536
PS2 Tulajok IDE !
  • megalodon
    ja ja valami aknaféleséget kell összeszedni de nemtudtam rádobni meg semmi(igaz csak 4x probálkortam)
  • bandula1
    sziasztok megtudná-e mondani vki hogyha le akarok tölteni 1 ps2 játékot azt hogy tudnám meg hogy a swap magic-kel megy-e vagy nem
  • Papesz
    Demo-t csak hivatalos PlayStation magazinok adhatnak ki, tehát Magyarországon nincs olyan újság, amelynek a DVD mellékletén játszható demok lennének. A hivatalos magazinok jogdíja ugyanis 1 millió euró per év.

A Play! DVD mellékletén játékbemutatók vannak. Természetesen lejátsza a PS2, de miért ne játszaná le?
  • Lteam
    Az újságosnál lehet kapni azt a PLAY! újságot,na ahhoz amit adnak dvd-t azon vannak kipróbálható demo-k? vagy azt egyáltalán lejácca a ps2? Meg egyáltalán mik vannak rajta?
    köszi
  • dinomano
    google-walkthrough... Amugy(nagyon régen neztem leirast; havernak kellett...)...valami aknakra emlekszem... :-P)
  • megalodon
    Hali valaki tudna nekem segiteni?
    A megtorlo c.játékban kéne egy kis segitség,a föellenséget hogyan kell kinyirni?
    Elöre is köszönöm annak aki tud segiteni!
  • dinomano
    navazze, ne ijesztegess; nekem is MAX-om van, 16megas és eddig még semmi gondom sem volt vele...se save failed; se semmi... Amugy ha jol tudom, masolt game is elkurhat mentest(nekem mar volt rá példa régen a PS1-en, orig. sony memoval...)

...Legolcsobb chip10-12e körül; de erdemes normalis chippet betenni...
  • Lteam
    Mennyi egy chippelés kb ha a legolcsóbb chipet teszik bele?
  • Papesz
    Dobd el azt a kártyát és soha, SOHA ne vegyél utángyártottat, csak eredetit.
  • D79
    Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy mi tévö legyek, ha ezt írja nekem ki a Bully játékom: Save failed! Data may be corrupted. Check memory card (8MB)(for PlayStation 2) in MEMORY CARD slot 1.

A gépemben Prodigy chip van (vélemény róla?), igen, másolt játék, 16MB-os MAX Memory a memókártyám, és a helyén van tökéletesen, hisz más játékot simán ment. Segítsetek!!! Köszi
  • gematta
    no
    nem lehet pendre menteni
    sajnos
  • Okami Amaterasu
    okami topkiba érdeklödj..
  • Afri
    hi, memoria kártya helyett nem lehet használni esetleg pen drivot?
  • gotenks3456
    csá all
    egy kis segítséget szeretnék kérni
    tolom az okamival mostanában
    és nem tud valaki végigjátszást hozzá?
    thx előre is a segítséget
  • 22Barna22
    haver ez nem volt ték..

ahoz hogy egy hozzászólás ték legyen egyesekből kell állnia...nem 0-ákból

:(
  • Checkerboy
    Ték xD
  • 22Barna22
    jah közben a problémám megoldódott...Asszem...

• 22Barna22
    Hali...Van egy PS2-m és megvettem rá(még régebben) a GTA San Andreast és az a gond, hogy a Madd Dog nevű küldetésnél még írja, hogy találjak egy akármit amivel megmenthetem a csávót a szétloccsanástól,(ekkor még lépni sem tudok) de mire vége lenne a leírásnak, a háttérben látszik hogy leugrik a részeg barma! ÉS MIT TEHETNÉK ÉN???!!!
  • bibi55
    Amit én vettem kábelt, arra azt modták hogy GYÁRI RGB kábel. Tegnap este sikerült szinesre csinálni a képet. A kábelem olyan,hogy mit bedugok a PS2-be annak 2 db kimenete van. Van a kábel, meg van még egy olyan amibe lehet dugni egy másik fajta kábelt(a nevét nem tom). Van rajta egy kapcsoló. A vezetékes kimenete alá az van írva hogy DVD, a másik alá pedig az hogy GAME. Ha a DVD-re van álítva akkor fekete-fehér, ha a másikra akkor pedig szines. Úgy csináltam meg hogy dugtam egy ilyen: "www.notebooksbilliger.de/images/pb425_middle.jpg" kábelt a GAME-es kimenetbe és a másik végét beledugtam a
    "http://www.konsolentuner.de/media/images/produkte/20040202154124xb_rgb_cable_prob.jpg"
    pirosba. Így kell egy plussz kábel, de működik.
  • turho
    Az se hátrány :)
  • Seth
    a ps2 system configjában RGB-re állítottad a c. video out-ot?
  • t256
    Akkor nem RGB kábelt vettél, mert attól színes lesz a játék, valamint jobb lesz a képminőség.
  • bibi55
    Hello!
    Nekem van 1 PS Two-m. Na most, az NTSC Gameknél fekete-fehér a kép, mert a TV-m csak 50HZ-es. Azt szeretném megkérdezni, hogy van e olyan kábel amivel meg lehet csinálni hogy az 50HZ-es TV-ken is szines legyen a kép. Már vettem egy RGB kábelt is, de azzal is f-f.
    Üdv.: Bibi55
  • hiba
    Miaz hogy alig m1 egy ket helyen? Nagymaminal muxik nagypapinal nem?

