Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
jólesz ez, trailer alapján legaábbis. cask elég messze van még sajnos 😞

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Legend Killer
pro

mit mondott Hermione és Harry a végén? 😛

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zoliii
2009. július 17.-re!

FZoleee
most mikor is jelenik meg a film? jövõ nyár?
AleXXXXX
Elsõször is köszi az infót😊
Másdoszor: Ti nem vettetek észte valami érdekeset? Egyszer a trailer 3/4-énél mondja a narrátor: "this year", és a végén is feltûnik ugyanez a felirat.. hmm.... szerintetek?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Punker
jó lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

edios
Megérkezett az új trailer:

Hangulatos, továbbra is várjuk a filmet<#worship>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A halasztás tiszta marketing fogás...kapják be!

For the greater good

mrzed001
Ameddig kijön végre a 6-os film érdemes az Egy Páratlan Év-et (A Year Like None Other) elolvasni (alternatív 6-os rész, sokkal sötétebb, mint a Félvér Herceg, meg valahogy sokkal logikusabb is, mint az eredeti)
Majdnem 100 fejezetbõl álló remekmû, ráadásul folytatása is készült.

Az elsõ az Egy Páratlan Nyár HUN (A Summer Like None Other ENG teljes) a maga 24 fejezetével az alternatív 6-os könyvet követõ nyárról szól (ebbõl sajnos még csak az elsõ 5 fejezet lett magyarra lefordítva, szóval angolul értõk elõnyben).
A második, az Egy Páratlan Család (A Family Like None Other). Jelenleg ebbõl 5 fejezet van kész (angol), havi 1-4 új fejezetet ír hozzá az író.

Elég sokan olvasták már, de egy kis reklám nem árt neki

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Legend Killer
miva? magyarul plíz 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ja1ébként azé nem ilyenekrõl beszélek, h a vajsör megízlelése nem volt bent, hanem volt amit teljesen átírtak, nah mind1.

Legend Killer
😄 😊... ja, de remélemakkorisjóleszafilm 😄. Amúgy természetesen olvastam az összes könyvet, sõt, többször, jelenleg a 7t olvasom újfent megin 😄... és persze, h a könyv a jobb 😊, de én úgy állok hozzá, h, ha a kedvenc könyveimet megfilmesítek, akkoénmá unatkozni és morogni nem fogok amiatt, h dehszarmáez, hanem a jó oldalról nézem inkább a dolgokat, h hurrá, filmen is van! 😄 😊

InfectedMann
Azért ez kicsit szánalmas...
A WB is kezd a Fox szintjére süllyedni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

mama2
Neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Narxis
Remélem felkerül torrentre valahogy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AleXXXXX
Azok, és engem is idegesít, de tõlem egy fillért se fognak látni..😉

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

tigeroo
jáj legalább egy könyvadaptációnál nem kéne a forgatókönyvesekre fogni az egészet😄

fogadok hogy a batman sikere miatt, megpróbálnak majd õkis robbantani jövõ ilyenkor...
stonesour
ÓÓ hogy rohadjanak meg. Rohadt pénzéhes parasztok!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Narxis
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

úgy néz ki elhalasztották az új HP film bemutatóját nyárra

Warner Bros. Pictures announced today that Harry Potter and the Half-Blood Prince has been pushed back from November 21, 2008 to July 17, 2009.

The studio's Alan Horn said, "Like every other studio, we are still feeling the repercussions of the writers strike, which impacted the readiness of scripts for other films-changing the competitive landscape for 2009 and offering new windows of opportunity that we wanted to take advantage of. We agreed the best strategy was to move 'Half-Blood Prince' to July, where it perfectly fills the gap for a major tent pole release for mid-summer."

Warner Bros. said it still plans to release the two-part adaptation of the final book, "Harry Potter and the Deathly Hollows," as planned, with Part I coming November 19, 2010 and Part II in May of 2011.

Universal Pictures' Land of the Lost is also scheduled for a July 17, 2009 release date. We'll have to see if the studio will keep the date now that it's facing the juggernaut franchise.

To take advantage of the move by "Harry Potter," Walt Disney Pictures has moved up its animated adventure Bolt five days to November 21.

In other release news, Columbia Pictures has moved the Will Smith drama Seven Pounds one week to December 19 and Fox Atomic has put romantic comedy I Love You Beth Cooper on the crowded weekend of March 27, 2009.
Jrex
De meglehet,csak béna lenne XD
Egyébkénd a hossza miatt nehéz mindent megmutatni.

