4470

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Carloska
    Harry.Potter.And.The.Half.Blood.Prince.TS.XViD-ANALSHiT

FELIRAT

Sg-n nincsen warez!

• Narxis
    A 7. lesz 2 részes.
  • Tompie
    Ez a 6. rész valóban 2 részes? Azaz kétszerre vetítik le? Első részlet most aztán második valamikor novemberben? Még régebben ezt olvastam róla.
  • kopa1
    Első 12 perc volt csak 3D, de az viszont nagyon bejött [ IMAX szűz voltam eddig =D ]
  • Sil3nt
    bizonyos jelenetek
  • piamania
    Az egész film 3D?VAgy csak bizonyos részek?köszi
  • kopa1
    Tegnap este megnéztem szinkronosan végre a filmet! Hát mitnemondjak az egészben valahogy erőltették ezt az egész szerelmi dolgot, a könyv lényegét [vagyis a horcruxok és a végső jeleneteket] körülbelül harminc percbe belerakták, a maradék 120p pedig lelki fröcsögés volt számomra...

Vagyis:
    Könyv alapján: 4/10
    Átlag film: 6/10
  • stonesour
    megnéztem :D elmegy. vagy nem tudom tetszett is meg nem is.. rövid volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén kimaradt a teljes csata
  • Legend Killer
    majd csak meglesz :D.
  • Legend Killer
    kösz
  • Sil3nt
    magyar feliratot ITT kovethetitek nyomom
  • Legend Killer
    rúgja tökön. de amilyen képet vág Radcliffe hát LOL.

epic fail lassan :D.
  • Seth
    Egyszerűen csak borzalmas ízlése van neki vagy aki felöltözteti,sminkeli őket
  • Legend Killer
    van már felirat? hosszúpuskán nem láttam.
  • Carloska
    *piálnék :D
  • Carloska
    hát ha én nekem annyi pénzem lenne mint neki énis kinéznék így sőt sztem szarabul is :DDDD

szará kurnám az agyam pénzes nőkel őiálnék totál szétcsapnám amgam bulikban stb had ne soroljam

• mosoporr
    Nem kizárt:) de angolok jobban szeretik a colát...

Én is megnéztem a filmet ha emlékezetem nem csal az író nő 1 egész fejezetet szentelt a prof temetésére...szégyen
  • Kandurex
    Nem is tudom...de ez a Potter keményen úgy néz ki, mint aki beszívott :D

• Narxis
    LOL

azért a hozzászólások se rosszak XD
  • edios
    Ebből is látszik hogy az illetőnek gőze sincs hogy készül egy film. És elég súlyosan ízlésficamos is.
  • Mhosah Myth
    Tévedsz, szerintem egy csomó új dolgot fogunk látni amire álmunkban sem gondoltunk volna mert úgyis borzalmasan elrontották a filmet :) mint ahogy eddig szinte mindegyiket!

Ezt és hasonlókat olvastam egy külföldi fórumon nem egy embertől:

I saw this movie yesterday and it was HORRIBLE. David Yates seriously don't know anything about harry potter. Important details from the book were not in this movie and the good scenes people expect to see is nowhere to be found. I think people will agree if i demand a remake of this very good story. It sucked big time!

Lefordítva ha esetleg valaki nem érti:

Láttam ezt a filmet tegnap és BORZALMAS volt. David Yates-nek komolyan fogalma sincs a Harry Potterről. Fontos részletek maradtak ki a könyvből és a jó jelenetek amelyeket az ember vár sehol se voltak a filmbe. Úgy gondolom az emberek elfogadják ha azt mondom h újra kellene csinálni ezt a remek sztorit. .................. Asszem ezt a részt nem fordítom le mert kisípolnák :P
  • Kandurex
    hmmm...ilyenkor sajnálom, h olvastam a könyveket :( teljesen el spoilereztem magamba semmi meglepi....
  • Narxis
  • Carloska
    Harry Potter And The Half Blood Prince CAM V2 XViD-FotzeDaPoo

• Legend Killer
    tud vki HP szerepjáték oldalt?
  • Legend Killer
    LOOOOOOOOOOOOOOL

amúgy a filmről lehet szpojlerben kéne majd írni, nem? vagy nem fontos? :D csak, mert én még nem láttam :D. nemtom mikor jön, de sztem pár nap múlva.
  • Narxis
    Én meg má láttam sneci. :D
  • brodix
    imax?
  • kopa1
    19-én megyek az Arénába a filmnek a gálapremierjére! [szinkronos] :D Csak gondoltam bejelentem sneciek, hogy tudjátok...
  • Bulykin
    megintcsak emma
  • Bulykin
  • brodix
    tyű de bevadult
  • Bulykin
    nesztek
  • Bulykin
    vannak egész jóak
  • tamasnor
    Sok jó Harry Potter kép:

Harry Potter képek

.
  • Legend Killer
    én csak kimásoltam a fórumból, ahova betették. nemtom hány évesek voltak a felhasználók, akik ezeket összehordták, de nekem egy nevetésre jó volt :D.
  • EasyLife
    hát elég gagyik... ezeket 14 év körüliek írogatták?
  • brodix
    jaja xD
  • nearo
    Többsége tényleg elég erőltetett... a "divatosan duzzadt" azért tetszik :)
  • brodix
    Hát sztem ez kicsit eröltetett.

Bár ez a ,,Remus Lupin: „teliholdkor találkozzunk a Tiltott Rengetegben!”"
    tetszett :D