Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
nem lesz benne a Kviddics Világkupa?

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Kandurex
Maga a film tulajdonképpen nem volt rossz. Bár számomra már akkor elásta magát amikor Sirius -t bemutatta. A plakáton úgy nézett ki, mint egy komplett rángatózó idóta, holott világosan le volt írva a könyvben, hogy mennyire félelmetes, gonosz tekintet és komorságot áraszt magából a kép.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alien
Igen, azért kicsit ez is furcsa, hogy teljesen kimaradtak a filmbõl.

Azt hallottátok, hogy a negyedik részbõl állítólag Dursley-éket teljesen kiakarják hagyni? A film eleje rögtön a Roxfort-ban kezdõdne.

Alien
no igen...

Bandew
Ja, meg Cho Changet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
pl nem tom a 4. részben hogy mutatja be Cedric-et hiszen a 3. filmbõl sikeresen kihagyták....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Alien
Egyet értek veled, pontosan nekem is ez a bajom afilmmel, hogy rengeteg dolog kimaradt belõle. Pl aki nem olvasta a könyvet, annak nem derül ki, hogy ki is készítette a térképet, ugye neki nem mond semmit a Holdsáp meg a többi név, hisz nem derül ki a filmbõl. Meg még voltak dolgok.

Punkerwork
a könyvben nem (csak) harry-t buzerálja, csak a filmbõl ez is kimaradt.

Oksa ezt ertettem de hogyha tudta a kutya, h a patkany a gyilkos akkor miert nem a kis voros sracot buzeralta miert a harryt? Na mind1 en ehhez hulye vagyok 😊
Punkerwork
pont errõl beszélek rengeteg lényeges rész kimaradt azért nem érted, olvasd el a könyvet mást nem tudok mondani, a lényeg hogy a patkány csávó miatt nyiffantak ki harry szülei, de a kutya manuszt sittelték le, érted? 😊

Sziasztok!

Hulyezzetek le de en nem teljesen ertettem ezt a filmet. A konyvet nem olvastam de az elso ket reszt lattam.
Valaki osszefoglalna nekem mert idegesit, hogy nem ertem 😊
pl. Azert szokott meg a csavo a bortonbol, hogy egy 12 eve patkanykent elo csavot elkapjon??? Mekkora hulyeseg mar ez 😊
Bandew
Persze, hisz mindegyikben van. :-D
De én személy szerint ezen a részen nevettem a legtöbbet (mármint a kövyben).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
vidám? jó pár komor rész van benne, + 1 csomó kérdést ami lényeges lenne kihagyott, pl meg se említette hogy harry faterja animágus volt.....

Bandew
Nekem ez tetszett, hisz a 3. rész alapvetõen vidám.

Punkerwork
szerintem egyáltalán nem adta vissza a könyv hangulatát, 1 csomó dolgot kihagyott és inkább a vidámabb részeket rakta be

LezLee
Sokan azt mondják, hogy Alfonso Cuarón stílusához leginkább a Fõnix rendje c. könyv áll a legközelebb. Kíváncsi leszek nagyon, hogy a 3. rész sikere után az 5. részt is õ fogja e rendezni, én mindenesetre nagyon szurkolok neki, mert baromi jól csinálja, amit csinál, és az operatõre is zseni(most hirtelen nem jut eszembe a neve).
ez a beszéd!
Punker
ízlések és pofonok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

alfonso cuaron rulez! eddig nem tudott hibázni, most is hozta filmet.

a köv. részt mike newell rendezi - érdekes lesz.

szvsz
hp1 - 7/10
hp2 - 5/10
hp3 - 9/10
Mhosah Myth
Igaz bele is kötöttem de én most a topicról beszélek hogy ide mennyit tudtam volan írni....

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
szal a film minden másodpercébe bele tudtál volna kötni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
már Myth vagyok

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
tudtam volna kötni a filmbe....

Mhosah Myth
Én a filmrõl inkább nem mondok semmit mert azt több oldalon és több napon keresztül is írthatnám... Nem szeretnék anyázni mert nincs értelme... Én 7szer olvastam a 3-at és szinte minden másodpercébe bele tudtam volan kötni a filmet. A filmen sztem látszott hogy tipikusan a 10 éves kis kölköknek csinálták... Az új rendezõnek pedig csak ennyit:

A filmrõl pedig csak ennyit:

Bandew
Ja! Nem tom, nekem nem volt vele különösebb bajom. :-)

Mhosah Myth
híd ahol Lupinnal beszélt Harry.....

