Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Riszpekk
Knox: Szóval, csak azt fikázod, ami hibát találtál, sztem órákba tellne, a jó dolgok felsorolása, de hát fikázni mégiscsak könnyebb.
1. Számomra a splinter cell jobb! ok, nem csapatjáték!
2. azt nem tudok, de szerintem itt senki sem
A tartalommal kapcsolatban igazad van! Jobban tetszik az ötlete mint pl a MOHAA vagy a COD-é!
2. ... VAGY CSINÁLJ JOBBAT!
Sejtem, mit érzel, én hónapokig fikáztam a MOHAA-t, de ebben legalább van valami tartalom is, és nekem pl. egyszer sem jelentek meg az általad említett bugok. Vagy nem vettem észre, mert volt jobb dolgom is.
Riszpekk
Sokkal jobb lehet a taktikája amikor átlog a könyöke meg a fegyvere! Pont ott volt a save-m és a következõ körben ugyanezt eljátszotta! megláttam az átlogo ipsét és én voltam a gyorsabb! könyökgolyo, elfekvés! Nem, nem én találtam ki
A parancsokra ugy figyelek mint a szemem fényére, ki hallja, ki nem, ki hol áll, kinek adom ki! Mégis elbasszák! De most nem sorolok fel többet!
Tudom Srác, tudom nem kell kioktatni, bármilyen hihetetlen, de tisztában vagyok az általad említett features-ekkel!
de akkor is kurva nagy mák kell hogy megadja magát (lentebb leírtam a példát)! És azt is tudom hogy lehet halkan ölni!
nálam 4/4! De ez az én véleményem az meg a tied! Nem kell rögtön bénázni a másikat, lehet ezt emberi modon is! Ja és köszönöm hogy nem rekesztettél ki!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Riszpekk
- Azért találnak L, mert nem rejtõzködsz rendesen, vagy gyorsan futottál oda, vagy lõttél, tudod, hallják ha lõsz, az hogy hangtompítos, nem azt jelenti, hogy hangtalan, meg sztem te is észrevennéd, ha mellet lévõ katon hasraesne 2 kiló ólommal a hátában, sztem hátrafordulnál nem? Ez mutatja, hogy az AI nem rossz!
- AI: hát, tudod ismerni kéne a játékot....
- Átlõnek a falon? Nem tapasztaltam, pedig lejásztottam, sztem csak jobb a taktikai érzékük mint neked.
- A ruhájukat csak úgy lehet elszedni, ha felteszik a kezüket, és Action gombbal CAPTURE, és akkor turkálhatsz az inventoryjában. Le lehet viszont szúrni õket, 1 szúrásra meghalnak, még silent kill is van!
- A nyugiban õrjáratozás tényleg gáz, pl. nem zavarja õket a hulla, mint a NOLFban, odafutottak hozzá...
4/1 találat Knox, nem rossz...
Naszoval, nem értem hogyha elpukkantok egy hangtompitott lovést a koromsötét erdõben kb 60 méterrõl, akkor miért forul rám az összes közelben (60-80m kb) lévõ német katona és miért tudnak lelõni 3 lövésbõl amikor a földön hasalok! Ezt a példát azért hoztam föl mert nagyon jellemzõ hogy a németek ugy látnak mint a sasok!
- Az AI nem lenne rossz, ha a srácom nem kezdene el bekuszni a csatába egy pisztollyal, amikor megmondtam neki, hogy hold position! + nem kéne befeküdni egy üres szobába + ha két fegyver van nála (direkt ugy adtam neki) akkor a sniperrel loje már a 300 méterre lévõ enemyket! És még sorolhatnám mert iszonyat buták! Kedvencem a find cover amikoris az ipse letérdel a mezõ közepén!
- A németek érdekesek: vagy annyira hülyék hogy komolyan kényszerzubbonnyal kéne rájuk futnom, vagy átlõnek a falon és bizony az káros az egészségemre!
- Hiába lõttem én lábon, kézen, akárkit a ruháháért, ugyanis vagy meghaltak egy vádlilövéstõl, vagy addig harcoltak amig volt bennük szusz! Miért nem lehet õket leütni, vagy rájuk szolni hogy: nem mozdulsz?????
- Miért õrjáratoznak nagy nyugiban, amikor kb 20 hulla hever szerteszét, máskor persze azt se tudják hova rohanjanak a nagy felfedezéstõl hogy ott vagyok!
Sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni ezt a programot, tele van hibával sajnos! Hol annyira reális hogy már zavaró, holmeg semmi köze a realitáshoz! fuu mennyit tudnék még irni, de nem teszem!
Akit érdekelt a véleményem annak köszönöm!
Véleményem a következõ, ha valakit érdekel

