Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
filemegosztó hálózatok valamelyikérõl (Torrent, eMule, DC++, Limewire).
License key-t meg ugyanonnan, vagy astalavista.box.sk.
Tudnátok-e segíteni abban, hogy az alábbi két programot honnan tudnám letölteni?(persz nem demo verziót keresnék, hanem full-osat):
1. Fairuse 4m
2. Tune bite 5.1.118.0
Az utóbbi programot már sikerült letöltenem, csak license key-t kér hozzá.
Elõre is kösz.
Üdv., Orionk
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ha a hivatalos oldalról magyar nyelven telepíted (magyar nyelvû Windowson legalábbis) magyar nyelven fog mûködni.
"Sziasztok.Mostanába olyat csinál az egerem hogy fogja magát és kiakad,hiába viszem jobra balra semmi,aztán gondol egyet és elindul(ezek ilyen 2-3 mp es dolgok-de k.-va idegesitö)aztán lent az óra melett feljön egy ablak hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. utána rögtön eltünik és megy megint az egér."
Ennél az esetnél az elsõ reakcióm az lenne, hogy vagy az USB-s eszköz (egér), vagy maga az USB port (vagy az USB driver) hülyéskedik.
Semmiképpen nem netstattal nézelõdnék elsõ körben.
Esetleg másik egér, más porton (PS2), újratelepített driverrel, esetleg egy Live Linuxos boot CD (Knoppix, Ubuntu, DSL,...).
Másodsorban: nem csak az egér/egérkurzor csinál ilyen esetet, hanem a futó program is (filmnézés közben megakad a film, zenelejátszás közben a hang, stb...)? Mert ebben az esetben lehet kártevõ (is).
Végig kell nézni csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett a gépet; ha lehetséges, akkor a rendszert tartalmazó merevlemezt kell kártevõ-mentes gépben megvizsgálni.
A netstatról: ez egy parancssoros program, ami a hálózati interfész aktuális forgalmát mutatja meg. A parancssort a Start menü/Futtatásba beírt cmd parancs beírásával (és az OK gomb lenyomásával) hozhatod elõ (Win9x esetén cmd helyett command).
Megjelenik egy fekete ablak ide kell beírni, hogy netstat, majd megnyomni az Enter billentyût.
Persze ehhez nem árt tudni, mit kell figyelni, mi számít gyanús forgalomnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chaos Anno Domini
2. Ha ingyeneset akarsz, akkor minek hozzá crack meg serial?
Chaos Anno Domini
Az én eseten ugyanaz volt mint a Tied. Amikor az egérrel megpróbáltam valamerre mozogni, akkor csak egy szakaszig engedelmeskedet. pl nem engedett kiszállni. Olyan volt mintha valaki más az én gépemen dolgozott volna. Mindig másfelé vitte az egeret, mint amerre én akartam. Csak kényszerrel tudtam leállítani.
Ekkor futattam a netstat-ot.
Walk the Talk.
Azonban ki lehet vele lõni a betolakodókat, akik Rajtad lógnak, ugyanis a legjobb tûzfalat is meg lehet kerülni.
Nem árt egy kis netes ismeret.
Netstat parancssorból mûkszik.
Walk the Talk.
Jegyzettömb, vagy bármilyen jobbacska szövegszerkesztõ (PsPad, Notepad++,...).
Például PsPad-ban a Ctrl+Alt+L billentyûkombinációval kisbetûssé alakítható a kijelölt szöveg, A Keresés/Cserél menüpont alkalmas a szóközök és az ékezetes karakterek cseréjére.
De valaki segítsen nekem!!! Nagyon fontos lenne!
Lejjebb 4 kommentel leírtam a bajom!
Köszönöm szépen hogy pótoltad tudatlanságom !! Kössz !!!
Gaba323
1 aránylag egyszerü kérdéssel fordulnék ide :S
Adott egy Laptop amin akárhogyis állítom a bill kiosztást + a terültei-nyelvi beállításokat nemtudom megoldani hogy pl az o-betü helyett ne 6os legyen v a p-betü helyett + :S nincs valakinek valami ötlete ??? lécccciii .. köszi
Gaba323
Nagyon kérném a segítségeteket hogy nem tud e valamelyikõtök olyan programot ajánlani, ami átalakítja a szöveget nagybetûs,ékezetes,szóközös szövegbõl sima szöveggé.
Lásd hogy értem: Alalp szöveg> -Rózsaszín alma
Ilyenné kéne alakítani> -rozsaszin_alma
Elõre is köszi!
XP és Vista driverre lenne szükségem!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
netstat indítás, s megtudod ki van rajtad
nekem segített
Walk the Talk.
most néztem és ezzel csak a fiókokat lehet törölni meg módosítani...akkor ez nem fiók, hanem csak egy ikon...egy sárga kacsa az ikon...
valszeg valami program telepítésekor.
de nincs jelentõsége...mármint annak hogy hogyan került oda
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ma amikor bekapcsoltam a gépem, eljutott a felhasználóváltásig.
Beléptem a felhasználóval, de rögtön kiirta hogy: " windows leáll" és a gép kikapcsolt...
1, csökkentett módban nem kapcsol ki, spyware doctorral végignéztem mindent, viszont full módban még mindig kilép
2, hibakeresési indítással elindul ugyan, de a programok használhatatlanok
3, rendszervisszaállítási pontot kerestem, az utolsót ez a program csinálta: software distribution service 3.0
4, a gépet este bekapcsolva hagytam, amikor hazaértem már kilépett.
Aki tudna segíteni, annak megköszönném
Lenne egy fontos kérdésem, haverom most rakta újra a gépét, de nem tudja milyen az alaplapja és így nem tudunk rá megfelelõ audio drivert rakni. Everest Home-al már próbálta de az ismeretlennek jelzi az alaplapot. Tudtok erre valalmi megoldást? Elõre is köszönöm!
^^