Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én úgy csinálom, hogy 2 csoportban haladok, az 1. és a 3. faszit irányítom, a 2. és a 4. "Follow me - fire at will" parancsokkal jön mögöttük. Persze ha nem ajánlott lövöldözni akkor fire at will helyett "wait for my fire".
Ha szét kell válni, akkor mindig úgy mozgatom õket, hogy valamelyik belássa azt a területet, ahová a másik tart, és így nem ér meglepetés.
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ki fogom próbálni, de kétlem, hogy élvezném
az elsõ missionön vagyok túl, és kibaszottul élveztem helyezgetni a katonákat, szépen módszeresen tisztogatni a terepet
egyedül ezt nem éli át az ember
Riszpekk
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a félig kész épületeknél keresd
vajon lone wolfban ugyanazok a missionök vannak mint campaignben? 😄 poén lenne ha itt magyaráznék, közben meg te hótt más terepen vagy 😄
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
3 objective volt az elején aztán a végére 4 lett
-megkeresni a fickót
-megtalálni a bejáratot
-megölni mindenkit
és amikor megtalálod a bejáratot, megkapod a 4.-et:
-gyûjtsd össze a csapatot a bejáratnál
Riszpekk
Riszpekk
eddig über, bár érdekes bugok ebben is vannak, de a gunsight mindent ver, istencsászár
a második missionbe nektek is csak egy faszit engedett be?
Riszpekk
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
HELP!!! Elakadtam már az elsõ pályán. Mindenkit kilõttem, teherautó, emberek, kutyák. A bázison is voltunk és semmi. A feladatok listájánál alúlról a második nincs teljesítve és nem is tudom mit kell csinálni. Segítsetek.
tech help kéne... MX440-em van, és ha a setupnál bekapcsolom a HW T&L-t, akkor ugyan gyors, de elbaszarintja a textúrákat, az elsõ pályán nincsenek rendes fények és árnyékok, a fák és az emberek izzanak a fehérségtõl
ha multipass-ra rakom, akkor jó, csak érezhetõen lassul... van valakinek valami ötlete vagy csak simán vegyem le 800x600-ra?
Riszpekk
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nabazz ennyit a GOTY jelölésemrõl 😊 disappointment of the year, lemon award stb 😊
Riszpekk
a fun oldalakon nagyban gyûjtik a peticiókat a multi coop -ért 😛
Riszpekk
de majd kipróbálom kíváncsiságból
Riszpekk
...most már meg kéne néznem, nem csak imádnom azt a filmet....
(mondjuk tisztázatlan, hogy melyik is az a film, mert haverokkal minden olyan filmet amiben van tengeralattjáró, dászbótnak hívunk...
)
a ryannél jobb WWII film szerintem nind (azok a régi szarok szánalmasak) 😊
Riszpekk
amugy teny hogy mindaketõ szar de hát mutasatok nekem olyat ami nem az és meghajlok elöttetek 😛