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Bészéltél vele akkor megjelenik az arca az embereid arca mellett aztán follow parancsal követni fog.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Segitsen valaki aki végigvitte mert leakadtam.
Az Ausztriai várban ahol át kell vinni a papírokat a tisztnek at udvar másik oldalára, hogy csináltad hogy nem lõttek le.
Köszi

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
ha másnál van, vagy máson akarod használni, akkor ACTION a másik katonán
Riszpekk
Hát én simán lelõttem az oázisos pályán a dokit meg a betegét

és az eszmékrõl meg annyit, hogy melyik filmben harcolnak "nagyobb" célért?? az egyikben egy szaros közlegényt keresnek és közben hullanak mint a legyek, a másikban meg a gonosz, kegyetlen parancsnok akarata szerint próbálják megoldani a helyzetet a fronton... és közben japánok és amcsik méterekre futnak el egymás mellett, az senkinek nem jut eszébe, hogy mondjuk az életét féltve hasravágja magát...
Riszpekk
- nem akarásnak nyögés a vége... bocs. Szerintem, pont ez az amitôl tragikus egy igazi háborús helyzet. Ne felejtsd el: azok az emberek (itt nem a színészekre gondolok) igazi katonák voltak.
A saját életük volt a legfontosabb. Minden olyan demagóg duma hogy valami nagy eszméért küzdenek, meg az erény, meg ecet, egy nagy bullshit.
Arra gondolsz, hogy csúnya volt a koreográfia? Igen igazad van. Biztos csúnya dolog a háború, és olyan dolgok történnek akkor ami minden józan észnek ellent mond.
De próbáld csak ki: HD-ben amikor lövöldözöl a fritzekre, gondolsz e arra hogy megölsz valakit? Nem.
lôsz, mert ôk is lônek, "háború van" De mennyivel mást jelent lepuffantani véletlenül azt az embert aki már eldobta puskáját, vagy ne adj Isten a saját társad.
És ez még csak egy kibaszott gém...
néha tök nevetséges volt, ahogy a háttérben a statiszták elfutottak egymás mellett... nem tudtam átélni
a Ryan-t igen, számomra 1000x tragikusabb hangulata volt
Riszpekk
Film: Thin Red Line (nem lehet egy lapon említeni rájennel)
Amúgy: Öreg fejemmel én már ritkán szoktam gépfejleszteni. Ha megszólal kisördög, hogy "muszály... naaa...csak az élvezhetôség miat..." akkor ott sikerült valamit igen jól összehegeszteni. És nem csak a grafikára gondoltam.
Ha nagyon, de nagyon kötözködni akarok, akkor csak annyit, hogy a ballisztikát ebbôl is kihagyták, és talán a Vietcong-ból jôve egy picit hiányzik a "célratartás fedezékbôl" megoldás, és talán a fegyverek rántása sem elegendô. De ne értsetek félre: Szerintem nincs most jobb játék a kategóriában, és (erre rá szoktam érezni) nem is lesz egy darabig olyan ami sokkal többet nyújtana. Már készül hozzá a kelet-európai kiegészítô is, csak tippelek és kérdezek, hogy: Jugoszlávia?
+Egy kérdés: csapatírányításnál egy adott parancsot nem lehet egyetlen billenty?vel kiadni? Kikerülhetetlen a menü?
Erôt, Egészséget!