Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami inkább kiábrándító, hogy kihagyták belõle a Coop-ot 😞( Remélem majd jön rá valamiféle frissítés. Ellenben a multi rész teljes egészében a Battlefield -re emlékzetet (na jó 100% másolata annak) 32db playa gyimakolhatja egymást 2 team-ben. (érdemes megnézni a multi pályákat, nagyon nagyok és nagyon szépek)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
azért ez nem igaz mert én nemf izetek elõ semire és 2 file van hátra

Egyetértek, de hagyjátok abba a warez hírdetgetést. Ne legyen ebbõl baj. OK? Itt különösen. Ez nem az a topic.
Bár egyetértek, de nem kell szajkózni ...
Ha akar, mindenki talál, ha meg nem akar, akkor várjon vagy vegye meg, ha nálunk is megjelenik ill. rendelje meg külföldrõl.
Hülyeség azon vitatkozni, hogy most az illegális dolgok leszedése DC-rõl jobb, ahol olyanoktól szeded le akik fizetnek azért, hogy leszedhesd, vagy te magad szeded le gyorsan, anonim, olyan helyrõl, ahol minden mást is megtalálsz, nem napokig szarakodsz a DC-n, hogy leszedd. Arc kiajánlja rarban, elkezded tölteni, és mire lejönne, már iso fájl és lehet keresgélni a DC-n a többi rész után ...
A medve nem játék.

Pont mára kellett megígérnem unokatesómnak, hogy segítek neki a költözésnél. Még jó hogy már csak oda kell szállítanom a cuccot, a többit õ elintézi, mert akkor reggelig sem végeznék.
HAZA AKAROK ÉRNI.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Aki 1-2 ezer forintot is sajnál egy DC-nél ezerszer kényelmesebb, gyorsabb és gazdagabb szolgáltatásért az szvsz eléggé szánalomra méltó😞
Én már rég játszok mire te a DC-rõl elkezded leimádkozni.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A lustaság inkább benne van...nem kell keresgélni, mert azonnal fent vannak a legújabb cuccok...ja, és üzembiztos...nem úgy, mint a warezcenter...
hun, te biztos nem lopod, mi? A dc-t használd te, hiszen ingyé van..jó is.😊))
Na...ennyi...téma részemrõl lezárva
Ez egy ízig vérig tökéletes játék. Azthiszem a hétvégn nem sok életjelet fogok adni magamról. Szegény asszony, már elõre sajnálom... 😊)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sg betehetne egy szerkesztés funkciót már 
Gyakorlatilag ez az elsö rész van megcsinálva a 2003mas elvárásoknak.Annyi a különbség hogy tökúj az engine persze teljesen új történet.De a megvalósitás ua az ahogy az elsörészben kitalálták és bevált.Gyakorlatilag ezt egy tökéletes folytatásnak lehet nevezni.Remélhetöleg kevésbé lesz bugos mint a másik volt
.
Gyakorlatilag azt lehet mondani hogy reinkarnálódott egy igen faxa game juhu