4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#1283 Jó is, második fejezetben minden apró mozdulatra figyeljetek, ültessétek át a jelenet a a valóságba, így lesz érthető a "házigazda" viselkedése. -
#1282 Pénteken itt a könyv... Jajjde várom már! -
#1281 Értenek a témához, igen (Y) -
#1280 Na ezen a híren jót röhögtem.
"Ebben az évben két új tanár is érkezik, őket Imelda Staunon és Dolores Umbridge játssza" -
#1279 Ez érdekes, én pont úgy olvastam, hogy vhol északon csináljak majd, nem is GB-ben. -
#1278 (Y) -
#1277 Kezdődik a Harry Potter 5 forgatása
Egy veterán Oscar-jelölt és egy ismeretlen tinédzser csatlakozott az új Harry Potter-film stábjához. A Főnix rendjének forgatása várhatóan még a jövő héten kezdetét veheti. Az első helyszín a dél-angliai Hertfordshire lesz. Az ötödik Potter-történet központi témája Dolores Umbridge megérkezése az iskolába. Ezt a szerepet Imelda Staunton alakítja majd, aki korábban a Vera Drake-ben nyújtott alakításáért kapott Oscar-jelölést. A másik új szereplő a 14 éves Evanna Lynch, aki Potterék új barátját, Luna Lovegoodot alakítja. A filmet várhatóan csak 2007-ben mutatják be. A soron következő Potter-film rendezője David Yates lesz. (AP) -
#1276 de lesz még több is :o) -
Szid #1275 különben meg : eddig csak 4 film van -
TomBond #1274 Köszönöm! -
#1273 1. A Bölcsek Köve
2. A Titkok Kamrája
3. Az Azkabani Fogoly
4. A Tűz Serlege
5. A Főnix Rendje
6. A Félvér Herceg -
TomBond #1272 Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért és hogy így bemerészkedek ide, de volna egy kér(d)ésem:
Leírná nekem valaki hogy milyen sorba következnek a filmek.
Sajnos nem vagyok nagy rajongója a műfajnak viszont, most kéne.
4 rész van meg:
A tűz serlege
A bölcsek köve
A titkok kamrája
Az azkabani fogoly (ha jól emlékszem)
Köszi a segítséget. -
#1271 htx to both of you :)) -
#1270 feb 10 -
#1269 Februára igérték. -
#1268 Nem tudja valaki hogy magyarul mikor jelenik meg a Félvér herceg? Állítólag január elejére ígérték, de azon lassan tovahaladunk :o) -
#1267 az egész fórumon -
#1266 Ez már ban punker topikjában :DD -
#1264 nini a flesgóré -
#1263 BüMtit! -
#1261 Az utolsó fejezettel már megvan a 7. könyvnek, és saját bevallása szerint rövidebbre akarja fogni, mint az 5-6 részeket (aztán talán ez mégsem jön neki össze :))
Elméletileg karácsonyig megírja sztem, aztán kiadó gondolom vár vele egy kicsit, hogy az 5-ös film előtt jelenjen meg 2-3 hónappal, szóval én 2007 májusra saccolom a 7-es könyv angol megjelenését -
#1260 És ha belegondolsz, hogy talán az 5. könyv az eddig megjelent talán leghosszabb, már félek ennek a filmjéből mit fognak kivágni (vagy átírni).
-
#1259 HBD Punker ! (:::: -
#1258 jah, biztos -
#1257 nektek még nincs meg a harry potter6 magyarul?nekem megvan a házi fordítás
-
#1256 Testvérem már elolvasta angolul.
-
Szid #1255 Hát remélem valaki az ismerösök közül megkapta a 6. részt karácsonyra :o)
Hagy olvashassam el én is :o))
-
#1254 1-2 év? -
bandyx #1253 nem tudjátok mikor jelenik meg a7.rész angolul? -
#1252 sztem nagyon állati a harry potter 4.-részének filmes változata..én nem értem h miért mondja mindenki azt h a filmből sok minden kimaradt..így is elég hosszú a film..ha az egész könyet részletenként megcsinálták volna az egész napos film lenne -
#1251 De te a 6.-ik könyvre mondtad, hogy elolvastad szlovákul. Mert mrzed001 a 6.-ik könyvről beszélt. Aztán meg írtad azt, hogy majd elolvasod az 5.-iket és ezért értettem félre :DD -
Szid #1250 Mit nem érteni??
2x az 5.et :o)
1. szlovákul,
2. magyarul :o) -
#1249 Először elolvastad a 6.-ikat és most olvasod az 5.-iket? -
Szid #1248 Na tegnap elolvastam.Szlovákul sikerült csak megszereznem a könyvet. Így olvastam. De nem annyira élvezetes, mint magyarul. De azóta már (tegnap) a felségem egyik kolegája elküldte magyarul is az 5. részt. Még ma nekiállok :o)) -
#1247 És ha még a 6. Félvér herceget is elolvassátok, nos én már nagyon várom az utolsó könyvet :))
Egyébként a DS naggyon nagy ötlet volt :)) -
Szid #1246 Nekem van még belöle vagy 90 oldal.
Mikor Az ikrek randalíroztak, azon nagyokat röhögtem :o)) -
#1245 Nemrég olvastam ki a Főnix Rendjét, és nagyon tetszett -
Darkboy #1244 Van PC-re is :P -
Papadok #1243 Hellósztik azt szeretném megkérdezni hogy a Harry Potternek számítógépes játékban melyik a legújabb része az azkabani fogoly?De az már régebbi vagy nem?A tűz serlege az meg csak playstasonon van lécci segítsetek!!!!!!!!!!! -
Papadok #1242 HEllósztok