Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. küldetésnél tartok, elkezdtem elölrõl, hogy szépen csináljam meg, de képtelen vagyok rá 😊
Riszpekk
Köszi azért!
Csocs!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
De más játékoknál minden ok.
Vmi codec-beszólása lehetséges? - télleg nem értem😞
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Egy érdekes problémával fordulnék hozzátok...a bajom az, hogy a játék szaggat -, de csak akkor amikor mozgatni, fordulni akarok az egérrel - fps-mérõ proggal megnéztem, amikor egy helyben állok, akkor 56-67 fps, ha megmozdítom egeret, akkor 3-8 - szal akadás 1000-rel. És nem értem, mi a gáz?
Nem hiszem, hogy a gép miatt: 2,7 Athlon, 1024 DDr, 120giga 7200, Gef4Ti4600 128mega...
Mi lehet a gond? Nézzek patchet?
Köszi, sziasztok!
Megnéztem hogy lehet e cuccot vinni. Sajnos beigazolódott amitôl féltem. Egyszer?en átesik elinduláskor a járm?be/re rakott tárgy. A platós teherautóra pedig nem is lehet csak úgy felmászni.
Kár. Pedig iszonyú sok lehetôség rejlett benne.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ezek még a faszás kis hátizsákra is ráizgultak.

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
May the force serve you well!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Elakadtam az Ausztriai 2.dik pályán. Ott ahol át kell vinni a papírokat a tisztnek a másik oldalra, de az udvaron mindig hátba lõnek!! Mit kell csinálni???????

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De akkor tenyleg nem lonnek rad vagy ha nagyon kozel jutsz hozzajuk csak akkor lonek?
Sokan panaszkodnak tobbi forumon hogy a Iceberg palyan nem tudgyak felvettek a Documentet de amiutan minen mas kesz volt az megint ott termett az asztalon es megint fel kellet venni de masodszora mar nem akarta a katona felvenni. Ez nalam is megesett de nekem aze' nem vette fel mert nem volt mar hely igy odahivtam amsikat vegy o fel hihe 😊
Most vagyok az elso Sivatagi palyan! Megyek Olaszokat irtani es Cipoembert 😊)))
Ha ez nem jelenik meg akkor nem lehet atcserleni.
Riszpekk
Amúgy megint elakadtam: az elsõ osztrák pályán megvan a dokument, de a ruháját hogyan kell leráncigálni a sofõrnek?