Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Helló,
filemegosztó hálózatok valamelyikérõl (Torrent, eMule, DC++, Limewire).
License key-t meg ugyanonnan, vagy astalavista.box.sk.

Szevasztok!

Tudnátok-e segíteni abban, hogy az alábbi két programot honnan tudnám letölteni?(persz nem demo verziót keresnék, hanem full-osat):

1. Fairuse 4m
2. Tune bite 5.1.118.0

Az utóbbi programot már sikerült letöltenem, csak license key-t kér hozzá.

Elõre is kösz.

Üdv., Orionk

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Köszönöm a segitséget.Küldtem PÜ-et.
Dj Faustus
"Ha valaki tudna segiteni a Pidgin- hez (2.4.1), a magyar verz miért nem indul magyarul? (Win. -hoz) igaz, a plugin -ek hez sem értek... "
Ha a hivatalos oldalról magyar nyelven telepíted (magyar nyelvû Windowson legalábbis) magyar nyelven fog mûködni.

"Sziasztok.Mostanába olyat csinál az egerem hogy fogja magát és kiakad,hiába viszem jobra balra semmi,aztán gondol egyet és elindul(ezek ilyen 2-3 mp es dolgok-de k.-va idegesitö)aztán lent az óra melett feljön egy ablak hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. utána rögtön eltünik és megy megint az egér."
Ennél az esetnél az elsõ reakcióm az lenne, hogy vagy az USB-s eszköz (egér), vagy maga az USB port (vagy az USB driver) hülyéskedik.
Semmiképpen nem netstattal nézelõdnék elsõ körben.
Esetleg másik egér, más porton (PS2), újratelepített driverrel, esetleg egy Live Linuxos boot CD (Knoppix, Ubuntu, DSL,...).

Másodsorban: nem csak az egér/egérkurzor csinál ilyen esetet, hanem a futó program is (filmnézés közben megakad a film, zenelejátszás közben a hang, stb...)? Mert ebben az esetben lehet kártevõ (is).
Végig kell nézni csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett a gépet; ha lehetséges, akkor a rendszert tartalmazó merevlemezt kell kártevõ-mentes gépben megvizsgálni.

A netstatról: ez egy parancssoros program, ami a hálózati interfész aktuális forgalmát mutatja meg. A parancssort a Start menü/Futtatásba beírt cmd parancs beírásával (és az OK gomb lenyomásával) hozhatod elõ (Win9x esetén cmd helyett command).
Megjelenik egy fekete ablak ide kell beírni, hogy netstat, majd megnyomni az Enter billentyût.
Persze ehhez nem árt tudni, mit kell figyelni, mi számít gyanús forgalomnak.

Ha valaki tudna segiteni a Pidgin- hez (2.4.1), a magyar verz miért nem indul magyarul? (Win. -hoz) igaz, a plugin -ek hez sem értek...
Ezt gondoltam hogy nem virusirto.😊 "Netstat parancssorból mûkszik." és ez hogyan?mit hova irjak be. picit segitenél? ha már nekifogtam és letöltöttem meg telepitettem.,akkor legyen már valami értelme.Mondjuk nállam nem viszi az egeret senki semerre ,hanem csak fogja megakad egy fél másodpercig aztán megy tovább.(de mondom ez nem sürün,hanem csak ritkán) de akkor is k.-va idegesitö. na de megcsinálnám esetleg ha megirnád hogy mit hova irjak,be mint parancssorba,meg hogy is kezdödik az egész. kösszi.
Köszi!
DarkSector
Tudnátok ajánlani navigációt, ami olcsó és a jobb szoftverekkel kompatibilis?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zvaragabor
Van olyan ingyenes, ami keres is, írt is, valós idejú védelme is van. SpyBot, Spyware Terminator. Továbbá ingyenesek, amik keresnek, írtanak, de nincs valós idejû védelmük: a-squared free, avg anti-spyware free, ad-aware free.

Chaos Anno Domini

Mert anélkül csak keresni lehet, írtani nem.
zvaragabor
1. Nem jó helyen jársz, ez nem warez fórum.
2. Ha ingyeneset akarsz, akkor minek hozzá crack meg serial?

