Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
2 sort is olvasd el gyilkosság és nem gyilkossági kísérlet....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Legend Killer
amúgy meg halálosan megsebesültnél lehet, hogy még kórházban fekszik és próbálnak segíteni rajta

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
talán és a csoda szó melyik részét nem értetted?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Punker
b@sszus nem tudtok olvasni?

"halálosan megsebesült"
"Õt gyilkosság elkövetésének vádjával már õrizetbe is vette a rendõrség."
"Londonban idén már 14 fiatal vesztette életét erõszak következtében."

ezekbõl nem eléggé egyértelmû hogy meghalt? kész vége nincs tovább...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Legend Killer
Szegény :'( :(... azért remélem talán vmi csoda segítségével ismét élheti rendesen az életét.

Punker
a halálosan megsebesült részt értelmezted?

Narxis
Remélem meggyógyul.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Punker

Legend Killer
Teszkó Gazdaságosan Szar :D.

LoL xD Igaz, kaját se biztos, hogy érdemes venni... Azaz Teszkó gazdaságos kaját nem érdemes inkább. Más márkát lehet. Bocs az OFFért. :S
Legend Killer
Amúgy mama 2 szólok, hogy anno elkezdtem írni egy paródiát én is. Garry Fotter és a spájz kamrája címen :D.

Az xfire-n a varázsvilág folytatása megfeneklett, de ami késik, nem múlik :). És sztem megpróbálom legyûrni a GF és a spájz kamráját is, csak az nehéz lesz, de igyekezni fogok :D.
Velem az a baj, h lelkesen elkezdek vmit, mondjuk van belõle 8oldal a wordben és kész :), elszáll ihlet és kedv :(.

bujcsik555
Alexandrába árulták, nemrég láttam 1-2 darabot. De itt meg tudod rendelni.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mama2
Az eddig megjelent 12 rész van meg:D. De tervezem hogy megveszem, csak nemtom hol lehet kapni. Eddig sehol nem láttam:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bujcsik555
Azt én is elkezdtem de felénél abbahagytam, nem volt tul jo.

Többi megvan?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

BiG G
asszem kicsit offtopikba mentünk -.-

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mama2
Fúj hányingerem lett bazze... Amúgy ki olvastam a:Harry Kókler: és az epeköve címû mûremeketxD.

Nem TESCO-sra gondolt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

davidka003
Inkább kaját se vegyél ott:

:D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Legend Killer
:)... jahh mosmá tom :(.

Narxis
lol

tigeroo
vagy még azt se :p
Egy jó tanács: kaján kívül ne vegyél a teszkóban semmit!!!
Legend Killer
Nekem az xbox 360 két hónap alatt meghalt :( és a buzi teszkósok nem cseréltették ki :'(.

mama2
Én reggel kezdtem az elsõ részt és már a 130-nál tartok, és 201 oldal van. Persze ebben volt szünet(X360-oztam stb.)
De néha sírva röhögök, annyira...ááááxDDDDDDDD. Hermione Hermelin lett, aszongya ezért hívják így mert nagy a muffomxDDDDDDDDDDD. A vonatban, beszol a kapitány, hogy kössék be magukat, mert mindjárt megérkezünk rokfortba, a csipeszt tegyék az órrukra, mert büdös van és használjanak óvszert. xDDDDDDDDD

Én a 4 et olvastam, havernak megvettem szülinapjára reggel és du.-ra kiolvastam :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Legend Killer
Nekem az a könyv teccik, ahol az elsõ oldalon ír egy szösszenetet, h nyomatékosan kéri az illetõt a szomzsézdos tetõrõl, hogy a titkárukat v kiket ne lõ...

és megszakad az írás :). Aztán a könyvben meg elkezed vmi szappanoperát írni :D. Egyik fejezetben.

mama2
Sírva röhögök.A Weasley gyerekek kilencen vannak, és olyan nevük van hogy:altefnégy,Delete,BackspacexDDDDDDDDDDDDDD.

mama2
áááááá LOL... Aszongya: És eltünt mint minimálbér a hó elejénxDDDDDDDD.
Pihentagyú lehet aki írjaxD. De kurvanagy!

