Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Knox
Namost telt be a pohár! Bugok vannak, voltak és lesznek, de ha nem akadályoznak a továbbjutásban akkor észreveszem, nyugtázom, majd átnézek rajtuk!
De most! Nemtom már hányadik pálya, lényeg hogy mindenkit eliminálni kell a sivatagban, aztán jelenteni hogy clear! Igen ám, de van egy torony ahová csak egyetlenegy létrán lehet felmászni, ott viszont ott áll egy fritz. megjegyzésképpen közlöm, hogy az utolso kecseg (vagyis vége lenne a missionnak) és nem mozdul, még ha nekimegyek alulrol a létrárol akkor sem! Kiloni meg nem lehet, mert a torony csoszerû és emberünk nem tud fellõni 180 fokban! kész vége, mission teljesíthetetlen! Hivom Tom Cruise-t!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Sephi
Jaj de edes egy jelenet tortent velem! Koleggakal eppen egy oazist kellelfoglalni (tiszta Rejto Jeno filing) es ha' mar majdnem oszes klinest megoltem amikor egy haz mellet elmenven beneztem egy ablakon es tok edesen egy katona ott alt es az ajtot figyelte hogy mikor jovok en ott be. Ha' szivesen elarultam volna neki hogy soha de gondolom ez mar nem erdekelte. Igazabol par pillanatal kesobb mar semmi sem erdekelte mert valaki fejbe lotte az balakbol. Micsoda emberek vannak 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Boltba vetted? 😛 Neeeem? Nahát, nahát! Szal, olyat keres aminek a nevében benne van az a mágikus szó, hogy "crack" 😛

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
Ok köszi megnézem!Márcsak annyi hogy miértis nem tudok én felmenni egy netes HD2 serverre?Aszongya hogy a cd-key hibás vagy aggya meg a cd-keyt már elfelejtettem.
Kandurex
Szal, utána néztem. Tehát a multi player - Server rules - Allow 3rd person view - pipát neki 😊. Tehát a szervernek kell ki pipálnia!!!

Mr_no_NaMe
ok
Kandurex
pilla 😊

Mr_no_NaMe
õõ megmondod hol kell beállítani mert sehol nem találom😊
Kandurex
😊

Mr_no_NaMe
Merhát a game fps oldalról nézve nekem nem nagyon jön be...
Mr_no_NaMe
Basszus a hülye fejemet!!
Köszííí megyek oszt megnézem!
Kandurex
Te vagy😛 Be lehet állítani a multi opciókba!

Mr_no_NaMe
Én csak azt sajnálom a multiba hogy nem lehet külsõnézetre váltani pedig atomvihar lenne,vagycsak énvagyok a hülye
Forrest Tomee
Jó lenne ha megoldanák végre a multiját mert szerintem nagyon jó. Nagy terepek stb. Addig szaroznak vele,hogy mindenki csak CoD-ozni fog, pedig ennek a multija szvsz jobb.(lenne)

Sephi
Ugyes vagy 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
már elküldtem neki

Riszpekk

Sephi
mail nem tudom bar megprobalom oszecsomizni oksa?

icq? mail?

Sephi
jaj emberke... 5 mega a crack... hogy kudgyem el neked?

Télleg nem tud senki egy linket egy crackhez fölrakni?

Nem tom másolni a cdról a cracket. TUd vki megoldást?

Tud vki linket egy mûködõ crackhez?

Sephi
Figyej. Meny be a nagy hangarba. Ott lesz ket kek ruhas hapi aki gondolom nem sokat fog elni szal ket hallot. Ott bent van ket repulo. Na ahogy bementel van valami deska vagy es utana par vasszkreny. Azon a kis deszkan volt nekem a nagy konyv.

Tok aranyos jelenet volt az is amikor kis olsza katona eppen nezte a homokot es haturol odamentem hozza kozel es azonnal megadta magat! Szal ugy is lehet tuszokat szerezni hogy a hatuk moge osonunk szorosan hogy a fegyver ele erje a hatat 😊

találtam

Tud vki egy CD-keyt?

Sephi
Nekem a repulogep hangarban volt pont a bejarrttal szemben levo asztalon😊

Kumesz
köszi!

Sephi
En nem tudom nektek mi bajotok a sok buggal mert nekem egyszer tortent meg csak. Azis az volt hogy megprobaltam egy tavcsoves puskaval kinyirni valakit mire a tank nem ugy vette mint jo otlet es belem lott. Majd amiutan ujratoltottem meg mindig ott volt a hulla hihe 😊

I.C.ram
Ellötték. Nekem is egyszer. 😊 Megyek megyek, és hírtelen puff eldobom a fegvyert 😊
Hat azert ez igy eleg eros 😊 Szerintem inkabb vannak akiket joval konyebben el lehet fogni mint a tobbieket

traXion
Ez elõre meg van tervezve állítólag a progiban, hogy melyiket lehet capture-olni.