Gladiator
Azért egy film és egy könyv között elég nagy különbség van, nem lehet 100%-ban átültetni egy könyvet, úgy hogy az élvezhetõ is legyen. Vegyük például csak azt, hogy nem lehet filmen bemutatni azt, hogy "hmmm... de finom ez a vajsör - gondolta magában Harry". Ésatöbbi. Jó, ez nem egy kardeáns dolog, de sok ilyen van még, ami filmen nem mutatható be.

Legend Killer
és másik ksimillió szerencsétlen, aki Istent jáccik 😄 és átírja a könyvet :@ 😄. az összes HP film vmilyen szinten eltért a könyvektõl.

mert nem olvasta... mert nem is szeret olvasni... sajnos... és igen, akadozottan írok, és nem egy kommentben, mert folyamatosan kiesnek a fejembõl a dolgok, és nem vok 100%-osan gúd hangulatban "-.-
Jah... persze a könyvek 1000x jobbak, csak hát van kismillió szerencsétlen, aki a filmek alapján ítéli meg a HP világot "-.-
Sztem az 5. lett a második legjobb. A best a 3.
fsgh
ez nagyon jónak igérkezik😊 De amilyen hányadék(sajnálom nincs jobb szó rá) lett az elözõ rész...majd meglátjuk.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Legend Killer
én megmondtam 😄.

InfectedMann
Az 5. résznél is ezt mondtam a trailer után aztán mi lett belõle?
Életem legszarabb mozis élménye 😄 Ha nem olvastam volna a könyveket lehet tetszett volna, de így 😞

De azért bízom abban, hogy ez jobb lesz mint a 5. rész.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Punker
qrvajó lesz 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

brodix
kössz sb!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Csak rajongóknak:

Harry Potteres cikkek: állítsd be a hírfigyelõszolgáltatáson, hogy "Harry Potter" és mindennap összeszedi róla a friss híreket. Több ezer figyelt forrás (magyar, angol), személyre szabható hírfigyelés. ingyenes kipróbálás itt!
stargatelost
de az utsó kettõre csak kb két éve....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gladiator
hogy elolvassa a könyveket.

stargatelost
mire?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gladiator
volt rá majdnem 10 éved😄

Narxis
Oké, én megértem. De mikor adták ki a 6. könyvet? Nem most volt, de nem leszek többé ilyen naiv, ígérem.<#smile>

stargatelost
mondjuk valakinek nincs ám tengernyi ideje
én mondjuk már elolvastam õket 😊 the best 😄

Narxis
Így van, ilyen alapon az egész topikot spoilerbe rakhatnánk mert lehet, hogy valaki az 5. részt nem olvasta vagy kimaradt neki valamelyik film stb.

Sajnálom, de alapnak vettem, hogy a könyveket már mindenki kiolvasta akinek tetszik ez az egész varázsló világ.

Legend Killer
Csak ilyenkor már mindenki azt hiszi, hogy mindenki olvasta.

Legend Killer
Értem és igazat adok neked.

davidka003
Elsõ 5 könyvet olvastam még csak el.
De azért tényleg nem kéne ennyire durván kiírni mindent fontos részletet.
Legalább akkor jelezné, hogy spoiler vagy valami.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Legend Killer
miért, nem olvastad még el? 😊 amúgy részvét.

davidka003
Kösz szépen, hogy elmesélted a 6. részt.
Mi a faszért nem tudsz ilyet spoilerbe rakni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Legend Killer
ugyanaz a csikcsa... 😄D.

Gladiator
Így trailerbõl megmondod? Ügyes.

Trailer szerint az 5. is kurva jó lett volna, közben meg talán az egyik legszarabb. Sajnos a 6.-at is ugyanaz a csicska rendezi, így sok jóra nem számíthatunk😞
A harmadik volt a legjobb, abban volt fantázia. A többit meg le se szarták, gondolták, hogy a neve majd úgyis eladja.

Legend Killer
gecijólesz 😄

Narxis
Hát azért én még gondolkodom rajta. De amúgy a filmek nagy része tényleg felületes lett, nekem a 3. tetszett úgy ahogy, de a többit is megnéztem moziban.

brodix
sztem ez r**adt sz*r film lesz,az alapjnán a cikk alapján amit nem is tudom hol olvastam.
Drog,meg szex harry potter filmben!?
Nekem is a 6. könyv a kedvencem,de ha télleg olyan lesz,mint amilyennek sejtem,akkor ez egy mozijegyet sem éredemel meg!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.