536
PS2 Tulajok IDE !
  • gothfairy18
    A magic iso programmal tudod ezt megtenni,berakod a kiírt ps2 - es lemezedet a meghajtóba és virtual cd romból felmented a gépre iso fáljba,de ezt a neroval is megtudod csinálni.
  • gothfairy18
    Lehet hogy a sebesség nem jó,próbáld meg 1x-en írni a dvd decrypterrel és próbáld +os lemezre írni én így szoktam.Sok sikert
  • Deco22
    Sziasztok olyan kéárdésem van hogy kiírtam iso fájlokat!
    Úgyhogy beraktam deamon toolsba és azt írtam ki!!
    A kérdés hogy a kiírt dolgokat hogy lehet visszacsomagolni iso fájlba?
  • öregharcsa
    decrypter v imgburn...
  • ironhorses
    sziasztok! Én alkohollal szoktam az iso filokat megszerkeszteni, és mülködnek is. De sok játék mdf és mds file-ba jön le. Azt mondták, hogy azt is az alkohol írja, de nekem azt írja ki, hogy nem támogatott file! most akkor mivel vagy, hogy írjam?
  • öregharcsa
    küldtem privit...
  • Deco22
    Most akkor annyi az egész hogy kiírom a dvd-re az iso fájlt és kész?
  • öregharcsa
    dvddecrypter vagy az utódja imgburn használata csodákat tesz..nem kell virtual cd!
    az iso a komplett lemezkép, a progikkal visszaírod 4x-8x-an jó minőségű lemezre oszt játszol...ja igen, nem árt ha chipes a gép...mert különben csak nézegeted a forgó ábrát a tv-n!(anélkül nem megy a backup lemez!!!)
  • Deco22
    Szervusztok elég új tulaj vok ps2 szempontjából és olyan kérdésem van felétek hogy,szedtem le torrent oldalakról ps2 játékokat és ha kiírom őket nem működnek!
    Általában iso fájlba jönnek le a játékok,berakom őket virtual cd-be és azt írom ki de nem működnek segítsetek!!
    Előre is köszi Deco!!!
  • aaatttika
    Elado egy Ps2 slim, a gep nagyon megkimelt, es nagyon kevesett hasznalt. A gep chippelt, 20db irt jatekkal [mind Verbatin lemezen, a jatekok 75%-a csak kiprobalasig volt a gepben, tehat mint irtam nagyon keveset hasznalt] Ami jar hozza:gyari kabel, 1 kar, stb.+ Sony memcard, rgb kabel a szebb kepert. Ara:34.000Ft A gep Szekszardon talalhato, es termeszetesen ki is probalhato.
    Erd:[email protected]
  • Panzeradler #446
    Eladva
  • Panzeradler #445
    a ps2-őmet
  • Panzeradler #444
    Inkább Nintendo DS Lite-ra cserélném(min. 4 játékkal)
    443-as bejegyzés
  • Panzeradler #443
    Eladó ps2(slim)[nem chipes] 13db. eredeti játékkal, 8mb memoria kártya, 1 eredeti joy, 1db utángyártott joy. Hibátlan állapotú.
    Ár: 25000ft.
    Érd. [email protected]
    Játékok: Gran Turismo, SW Episode 3(német nyelvű), Road Trip, WRC 4, Splinter Cell, Max Payne2, Terminator 3, WWII: Soldier, WWII: Tank Battles, The Sims Bustin' Out, ATV Offroad Fury 3, Worms 3D, Rayman Revulotion
  • crisadam17
    van gta játékotok eladó?
  • jaszy
    De lelehet! Viszont csak chippelt gépben indul el!
    Ergo.....vagy megveszed eredetiben vagy megchippelteted a géped!
  • Papesz
    De, le lehet. És úgy mégis: mi az istent csinálsz vele?
  • Donát9
    És annak a swap...-ot nem lehet letölteni
  • jaszy
    Ha nem chippelteted be akkor nemfog menni! Szerinted minek van a chipp?
    Esetleg veszel swap magic lemezt. Kb 10.000 ft.
  • Donát9
    És ha nem chippelem be anélkül nem is lesz jó=((??
  • Donát9
    Ja és a vékonyabbik fajtát!
  • jaszy
    Nem chippelt!
  • Donát9
    Létszi segítsetek most vettem ps2-őt de nem indítja el az írott CD-ét és nekem csak az van ha valaki tudja hogy mi lhet a baj az írjon ide.LÉTSZI NAGYON FONTOS LENNE!
  • jaszy
    Ez jóóó. Nagyonjóó!
  • öregharcsa
    azt hogy csináltad hogy a GT4 elfér cdn??
    a legkisebb rip az 4,5GB-os DVD-re megy rá, egyébként DVD9-en van(dual layer-es lemez 8,5GB)
    chip nélkül ne is próbálkozz az indítással....házilag csak akkor ajánlom a beszerelést ha több éves tapasztalatod van forrasztásban(a szemed olyan mint a sas-é) és jártas vagy az elektronika kütyük terén...egyébként inkább vidd el egy szervízbe és csináltasd meg...szerintem nem éri meg szenvedni vele...

