Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
A sütiket vagy a Böngészés elõzményei -t töröld. (mozilla-ban Eszközök -> Személyes adatok törlése)

LittleL
Szevasztok

Hogy lehet kitörölni a régebbi kereséseket a Google -ból, keresõmezõkbõl, bármilyen keresõmezõbõl ?
A Google -ban, például ha elkezdek beírni egy címszavat rögtön megjelenik az elõzõleg keresett címszavak. a több hónappal ezelõtt beírtak is. ezeket szeretném kitörölni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kontrakcio
már nincs para...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali! virusirtás során volt egy xovihlvq.dll ami fertõzött volt, töröltem... mikor reboot , kéri õt.. de dll-files.comon meg googlbe nem találtam semmi infót róla, de tényleg semmit :I

vkinek vmi 5lete?😊

elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

DarkSector
THX.
Akkor max átváltunk skyperól msn-re.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JoeFromHun
Sziasztok!
Mivel tudok lemásolni egy kétrétegû adatDVD-t?? Alcohol felénél kiszáll!
Köszi elõre is!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Balumann
Az MSN-es távsegítségnél sokkal jobb a TeamViewer nevezetü program, és az mûködik nagyon jól interneten keresztül is. RealVNC -rõl még nem is hallottam.

Evin
Én konkrétan ezeket még nem használtam, csak egy régebbi VNC-t, és egyirányú volt a dolog, és csak LAN-on próbáltam ki. Akinél a szerver volt felrakva az látta annak az asztalát, akinél a kliens volt telepítve.
Egyébként ha mind2-en MSN-t használtok, abban van távsegítség, ami lényegében ugyanez, és a kezdeményezõ asztalát láthatja a másik(ergó 2irányú lehet, de nem egyszerre)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Még 1 fontos kérdésem lenne.
Letöltöttem a RealVNC-t.
És ha a haver akarja nézni az én gépemet, akkor mindkettõnknek fel kell telepítení, vagy elég csak neki.
Jah és a legfontossabb, hogy ez neten keresztül mûködik, vagy kizárólag LAN hálózaton bellül???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

Evin
RealVNC, TightVNC, Ultra VNC, pcAnywhere.
Ezek legtöbbje pénzes, de VNC-bõl van ingyenes is elvileg.

DarkSector
Sziasztok.

Annyit szeretnék kérdezni, hogy létezik-e olyan program, amivel összelehet kötni a neten vagy hamachin 2 gépet, úgy hogy az egyik fogadni tudja a másik gép képernyõjén történõ változásokat videó formályában???

Vagyis ha összekapcsolnám haver gépével, akkor az lenne jó ha õ látná az én monitoromnak a képét.
Ha kell valamit mutatnom neki az sokkal egyszerûbb lenne így.
Mert eddig egy webkamerával mutogattam neki a monitoromat, de ott nem lehet felismerni a betüket, mert gyenge minõségben közvetít...

Ha tudtok olyan forumokat, amik ezzel foglalkoznak, akkor az is érdekelne.

Elõre is köszönöm.

zolo
Hello

Az utóbbi idõben szedek torrentrõl Mac-et rendszeresen. Napi 10% lejön(ne) Az elsõ 50% gond nélkül megvolt. De azóta, elindítom a töltést, és kb 1-1,5 óra múlva megszakad a net, csak újraindítás segít. Ez múlthét péntek óta van. És tök fölöslegesen megy a gép, ha közben nem tölt.

Router áramtalanítása segít, de napközben nem vagyok itthon hogy figyeljem. Mi okozhatja a problémát? Ha itthon vagyok és netezek, akkor sosem megy el a net.
Szoftveres v. hardveres a probléma? Utorrentet használok, ha ahhoz kell valamilyen beállítás.

Pls Help!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gyocsika
Hali!
Egy jó kis progit keresek amivel kitudom tisztítani a futó folyamatokat.
Tehát ami kitörli ami nem kell.
Elõre is köszi!

Dj Faustus
"A kérdésem csupán annyi lenne, hogy, ha összekötök 2 gépet(kábellel), akkor, hogy tudok az egyik géprõl a másikra fájlogat másolgatni?"
Az attól függ, hogy mibe csatlakoznak azok a kábelek.
Mert ha csak a gépek oldalára rátixolozol egy kéterû vezetéket attól még nem lesz kapcsolat. <#ravasz1>

De félretéve a viccet: valószínûsítem a két gépben levõ hálókártyákat szeretnéd összekötni. Ehhez egy RJ45-ös csatlakozójú UTP keresztkábel szükségeltetik.

A két gépet el kell látni megfelelõ hálózati beállításokkal.

Például:
"A" gép
IP-cím: 192.168.0.100
Hálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: 192.168.0.101

"B" gép
IP-cím: 192.168.0.101
Hálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: 192.168.0.100

Illetve ha Netbios (SMB/NMB, Samba) kapcsolatot használsz a két gép munkacsoport-neveinek egyeznie kell.