Legend Killer
Én olvastam, párat, nemtom mennyit, de sok van és majd eccer megveszem õket mind, nemtom.... de jók sztem is.

Gladiator
El kezdtem olvasni az elsõ részt. Hát ritka szánalmas. Az elsõ két fejezet alatt kb. 1x kuncogtam fel.

Narxis
Sose szerettem az ilyet, Gyûrûk Urából is van egy pár és egyet el is olvastam, ritka szarok(nekem). Szerintem ez a tipikus "hogyan keressünk pénzt más munkája árán" rókabõrlehúzás.

mama2
Valaki olvasta már a Harry Potter paródiát? Heri Kókler a címe. Eddig 13 rész jelent meg. Van 6 ami az igazi könyvet parodizálja(most készül a 7. paródiája), és van különálló 7. Én most olvasom, szétröhögöm az agyamxD.

A King's Cross 9 és háromnegyedik vágánya turistalátványosság :D

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Legend Killer
Jaigen, errõl van szó.... hát jahh, de egy nézésre alkalmas sztem simán.

davidka003
Libri könyvesboltban van egy ilyen akció, hogy:

Bármely két Harry Potter kötet megvásárlása esetén ajándékba adjuk az Abszol-út, avagy Harry Potter nyomában címû DVD-t.

Én is láttam a DVD-t, pénzt nem adnék érte, nem volt olyan érdekes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Legend Killer
Sajnos már nem lehet regisztrálni arra az oldalra :(... így is küldjem a linket? :D

mama2
Ja télleg C nem S. Sry.
Legend Killer: Hol találtad? Linket priviben létszi, köszi.:)

Legend Killer
Volt egy olyan kis szösszenet, amit asszem az uccsó könyvhöz adtak, vagy vmelyik másikhoz... vagy simán külön. Lényeg 600 mega volt max és Harry Potter nyomában címet viselte. Egy csávó volt Angliában és elment minden helyre, amirõl szó volt az összes könyvben... még seprûre ülni is megpróbált, de felszállni nem tudott :D.
És elment a KC-ra :)... és neki ment a falnak, de nem teljes erõbõl :D. Viszont ott lelehetett magadat fányképezetni, hogy ott voltál :). Néha irigylem az angolokat :D.

BiG G
a King's Cross-ra gondolsz tán?

mama2
Hátja:(. Gondolkoztam azon hogy elmegyek oda a KS pályaudvarra, azt nekifutok a falnak aminek HarryékxD. Hátha lesz valami:S.(tudom hiú ábránd, de ez van...)

Legend Killer
de õk nem jáccanak cod2vel meg ilyenekkel :D... gyenge érv, tom :D.

Narxis
Lehet vannak, csak ugye mi muglik vagyunk.. :(

mama2
Én is. Kár hogy nincsenek igazi varázslók. Meg varázsló iskolák:(.

Narxis
Én is a varázslók világában szeretnék élni!!!

Legend Killer
Az Harrynél volt, meg esetleg a több mulginál, lásd Hermione-t. Azé biztos ilyen okos :D. A varázs világban meg tengetik az életüket otthon a kecóban és nemtommicsinálnak... lehet, h tanulnak vmit, de sztem inkább majd a Roxfortban kezdik, addig meg kviddics :D.

Jrex
Ha jol tom akkor 11 évesen kerülnek az Oxfortba,addig meg áltsuliba járnak:)

Legend Killer
:DD

BiG G
mit számolnának? a belõtt gólokat egy kviddics meccsen? tízig bárki tud számolni, afölött meg szakosodott varázslók elvégzik a dolgot :DD írni meg ott a varázspennájuk... a világot meg elviszik a hátukon a muglik amíg ezek a szerencsétlenek balfaszkodnak :D

és igen, harry plotter rajongó vagyok :D

Gladiator
tévedtem.

amúgy arra voltam mindig kiváncsi, hogy ezek hol tanulják meg a matekot? meg hol tanulnak meg írni, olvasni...

BiG G
Ahogyan Dávid is mondja, Harry 1980. július 31.-én született az angliai Godric's Hollow-ban.