Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet kitörölni a régebbi kereséseket a Google -ból, keresõmezõkbõl, bármilyen keresõmezõbõl ?
A Google -ban, például ha elkezdek beírni egy címszavat rögtön megjelenik az elõzõleg keresett címszavak. a több hónappal ezelõtt beírtak is. ezeket szeretném kitörölni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
vkinek vmi 5lete?😊
elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Akkor max átváltunk skyperól msn-re.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel tudok lemásolni egy kétrétegû adatDVD-t?? Alcohol felénél kiszáll!
Köszi elõre is!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Egyébként ha mind2-en MSN-t használtok, abban van távsegítség, ami lényegében ugyanez, és a kezdeményezõ asztalát láthatja a másik(ergó 2irányú lehet, de nem egyszerre)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Letöltöttem a RealVNC-t.
És ha a haver akarja nézni az én gépemet, akkor mindkettõnknek fel kell telepítení, vagy elég csak neki.
Jah és a legfontossabb, hogy ez neten keresztül mûködik, vagy kizárólag LAN hálózaton bellül???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezek legtöbbje pénzes, de VNC-bõl van ingyenes is elvileg.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy létezik-e olyan program, amivel összelehet kötni a neten vagy hamachin 2 gépet, úgy hogy az egyik fogadni tudja a másik gép képernyõjén történõ változásokat videó formályában???
Vagyis ha összekapcsolnám haver gépével, akkor az lenne jó ha õ látná az én monitoromnak a képét.
Ha kell valamit mutatnom neki az sokkal egyszerûbb lenne így.
Mert eddig egy webkamerával mutogattam neki a monitoromat, de ott nem lehet felismerni a betüket, mert gyenge minõségben közvetít...
Ha tudtok olyan forumokat, amik ezzel foglalkoznak, akkor az is érdekelne.
Elõre is köszönöm.
Az utóbbi idõben szedek torrentrõl Mac-et rendszeresen. Napi 10% lejön(ne) Az elsõ 50% gond nélkül megvolt. De azóta, elindítom a töltést, és kb 1-1,5 óra múlva megszakad a net, csak újraindítás segít. Ez múlthét péntek óta van. És tök fölöslegesen megy a gép, ha közben nem tölt.
Router áramtalanítása segít, de napközben nem vagyok itthon hogy figyeljem. Mi okozhatja a problémát? Ha itthon vagyok és netezek, akkor sosem megy el a net.
Szoftveres v. hardveres a probléma? Utorrentet használok, ha ahhoz kell valamilyen beállítás.
Pls Help!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Egy jó kis progit keresek amivel kitudom tisztítani a futó folyamatokat.
Tehát ami kitörli ami nem kell.
Elõre is köszi!
Az attól függ, hogy mibe csatlakoznak azok a kábelek.
Mert ha csak a gépek oldalára rátixolozol egy kéterû vezetéket attól még nem lesz kapcsolat. <#ravasz1>#ravasz1>
De félretéve a viccet: valószínûsítem a két gépben levõ hálókártyákat szeretnéd összekötni. Ehhez egy RJ45-ös csatlakozójú UTP keresztkábel szükségeltetik.
A két gépet el kell látni megfelelõ hálózati beállításokkal.
Például:
"A" gép
IP-cím: 192.168.0.100
Hálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: 192.168.0.101
"B" gép
IP-cím: 192.168.0.101
Hálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: 192.168.0.100
Illetve ha Netbios (SMB/NMB, Samba) kapcsolatot használsz a két gép munkacsoport-neveinek egyeznie kell.
Lehetõség van arra, hogy az egyik gépre FTP szervert (Cerberus, Filezilla), a másik gépre FTP klienst (Total commander, WinSCP, Fireftp) raksz fel.
A kérdésem csupán annyi lenne, hogy, ha összekötök 2 gépet(kábellel), akkor, hogy tudok az egyik géprõl a másikra fájlogat másolgatni? Tehát mintha bedugnák 1 pendrive-ot és mehet a másolás oda-vissza.
