Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
mit mondott Hermione és Harry a végén? 😛
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Másdoszor: Ti nem vettetek észte valami érdekeset? Egyszer a trailer 3/4-énél mondja a narrátor: "this year", és a végén is feltûnik ugyanez a felirat.. hmm.... szerintetek?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hangulatos, továbbra is várjuk a filmet<#worship>#worship>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
For the greater good
Majdnem 100 fejezetbõl álló remekmû, ráadásul folytatása is készült.
Az elsõ az Egy Páratlan Nyár HUN (A Summer Like None Other ENG teljes) a maga 24 fejezetével az alternatív 6-os könyvet követõ nyárról szól (ebbõl sajnos még csak az elsõ 5 fejezet lett magyarra lefordítva, szóval angolul értõk elõnyben).
A második, az Egy Páratlan Család (A Family Like None Other). Jelenleg ebbõl 5 fejezet van kész (angol), havi 1-4 új fejezetet ír hozzá az író.
Elég sokan olvasták már, de egy kis reklám nem árt neki

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A WB is kezd a Fox szintjére süllyedni.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
fogadok hogy a batman sikere miatt, megpróbálnak majd õkis robbantani jövõ ilyenkor...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Warner Bros. Pictures announced today that Harry Potter and the Half-Blood Prince has been pushed back from November 21, 2008 to July 17, 2009.
The studio's Alan Horn said, "Like every other studio, we are still feeling the repercussions of the writers strike, which impacted the readiness of scripts for other films-changing the competitive landscape for 2009 and offering new windows of opportunity that we wanted to take advantage of. We agreed the best strategy was to move 'Half-Blood Prince' to July, where it perfectly fills the gap for a major tent pole release for mid-summer."
Warner Bros. said it still plans to release the two-part adaptation of the final book, "Harry Potter and the Deathly Hollows," as planned, with Part I coming November 19, 2010 and Part II in May of 2011.
Universal Pictures' Land of the Lost is also scheduled for a July 17, 2009 release date. We'll have to see if the studio will keep the date now that it's facing the juggernaut franchise.
To take advantage of the move by "Harry Potter," Walt Disney Pictures has moved up its animated adventure Bolt five days to November 21.
In other release news, Columbia Pictures has moved the Will Smith drama Seven Pounds one week to December 19 and Fox Atomic has put romantic comedy I Love You Beth Cooper on the crowded weekend of March 27, 2009.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Életem legszarabb mozis élménye 😄 Ha nem olvastam volna a könyveket lehet tetszett volna, de így 😞
De azért bízom abban, hogy ez jobb lesz mint a 5. rész.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Harry Potteres cikkek: állítsd be a hírfigyelõszolgáltatáson, hogy "Harry Potter" és mindennap összeszedi róla a friss híreket. Több ezer figyelt forrás (magyar, angol), személyre szabható hírfigyelés. ingyenes kipróbálás itt!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
én mondjuk már elolvastam õket 😊 the best 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sajnálom, de alapnak vettem, hogy a könyveket már mindenki kiolvasta akinek tetszik ez az egész varázsló világ.
De azért tényleg nem kéne ennyire durván kiírni mindent fontos részletet.
Legalább akkor jelezné, hogy spoiler vagy valami.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mi a faszért nem tudsz ilyet spoilerbe rakni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Trailer szerint az 5. is kurva jó lett volna, közben meg talán az egyik legszarabb. Sajnos a 6.-at is ugyanaz a csicska rendezi, így sok jóra nem számíthatunk😞
A harmadik volt a legjobb, abban volt fantázia. A többit meg le se szarták, gondolták, hogy a neve majd úgyis eladja.
Drog,meg szex harry potter filmben!?
Nekem is a 6. könyv a kedvencem,de ha télleg olyan lesz,mint amilyennek sejtem,akkor ez egy mozijegyet sem éredemel meg!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.