Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nem lepõdnék meg ha benne se lenne a filmben. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stonesour
Amikor a könyv végén, Harry el akarja kapni Pitont, azt a jelenetet remélem nem cseszik el.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Narxis
Jaja, 6. elég érdekesre sikerült, pörgõs volt és rengeteg csattanó volt benne, pl. Dumbledore halála vagy Malfoy habozás, Piton "árulása" stb.

stonesour
Na, ez a trailer üt, ez alapján az összes filmet überelni fogja. Könyvek alapján nekem a 6. tetszett legjobban.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Narxis
Zsíííííííííííííííír, mikor lesz már a moziban????áááááá nov. 21 az 10000000000000000 év<#violent>

Legend Killer
ja 😄, meg rendetlen is... amúgy töröltem a géjmet, annyira nem fontos, csak elkapott a nosztalgia 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Narxis
Szép az asztalod. 😄

Legend Killer
na hagyjuk, elbénáztam 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
[url=]inkább így: kép.

Legend Killer
és most töltöm a harry Potter Interactive-t, azt próbálta vki? Asszem 2007es. Mit lehet abban csinálni? 😄

Legend Killer
Tudom nem ide tartozik, mer géjm, de pls help. Nosztalgiából felakartam tenni a HP1t, meg is van, belépéskor ezzel dob ki:

Punker
de nem? a tipikus arisztokratának nevelt srác aki a valódi világtól kicsit elzárva követi a család hagyományait.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Legend Killer
😄DDDDDDD

Punker
mert Malfoy az 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Legend Killer
sztem inkább lámának tûnik 😄DDDDD *fetreng a röhögéstõl 😄*

viszont Hermione llllllllllááááááááávvvvvvvv!!!!!!!!!! Bjútiful õkelme 😊))).
Malfoy meg uccsó képen úgy néz ki mint egy úriember 😄.

Narxis
Nagyon zsírok, Ron kegyetlen abban a kviddics ruhában. 😄

Punker
9 új fotó jelenet meg az új Harry Potter-filmbõl, és mellé pár új infómorzsa. Az USA Today cikkében például azt rebesgetik, hogy a tinivarázslós film utolsó részei eltérhetnek J.K. Rowling könyveitõl. Ezzel nem a rajongókat akarják bosszantani, ellenkezõleg, új csavart akarnak adni a regényekbõl már ismert történetnek. A másik érdekesség, hogy Daniel Radcliffe szerint a Harry Potter és a Félvér Hercegben néhány trainspottingos jelenet is lesz. „A filmben a szexuális felhangok mellett drogos párhuzamok is vannak. A rendezõ ezeket trainspottingos részeknek hívja” – nyilatkozta a színész a Daily Mirrornak. (via Slashfilm & Daily Mirror)

Legend Killer
Nah a fighter megérkezett 😄. Ne ugassá.

Narxis
Lehet aztat kéne, de én tvzni szeretek. 😞

Gladiator
fejlövéstõl nem biztos hogy meghalsz, de azé nice try.

Narxis
Na fellendült a tápig. 😊

mama2
Halálosan: kitépték a szívét, golyót röpítettek a fejébe, megkéselték, és belhalt, kitört a nyaka egy esés közben.
Ezeket se hagyd ki-.-".

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ForzaInter
ehez nem kell jogsi, még 8 általános se.

Yo, Bitch!

whiskeyman
"valamint a faszlámáknak." 😄DDDDDDDDDDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Gladiator
könnyen - zúzódás, horzsolás, otthon ellátható sebek
súlyosan - törés, repedés, varrni való seb, kórházban kell ellátni
életveszélyesen - létfontosságú szerv sérült

csak azoknak akiknek nem lenne jogsijuk és nem jártak volna eü-re, valamint a faszlámáknak.

whiskeyman
én sem a halálán röhögök, hanem rajtatok

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

ForzaInter
lol a sok iq betyár dexantrealel élen...

Yo, Bitch!

Loál János
Ott van elõtte, hogy halálosan.

Könnyen
súlyosan
életveszélyesen
halálosan megsebesült

Ezek a fokozatok.
Olvassatok többet, vagy nemtom. Szvsz tök egyértelmû.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sadist
Loál, hát komolyanmár. Nektek isiben nem volt szövegértelmezés?
Milyen sebesülés? Halálos. Miért halálos? Mert belahalt. A halálos sérülést nem lehet gyógyítani, az életveszélyest még talán.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Narxis
"megsebesült"

Narxis
Köszönöm.

Loál János
"halálosan megsebesült"

Ebbõl konkrétan melyik az a rész, amit félre lehet érteni?

Mike
tehát 20+ fölött le lehet állni, és nem kell baszogatni a kisebbeket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a magyar hír (illetve ugye a fordítás nem volt teljesen egyértelmü) szal még nekem sem volt egyértelmü, el kellett olvasnom az eredeti hírt, ott fél mondatból kiderült, hogy bizony meghalt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Legend Killer
Nem hát.

Narxis
Nem értik. 😞

Legend Killer
😄DDDDDDD, én is röhögök, mint mama2. Sajnáljuk az arcot, de nem csinálunk viccet a halálából. Gyökszik vagytok pupákok 😄.

mama2
xDDDDDDDDDDDDDD

Narxis
Nem tudok rákattintani, túl buta vagyok. :S

whiskeyman

Narxis
Jáj!<#zavart1>

Loál János
Azt az agyoniskolázott mindeneteket.

Legend Killer
Kicsinál viccet? 😄 Láma vagy, ha ezt hiszed, mer lentebb én is szomorkodtam ám...

Narxis
:S

Punker
szerintem meg értelmetlen kis patkányok vagytok akik viccet csinálnak szegény kölyök halálából...

Legend Killer
Elintézem 😄. Signature Move: RKO 😊. Keresss rá youtube-n 😄.

Punker, látod a #3464-t? Õ is azt mondja, hogy reméli felépül, tehát most, akkor mégsincs kész vége neki, s mi tudjuk jobban és nem te?<#idiota><#hehe>

mama2
Ja-ja. Úgyis te vagy a Legendás Gyilkos, te eltudod intézni(vagy esetleg te vagy a merénylõ?)

Narxis
Remélem meggyógyul.

Legend Killer
akkor rúgjuk seggbe a köcsögöt 😄. A merénylõt.