4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Szerintem semmit,de ha pl ezt a Frics a gondnok-ot bele akarod csempészni,akkor valahogy így csináld:,,Frics úr,az iskola gondnoka úgysem érheti utol Hóborcot"
De inkább rád hagyom az írást,és nem értek hozzá.
Csak gondoltam szólok,hogy sztem ez így nem néz ki valami jól. -
ez akkor vmi 3ds izé, de életemben nem hallottam erről az imax izéről eddig :S. miafrancér jobb, mint a sima? :S -
Lesz a HP 6 IMAX változatban is:
Imax verzió magyar -
értem kösz, lehet ez rossz szokás. mit írjak akkor helyette? -
Szerintem egész jó,de,már ne haragudj a nyíltságomért,azzal igen-igen elb@sztad,hogy nagyon sokszor volt olyan,hogy beszéltél egy dologról,aztán kb. ezt írtad a bekezdés végére:,,ja,és egyébként".
Például az elején:,,Frics úgysem érheti utol Hóborcot.Frics egyébként az iskola gondnoka"
Tehát jó írás,de ez kicsit idegesítő.
A grat viszont nem maradhat el:
Grat!
-
kritikát. csak elírtam. -
Neville sztori. Ha akarjátok, olvassátok el és írhattok krirkát. Nekem eddig a 4dik fejezet tetszik a legjobban, folytatása jön majd. én írtam. -
értem. -
jaja :D de akkor ellőtték volna tvaly az összes filmjüket, ez a kiadó, kellett erre az évre is egy bombasiker :D én ezt olvastam, ja az a 45 nap már nem sok :D -
de Karácsonykor is kaszáltak volna. Eddig akkor volt mindig, amúgy most már ez a 45 nap v mennyi - egyik csaj számolja msnn :D - nem sok, kibírható. -
Direkt nyárra időzítették,de 1 éve biztos nincs kész, mert olvastam, hogy az utómunkákkal(vágás, digitális jelenetek, effektek) le voltak maradva. Egyébként asszem azért rakták nyárra mert hátha több pénzt hoz illetve a stúdiónak akik pénzelték előző évre túl sok "nagy" filmjük volt és el akarták osztani, hogy ne legyen gyenge évük. -
de még mindig másfél hónap,pedig lassan 1 éve kész van.
-
Napok óta napi 30 szor megnézem gépen. :)
Leszedtem a 180 MB-os verziót FULL képernyőn 5.1-en mintha moziban melegítenék elő a filmre. :) valakinek kell esetleg dobok linket. ;) -
OMG ez rohadt jó lesz!!!! Megkapják a muglik is a magukét. XD -
Kinek hogy tetszik az "új" előzetes?
http://www.youtube.com/watch?v=96QRVfto7OM&feature=fvst -
ámen
-
:D -
Paddy #3686 Pedig ő csak az ügyeletes szép hero:) Szerintem a könyvben Sipor a legjobb:D -
Ejnye de rühellem Danielt.
Valamiért nekem nagyon irritáló a személyisége.
Meg mondjuk nekem a könyvben is nagyon idegesítő személyisége van Harry-nek. -
lol
meg a rajongókért se teszik, ehh.
Daniel az oké, mer ő sztem ilyen balhés arc.
De a kis édes Emma? :DD elkell dádázni :D és hordja a talárt. na mind1. Ron meg mind1. -
EasyLife #3683 szerintem is az volt a leggázabb hogy alig volt rajtuk talár. régebben olvastam hogy azért is van rajtuk kevesebbszer mert danielék nem szeretik... és kisírták maguknak hogy nehogy már azért a jó pár millió zöldhasúért ők ottan ilyen szarban járjanak. -
jajó, nyugi ez nem perverz v mittoménmilyen topik... nem csekkoltam meg a linket, majd meglesem.
itt normális arcok vannak többnyire... többnyire :D. -
beza :D *ad1pacsit :D -
Nyugi,van nekem humorérzékem,csak hát például eme lap kommentjeinek olvasása után már kezdtem megijedni,hogy talán ez a topic is egy az előző linkhez hasonló lappá fog válni.
Olvassátok a commenteket!(első párat ki lehet hagyni,az még nem oly vészes) -
jaja, sajnos ezen mi nem segíthetünk :D nekünk legalább van humorérzékünk :D -
ja, csak hülyéskedünk.
hiába, van néhány ember, aki kevés humorérzékkel van megáldva :D. -
Csak hülyéskedünk
-
Ez már kezd kicsit elfajulni
Ha még csak annyi,hogy tetszenek nektek,de ez
-
Jó tied lehet, enyém Luna, Cho-n meg osztozunk. :D -
:D, nembaj, teccik ő is nekem. -
Ginny sztem nem olyan szép, vagyis a legutóbb egy interjúban nem tűnt szépnek. :D Luna viszont baromi jó, Cho se rossz. :D -
és Cho se rossz! :D
-
meg Luna 
-
ott persze :D. lehet meztelenül fognak rohangálni? :D Hermione és Ginny!
:DDDDDD
amúgy, ha már Harry, Radclifferől mi hír, nem rosszalkodik mostanában? régen ő volt náci cuccban eccer, v keverem vkivel? :D -
Paddy #3669 igazat adok neked teljesen, de ha már roxfortban vannak fel kéne venni azt a kurva talárt neeem?:D -
engem az zavart mindig, h Ron olyan nyomi cuccokban volt az eddigi részekben az Odúban. ok, nem gazdagok, de azé normálisabban is lehetne. na és Hermione? ő jól él, ő mehetne Nike homikban :DD... de, ha nem is abban, normálisabb, hétköznapibb mugli ruhában, míg nem a Roxfortban van.
Harry meg... hát ő csöves :D. -
Paddy #3667 Egy kritikám van az utóbbi filmekkel kapcsolatban, hogy nem nagyon viselik bennük a varázsló talárt! Jó hogy nem már civilben adidas és nike cuccokban tolják végig az egész filmet. Remélem a mostani filmeb azért ezt pótolják. -
biztos van má olyan képük is. -
lol -
akarom mondani ,,Harry and Severus Snape"