Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lehet váltogatni közötte, én szopergyors billentyûkombinációkat tudok, nah, mire leírtam ezt a szót, már összezavarodtam.... 😊))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ez az a két harcmodor, amit kerülök, ha lehet 😊
egy igazi férfi nem bújik páncél mögé a távolban, hanem egyik kezében gránáttal, a másikban géppisztollyal....
....remegve kushad a bozótban 😊))))))))
Riszpekk
Még ami fontos az a multi. Amint lesznek rendes tört szerverek nagyon pöpec mapokon lehet nyomni.
de ugye nem fõleg épületekBEN játszódik, mert az elég sux
az 1-ben pont azt imádtam, hogy iszonyat jó terep harcok voltak (pl. 1/4 pálya a leszakadt vasúti hídnál)
Riszpekk
az elsõ annyira magával ragadott, hogy mai napig tisztán emlékszem 2-3 akció minden részletére
ha az a hangulat megmaradt, és kijavították a sok bugot, akkor Game Of The Year 😊
Riszpekk
Én nem toltam az elsõt de ez nagyon tetszik
én a hangárban találtam meg a noteszt, próbáljátok ki, ott volt a bejáratnál rögtön a baloldalon az egyik asztalon...!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. "I"-inventory
2. kihúztam a búvárruha ikonját az inventory ablakról
(!)
www.gtr-masters.hu
Szal kerdesem... hogy lehet levenni a buvar ruhat?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bár...asszem minden házat átnéztem, de doksi nincs.
vagy csak nem jelzi ki, hogy felvehetem...szokott ilyet csinálni😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kurv@ jó a game, de nagy az én bánatom. A jéghegyes 3 vagy 4. missönnél tartok. Felfedeztem a jéghegyet, leöldöstem a tengeralattjáró kapitányát és személyzetét, de nincs tovább. Se radio station, se document?!😞 Van egy nagy barakk, de ott nem lehet minden ajtót kinyitni...beküldtem a fiúkat, õk kinyitják az ajtókat, de nincsenek dokumentumok...
Aki megoldotta kérem segítsen, mert már mindent bejártam, de sehol semmi...és nagyon szeretnék továbbjutni. Elõre is köszönöm.
Már jó ideje szopok ezzel a rohadt pályával. Már megtaláltam a csajt is (az alatt a rövid idõ alatt amig felfigyelnek arra, hogy nem viszem el a papírokat).
"Lone Wolf"-ban nyomom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezen a fórumon az elsõ témában van egy link egy PDF fájlohz amiben leirják melyik portokat kell kinyitni XP-n, hogy lehessen játszani, egyébként van 2 tört szerver is 90 es pinggel. De nekem még igy se müxik.