Chaos Anno Domini

Ingyenes Spyware írtót keresek, crack-kel, kulccsal.
Ja még annyit, ha látod, hogy ki a gyanús a a gépeden levõk közül, a tûzfalon tiltsd le õket.

Az én eseten ugyanaz volt mint a Tied. Amikor az egérrel megpróbáltam valamerre mozogni, akkor csak egy szakaszig engedelmeskedet. pl nem engedett kiszállni. Olyan volt mintha valaki más az én gépemen dolgozott volna. Mindig másfelé vitte az egeret, mint amerre én akartam. Csak kényszerrel tudtam leállítani.
Ekkor futattam a netstat-ot.

Walk the Talk.

A netstat, mint a neve is mutatja nem vírusirtó.
Azonban ki lehet vele lõni a betolakodókat, akik Rajtad lógnak, ugyanis a legjobb tûzfalat is meg lehet kerülni.
Nem árt egy kis netes ismeret.
Netstat parancssorból mûkszik.

Walk the Talk.

Dj Faustus
"nem tud e valamelyikõtök olyan programot ajánlani, ami átalakítja a szöveget nagybetûs,ékezetes,szóközös szövegbõl sima szöveggé."
Jegyzettömb, vagy bármilyen jobbacska szövegszerkesztõ (PsPad, Notepad++,...).
Például PsPad-ban a Ctrl+Alt+L billentyûkombinációval kisbetûssé alakítható a kijelölt szöveg, A Keresés/Cserél menüpont alkalmas a szóközök és az ékezetes karakterek cseréjére.

Nincs mit😄

De valaki segítsen nekem!!! Nagyon fontos lenne!

Lejjebb 4 kommentel leírtam a bajom!
Gaba9
wazzzze .. megvan .. fn + caps + numlock egyszerre :S
Köszönöm szépen hogy pótoltad tudatlanságom !! Kössz !!!

Gaba323

És a num lock ki van kapcsolva?
Gaba9
semmi :S ua

Gaba323

Azthiszem hogy a billen az Fn és a capslockot kell egyszerre lenyomni.
Gaba9
Hello
1 aránylag egyszerü kérdéssel fordulnék ide :S
Adott egy Laptop amin akárhogyis állítom a bill kiosztást + a terültei-nyelvi beállításokat nemtudom megoldani hogy pl az o-betü helyett ne 6os legyen v a p-betü helyett + :S nincs valakinek valami ötlete ??? lécccciii .. köszi

Gaba323

Üdv mindenkinek!

Nagyon kérném a segítségeteket hogy nem tud e valamelyikõtök olyan programot ajánlani, ami átalakítja a szöveget nagybetûs,ékezetes,szóközös szövegbõl sima szöveggé.
Lásd hogy értem: Alalp szöveg> -Rózsaszín alma
Ilyenné kéne alakítani> -rozsaszin_alma

Elõre is köszi!
Na hát én ebböl eddig egy kukkot nem értek.Feltelepitettem, megjelent a kis ablak amikor elinditottam a progit.tudnál ebben segiteni mi mit jelent?esetleg hol látszik a bibi? kösszi.
Na jó,és én eszt ha leszedem,ezt kell telepiteni?Fogok érteni belöle egy kukkot legalább? Virus?????????Az ESS-it futtatva nem talál semmit.
DarkSector
Stanton Final Scratch 2.0 V100

XP és Vista driverre lenne szükségem!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Grat.

Walk the Talk.

Walk the Talk.

vírusod van
netstat indítás, s megtudod ki van rajtad

nekem segített

Walk the Talk.