Tudja valaki, hogy kell hasznalni tactical modban a Signal-okat? Valamint mire jo az ikonok kozul a legjobboldali, az ora mellett, az "options"?

Mr_no_NaMe
Áááá nem megy!
Fogom magam veszek egy Heavy Weapont lefekszek a sarok elött,azt kijön a sarkon egy náci és elkezd lõni!Van egy átlagos szar náci karabéja nekem megeggy légvédelmi atomfegyverem és a hüje nem adja meg magát!Hameg a kezébõl akarom kilõni a csúzlit akkor meg vagy vállas lessz belõle vagypedig nyakas,de semmiképpen kezes😞
Kicsit bõvebben plz HELP!
Elvileg nagyon hamarosan lesz egy patch (ertsd: talan jovo het vagy az azt koveto), mar erosen keszitik/tesztelik. Hogy milyen hibkat javit ki es milyen uj hibak lesznek meg, azt majd meglatjuk 😊

FREAK
és a deluxe még bugosabb is volt, a talaj bármelyik pontján el lehetett süllyedni pl 😊

Riszpekk

Mr_no_NaMe
Köszke megyek oszt megpróbálom
ÓÓóó Wazzeee itt egy ilyen játék és tönkreteszik a bugok...😞 Wazzz nagyon tele van; kilõhetetlen ellenfelek, visszatölthetetlen mentések és néha idióta dolgokat csinál az amúgy elég jó AI. Egy kicsit elvette a kedvemet...😞 Patchrõl, bugfixrõl tud valaki valamit?

Kumesz
Hy all!a Második pályán ahol a tengeralatjáró van ott a végén mit kell csinálni?Megtaláltam a Rádiót de semmi

FREAK
thx megvan

eddig is megvolt, csak egy fasz állt elõtte 😄 de már lyuk van a fején

Riszpekk

FREAK
hmmmm, na akkor futok még egy kört

Riszpekk

traXion
Csak úgy tudod levenni a ruháját, ha lefogod, ez pedig akkor lehetséges, ha eldobja a fegyverét, és megadja magát, ez csak akkor fordul elõ, ha jobb fegyvered van mint neki, vagy kilövöd a kezébõl.

traXion
Vannak ilyen állványokon rajzok, az 1iket le kell feényképezni, amelyiken repülõ van, ez a portától jobbra találhat, aztán megint be kell fordulni jobbra 😊

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Ma kezdtem a játékot és segítséget szeretnék kérni:
Az elsõ havas pályán vagyok és a kezdési ponthoz közel van két náci.Lelõttem õket és arra lennék kiváncsi hogy hogykell felvenni a ruhájukat,mert látom hogy ott van az invetoryjukban de egyszerûen nem engedi mozdítani!
Lécci segítsetek.Elõre is köszi
FREAK
2. mission

lefotóztam a tunnelt meg a modellt az asztalon, de valamit még kell elvileg

de nem találok semmit, csak járkálok körbe-körbe

help pls!

Riszpekk

Sephi
Ey bake! Megkkora jelenet! Eppen a sivatagban voltama haverokkal eppen mentunk elore mikor ket repulo nem bir magaval es lead egy sorozatot! Idegemben szoltam nekik hogy szajanak ma' ki es lujek le mert zavar. Koroznek meg parszor a kliensek ezek meg lonek en meg nezem es egyszercsak latom hogy az egyik hatabol sotet fust szal . Akartam is neki szolni hogy tatti vigyazza mer odakozmal de mar keso volt es zuhant. Es ekkor jot a masik okos es nekiment 😊))))) Loaaal de hulyek ezek az olaszok 😊 Oszt mi meg mentunk tovabb.

jaja, köszi, megvan😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Knox
tedd be a prouches-ba az invetoriban! Igy játék közben next weapon-gombbal elérhetõ lesz!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

FREAK
kicsit olvass vissza, pár napja leírtam

Riszpekk

Hi!
öhhh, hogy kell az egészségügyi csomagot használni?😊
Hülye vagyok, de akkor sem toom mûködésbe hozni..😊
Köszi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

FREAK
az lehet, de mikor elkezdtem, nem tudtam, mennyire bugos vagy szivatós

és újrakezdeni utálom

Riszpekk