4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Timbo
    sehonnan:P
  • martin3
    Hy!Honnan töltöttétek a Harry Potter 4-et magyarul?
  • Andora
    Nem tudom miért fikáza mindenki a filmet szerintem nagyon jó lett és még biztos hogy töbször fogom megnézni... szerintem nagyon jó... modjuk az eleje nagyon lapos lett mert egy csomó fontos dolgot kihagytak..aki olvasta a könyvet az tudja miről beszélek...na 100 szónak is az a vége hogy szerintem a film összeségében nagyon jó lett... szerintem mindenki rohanjon a moziba és néze meg
  • Dying Soul
    Ezt tudtuk :D
  • DEXTER92
    Csak februárba jön ki magyarba a félvér herceg :(
  • Mike at home
    akinek annyira tetszik, szépen vegye meg DVD-n legálisan
  • BONO
    én már rég leszedtem torrentről! De sztem fölösleges DVD-n is a lopott változatott kapod meg! Ja és akármelyik p2p klienst és oldalt használsz nem igen fogsz ennél jobbat találni ugyhogy várj egy hetet ezért fölösleges beínditani egy Direct Cliens klienset sztem! Amugy egyet értek TheBerzerker-rel a második rész tényleg jó volt de a legjobb még mindig az 1.!!!
  • Harry Potter
    Nem tudom eldönteni elkezdjem-e leszedni DC-ről a filmet, vagy sem.
    Mert egy-két héten belül úgy is a kezem közé kerül DVD-n.
  • Mhosah Myth
    már nincs fent :))
  • TheBerzerker
    Szerintem is szörnyű volt. Még mindig a 2dik rész a legjobb. Abban megvan a misztikum és a rejtély, fűszerezve egy kis horrorisztikus hangulattal. Az összes többi rész egy átlagos film amit az ember megnéz 1szer maximum 2szer de harmadszorra már nem fogja.
  • tigeroo
    hát nem igy képzeltem el umbridget:)

valami olyasminek mint McGalagony a filmből (neki van varangyarca)

• Timbo
    mármint filmben:P könyvbe a 6.
  • Timbo
    Szerintem eddig a 4. rész a legjobb! ez a véleményem,ennyi.
  • Mike
    de
    komor mese :)
  • Punker
    és ott is akad jópár komor rész, nem?
  • Mike
    nekem a starwars is mese :) hiába van benne háború
  • Punker
    ok legyen mese, mese 1 kezdődő "polgárháborúról" a filmek ezt valahogy kihagyják mert első a bevétel :(
  • geri15
    jáj
    szerintem találhattak volna egy fokkal banyább banyát is :D
    mondjuk háliwúdnak és a sminkeseknek nincs lehetetlen -.-
  • STREEX
    Imelda staunton fogja játszani unmbridge-et.

• Mike at home
    hát nekem ezek a történetek a mese körébe tartoznak, a könyv alapján :)
  • Punker
    talán mert ez nem is mese? nekem pont az hiányzott hogy nem adta vissz a könyv egyre sötétebb világát, a kezdődő háború jeleit.
  • Mike at home
    Most néztem meg
    nekem csalódás volt, rosszabb lett mint a 3. rész :(
    minden szürke, minden fakó, a szereplők vének, ez már nem az a mese, mint ami az első rész volt
  • Dying Soul
  • TheBerzerker
    Nekem a Books of Magic se tetszett amiből a nő a harry potter karakterét és a világot nyúlta. Filmek közül is csak a 2dik volt jó. A többi az olyan üres volt.
  • David01
    Olvasd el. Hidd el megéri!
  • Bandew
  • TheBerzerker
    Megnéztem ezt a 4dik részt. Bártan állíthatom ez volt a legrosszabb a 4 közül. Szerintem még mindig a 2 rész volt a legjobb a filmet közül.
    A könyveket sosem olvastam, bár a Harry Potter eredetijét (amiből a nőci nyúlta a világot meg a karaktereket) olvastam.
  • Harry Potter
    Engem Dolores Umbrídzs idegesít nagyon az 5. részbe, elmebaj...mindig akkor jelenik meg, amikor nem kéne..
  • Super Mario
    Tegnap este láttam az új Harry Potter filmet. Fantasztikus volt!!!
  • Bandew
    Jaja ez a végigröhögés nálunk is megvolt, pedig mi nem is ittunk.
    Bezzeg most, egy perce értem haza. :-)
  • BONO
    De azért válaszolhatnál már lécci vagy nem tudsz?
  • BONO
    Még megvan belinkeljem...?
  • Dying Soul
    Huh, na akkor ezt is gyorsan
  • Punker
    józanodj ki :)
  • Mhosah Myth
    Nah, most értem haza a filmről...

Most fáradt vagyok ahhoz, hogy egy élménybeszámolót írjak de sztem nagyon sok dolog (maga a film nem volt rossz 10/5) borzalmas volt a filmben. Holnap rászánom magam és megírom a véleményem. Punkerral végigröhögtük a filmet :))
    A legjobban nekem az tetszett amikor megláttam Padma-t és Parvati-t. Szerintem ennél "jobb" szereplőket az indiai puttóból se tudtak volna szerezni...
    No meg megint sok volt a szinesbőrü :)) Néhány szereplőt cseréltek, jellemek változtak meg és még sok egyéb más... De erről majd később írok, de át kell gondolnom mondanivalóm nehogy aztán moderálni kelljen...
  • Punker
    hát nem volt rossz a film, de kicsit több tömény kellett volna hogy azt mondjam jó.....
  • erox
    Hy!
    Valakinek nincsmeg a Harry Potter És A Tűzserlege DVD borítója ?
  • DEXTER92
    Mer most te a HP 6. könyvről mondtad ezt?
  • tigeroo
    olyan volt mint valami "HP különkiadás"

az akciót meg-megzavarta egy kis párbeszéd:)

nagyon üres volt, sok-sok eksönnel összevágva (..a könyv..)
  • DEXTER92
    Én .....-ul imádom!