Lehetõség van arra, hogy az egyik gépre FTP szervert (Cerberus, Filezilla), a másik gépre FTP klienst (Total commander, WinSCP, Fireftp) raksz fel.

leoon
Halihó!

A kérdésem csupán annyi lenne, hogy, ha összekötök 2 gépet(kábellel), akkor, hogy tudok az egyik géprõl a másikra fájlogat másolgatni? Tehát mintha bedugnák 1 pendrive-ot és mehet a másolás oda-vissza.
Na, kössz elõre is!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Beast Machine
Üdv!

Felraktam a ZoneAlarm Pro-t, és most az animált gif-ek nem mozognak😞 Help!

...vágod?

kemszi2
Helo újra!errõl a tv tunerrrõllenne 1 kérdésem konkrétan arra lennék kiváncsi,hogy most hogy mûködik.a monitor kábeléd azt mindig át kell dugni mikor mit akarok használni?vagy ez át is játsza?
Probléma megoldva.
Mostmár csak a Modem Device on High Definition Audio Bus sárga az eszközkezelöben.Ez mi?ez is hanghoz tartozik?
Igen.Elõszõr a Net Framework,utána a driver.

shaba23
tehat a VGA driver elott kellett volna a .NET frameworkot telepiteni? mert en utana tettem fel oket (2.0, 3.0, 3.5)
Ja és XP-hez kell meg ilyet ir ki.Modem Device on High Definition Audio Bus ,meg Audio Device on High Definition Audio Bus ha valaki talál ilyet megköszönöm.
Szia collector.Nem emlékszel hogy a Advent 7209 -hez honnan szedtük le az Audio hoz a drivert? mert nem találom.
Evin
A nulláról is lehet visszafejteni 5 karakterig. Az kb 1 napos elfoglaltság. De utána tényleg szuperszámítógép kell.

Fabio Capello
az is csak akkor lehetséges, hogyha megvan legalább egy pár betû. egy hatjegyes kód visszafejtése saccra három évet vesz igénybe.

Evin
Ha kaptad, tudd meg õ honnan szedte, vagy töröld le. Van lehetõség a kód visszafejtésére, de talán egy év sem elég idõ hozzá.

Töröld le,majd telepitsd újra az Ati Catalyst drivert.A NET Framework 2 is legyen felrakva.

Sziasztok!
van egy rar file-om ami jelszoval le van vedve, van erre valami megoldas? segitsetek legyszi
Kszi

shaba23
újraraktam a windows-t és most ilyet kapok indításkor
Nagyon köszönöm majd utánanézek!

\" örökké nem eshet.... \"

Dj Faustus
No nézzük:
first.swads.eu IP-címe: 88.151.9.5
Az IP-címbõl elvileg Oroszországra lehetne következtetni (whois információk). Tehát ennél az ISP-nél van a webszerver/FTP-szerver.

A swads.eu domain regisztrátoráról, tulajdonosáról itt tudhatsz meg többet (jobb felsõ sarokban Whois serach).

Üdv!

Srácok lehet off lesz amit kérdezni fogok de remélem vki tud majd reagálni rá. Naszóval vkinek mond vmit ez a honlap " http://first.swads.eu " illetve az e mögött rejlõ ftp szerver és azt üzemletetõ???

Fontos lenne!!!!!!

Elõre is thx!

\" örökké nem eshet.... \"

köszi szépen, így jó lett <#wave>

Hegi90
Ugyanmár 4,5 éve megy normálisan úgy a gép, hogy van rajta egy folyamatosan frissítõ NOD32, a win tûzfal ki van kapcsolva, és néha spyware-t írtok (ami egybkt nem talál semmit).
Annyi, hogy gyakran kell törölni a Temp-et. Ajánlom erre az ATF cleaner nevû programot.

