3481
  • Sgt. Barnes
    Szóval szerintetek m?ködik a teherautós buli?
    Próbáljátok már ki légyszíves, én most "dolgozom".
    Egy tegnapi élményem. Sajnos nem tudtam újra megcsinálni de elmesélem mert iszonyatos jó volt. Afrika, Olasz-Német reptér. Lenyúlom a oldalkocsis BMW-t mondom ízzirájder öcsém... Tolom mint a meszes, szemből lőnek rám 1000-rel próbálok kacsázni, de mikor balra fordulok megememelkedik a verda és csúúúzzzz.... MP40-es fickó szemben úgy 20 méterre osztja az áldást én oldalra bukva csúszok felé, koppannak a lövedékek a Bömös alján, ami tökéletesen fedez. Egyszercsak egy nagyot koppan, s azután elhalgat.
    Na szerintem ez az játékélmény amit nehéz ?berelni. Mert tudod hogy nem mások tervezték meg helyetted, (igaz én sem) hanem így alakult.
  • I.C.ram
    Medgyessy Péterre gondolt.
  • Nonoo
    Peti??
  • hiba
    Uha ilyet keves programba lattam, talan az ofpbe de ott fade vedelemnek hivatak es nem lepattant hanem begorbult a puska csove :)
  • I.C.ram
    A lövedékek fizikája is kurvajó! pl.: vékonyfalakon átmegy a lövedék, ha meg szilárdaknak csapodik neki, akkor !lepattan!, és máshova csapódik be!

Egyszer olyat csináltam Sniperrel, hogy beállt egymás mögé 3 német, az elsőbe löttem, erre úgy átfúródott a töltény, hogy mindhárom elterült :D 1 lövés 3 találat :D
  • hiba
    Tiszteletem elnoqúr!
  • Nonoo
    ja, a hullák tényleg jók. Tegnap lőttem egy ürgét ugy le hogy készült átmászni a korláton és közben lelőttem, ő meg azzal a röptével csapódott pofával a földbe.

Tart valaki az Ausztriai pálya 2.dik részén???
  • Sgt. Barnes
    Sándor vagyok... Jókai út 27 szám alatti lakos...
  • FREAK
    szia Peti :)
  • Nonoo
    De Medgyesi vagyok!!
    Te ki vagy??
  • Sgt. Barnes
    Szerintem se olyan rossz az AI. A holttestek mozgása pedig szerintem félelmetes. Én még ilyen bucskázásokkal nem találkoztam. Azzal egyetértek hogy a halottakra kellett volna valami reakció, de ez nekem gyanús is egy kicsit. A hullák cipelése miért volna, ha nem ezért? Magasabb nehézségi fokozatban? A másik kritika amire igazat adok az az ellenfél elfogása. Nem részletezem, szerintem se m?ködik jól. De ez a néhány negatívum még nagyon kevés ahhoz, hogy ne legyen iszonyatosan jó játék ez a progi.

Próbálta már valaki azt, hogy megpakolja a teherautó platóját cókmókkal? Én a sivatagos pályán póbáltam a nyerges vontatóval amin a légvédelmi üteg volt. Arról sajnos "elszóródott". Ha ez összejönne egy platós teherautóval, akkor tutira dobok egy hátast.

Egyéblént szia Nonoo!!! Téged véletlenül nem Medgyesről soroztak be???
  • traXion
    Írd le a problémát
  • Mayday
    Skacok, ebben meg mindig nem megy a multi???
  • Kandurex
    Sietni a pálya vége felé és lemészárolni az indulni készülőket. (a tengeralattjáróba beszállókat egész pontosan)
  • Nonoo
    segitsen már valaki az Ausztriai 2.dik pályán!
  • Rosco
    Köszi!
  • Sephi
    En hue :) Koszi!

