Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
van köztük jó,de nem azok a hülye fan picture-ök.
Olyan utálatosak ezek a ,,Harry and Ginny" meg ,,Harry and Hermione".
Már azon sem csodálkoznék,ha a HP geek-ek végül csinálnának egy jó kis photoshop-os ,,Harry and Perselus Snape" képet.
<#pardon1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sok jó kép a szereplõkrõl:

Harry Potter képek

.
Punker
jóóóó lesz a film!!!

üt az új elõzetes!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
-.-

Narxis
lol 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legend Killer
Harry Potter=Hári Péter 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Narxis
😄D

Legend Killer
asszem Private Drive<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

brodix
Na menjünk! 😄
Vki tudja hol lakik?😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
😄DDDDDD... rúgjuk szét a tökét 😄.

brodix
Inkább az a hülye mûvigyoros b*zi Radcliffe döglene meg!
De gyûlölöm azt a f@szt!!!

Legend Killer
kurva nagy szívás... sok sikert neki!

Narxis
Daniel Radcliffe dublõre örökre tolószékbe kényszerül – jelentették be az orvosai. David Holmes januárban került gerincsérüléssel kórházba, miután egy repkedõs jelenet forgatásakor kiesett a hámból – írja az OK! magazin. A család korábban a Facebookon köszönte meg mindenkinek a jókívánságait és a támogatását, most azonban csak annyit közöltek, hogy bár tudják mit mondtak az orvosok, õk bíznak benne, hogy David Holmes nem köt kompromisszumot, nem adja fel a reményt, és lábra fog még állni.

(velvet)

brodix
nálam meg az 5. volt úgy,hogy végül bevallottam magamnak is,egyszerûen szar

Punker
nem baj az új film elõtt is bedobunk 1-2 felest és úgy nézzük meg 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Hát igazából az elsõ 3 az ami jó szerintem... Az elsõ két részbe szinte mindent bele tudtak tenni és szinte pont úgy ahogy a könyvbe van a 3.-ból már maradtak ki fontos dolgok és a cselekmény is néhol össze lett keverve gondolok itt arra h Harry a film végén kapja meg a seprût meg ilyesmi... Viszont a 4. hát nekem az tette be a kulcsot, hogy Dumbledore szerepét borzalmasan elrontották... Állandó dührohamokban szenved, ordibál, rángatja Harryt mint egy elmebeteg pedig a könyvben soha egyetlenegyszer sem emeli fel a hangját hanem végig higgadt... Az 5.-rõl inkább már nem is mondok semmit... Értékelhetetlen 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Narxis
thx, igen az, de ez még az elsõ logóm, csak visszatettem a változatosság kedvéért. 😄 Ja láttam, tigerbának is tigrises. 😄

Legend Killer
aszitem vazze tigerbá van itt 😄. jó a logód, jól látom, h tigris?

Narxis
okok, csáó. 😄

Legend Killer
😄, jaja... nah megyek, majd7fõn leszek net közelbe legközelebb.

Narxis
Ja ezt vágom, de remélem nem lesz olyan nyálas mint amilyennek írják és remélem Dumbledore halála is valami nagyon drámai módon lesz megrendezve, nem valami béna módon.

Legend Killer
az nem újdonság, h jelenetek maradnak ki. nem lehet mindent belegyömöszölni1ilyen filmbe, hacsak nem akarnak1 Gyûrük Ura hosszúságú cuccot. és mivel nem akarnak, ezér mindig lesz síró rajongó, h jajj ez maradt ki, v az.

edios
A stáb és az alapvetõ felfogás mindegyik filmben közel azonos volt, így a hatos filmnél is érdemes hasonlóra számítani, mint amit eddig láthattunk.

Egyedül talán a harmadik film emelkedik ki egy nagyon picit a többi közül, ahol valamennyire érzezni a rendezõ sajátos stílusát. (pl színfilterezés, kézikamera stb.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

nearo
Már csak annyi maradt ki a véleményembõl, hogy szerintem is a 3. a legjobb film, de az elõ kettõ sem rossz. A 4.nél valami nem stimmel nekem, az ötödik egyértelmûen gyenge.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

brodix
na végül is rákerestem:
1-2: Chris Columbus
3: Alfonso Cuaron
4: Mike Newell
5: David Yates