Bandew
Milyen hídról beszélsz?
AMúgy az még tetszett nekem, hogy át lett rendezve az egész (bár a plafon meg az inga nekem se tetszett) mert ez jelzi, hogy a rendezõ tényleg a saját fantáziájával dolgozott. Pl ahogy én képzelem el a Roxfort birtokot, az eddig semelyik verzióra sem hasonlít. :-D

Mhosah Myth
hát igen, a környék átrendezése katasztrofális az inga az idegeimre ment, a hídról és az étkezõ plafonjáról ne is beszéljünk ( még mindig Punker vagyok)

Bandew
Meg az is hülyén jön ki, hogy amikor Hermione és Harry visszamennek az idõben, akkor a könyvben Hermione figyelmezteti Harryt, hogy nem szabad közbeavatkozniuk, és amikjor Harry megidézi a patrónust, akkor úgy kell neki elmagyarázni.
Ezzel szemben elég hülyén jött ki, hogy pont Hermione volt az, aki egy csomószor belekontárkodott a dolgok menetében, és a végén meg néz, hogy mit csinál Harry. LOL

Mhosah Myth
pontosan az ilyen f@szságokról beszélek

Bandew
Nekem fõleg az nem tetszett, hogy Harry észreveszi a térképen Pettigrewt. Ez eléggé lelövi a poént azoknak, akik nem látták. Sztem sokkal csattanósabb úgy, hogy minden a Szellemszálláson derül ki.

Mhosah Myth
gondoltam hogy más lesz mint az 1-2. rész de ennyi lényeges részt nem kellett volna kihagyni, (Punker voltam)

LOL, köze sincs, LOL

mondjuk lehet, hogy még nem tudtad, de a könyvet filmre kell írni, és hogy mûködjön a dolog valamit ki kell hagyni, valamit bele kell írni. elég naiv lehetsz, ha te a könyv szó szerinti leképezését vártad. sebaj. demokrácia. nekem nagyon tetszett, szerintem állat lett.
LezLee
Csak azt nem értem, hogy mért baj az, hogy nem szó szerint követte a film a könyvet. 3-400 oldalt nem lehet belesûríteni 2 órába, ez logikus. És attól, hogy sok jelenetet kihagytak a könyvbõl, még lehet jó. És ahogy nézem ezt a véleményt a kritikusok nagy része osztja, bár én nem vagyok az.
Bandew
Huuuu Az tényleg nagyon ratyi volt, de maga Lupin sztem nagyon jó volt.

Mhosah Myth
a Lupin féle vérfarkas max vérpatkány lehetne, kvazimódórol meg ne is beszéljünk a Foltozott Üstben.....

Mhosah Myth
10/2,5 max

Mhosah Myth
jobb? köze nincs a könyvhöz, siralmasan sz@r volt 😞((

(Punker beszélt Uff!) 😄

Bandew
A Gyûrû Szövetsége szvsz nagyon jól visszaadta, de csak az.

LezLee
Szerintem egy könyv alapján készült film sem fogja teljesen visszaadni a könyv hangulatát. Egyszerûen lehetetlen. Teljesen más mûfaj a kettõ. De szerintem egész jól sikerült azért az Azkabani fogoly.
Bandew
Megnéztem ma a filmet. Sokkal jobb mint az elsõ kettõ, de ez a film se adta vissza azt a hangulatot, amit vártam. Bár sztem ezt nem is lehet filmben visszaadni.

LezLee
Igen a 3. részben tényleg sokkal több kimaradt a könyvbõl, mint az elsõ 2-ben. De ez szándékos volt, mivel az író, Rowling kérése volt ez, hogy ne szó szerint adják vissza a sztorit, hanem inkább csak az alaphoz legyenek hûek. És szerintem ez bevált, nekem sokkal jobban tetszett ez a rész, mint az elsõ 2. Nagyon meglátszik, hogy más a rendezõ, mivel Chris Columbus szinte szó szerint vitte filmre a könyvet, nem vitte bele a saját egyéniségét (lehet azért, mert nincs is neki). Míg az elsõ két rész nagyon gyerekmese lett, addig a 3. rész sokkal sötétebb, inkább felnõtteknek való. Szóval nekem nagyon tetszett:
10/8,5
Punker
én az 1-5-ig olvastam ki egyszerre 😊

én majd akkor olvasom el a könyveket, ha megjelenik mind a 8 vagy 9 😊 addig minek izguljak, ráérek 😊

Alien
Tegnap néztem meg a moziban a harmadik részt. Nos, nem tudom... Igazából nem voltam elájulva. Sok minden kimaradt a könyvbõl, voltak változtatások is. Nem mondom, hogy rossz lett a film, de nekem valahogy hiányérzetem maradt, mert mintha itt több dolog maradt volna ki, mint az elsõ két film esetében.

szerintem messze elmarad az elso ket resztol...na nem anyazom tovabb a filmet😊 majd irjatok hogy teccett
Dzsini
igen, átment dombosba a kastély környéke

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mhosah Myth
Én reménykedek benne hogy nem lesz rossz... Szombaton megyek 6-kor Punkerral...

a kastely kornyekere gondolok, legalabb az maradhatott volna ugy mint az elozo reszekben (tudom uj rendezo, de akkor is)
Punker
mi az hogy átrendezték a környéket?