4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
van köztük jó,de nem azok a hülye fan picture-ök.
Olyan utálatosak ezek a ,,Harry and Ginny" meg ,,Harry and Hermione".
Már azon sem csodálkoznék,ha a HP geek-ek végül csinálnának egy jó kis photoshop-os ,,Harry and Perselus Snape" képet.
-
tamasnor #3662 Sok jó kép a szereplőkről:
Harry Potter képek
. -
jóóóó lesz a film!!!
üt az új előzetes! -
-.- -
lol :DDD -
Harry Potter=Hári Péter :D. -
:DD -
asszem Private Drive 
-
Na menjünk! :D
Vki tudja hol lakik?:D -
:DDDDDDD... rúgjuk szét a tökét :D. -
Inkább az a hülye művigyoros b*zi Radcliffe döglene meg!
De gyűlölöm azt a f@szt!!! -
kurva nagy szívás... sok sikert neki! -
Daniel Radcliffe dublőre örökre tolószékbe kényszerül – jelentették be az orvosai. David Holmes januárban került gerincsérüléssel kórházba, miután egy repkedős jelenet forgatásakor kiesett a hámból – írja az OK! magazin. A család korábban a Facebookon köszönte meg mindenkinek a jókívánságait és a támogatását, most azonban csak annyit közöltek, hogy bár tudják mit mondtak az orvosok, ők bíznak benne, hogy David Holmes nem köt kompromisszumot, nem adja fel a reményt, és lábra fog még állni.
(velvet) -
nálam meg az 5. volt úgy,hogy végül bevallottam magamnak is,egyszerűen [b]szar[/u] -
nem baj az új film előtt is bedobunk 1-2 felest és úgy nézzük meg :D -
Hát igazából az első 3 az ami jó szerintem... Az első két részbe szinte mindent bele tudtak tenni és szinte pont úgy ahogy a könyvbe van a 3.-ból már maradtak ki fontos dolgok és a cselekmény is néhol össze lett keverve gondolok itt arra h Harry a film végén kapja meg a seprűt meg ilyesmi... Viszont a 4. hát nekem az tette be a kulcsot, hogy Dumbledore szerepét borzalmasan elrontották... Állandó dührohamokban szenved, ordibál, rángatja Harryt mint egy elmebeteg pedig a könyvben soha egyetlenegyszer sem emeli fel a hangját hanem végig higgadt... Az 5.-ről inkább már nem is mondok semmit... Értékelhetetlen :) -
thx, igen az, de ez még az első logóm, csak visszatettem a változatosság kedvéért. :D Ja láttam, tigerbának is tigrises. :D -
aszitem vazze tigerbá van itt :D. jó a logód, jól látom, h tigris? -
okok, csáó. :D -
:D, jaja... nah megyek, majd7főn leszek net közelbe legközelebb. -
Ja ezt vágom, de remélem nem lesz olyan nyálas mint amilyennek írják és remélem Dumbledore halála is valami nagyon drámai módon lesz megrendezve, nem valami béna módon. -
az nem újdonság, h jelenetek maradnak ki. nem lehet mindent belegyömöszölni1ilyen filmbe, hacsak nem akarnak1 Gyűrük Ura hosszúságú cuccot. és mivel nem akarnak, ezér mindig lesz síró rajongó, h jajj ez maradt ki, v az. -
A stáb és az alapvető felfogás mindegyik filmben közel azonos volt, így a hatos filmnél is érdemes hasonlóra számítani, mint amit eddig láthattunk.
Egyedül talán a harmadik film emelkedik ki egy nagyon picit a többi közül, ahol valamennyire érzezni a rendező sajátos stílusát. (pl színfilterezés, kézikamera stb.) -
Már csak annyi maradt ki a véleményemből, hogy szerintem is a 3. a legjobb film, de az elő kettő sem rossz. A 4.nél valami nem stimmel nekem, az ötödik egyértelműen gyenge. -
na végül is rákerestem:
1-2: Chris Columbus
3: Alfonso Cuaron
4: Mike Newell
5: David Yates
Amugy egyetértek,a harmadik volt a legjobb,ezért ha idegesítő elmebeteg fan lennék,most azt mondanám,hogy: ALFONSO CUARON-T A NÉPNEK!!! :D
és csendesebben pedig: David Yates-et pedig a pokolba! -
Én szerintem az első három könyv volt elég rövid ahhoz, hogy értelmes filmet lehessen belőlük csinálni. A negyedikből túl sok réz maradt ki. Persze elfogult vagyok, mert előbb olvastam a könyvet, lehet, hogy sima filmként élvezhető. -
Mindegyiket masik rendezte. Viszont asszem vagy a 6.-at, vagy a 7.-et ugyanaz rendezi, mint az 5.-et, ami szerintem a legszarabb volt mind kozul. Az egyetlen ertekelheto HP film szerintem a 3. volt, meg esetleg a negyedik. -
Az 5. szar,de a 4. igenis egész jó még.
Melyik résztől is lett új rendező?
Az 5.-et vagy a már a 4.-et is az új rendezte? -
Szerintem a 4. és 5. rész is egy katasztrófa lett... úgyhogy nem fog meglepetés érni, azthiszem. -
A Harry Potter hatodik részéből, a Harry Potter és a Félvér hercegből készült filmet nyáron mutatják majd be, egy titkos amerikai tesztvetítés nézői szerint viszont iszonyú gyenge lett az új mozi - írja a The Sun. A rajongók arra panaszkodtak, hogy fontos szereplők és fontos események maradtak ki a cselekményből, ráadásul az egész film túl romantikus lett. Azt mondják, aki olvasta a könyvet, nagyot fog csalódni az új filmben. "A filmet a románcok uralják - Ron és Levander Brown, Ginny és Dean Thomas, Hermione beleszeret Ronba, Ron szerelme Romilda Vane irányába egy bájital miatt és végül Harry és Ginny" - panaszkodott egy rajongó. A hatodik részben van az egész sorozat egyik legtragikusabb eseménye, a fővarázsló, Dumbledore halála, amit a rajongók szerint szintén nagyon elrontottak a filmben. "A film utolsó harmada annyira hihetetlenül rosszul megrendezett, hogy a halál inkább szerencsétlen balesetnek tűnik, mint valódi tragédiának" - folytatta a panaszkodást egy másik néző. Egy dolognak viszont mindenki örült, hogy a könyvhöz képest a filmbe belekerült egy extra harcjelenet a Halálfalókkal.
(velvet) -
Azta, hogy megnőtt...
(Az ötös képre gondoltam :D) -
LOL ja... de ezt má mutatták torrenten is, most jut eszembe :D: full egészben viszont max a pasijának rázza magát és én pasija akarok lenni (L) :D. -
LOL
-
ne legyetek már bénák..... -
én nem is néztem, mer esélytelen :D. -
Nem találtam meztelenes képeket róla. :D -
:DD -
XD -
ja, köcccssöööööögg!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444444444444444444444nééégggyyy
:D -
szemééééééét