Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
nem mondod 😊))

én úgy csinálom, hogy 2 csoportban haladok, az 1. és a 3. faszit irányítom, a 2. és a 4. "Follow me - fire at will" parancsokkal jön mögöttük. Persze ha nem ajánlott lövöldözni akkor fire at will helyett "wait for my fire".

Ha szét kell válni, akkor mindig úgy mozgatom õket, hogy valamelyik belássa azt a területet, ahová a másik tart, és így nem ér meglepetés.

Riszpekk

vigyázni kell rájuk 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Forrest Tomee
Engem mindig frusztrál ha kilövik az egyik emberemet :o(

FREAK
thx

ki fogom próbálni, de kétlem, hogy élvezném

az elsõ missionön vagyok túl, és kibaszottul élveztem helyezgetni a katonákat, szépen módszeresen tisztogatni a terepet

egyedül ezt nem éli át az ember

Riszpekk

Csacsi
ugyanazok a küldetések a lone wolfban is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

köszi megnézem
FREAK
az a küldetés célja, hogy megtaláld a lejáratot a földalatti objektumhoz

a félig kész épületeknél keresd

vajon lone wolfban ugyanazok a missionök vannak mint campaignben? 😄 poén lenne ha itt magyaráznék, közben meg te hótt más terepen vagy 😄

Riszpekk

egyedül megyek, milyen csapatot kell összegyüjteni. Hol az a ... BEJÁRAT ÉS HOVA?
igen fejlodsz ott is... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
felülrõl a 4. az nálam a legalsó volt

3 objective volt az elején aztán a végére 4 lett

-megkeresni a fickót
-megtalálni a bejáratot
-megölni mindenkit

és amikor megtalálod a bejáratot, megkapod a 4.-et:

-gyûjtsd össze a csapatot a bejáratnál

Riszpekk

AZ ALULRÓL A MÁSODIK A FELÜLRÕL A 4.
FREAK
hát azért annyira nem mindegy... coop multihoz elég 2 ember, nem vagy rákényszerülve, hogy idegroncs 14 évesekkel játsz egy szerveren 😊

Riszpekk

FREAK
na bekonfigoltam, megy faszán
eddig über, bár érdekes bugok ebben is vannak, de a gunsight mindent ver, istencsászár

a második missionbe nektek is csak egy faszit engedett be?

Riszpekk

FREAK
alulról a második az felülrõl hanyadik?? 😊

Riszpekk

Kandurex
skip😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Treninget erdemes vegignyomni? Embereim fejlodnek tole/kapok-e valami pluszt, vagy inkabb skip?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

© Firci ma 11:19 | Privát | Válasz | #562

HELP!!! Elakadtam már az elsõ pályán. Mindenkit kilõttem, teherautó, emberek, kutyák. A bázison is voltunk és semmi. A feladatok listájánál alúlról a második nincs teljesítve és nem is tudom mit kell csinálni. Segítsetek.
Forrest Tomee
Sõt sokkal jobb mikor belegondolsz, hogy a golyó másik végén milyen jót káromkodott valaki :o))

Forrest Tomee
Miért erölteted a Coop-ot? Nem mindegy, hogy AI-ra lõsz vagy humanra?

FREAK
az fasza, de a coop végigjátszás lenne az igazi...

tech help kéne... MX440-em van, és ha a setupnál bekapcsolom a HW T&L-t, akkor ugyan gyors, de elbaszarintja a textúrákat, az elsõ pályán nincsenek rendes fények és árnyékok, a fák és az emberek izzanak a fehérségtõl

ha multipass-ra rakom, akkor jó, csak érezhetõen lassul... van valakinek valami ötlete vagy csak simán vegyem le 800x600-ra?

Riszpekk

zoli80
najóó!igy sincs semmi értelme,korán van még

zoli80
csataban=csapatban

zoli80
a capture olyan mint a battlefield,csapattal zaszlokat kel foglalgatni csataban!

Kandurex
Jaja, van minden, deathmatch minden fajtája megtalálható...😛

zoli80
jaja,van capture meg minden.

HELP!!! Elakadtam már az elsõ pályán. Mindenkit kilõttem, teherautó, emberek, kutyák. A bázison is voltunk és semmi. A feladatok listájánál alúlról a második nincs teljesítve és nem is tudom mit kell csinálni. Segítsetek.
Forrest Tomee
Nem csak detmeccs van.

FREAK
értem én, népbetegség 😊

Riszpekk

Kandurex
mer' magyarosítok és átellenesen fordítom angolra (ezé se nagyon szeret az angol tanárom 😉 tehát Fun - Fan. Régebben mindig úgy tanultam, hogy magyarul is leírtam...mittom én pl: "jesz májszter" stb. stb 😄 és néha magyarosítok is közbe..szal nehéz ügy vagyok...öööö..ööö...érted?

FREAK
na jó de FEN-nek ejtik, ezért nem értem 😄

Riszpekk

Kandurex
fán, fán...ejtik úgy írom 😛

FREAK
a FAN oldalakon? 😊

nabazz ennyit a GOTY jelölésemrõl 😊 disappointment of the year, lemon award stb 😊

Riszpekk

Kandurex
Nem vicc..sajna...

a fun oldalakon nagyban gyûjtik a peticiókat a multi coop -ért 😛

FREAK
neee ugye most csak szopatsz?? ha ez komoly, figyelmeztetlek, hogy kész vagyok véget vetni az életemnek!! 😄

Riszpekk

Kandurex
dítmeccs...jó mi? ...xar az egész...

FREAK
nebassz már

és akkor mi van multiban?????????????

Riszpekk

Kandurex
Sava és borsa....jah ÉS KIHAGYTÁK A COOP MULTIT!!! Gyalázat! Az elsõ részt is 50x vittem végig párban, hárman, négyen...egyedül csak 1x 😛

das boot tényleg király film, de az is szar ettõl fügetlenül, szal nem hajolok 😛PP

FREAK
nézd, szerintem ennek a csapatjáték a savaborsa, egyedül elveszítené az igazi feelinget

de majd kipróbálom kíváncsiságból

Riszpekk

Slow
oh jeee, Das Boot rulez
...most már meg kéne néznem, nem csak imádnom azt a filmet....

(mondjuk tisztázatlan, hogy melyik is az a film, mert haverokkal minden olyan filmet amiben van tengeralattjáró, dászbótnak hívunk...)

FREAK
ja ilyen alapon a south park múvi a kedvenc háborús filmem 😄

Riszpekk

Alexease
A negy pancelos meg a kutya; Egy ora mulva itt vagyok; 😊)))))))))))))
Sztalingrad? Vaskereszt?

FREAK
na látod arról lemaradtam, de csak jót hallottam róla

Riszpekk

I.C.ram
Akkor hajolsz? 😄
I.C.ram
Das Boot.
FREAK
egyik sem szar, csak az amerikaellenes személyek nem szeretik õket 😛PPPP

a ryannél jobb WWII film szerintem nind (azok a régi szarok szánalmasak) 😊

Riszpekk

szvsz ryan a sekéjesebb de mind1 😛PP

amugy teny hogy mindaketõ szar de hát mutasatok nekem olyat ami nem az és meghajlok elöttetek 😛

I.C.ram
Mindkettõ szar 😊
FREAK
kicsit sekélyesebb, de az is jó

csak az NINCS 😄DDDD

Riszpekk