Amugy egyetértek,a harmadik volt a legjobb,ezért ha idegesítõ elmebeteg fan lennék,most azt mondanám,hogy: ALFONSO CUARON-T A NÉPNEK!!! 😄
és csendesebben pedig: David Yates-et pedig a pokolba!

nearo
Én szerintem az elsõ három könyv volt elég rövid ahhoz, hogy értelmes filmet lehessen belõlük csinálni. A negyedikbõl túl sok réz maradt ki. Persze elfogult vagyok, mert elõbb olvastam a könyvet, lehet, hogy sima filmként élvezhetõ.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Gladiator
Mindegyiket masik rendezte. Viszont asszem vagy a 6.-at, vagy a 7.-et ugyanaz rendezi, mint az 5.-et, ami szerintem a legszarabb volt mind kozul. Az egyetlen ertekelheto HP film szerintem a 3. volt, meg esetleg a negyedik.

brodix
Az 5. szar,de a 4. igenis egész jó még.
Melyik résztõl is lett új rendezõ?
Az 5.-et vagy a már a 4.-et is az új rendezte?

nearo
Szerintem a 4. és 5. rész is egy katasztrófa lett... úgyhogy nem fog meglepetés érni, azthiszem.

Narxis
A Harry Potter hatodik részébõl, a Harry Potter és a Félvér hercegbõl készült filmet nyáron mutatják majd be, egy titkos amerikai tesztvetítés nézõi szerint viszont iszonyú gyenge lett az új mozi - írja a The Sun. A rajongók arra panaszkodtak, hogy fontos szereplõk és fontos események maradtak ki a cselekménybõl, ráadásul az egész film túl romantikus lett. Azt mondják, aki olvasta a könyvet, nagyot fog csalódni az új filmben. "A filmet a románcok uralják - Ron és Levander Brown, Ginny és Dean Thomas, Hermione beleszeret Ronba, Ron szerelme Romilda Vane irányába egy bájital miatt és végül Harry és Ginny" - panaszkodott egy rajongó. A hatodik részben van az egész sorozat egyik legtragikusabb eseménye, a fõvarázsló, Dumbledore halála, amit a rajongók szerint szintén nagyon elrontottak a filmben. "A film utolsó harmada annyira hihetetlenül rosszul megrendezett, hogy a halál inkább szerencsétlen balesetnek tûnik, mint valódi tragédiának" - folytatta a panaszkodást egy másik nézõ. Egy dolognak viszont mindenki örült, hogy a könyvhöz képest a filmbe belekerült egy extra harcjelenet a Halálfalókkal.

(velvet)

zeli
Azta, hogy megnõtt...
(Az ötös képre gondoltam 😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Legend Killer
LOL ja... de ezt má mutatták torrenten is, most jut eszembe 😄: full egészben viszont max a pasijának rázza magát és én pasija akarok lenni (L) 😄.

Narxis
LOL<#wow1>

Punker

Legend Killer
én nem is néztem, mer esélytelen 😄.

Narxis
Nem találtam meztelenes képeket róla. 😄

Legend Killer
😄D

Narxis
XD

Legend Killer
ja, köcccssöööööögg!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444444444444444444444nééégggyyy

😄

Narxis
szemééééééét

Pigo

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Narxis
Képet!!!

Gladiator
Ahh, nem borotvalja, kell a francnak😄

Narxis
há nemá 😄 én is lávolnám<#hehe><#vigyor3>

Legend Killer
[#hehe=<#hehe>

Legend Killer
I LOVE U EMMA BABY!!!!!!!!!<#idiota>[#hehe

feladhatod neki 😄. de én nevem lesz rajta 😛.

😄

Narxis
Írjunk neki szerelmes levelet. 😄

Legend Killer
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

róla csak álmodozhat<#idiota><#hehe>.

én közelibb és sokkal elérhetõbb és könnyû cél lennék számára<#idiota><#idiota><#hehe>.

Narxis
😄DDDD George Clooney tetszik neki állítólag. 😄

Legend Killer
én is kábé, de én egy nap alatt pl elolvastam asszem az elsõ részt könyvben 😄. szal én elolvastam a két könyvet. mer késõn kapcsoltam rá erre a HP témára anno. de csak1picit késõn.

hmm.... ki tud vmit Emma bébirõl? 😄 Emma Watson. biztos van pasija, mi? 😛

pedig jó csaj, lenyúlnám 😄<#szeret>