Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdekes, elgondolkodtató és mélyreható kérdésekkel, melyeket a videóban látott emberek boldogan válaszolnak meg. A sokszínû tömegben fellelhetõ különbözõ személyiségek mind-mind kifejthették saját, önálló véleményüket, hála ennek a hihetetlenül tehetséges riporternek! Valószínûleg több diplomája is van és egészen biztosan legalább 5 nyelven beszélhet! Ha saját televíziós csatornám lenne, egészen biztosan leszerzõdtedtém a srácot. Egy aranybánya!
Gyûrûk Ura vagy Harry Pooter? Édes Istenem, micsodal fenomenális, egetrengetõ kérdés! Bárcsak feltenné nekem valaki! És többször is felhasználja! És mindinkább többször használja, annál érdekesebb és fordulatosabb lett csak a riport!
Nos hát akkor jó éjt mindenkinek!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(csak a videó rész itt)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem Harry nem-halála elég hülyeségül lett megoldva :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége tényleg túl giccs, de azok után, hogy Harry visszatért a halálból, egyenesen kötelezõnek tartottam, akkor legalább sütkérezzünk a távoli jövõ szép képeiben.
Azért érdekelt volna, hogy mi történt Dusley-ékkal meg hogy akkormost mi is van ezzel a Stan Shunpike gyerekkel, de sebaj.
A Piton rész nagyon fasza és megható volt! A 6. rész után természetesen sok dolog utalt arra, hogy Piton nem gonosz (leszámítva persze azt, hogy megölte Dumbledore-t 😊 ). Akkor még a legtöbben azt gondolták, hogy Dumbledore azért áldozza fel magát, hogy bebiztosítsa Piton helyét a halálfalók között, aki talán a legvégén fog Harry segítségére sietni. Ez még oké is, el is hittem volna, hogy Piton nem genya, de egyszerûen nem tudtam elképzelni, hogy Dumbledore, akitõl Voldemort a legjobban tartott, képes magától eldobni az életet (ezáltal megszûntetve a diákok legnagyobb biztonságát), csupán emiatt. Szóval teljes lett azáltal a kép, hogy kiderült, amúgy is meghalt volna. Így már rendben van! 😊
Összességében ez a rész volt a legkülönbözõbb a többitõl. Természetesen a helyszínváltás miatt volt ez leginkább, nem sokat idõz a Roxfortban.
Ugyanakkor valahogy nem volt annyira jelen a humor ebben a részben, de ez is simán elnézhetõ hiszen elég komor hangulata van a könyvnek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Pedig közben tanultam is (elvileg)
bár már olvastam de így is izgi
eddig 2 elírás 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
5.1k / 4.6k :?S
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van már a tesco-ban vagy csak holnaptól ? vki nem tudja?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kár, hogy nem tudok lengyelül 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha a bookline is csak 9-én küldi, akkor mondhatjuk azt, hogy 9-én jelenik meg😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
(már olvastam de mégis ^^)