üdv
  • Bonsay4evR
    Sziasztok egy PS2 ( "vastagabik" kiadas )-b(a)e berakatam egy irott cd -et de nem megyen Grand Turismo 4 mi lehet a gond , ha chippelni kell azt hogy oldom meg "hazilag" elore is koszi a segitseget es foleg azt hogy elolvassatok a "kerese'm".
  • öregharcsa
    remélem bannolnak a szép beszédedért...ha nem vetted volna észre az első mondatban megkaptad a választ, a másodikban meg viccelt veled...
  • Kremmer
    Akkor a kurva anyádat te kis gecitöltelék
  • fozelek
    mert ez ilyen. hangosítsd fel a tv-t, vagy rontsd el a füled ;)
  • Kremmer
    Hali!Én azt szereném kérdezni hogy az miért van hogy játszok a PS2 vel és játék közbe hangosan tölt??de minden játéknál!
    A vastag PS2-m van!
  • wardogzombie
    szewa nekem is volt ilyen problémám másolt lemeznél de megszereztem eredetiben és ugy jó lett a küldetés szerint a közeli parkolóban álló platós furgont kellene elhoznod és a faszi alá állni hogy az a dobozokra essen ,majd utánna korházba kell vinned gyorsan és teljesitetted a mission-t.tanács:probáld meg lebutitani a játékot zene off,radar off,stb csak simán a kép fusson.ha többszöri probálkozás után se megy akkor sajna lemezcsere lessz a megoldás kulcsa.
  • kiskami
    PS2 verziók: http://www.mod-chip.com/ps2version.htm
    (első találat a google-ban "ps2 versions"-ra)

Naagy ps2-vel lehet játszani online, kell hozzá venni network adaptor-t.

Ha regisztrálsz a www.playstation.com-on, akkor küldenek network access cd-t, amivel be tudod állítani a hálózati beállításaidat a ps2-n. Mondjuk nekem "vékony" ps2 van, amiben alapból benne van a hálózati csati, és sima adsl falban. Azzal így ment.

Kicsit zavaros ez az usb "pöcök" rész. :) Usb csatlakozó biztos nem fogja a netet, legfeljebb az eszköz, ami az usb-be van dugva, de ilyet ps2-re nem láttam.

Router beállításáról a gazdáját vagy a felhasználói kézikönyvet kellene megkérdezni.
  • savafan
    Sziasztok!

Egy ismerősöm gyereke kapott egy PS2-t. Mivel én nem értek hozzá (PC-m van) olyan valakit kersek aki tud segíteni a chip beszerzésben és berakásban. Nekik nincs netjük így rám vár ennek elintézése:(((

Ha valaki tudna segíteni, keressen meg, akár privátban akár mailen!

Előre is köszi a segítséget!
  • 22Barna22
    Hello mindenki!

-Régi, naaagy( :D ) PS2-vel lehet online játszani?
    -Ha igen, légyszi valaki írja le pontosan hogy is kell! RÉszletek: Van egy router a házban és USB "pöcök" a gépben ami ugye fogja a netet...Ezzel hogy tudok online játszani mert tudom hogy valahogy szét kell osztani a netet a PS2 és a gép közt de nem tudom hogyan :S...
    -Ja és miután szétosztottam vissza lehet állítani hogy csak a gépre küldje?

KÖSZI! PlayStation2-m a köv. verziószámú:SCPH-39004
  • pspguru
    Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok:DVD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2őbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)előre is köszi..
  • evikec22
    Sziasztok! Ha valakinek van Swap Magic Boot DVD-je, vagy tudja hogy kell kiirni és használni légyszi írjon ide: [email protected]. köszi
  • z3d
    próbált már valaki ilyet vagy hasonlót?
    Xploder HDTV Player
    Ha igen, mik a tapasztalatok?
  • biii
    helló

ez a gép milyen? "playstation 2 scph 30000" értem ez allatt hogy nektek hozzáértőknek a verzószám mit mond? nem ajánljátok ezt a tipust? miben különb egy más verziszámű gép?

chipelést kb mennyiért csinálnak? (chippel együtt) 10-15ezer??
    köszi
  • megalodon
    hali!
    Hogy rámenjen?? DE hát csak fönt lebeg sztán kész! Én meg nemgyözök menekülni,mrt jönnek még maszkosok is fel a tetöre.
  • dinomano
    nem radobni kell, hanem letenni, hogy rámenjen; vagy mi...