Figyuzatok! A Icebergess palyat hogy kell megcsinalni? En fentrol lelottem a 90% az embereknek a bazisbol de ha bemegyek a bazisba aszongya hogy a tengerallatjaro elment... sehogy sem tudok ugy bemenni a bazisban hogy vegul ne ezt irja ki. Mit kell ott csinalni?!
  • Sephi
    Hya ez nekem si szokott lenni. Altalban Reboot megteszi de ha nem akkor WinIso progival csomagold ki az oszes harom cd-et egy konyvtarban es aonnan telepisd :)
  • LSG
    Dehogynem lehet. Kiválasztod a medikitet és utána USE
  • Rosco
    Hali,
    egy kis segítség kéne: Daemon Toolsban vannak az ISO-k, telepítem, de a 3. CD-nél "Error in Data3.cab" üzenetet dob.
    Találkozott már ilyennel vki? Please help me!
  • Sephi
    Szal ha az egyik katonam meg van sebesulbe es a nala van csak medikut olyat nem lehet hogy o sajat magat gyogyitsa?
  • hiba
    Az AI-rol meg annyit, hogy mikor lonewolf elso palyan talaltam egy teherautot, le akartam dofni a ket katonat aki tolta.

Nem jott ossze.

Leallitotta a motort es kiszallt a sofor is, igy harman kezdel lovoldozni ram.

Berohantam az erdobe, egy fa moge bujtam :)

Ezek ovatosan kozeledtek, majd kikandikaltam oldalt, ekkor ketten azonnal tuzelni kezdek - csak eppen az hatul allo keresztul lotte az elotte osono tarsat aki el is terult :))

Amugy ket oldalrol kozelitettek, tehat a taktika jo lett volna :)
  • hiba
    Ez egy jo kis palya amugy, talasz majd egy katonat aki szivesen felajanlja oltozeket a szamodra, meg a stukkeret is elejti :)

Amikor alruhaban vagytok figyeljetek arra, hogy semmilyen szovetseges cucc ne legyen nalatok, stukker, hatizsak, vegy eppen mp5 a kezben :)
    Egybol bukta, vagy pl a sisak a fejeden marad :))
    Mindent le kell cserelni, vagy elrejteni, kulonben ugrott az inkognito.

A mission infonal midnen le van irva mit kell csinlni, es mindig vannak tippek is.
  • hiba
    Amugy a lopakodast nem nagyon ertem, mert volt hogy feloran at kusztam eszmeletlen sebesseggel majd mikor 5 meteren belul ertem, azonnal eszrevett es puff puff puff.
    Maskor meg rohantam mint allat es nyugodtan ballagott tovabb...
  • hiba
    "a járőr észreveszi a hullát, és beparázik, ezért úgy tesz mintha nem venné észre" ez allat :))
  • [Rush]
    Lehet már multiban jáccani?
  • hiba
    Silent kill - csak egy kes kell hozza, nameg nemi lopakodas.
    Utana meg ha utba van arrebb cipeled a tetemet :)
  • traXion
    Kezd újra... én is úgy csináltam, aztán a bazookával, menj oda az 1. tank mögé, amelyik a romoknál van, és aztán a torony hátsó részébe lőjjed a bazookát, ha szerencséd van, 1 lövés elég neki, próbálkozni kell. Elég ezt a tankot megölni és vége a küldetésnek.
  • Sephi
    Nem is mondtam hogy milyen szip csocsod van FREAK :))
  • Sephi
    Tankson megyek kiprobalom!
  • Knox
    én is kikapcsoltam! de mindenki be volt gerjedve! kivéve 2 tudost! de ők is bebukták!
  • I.C.ram
    MP40 a legrulzabb fegyver ajánlom mindenkinek.
  • cor72z
    szép a játék,és részletes,most kezdtem, 3x a tréning,nem könyü az embereket irányitani szokni kell:))))
    na mentem küldetésbe....
  • FREAK
    semmi gond, 20 méterenként van egy alarm gomb, kapcsold ki
  • Knox
    én hangtompitoztam, majd ledöftem, de akkor is alarm lett! Igy hatalmas mészárlásba torkollott a küldetés! Sajnos senki sem élte tul!
  • MEDIC!
    Én mellbedöftem a késemmel.
  • MEDIC!
    Hali all segíccsen már valaki pls. Az oázist kell megvédenem. A gyalogságot lekaszáltuk, de ott a két tank, amibe beleküldtem az összes bazókámat és semmi. Mit csináljunk? Adjuk meg magunkat?
  • Ren
    Lehetoleg csendes fegyverrel. DeLisle v. hangtompitos Sten
  • Sephi
    Fene egye meg...

A masodik kuldinel vagyok es lemegyek a pincebe (vagy mibe) es ott egy or aki szunyal de felbred es kijon. Azt hogy olom meg mert sajnos ha lelovom alarme lesz...
  • I.C.ram
    Én riadót fújnék rögtön és fedezékbe mennék.