4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
De meglehet,csak béna lenne XD
Egyébkénd a hossza miatt nehéz mindent megmutatni. -
Azért egy film és egy könyv között elég nagy különbség van, nem lehet 100%-ban átültetni egy könyvet, úgy hogy az élvezhető is legyen. Vegyük például csak azt, hogy nem lehet filmen bemutatni azt, hogy "hmmm... de finom ez a vajsör - gondolta magában Harry". Ésatöbbi. Jó, ez nem egy kardeáns dolog, de sok ilyen van még, ami filmen nem mutatható be. -
és másik ksimillió szerencsétlen, aki Istent jáccik :D és átírja a könyvet :@ :D. az összes HP film vmilyen szinten eltért a könyvektől. -
csgj #3539 mert nem olvasta... mert nem is szeret olvasni... sajnos... és igen, akadozottan írok, és nem egy kommentben, mert folyamatosan kiesnek a fejemből a dolgok, és nem vok 100%-osan gúd hangulatban "-.- -
csgj #3538 Jah... persze a könyvek 1000x jobbak, csak hát van kismillió szerencsétlen, aki a filmek alapján ítéli meg a HP világot "-.- -
csgj #3537 Sztem az 5. lett a második legjobb. A best a 3. -
ez nagyon jónak igérkezik:) De amilyen hányadék(sajnálom nincs jobb szó rá) lett az elöző rész...majd meglátjuk. -
én megmondtam :D. -
Az 5. résznél is ezt mondtam a trailer után aztán mi lett belőle?
Életem legszarabb mozis élménye :D Ha nem olvastam volna a könyveket lehet tetszett volna, de így :(
De azért bízom abban, hogy ez jobb lesz mint a 5. rész. -
qrvajó lesz :D -
kössz sb! -
HD-Trailer -
blablakiss #3530 Csak rajongóknak:
Harry Potteres cikkek: állítsd be a hírfigyelőszolgáltatáson, hogy "Harry Potter" és mindennap összeszedi róla a friss híreket. Több ezer figyelt forrás (magyar, angol), személyre szabható hírfigyelés. ingyenes kipróbálás itt! -
de az utsó kettőre csak kb két éve.... -
hogy elolvassa a könyveket. -
mire? -
volt rá majdnem 10 éved:D -
Oké, én megértem. De mikor adták ki a 6. könyvet? Nem most volt, de nem leszek többé ilyen naiv, ígérem.
-
mondjuk valakinek nincs ám tengernyi ideje
én mondjuk már elolvastam őket :) the best :D -
Így van, ilyen alapon az egész topikot spoilerbe rakhatnánk mert lehet, hogy valaki az 5. részt nem olvasta vagy kimaradt neki valamelyik film stb.
Sajnálom, de alapnak vettem, hogy a könyveket már mindenki kiolvasta akinek tetszik ez az egész varázsló világ. -
Csak ilyenkor már mindenki azt hiszi, hogy mindenki olvasta. -
Értem és igazat adok neked. -
Első 5 könyvet olvastam még csak el.
De azért tényleg nem kéne ennyire durván kiírni mindent fontos részletet.
Legalább akkor jelezné, hogy spoiler vagy valami. -
miért, nem olvastad még el? :) amúgy részvét. -
Kösz szépen, hogy elmesélted a 6. részt.
Mi a faszért nem tudsz ilyet spoilerbe rakni?
-
ugyanaz a csikcsa... :DD. -
Így trailerből megmondod? Ügyes.
Trailer szerint az 5. is kurva jó lett volna, közben meg talán az egyik legszarabb. Sajnos a 6.-at is ugyanaz a csicska rendezi, így sok jóra nem számíthatunk:(
A harmadik volt a legjobb, abban volt fantázia. A többit meg le se szarták, gondolták, hogy a neve majd úgyis eladja. -
gecijólesz :D -
Hát azért én még gondolkodom rajta. De amúgy a filmek nagy része tényleg felületes lett, nekem a 3. tetszett úgy ahogy, de a többit is megnéztem moziban. -
sztem ez r**adt sz*r film lesz,az alapjnán a cikk alapján amit nem is tudom hol olvastam.
Drog,meg szex harry potter filmben!?
Nekem is a 6. könyv a kedvencem,de ha télleg olyan lesz,mint amilyennek sejtem,akkor ez egy mozijegyet sem éredemel meg!!! -
Nem lepődnék meg ha benne se lenne a filmben. :S -
Amikor a könyv végén, Harry el akarja kapni Pitont, azt a jelenetet remélem nem cseszik el. -
Jaja, 6. elég érdekesre sikerült, pörgős volt és rengeteg csattanó volt benne, pl. Dumbledore halála vagy Malfoy habozás, Piton "árulása" stb. -
Na, ez a trailer üt, ez alapján az összes filmet überelni fogja. Könyvek alapján nekem a 6. tetszett legjobban. -
Zsíííííííííííííííír, mikor lesz már a moziban????áááááá nov. 21 az 10000000000000000 év
-
Sawyer2 #3507 Harry Potter and the Half-Blood Prince Trailer -
ja :D, meg rendetlen is... amúgy töröltem a géjmet, annyira nem fontos, csak elkapott a nosztalgia :D. -
Szép az asztalod. :D -
na hagyjuk, elbénáztam :D. -
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/a+hiba+_zenet.JPG[/img][/url]]inkább így: kép.