Semmit nem fog vinni ha nem eredeti swap magic lemez :D

Ez isot eldobhatod, de mielott eldobnad van vmi psx1 es modszer is a ps2 bootolashoz...de azzem ahoz meg erdeti ps1 lemez kell.
  • Wask
    Sziasztok én hozzájutottam Swap Magic Alcohollal készült isojához! Kiirom de alig megy 1-2 helyen! Pedig elvileg mindet vinnie kéne nem?
  • Fly82
    Eladók:Ps2-re Gunfighter 2 játék pisztolyal eladó 5e-ft, Ps2 SSX 3 3eFt,Ps2 Driver 3 5eFt,Ps2 Hitman:Contracts 5eFt,Ps2 GranTurismo-Prologue 5eFt,Psx Rayman2 2eFt,Psx Toca 2 2eFt, Borsod megye 20-2209411
  • CrucifX
    Sracot, Woodoo chiprol hallott mar valaki? Neten nem talaltam rola semmit :(
  • Tatyla
    Nokia 6600-át Ps2-re cserélnék!
  • Cony
    LOL
  • Gábor
    Legalább te felismerted a szervet, egy delikvens az oldal alja felé nagyon nem értette, h miért nem működik a link :D
  • Cony
    Köszönöm
  • kiskami
    Innen tudsz ötleteket venni.
  • Cony
    Köszönöm szépen a figyelemfelhívást, de ezzel én is tisztában vagyok.
    Az más kérdés, hogy nem vagyok képmutató.
  • Gábor
    www.bsa.hu/consolemod
  • Cony
    Hali!

Most vettem egy PS2-őt. Nemcsak orig. lemezt szeretnék beletenni.
    DVD filmet nem akarok rajta nézni. A kérdésem a következő: milyen Chip a
    legjobb legegyszerűbb megoldás, hogy tudjak mindenféle "backup" játékkal játszani. A lemezfiók kihuzogatóst hanyagolnám ha lehet.
    Érdekelne még ezeknek a chip-eknek a beszerzési helye és ára is.
    Láma vagyok a kérdéshez, légyszi segítsetek!

Köszönöm
  • lacokpatok
    Ya bocs, Okosított a gépezet :)
  • Neme.
    A tisztítólemezekkel kapcsban sajna nincs tapasztalatom, és nem is igazán értek a dvd olvasó mechanikához. Valószínűnek tartom, hogy a kattogás a fej fókuszálási/olvasási próbálkozásának az eredménye, és az is lehet, hogy csak a módosított gépek velejárója (ha neked nincs modolva, akkor meg nemtom)...
  • lacokpatok
    Aham.
    És mi okozhatja ezt a kattanást, a fej kopása??? Mert eléggé zavaró.
    Eddig ment a gépecske szép csenben,most meg néha kattog :(
    Szerinted bolti fejtisztító lemezt érdemes benne megjáratni, vagy csak jobban ártok vele a fejnek???
  • Neme.
    Akarom mondani, a lencse felett.
  • Neme.
    Én egy év használat után tisztítgattam ki. Nálam kb. 5-6 kattanás után olvasta csak be a lemezeket.. :) Gyufára tekert, szellős vattadarabkát megpörgettem a fej felett, utána mindent egyből vitt a gép újra. De szvsz 1-2 kattanás még normális.