Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
addig türelem
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy ha kellenek akkor pm
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tonks, Lupin, Tonks apja, Hedvig, Dobby, Fred (v George ^^)
1ébként picit olyan mint a Távkapcs talán, ott is abba lehett volna hagyni ott h az apja meghal az esernyõ alatt és lehett happy end-et is csinálni...
Csak azért hagyta élve h a sok 8 éves akik a saját kis álomvilágukba élnek és a szüleik kényeztetik õket, nem tudják mi van a világban, nem tudják milyen veszteni nehogy sírjon meg depis legyen
És Harry összeesett a földön. (mikor Voldi "megöli")
Az utolsó menedék c. fejezet jön most...
3hete van meg a kötet... annyira már nem fog meg a dolog mint az elején (picit kinõttem belõle? lehet)
Ha kis nyugit akarok belekezdek😊
megkockáztatokm hogy talán a legjobb az összesi többi HP kötet mellett. detényleg<#eljen>#eljen>
szépen meoldotta a rajtélyeket, megkaptuk az összes kédésre a választ.
egy nagy hibát látok csak benne: a legutolsó fejezet. (Tizenkilenc év múlva)
akárhogy is le akarta zárni a történetet Rowling, ezt nem kellett volna. nemtom mér, de nekem elég lett volna addig is, h "...ennyi baj egy életre elég volt nekem."
ezzel most elrontotta a végét 😞
de attól még jó persze.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Arrol szól, hogy Draco Griffendéles, az apja meghalt, Harry és Ron legjobb barátja, Hermione a barátnõje. Egy nap Hermione szokás szerint olvas egy könyvet, ami a dimenzió utazásról szol. Egyszer csak, Hermione felmegy aludni, Harry is, meg Ron is, de Draco még marad egy kicsit. Észreveszi, hogy Hermione ott hagyta a könyvet a földön. Draco felemeli a könyvet, és kiesik belõle egy cetli. Ismeretlen nyelven íródott. Draco felolvassa, és ekkor megnyílik egy dimenzió kapu és átviszi egy másik dimenzióba ahol(mint a filmben) Mardekáros, az apja él, És Harryék utálják. De sikerül Harryéket meggyõzni hogy másik dimenzióbol van, ugyan is, Hermione, kiakarta venni a dimenzióutazásos könyvet, csak másiokat választott. Kiderül hogy a könyv Pitonnál van, el is mennek érte, de a cetli nincs benne. És innen megkezdõdnek a kalandok:szerelem,akció, minden ami kell😊.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
EEE 1899
Irodalmi tekintetben, történetben, csavarokban és egyéb hozzávalok terén simán túl lehet szárnyalni a Gyûrûk Urát, de ezt a valamit nagyon nehéz lehet létrehozni.
No persze az is lehet, hogy ezt az egészet csak én érzem így és mások most döbbenten olvassák soraimat, hogy "Mi a fenérõ beszél ez?", de úgy gondolom, ha én érzem ezt, akkor az már valamilyen formában már "van".
Egyébként én nagyon kíváncsi lennék a regényedre! Remélem egyszer elkészül és lesz rá lehetõségem, hogy elolvassam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én próbálkoztam pár FR könyvvel, de nem igazán jött be. Alap esetben nem nagyon szeretem a fantasyt, a GYU egy nagy kivétel.
Viszont én nem tudok olyan mûrõl, ami részletesebb háttértörténettel rendelkezik, mint a GYU. Az, hogy több ember összeépített valamit, azért egészen más tészta.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.