Sziasztok.Mostanába olyat csinál az egerem hogy fogja magát és kiakad,hiába viszem jobra balra semmi,aztán gondol egyet és elindul(ezek ilyen 2-3 mp es dolgok-de k.-va idegesitö)aztán lent az óra melett feljön egy ablak hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. utána rögtön eltünik és megy megint az egér.Nem tudom mit tegyek vele,már töröltem az eszközkezelöböl, utána ujra bedugtam megint felismerte de egy idö után megint csinálta.(ez egy optikai egér tehát nem is görgös).Szerintetek????
Kösszike.Közbe már megoldottam,letöröltem a ASP.Net Machine korlátozott fiok-ot mostmá nem csinálya.
DarkSector
Bocsesz
most néztem és ezzel csak a fiókokat lehet törölni meg módosítani...akkor ez nem fiók, hanem csak egy ikon...egy sárga kacsa az ikon...

DarkSector
nem tudom
valszeg valami program telepítésekor.
de nincs jelentõsége...mármint annak hogy hogyan került oda

Azt tudom hogy törölhetem mert észrevettem,és engedi,csak az a kérdés hogy hogy született oda.
DarkSector
mindent törölhetsz a renszergazdán kívül....amúgy nálam is van ilyen de nem zavar be...

Olyat csinált most a gépem,hogy most mikor bekapcsoltam,a Windows betöltése után bejött a nevem(mint felhasználó),amit eddig nem kért sose.Most megnéztem a felhasználói fiokokat van egy ilyen ami eddig nem volt ott: ASP.Net Machine korlátozott fiok. Mi a rák ez? és hogy kerül oda? Törölhetem ezt a fiokot?
Köszönöm,de nem lehet hogy valamit félre értettél? ez egy rendszertesztelö amit te ide belinkeltél.
Köszönöm de ez angol mind kettö.Ezt Googlw Sketchup-leszedtem ez angol hát megnézem de az englis tudásom az = 1 el.
Evin
Ahol választani lehet, hogy csökkentett mód, nem próbáltad az utolsó helyes konfiguráció menüpontot?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

TIBI
köszi

^^

Ez is jó.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Reinstall

Lenne 1 problémám...

Ma amikor bekapcsoltam a gépem, eljutott a felhasználóváltásig.
Beléptem a felhasználóval, de rögtön kiirta hogy: " windows leáll" és a gép kikapcsolt...

1, csökkentett módban nem kapcsol ki, spyware doctorral végignéztem mindent, viszont full módban még mindig kilép

2, hibakeresési indítással elindul ugyan, de a programok használhatatlanok

3, rendszervisszaállítási pontot kerestem, az utolsót ez a program csinálta: software distribution service 3.0

4, a gépet este bekapcsolva hagytam, amikor hazaértem már kilépett.

Aki tudna segíteni, annak megköszönném
Evin
Mondjuk:
Googlw Sketchup
Home Plan(azt hiszem ez csak angol, és tervrajz készítéséhez jó)

Evin
Everest alternatíva: SIW

Sziasztok.Olyan progit keresek amivel belsö lakberendezést lehet tervezni késziteni(nem baj ha nem is nagyon profi,csak magyar legyen.Mi a neve annak a proginak??? ha valaki tud ilyet ,megköszönöm. THX.
Evin
A legtöbb alaplapra, fõleg a márkásakra, rá van nyomva az alaplapra a cég, de legalább a sorozatszáma. Abból meg lehet tudni milyen lap az. Persze ha szét lehet szedni a gépet. Ha meg garancia köti, ott rá szokott írva lenni a szerzõdésre, mi van benne.

TIBI
Estét!

Lenne egy fontos kérdésem, haverom most rakta újra a gépét, de nem tudja milyen az alaplapja és így nem tudunk rá megfelelõ audio drivert rakni. Everest Home-al már próbálta de az ismeretlennek jelzi az alaplapot. Tudtok erre valalmi megoldást? Elõre is köszönöm!

^^

Balumann
Valószínû nem állítottad be, hogy 1 szálon töltse (vagy nem tom hogy van abban ez a beállítás), lényeg h 1x-re egy fájlt töltsön és 1 szálon.

Balumann
Nekem is sárga jel van utorrentben, de teljesen jól mûködik minden. NOD32 tökéletes :-8 (legalábbis szerintem, eddig még nem kaptam vírust mellette tudtommal, pedig nagyon sokat netezek).