Na, kössz elõre is!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
van egy rar file-om ami jelszoval le van vedve, van erre valami megoldas? segitsetek legyszi
Kszi
\" örökké nem eshet.... \"
first.swads.eu IP-címe: 88.151.9.5
Az IP-címbõl elvileg Oroszországra lehetne következtetni (whois információk). Tehát ennél az ISP-nél van a webszerver/FTP-szerver.
A swads.eu domain regisztrátoráról, tulajdonosáról itt tudhatsz meg többet (jobb felsõ sarokban Whois serach).
Srácok lehet off lesz amit kérdezni fogok de remélem vki tud majd reagálni rá. Naszóval vkinek mond vmit ez a honlap " http://first.swads.eu " illetve az e mögött rejlõ ftp szerver és azt üzemletetõ???
Fontos lenne!!!!!!
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Annyi, hogy gyakran kell törölni a Temp-et. Ajánlom erre az ATF cleaner nevû programot.
A többi vírusvédelmi fasság csak lassítja a gépet, teljesen fölöslges egy normális user számára.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy számomra érdekes és titokzatos ügyben kérem segítségeteket ! T-onlinos adsl internet hozzáférésem van ,s routerrel osztom meg a kapcsolatot . Mindkéz gépen több operációs rendszer van telepítve több partíción ( hiába no, kísérletezõ típus vagyok ) . A gond a következõ az XP sp2 alatt pár napja olyan titokzatos dolog történt amire
még senki nem tudott megoldás találni , szóval a feltöltések annyira lelassultak illetve csak egészen kis fájlokat tudok elküldeni , mondjuk egy pár soros emailt csak , de ha csatolok valamit hozzá azt már képtelen elküldeni .
Próbáltam különbözõ teszteket , pl a speedtestnet oldalán , vagy a T-online hivatalos tesztoldalát . Az eredmény, hogy a letöltés hibátlan , viszont a feltöltés el sem indul . Ja és a furcsa , hogy ha nem a routerrel kapcsolódok akkor nincsen semmi hiba ! Na de és most jön a lényeg , most mondhatnátok cseréljek rourtert , hiszen egyértelmû , nos megtettem ! A hiba az új router esetében is ugyan az , minkét gép mindkét XP alatt , még egyet csavarunk a dolgon . Ha Linux rendszerrel kapcsolódok a netre semmi , de az ég világon semmi hiba nincs
és a speedtestnet oldalán is és a T-online oldalán is hibátlanul lefut a teszt a feltöltés , és a letöltés is. Sõt van még egy Vlite-os vistám is és ez alatt is kifogástalan a le , és a feltöltés is . Szóval arra a konkulzióra jutottam hogy itt csak egy windows hiba lehet az már tényleg érdekes , hogy minkét gépen ugyan az , és ennek következtében vettem egy új routert teljesen feleslegesen . Tehát uraim , ha valaki találkozott , már hasonló hibával , és sikerült megoldania , kérem ossza meg a tapasztalatát velem .
Köszönöm.
Chaos Anno Domini
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudtok ajánlani valami jó tûzfalat? Most csak egy Nod32 van fent, de inkább akarok valami jó tûzfalat is mellé.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Válaszd a szöveget.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Hogy tudok beírni egy üres mezõbe 002-t? Mert a két nullát letörli és csak a kettes marad és az a formátum nem jó.
A problémám az, hogy nem sikerül visszaállítanom, hogy ne jelentkezzen be rögtön, hanem az üdvözlõképernyõ fogadjon, és onnan válasszak fiókot.
Tudom, hogy logon elõtt lehet space-t nyomni, és ugy választani, de azért én mégis szeretném visszaállítani. 😊
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Vettem ma egy fujitsu-siemens amilo la 1703-as laptopot! Csak most tünt fel , hogy ha a böngészõt megnyitom a weblapoknak nincs háttérszíne(pl startlapnak nincs kék héttérszíne). miért van ez? mit rontottam el?
vodafone 5G-s netet használok
SOS
Elöre is köszi Réka
nagyon sürgös lenne
(Ha nincs magyar nyelved->www.utorrent.hu)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Azután akarnék érdeklõdni h nincs e olyan program ami a játék közben venni tud és lementi a gépre mp3,wav....formátumba.Ien van egyáltalán?😄