536
PS2 Tulajok IDE !
  • öregharcsa
    pedig jól mondta...részben... kábel is kell, és a tv-nek is kell tudnia..ha nincs a scart csatlakozo hátul normálisan bekötve a tv-n(mint a régebbi tvk-nél) akkor baszhatja az RGB kábelt az eredmény ugyanaz lesz...erre van még 1 megoldás..az alaplapon kötik át ezt a dolgot mint nekem...(régi ps2)és akkor nem kell semmi..igaz hogy az RGB kábellal sokkal szebb a képe!
  • hpnx9020
    Ez akkora hülyeség,hogy az csuda.A tv től függ,hogy szines lesz-e a kép vagy sem nem a kábeltől.
  • turho
    Korrigálnék: gyári kábelen is színes az NTSC ha a tv is tudja, meg a chip is korrekt, meg a bekötés.....
  • jaszy
    A Boltban pocrol kell leszedni!
  • Sergey06
    mininova.org
  • 22Barna22
    meg kell venni őket.
  • Csonghy
    Hol lehet ps2 jatekot leszedni jo seedel?
  • Csonghy
    Kapjatok be, az en kerdesemre is valaszoljatok!
  • PoisonChihuahua
    Na tisztázzuk:
    PAL gépen valóban nem lehet NTSC játékot játszani a különböző régiók miatt. Nemhivatalosan persze működésre lehet bírni (Pl. chip), de ilyenkor a gyári KOMPOZIT kábelt használva a kép fekete-fehér lesz. Erre megoldás az RGB kábel ami nemhogy szinessé teszi az NTSC játékokat is de alapból szebb képet ad mint a gyári kompozit, tehát ez is egy nyomós érv az RGB kábel vásárlása mellett.

Amit te kérdezel azért fura, mert te RGB kábelt használsz és így is fekete-fehér a kép. A kettőt ne keverjük össze!

Visszatérve a problémádra:
    Nincs a kábelen RGB-kompozit váltó pöcök? (DVD-GAME kapcsolót keress)
    Chippelt a gép? Ha igen milyen chip van benne?
    Kipróbáltad másik TV-n?
  • kissdani06
    Olvastam valahol, hogy attol van hogy az európában vett ps-ek nem játszanak le NTSC-s játékokat csak PAL-t lehetséges, hogy ez miatt van? Vagy ez hülyeség?
  • PoisonChihuahua
    Ki kell próbálni másik TV-n.
  • kissdani06
    1 scart bemenet van hátul.
  • Seth
    Mennyi scart bemenet van a tv-den ha több akkor melyikbe dugtad??
  • kissdani06
    Hello!
    Tegnap vettem egy RGB kábelt ilyet--> http://www.globalgame.hu/uploads/webshop/img/13.jpg bedugtam a ps-be a másik végét a százlábú (scart) http://shop2.unas.hu/shop_ordered/5495/shop_pic/unas_702249.jpg csatlakozót pedig a TV-be a system conf.-ba átállítottam RGB-re a c. video out-ot és a játék ugyan úgy fekete-fehér maradt:( (újfajta ORION TV-m van, lehet ez miatt nem jó) légyszi valaki segítsen abban hogy mit csináljak mert így fekete-fehéren élvezhetetlen a játék.
    Előre is köszönöm: Dani
  • Csonghy
    Nem tudtok vmi weboldalt ahonnan jo seedel lehet szedni a jatekokat (ps2) ha igen akkor miondjatok meg vagy kuldjetek meghivot a [email protected]! Kocce es Csao
  • jaszy
    Semmilyen módszerrel!
  • geforceatti
    Sziasztok!

Haveromtól kaptam egy network access discet pár napja mert nem kellet neki nekem pedig nem volt, és én már fél éve regisztráltam a sony honlapján, hogy küldjék ki azt a lemezt de azota nem kaptam meg.Azt szeretném megkérdezni hogy az ő Network access discje jó-e az én ps2-höz?
  • Csonghy
    e-mailem : [email protected]
  • Csonghy
    Es valaki nem tudna kuldeni egy meghivot a moobs-ra? Nagyon szepen megkernem es megkoszonnem! En is tudok cserebe kuldeni iwiw meghivot!
  • Csonghy
    Es most van egy erdekes kerdesem! Egy dvd-re milyen modszerrel lehet szerintetek tobb ps2 jatekot irni?
  • Papesz
    Az első kérdés értelmezhetetlen, a másodikra pedig igen a válasz.
  • Csonghy
    Psx jatek megy a play station 1-esen? s a 2-esen?
  • Csonghy
    Kocc es most mondjatok egy weboldalt ahonnan ps2 jatekokat lehet leszedni jo seeddel!
  • kilcsir
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=251
  • kilcsir
    ezzel müködhet az egér és bill. ? link
  • Csonghy
    S lehet kapni egeret a play station 2-hoz?
  • jaszy
    Nem!!
  • Csonghy
    Mit szoltok lovoldozos jatekok gyanant be tudom dugni a pc-s egeret (laptopos eger) a play station2-hoz? :( :) :D
  • Csonghy
    Aki ert a ps2-hoz es segitene nekem par dologban az kerem szepen vegyen fel skypeon: csongi19951 messengeren: ferencz_csongi vagy irjon e-mailt a [email protected] ra! Koszonom
  • Csonghy
    Es ha letoltom jatekot valahonnan hogy kell megirni hogy menjen is! En ugy csinaltam hogy nem az isot irtam meg hanem ami az isoban van! S ugyse mentz! Segitsegeket kernek!
  • hpnx9020
    Alcohol 120% és simán föla gépre aztán ki onnan.
  • zsolti7755
    a nem eredeti DVD-t tudod másolni
  • Csonghy
    Koszonom az infot ! De a maslast mar kiirt dvd-vel lehet , szal nem eredetivel? Avval ugye lehet?
  • zsolti7755
    Csonghynak:
    leves, egy haverom próbláta és csak elkúrt vele egy DVD-t
  • Csonghy
    Sziasztok! Azt akarom kerdezni hogy ezt a masolasos dolgot meg lehet csinalni eredeti ps2 dvd-vel is? Hogy az eredetit masolom az ures dvd-re? Azt meglehet?
  • turho
    Én nem budapesti vagyok :) a többi stimmelne....
  • Triple H
    miért, mit akarsz tudni?
  • reservoir
    Visszaolvastam, de nem tudok átolvasni 2 évnyi szöveget...

Te nem foglalkozol vele?
  • turho
    a playstation2 topicban ha visszaolvasgatsz, sok mindent megtudsz onnan is....
  • reservoir
    Sziasztok

Most veszünk ps2-t de semmit nem tudok a chippelésről, játékok írásáról...

Hol találok valamilyen összefoglaló oldalt erről? Esetleg valakit, aki megcsinálja a chippelést Bp-en és megbízahtó?

Köszi