ezernyi létezik. Pár ingyenes: Audacity, Wavosaur
Egyik Lajosmizsén, másik a szobámban Kecskeméten.
VAn valamiylen lehetõség, hogy a fájlai között turkáljak, átmásoljak magamnak akár, stb.? Természetesen közös megegyezéssel menne a dolog, nem hackerkedni akarok.
Van lehetõség ilyenre?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Chaos Anno Domini
Kéne egy kis help...
Az van, hogyha meg akarok nyitni vmeik weboldalt, akkor tölt egy órát, és úgy jön be!
Ha egyszer már megnyitottam azt az oldalt, utána rögtön bejön!
Nod32 full scan megvolt, nincs vírus.
Spyware Terminator Full scan megvolt, volt spyware de törölte.
Mi lehet a baj? 😞(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
THX.
Kifejezetten LCD-t keresek a gépemhez, ami kijelezi a ventik sebességét, illetve a gép kihasználtságát.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet ki-be kapcsolni a vendégfiókot csökkentett mód alatt? És esetleg rendszergazdai jogosultságot adni neki?
Elõre is köszönöm.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az OpenOffice.org programot ismeri vki? Hogy lehet beállítani az oldalszámozást? A páratlan oldalakon mindig uaz a szám.