4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Pigo
    tess
  • Narxis
    Képet!!!
  • Gladiator
    Ahh, nem borotvalja, kell a francnak:D
  • Narxis
    há nemá :D én is lávolnám
  • Legend Killer
    [#hehe=
  • Legend Killer
    I LOVE U EMMA BABY!!!!!!!!![#hehe

feladhatod neki :D. de én nevem lesz rajta :P.

:D
  • Narxis
    Írjunk neki szerelmes levelet. :D
  • Legend Killer
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

róla csak álmodozhat.

én közelibb és sokkal elérhetőbb és könnyű cél lennék számára.
  • Narxis
    :DDDDD George Clooney tetszik neki állítólag. :D
  • Legend Killer
    én is kábé, de én egy nap alatt pl elolvastam asszem az első részt könyvben :D. szal én elolvastam a két könyvet. mer későn kapcsoltam rá erre a HP témára anno. de csak1picit későn.

hmm.... ki tud vmit Emma bébiről? :D Emma Watson. biztos van pasija, mi? :P

pedig jó csaj, lenyúlnám :D
  • brodix
    nekem az összes jobban tetszett
  • PJack
    jó igazánól énis még 10-11 évesen láttam az első részeket és csak utána kezdtem el olvasni. mindenesetre nekem a 4. 5. rész sokkal jobban tetszett könyvben
  • nearo
    mekkora szmájli :DD
  • edios
  • brodix
    Nem feltétlenül
    Én például a rosszabbik fajtából való vagyok,én először a filmet láttam,e miatt kaptam kedvet a könyvet,és szerettem meg azt jobban,mint a filmet.
    Már azt is nagyon meg fogom gondolni,hogy megnézem-e a Félvér Herceg adaptációját.
  • PJack
    mindegy, a lényeg hogy a filmek magukban rosszak ilyen szempontból, hogy aki nem ismeri a történetet és úgy ül be a moziba nemfogja megszeretni a történetet. ezért kell előbb elolvasni a könyveket, gyerekek!
  • Narxis
    Nincs fent youtube-on?
  • edios
    de azt ugye tudod, hogy hogyha nem lenne a filmekhez könyv, akkor nem lennének filmek?
  • PJack
    de azt ugye tudjátok, hogy hogyha nem lenne a filmekhez könyv, akkor egy nagy szar lenne mind? :D
  • Milan bhv
    Hát igen-igen jó filmnek ígérkezik!
    Csak lenne már nyár!
  • edios
    Ismét egy nyú trélör
    Link
  • brodix
    Vagy úgy is el lehet mondani,hogy mikor dehoppanálsz,akkor eltűnsz,mikor hoppanálsz,akkor megjelensz.
    Szerintem a hoppanálást valami olyasmit jelenthet,hogy ,,tűnés",mert a de az tagadás valószínüleg,tehát eltűnés,és előtűnés.
  • Legend Killer
    ez má profibb magyarázás :DD.
  • edios
    Hoppanál valahová, illetve dehoppanál valahonnan.
    (jössz/mész)
  • Legend Killer
    egyszerű.

hoppanáláskor elindulsz valahova, egy kijelölt helyre és mikor megtetted a dolgod ott, pl vásárolni mentél és megvettél minden holmit, akkor dehoppanálsz, tehát elmész onnan.

nemtom jól magyaráztam-e el :D, nyugodtan szidjatok le és javítsatok ki, ha ez szar válasz volt :DD.
  • gabor940825
    Már többszőr elolvastam mind a 7. könyvet de még nem jöttem rá mi a különbség a hoppanlálás és a dehopponálás között. Légyszi írjátok le
  • Legend Killer
    :D.
  • brodix
    csekk megfelel?
    (kösz)
  • Legend Killer
    mé őt baszogatod? :D nem is ő hozta fel a témát, ne zavarjon és attól, h beszél róla még nem buzi :D.

tessék nekem fizetni a védelmi pénzt brodix, h megvédtelek :D *csak poénkodik*
  • Legend Killer
    :D, írd meg a Merengőn, jó sztori lenne, vinnék, mint a cukrot :D. bár lehet már vki megírta, rég dugtam be oda is az orrom.
  • Narxis
    lol
  • brodix
    -.- istenem...
  • Punker
    téged is elkapott?...vagy csak szeretted volna hogy megpiszkáljon a varázspálcájával de ő inkább a hobbitokat választotta.....

problémáid vannak akarsz róla beszélni?
  • Narxis
    Ja, azt nem tudtam. :D

Amúgy ez az utólag megmondom, hogy ki volt meleg és ki nem stílus olyan reklámszagú.
  • brodix
    szerinted nekem öröm erről beszélni? :D
  • Narxis
    omg hagyjuk már ezt a buzulós témát. :D
  • brodix
    Grindelvalddal viccen kívül,valóban volt kapcsolata,Rowling is mondta!
  • ForzaInter
    ----------------------------------------------
  • mosoporr
    A napokban megint újra olvastam a 7dik részt és gondolkoztam Dumbledore buzis dolgain arra kellett rá jönnöm h az Grindevald nevű gyerekkori cimbije lehetett az első akivel kipróbálhatta a meleg sexet és aztán valamin csúnyán összevesztek, de még Voldi is esélyes a címre.
    Ezt a részét az írónő nem igazán fejtette ki csak finoman célzott rá.
  • Legend Killer
    kösz a negatív kritikát :D. amúgy erre annyit tudok mondani, hogy játszok két szerepjáték oldalon és nem írok trutyis reagokat, hanem igen profi szinten vésem őket... na jó, ha nem is profi szinten, de egész jók, szóval nem vagyok1tehetségtelen kis senki :D.

ezt meg csak a magam szórakoztatására írtam, beeeeeee :P.