A többi vírusvédelmi fasság csak lassítja a gépet, teljesen fölöslges egy normális user számára.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok!
Egy számomra érdekes és titokzatos ügyben kérem segítségeteket ! T-onlinos adsl internet hozzáférésem van ,s routerrel osztom meg a kapcsolatot . Mindkéz gépen több operációs rendszer van telepítve több partíción ( hiába no, kísérletezõ típus vagyok ) . A gond a következõ az XP sp2 alatt pár napja olyan titokzatos dolog történt amire
még senki nem tudott megoldás találni , szóval a feltöltések annyira lelassultak illetve csak egészen kis fájlokat tudok elküldeni , mondjuk egy pár soros emailt csak , de ha csatolok valamit hozzá azt már képtelen elküldeni .
Próbáltam különbözõ teszteket , pl a speedtestnet oldalán , vagy a T-online hivatalos tesztoldalát . Az eredmény, hogy a letöltés hibátlan , viszont a feltöltés el sem indul . Ja és a furcsa , hogy ha nem a routerrel kapcsolódok akkor nincsen semmi hiba ! Na de és most jön a lényeg , most mondhatnátok cseréljek rourtert , hiszen egyértelmû , nos megtettem ! A hiba az új router esetében is ugyan az , minkét gép mindkét XP alatt , még egyet csavarunk a dolgon . Ha Linux rendszerrel kapcsolódok a netre semmi , de az ég világon semmi hiba nincs
és a speedtestnet oldalán is és a T-online oldalán is hibátlanul lefut a teszt a feltöltés , és a letöltés is. Sõt van még egy Vlite-os vistám is és ez alatt is kifogástalan a le , és a feltöltés is . Szóval arra a konkulzióra jutottam hogy itt csak egy windows hiba lehet az már tényleg érdekes , hogy minkét gépen ugyan az , és ennek következtében vettem egy új routert teljesen feleslegesen . Tehát uraim , ha valaki találkozott , már hasonló hibával , és sikerült megoldania , kérem ossza meg a tapasztalatát velem .
Köszönöm.
zvaragabor
Hackerek nem föltétlen az értékes holmi(bankszámlaszám, hitelkártyaszám, jelszavak) után kutathatnak, hanem zombigéppé is akrják tenni a gépet. Nem csak kiszemelt célpontok vannak, hanem randomra felderített és támadott gépek is. Persze a Win XP SP2 tûzfala is elvégzi a dolgát ami a bejövõ forgalmat illeti, elrejti a gépet, tiltja a kapcsolatkísérleteket, nem válaszol a pingre, de már SPI, vagy DoS elleni védelem nicns benne, ere már egy kmolyabb tûzfal kell. Comodo, Outpost, ZoneAlarm, Kerio, Jetico, Look'n'Stop...már nagyon jók.

Chaos Anno Domini

SD456
Ok. Kössz!

PS3 ID: SDani456

Hegi90
Fölösleges, kivéve ha vmi nagy és értékes és olyan dolog van a gépeden amivel lehet zsarolni. Egybkt meg google

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SD456
Hi all!

Tudtok ajánlani valami jó tûzfalat? Most csak egy Nod32 van fent, de inkább akarok valami jó tûzfalat is mellé.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

aszizoli
A cellán jobb klikk - Cellaformázás - Szám fül
Válaszd a szöveget.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

EXEL kérdésem lenne:
Hogy tudok beírni egy üres mezõbe 002-t? Mert a két nullát letörli és csak a kettes marad és az a formátum nem jó.

Hegi90
Üdv registryben beállítottam, hogy a win rögtön bejelentkezzen a rendszer indításakor egy konkrét fiókba a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WinLogon kulcsban az AltDefaultDomainName, az AltDefaultUserName és az AutoAdminLogon bejegyzések segítségével.
A problémám az, hogy nem sikerül visszaállítanom, hogy ne jelentkezzen be rögtön, hanem az üdvözlõképernyõ fogadjon, és onnan válasszak fiókot.
Tudom, hogy logon elõtt lehet space-t nyomni, és ugy választani, de azért én mégis szeretném visszaállítani. 😊

Vorpal

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

jbal
Olyan program nincsen ami leblokkolja a gépet?Úgyhogy dolgozik de a billentyûzettel emg az egérrel nem lehet neki parancsot adni.

Sziasztok!
Vettem ma egy fujitsu-siemens amilo la 1703-as laptopot! Csak most tünt fel , hogy ha a böngészõt megnyitom a weblapoknak nincs háttérszíne(pl startlapnak nincs kék héttérszíne). miért van ez? mit rontottam el?
vodafone 5G-s netet használok
SOS
Elöre is köszi Réka
nagyon sürgös lenne
Evin
A program állapotsorában alul, a Letöltés szó mellett van egy ikon. Ha zöld pipa, átjut a routeren, de sárga felkiáltójel van, akkor nem. Rákattintasz->Portátirányítás tesztelése->az oldalon lesz egy link, hogy kell beállítani. Csak majd nem árt, ha tudod a routered termékszámát (mondjuk nem biztos, hogy számít).
(Ha nincs magyar nyelved->www.utorrent.hu)

zolo
Merre találom azt a linket a programon belül? (Flashgetr bedobta a törülközõt 39%-os letöltöttségnél kb.1,7 gb, így kezdhettem mindent elölrõl, mostmár az új programmal.kétszer olyan gyors, de még lehetne javítani rajta..)

http://flickr.com/photos/zolika90/

pelezinho
Hy
Azután akarnék érdeklõdni h nincs e olyan program ami a játék közben venni tud és lementi a gépre mp3,wav....formátumba.Ien van egyáltalán?😄

mért nem mondod meg hogy melyik program az amit próbaként használsz lehet tudok segíteni