536
PS2 Tulajok IDE !
-
#496 pedig jól mondta...részben... kábel is kell, és a tv-nek is kell tudnia..ha nincs a scart csatlakozo hátul normálisan bekötve a tv-n(mint a régebbi tvk-nél) akkor baszhatja az RGB kábelt az eredmény ugyanaz lesz...erre van még 1 megoldás..az alaplapon kötik át ezt a dolgot mint nekem...(régi ps2)és akkor nem kell semmi..igaz hogy az RGB kábellal sokkal szebb a képe! -
hpnx9020 #495 Ez akkora hülyeség,hogy az csuda.A tv től függ,hogy szines lesz-e a kép vagy sem nem a kábeltől. -
turho #494 Korrigálnék: gyári kábelen is színes az NTSC ha a tv is tudja, meg a chip is korrekt, meg a bekötés..... -
#493 A Boltban pocrol kell leszedni! -
Sergey06 #492 mininova.org -
#491 meg kell venni őket. -
Csonghy #490 Hol lehet ps2 jatekot leszedni jo seedel? -
Csonghy #489 Kapjatok be, az en kerdesemre is valaszoljatok!
-
#488 Na tisztázzuk:
PAL gépen valóban nem lehet NTSC játékot játszani a különböző régiók miatt. Nemhivatalosan persze működésre lehet bírni (Pl. chip), de ilyenkor a gyári KOMPOZIT kábelt használva a kép fekete-fehér lesz. Erre megoldás az RGB kábel ami nemhogy szinessé teszi az NTSC játékokat is de alapból szebb képet ad mint a gyári kompozit, tehát ez is egy nyomós érv az RGB kábel vásárlása mellett.
Amit te kérdezel azért fura, mert te RGB kábelt használsz és így is fekete-fehér a kép. A kettőt ne keverjük össze!
Visszatérve a problémádra:
Nincs a kábelen RGB-kompozit váltó pöcök? (DVD-GAME kapcsolót keress)
Chippelt a gép? Ha igen milyen chip van benne?
Kipróbáltad másik TV-n?
-
kissdani06 #487 Olvastam valahol, hogy attol van hogy az európában vett ps-ek nem játszanak le NTSC-s játékokat csak PAL-t lehetséges, hogy ez miatt van? Vagy ez hülyeség? -
#486 Ki kell próbálni másik TV-n. -
kissdani06 #485 1 scart bemenet van hátul. -
#484 Mennyi scart bemenet van a tv-den ha több akkor melyikbe dugtad?? -
kissdani06 #483 Hello!
Tegnap vettem egy RGB kábelt ilyet--> http://www.globalgame.hu/uploads/webshop/img/13.jpg bedugtam a ps-be a másik végét a százlábú (scart) http://shop2.unas.hu/shop_ordered/5495/shop_pic/unas_702249.jpg csatlakozót pedig a TV-be a system conf.-ba átállítottam RGB-re a c. video out-ot és a játék ugyan úgy fekete-fehér maradt:( (újfajta ORION TV-m van, lehet ez miatt nem jó) légyszi valaki segítsen abban hogy mit csináljak mert így fekete-fehéren élvezhetetlen a játék.
Előre is köszönöm: Dani -
Csonghy #482 Nem tudtok vmi weboldalt ahonnan jo seedel lehet szedni a jatekokat (ps2) ha igen akkor miondjatok meg vagy kuldjetek meghivot a [email protected]! Kocce es Csao -
#481 Semmilyen módszerrel! -
geforceatti #480 Sziasztok!
Haveromtól kaptam egy network access discet pár napja mert nem kellet neki nekem pedig nem volt, és én már fél éve regisztráltam a sony honlapján, hogy küldjék ki azt a lemezt de azota nem kaptam meg.Azt szeretném megkérdezni hogy az ő Network access discje jó-e az én ps2-höz? -
Csonghy #479 e-mailem : [email protected] -
Csonghy #478 Es valaki nem tudna kuldeni egy meghivot a moobs-ra? Nagyon szepen megkernem es megkoszonnem! En is tudok cserebe kuldeni iwiw meghivot! -
Csonghy #477 Es most van egy erdekes kerdesem! Egy dvd-re milyen modszerrel lehet szerintetek tobb ps2 jatekot irni? -
Papesz #476 Az első kérdés értelmezhetetlen, a másodikra pedig igen a válasz. -
Csonghy #475 Psx jatek megy a play station 1-esen? s a 2-esen? -
Csonghy #474 Kocc es most mondjatok egy weboldalt ahonnan ps2 jatekokat lehet leszedni jo seeddel! -
kilcsir #473 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=251 -
kilcsir #472 ezzel müködhet az egér és bill. ? link -
Csonghy #471 S lehet kapni egeret a play station 2-hoz? -
#470 Nem!! -
Csonghy #469 Mit szoltok lovoldozos jatekok gyanant be tudom dugni a pc-s egeret (laptopos eger) a play station2-hoz? :( :) :D -
Csonghy #468 Aki ert a ps2-hoz es segitene nekem par dologban az kerem szepen vegyen fel skypeon: csongi19951 messengeren: ferencz_csongi vagy irjon e-mailt a [email protected] ra! Koszonom -
Csonghy #467 Es ha letoltom jatekot valahonnan hogy kell megirni hogy menjen is! En ugy csinaltam hogy nem az isot irtam meg hanem ami az isoban van! S ugyse mentz! Segitsegeket kernek! -
hpnx9020 #466 Alcohol 120% és simán föla gépre aztán ki onnan. -
zsolti7755 #465 a nem eredeti DVD-t tudod másolni
-
Csonghy #464 Koszonom az infot ! De a maslast mar kiirt dvd-vel lehet , szal nem eredetivel? Avval ugye lehet? -
zsolti7755 #463 Csonghynak:
leves, egy haverom próbláta és csak elkúrt vele egy DVD-t -
Csonghy #462 Sziasztok! Azt akarom kerdezni hogy ezt a masolasos dolgot meg lehet csinalni eredeti ps2 dvd-vel is? Hogy az eredetit masolom az ures dvd-re? Azt meglehet? -
turho #461 Én nem budapesti vagyok :) a többi stimmelne.... -
#460 miért, mit akarsz tudni? -
reservoir #459 Visszaolvastam, de nem tudok átolvasni 2 évnyi szöveget...
Te nem foglalkozol vele? -
turho #458 a playstation2 topicban ha visszaolvasgatsz, sok mindent megtudsz onnan is.... -
reservoir #457 Sziasztok
Most veszünk ps2-t de semmit nem tudok a chippelésről, játékok írásáról...
Hol találok valamilyen összefoglaló oldalt erről? Esetleg valakit, aki megcsinálja a chippelést Bp-en és megbízahtó?
Köszi