Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de azért elég gáz azt bizonygatni hogy milyen jó neked ha fizecc érte ;P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pár ezer forint nem vág földhöz senkit, ellenben a DC rá vagy utalva egy csomó emberre.
"akik akar meg is vehetnek a progikat, ahelyett, hogy ellopjak."
Erre No comment, de kicsit számogass.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Most sokat segítettem, mi?
Nah de komolyan tényleg hasonlít egy picit a rainbow sixre, vagy a ghost reconra.Ha ezeket nem ismered, akkor ki kell próbálnod a játék, mert egy kicsit nehéz elmagyarázni.
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban: Egy embert irányítasz s többi meg jön? parancsokat kell osztogatni nekik? Váltogatni kell az irányítást az emberek között (commandos)?
Csak nagyon halvány emlékeim vannak a játékkal (1. rész) kapcsolatban de játszani nem játszottam vele egy percet sem! A Splinter cell viszont a kedvenc pc-s játékom és ha picit is hozza a hangulatát, akkor kihagyhatatlan!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Mielõtt bárki nekem esne, Én is nagyon várom a COD-ot, de ez sokkal másabb játékstílus mint az.
A lényeg remélhetõleg mind a két játék nagyon jó (lesz).
Szóval, ha kell még egy fõ, akkor email:[email protected], vagy ICQ:342275976(délután 3-ig)
Este én is bennevagyok a multi kipróbálásában, ha minden stimmel...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
bár mongyuk az si egy megoldás ha le se fexel 😛P
Szóval vitathatatlan, hogy kihagyhatatlan! Remélem nem rontották el, de ugye erre kicsi az esély. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha mégis, akkor újra elõveszem az egyet... 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

itt vannak

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Aki meg túl fiatal, az nézzen utána, hogy milyen is volt az elsõrész! Az volt ám az igazi gamma! Nem holmi 3-4h játékidõ, hanem tisztán vagy 40h, igényes (akkoriban) az egyik legjobb (mit akkorizok?? Hisz 5 éve volt!!) grafika! Legjobb! Multiplayában (Coo-op) meg egyenesen verhetetlen!
War. War never changes.