Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most! Nemtom már hányadik pálya, lényeg hogy mindenkit eliminálni kell a sivatagban, aztán jelenteni hogy clear! Igen ám, de van egy torony ahová csak egyetlenegy létrán lehet felmászni, ott viszont ott áll egy fritz. megjegyzésképpen közlöm, hogy az utolso kecseg (vagyis vége lenne a missionnak) és nem mozdul, még ha nekimegyek alulrol a létrárol akkor sem! Kiloni meg nem lehet, mert a torony csoszerû és emberünk nem tud fellõni 180 fokban! kész vége, mission teljesíthetetlen! Hivom Tom Cruise-t!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tok aranyos jelenet volt az is amikor kis olsza katona eppen nezte a homokot es haturol odamentem hozza kozel es azonnal megadta magat! Szal ugy is lehet tuszokat szerezni hogy a hatuk moge osonunk szorosan hogy a fegyver ele erje a hatat 😊
Fogom magam veszek egy Heavy Weapont lefekszek a sarok elött,azt kijön a sarkon egy náci és elkezd lõni!Van egy átlagos szar náci karabéja nekem megeggy légvédelmi atomfegyverem és a hüje nem adja meg magát!Hameg a kezébõl akarom kilõni a csúzlit akkor meg vagy vállas lessz belõle vagypedig nyakas,de semmiképpen kezes😞
Kicsit bõvebben plz HELP!

Ma kezdtem a játékot és segítséget szeretnék kérni:
Az elsõ havas pályán vagyok és a kezdési ponthoz közel van két náci.Lelõttem õket és arra lennék kiváncsi hogy hogykell felvenni a ruhájukat,mert látom hogy ott van az invetoryjukban de egyszerûen nem engedi mozdítani!
Lécci segítsetek.Elõre is köszi

lefotóztam a tunnelt meg a modellt az asztalon, de valamit még kell elvileg
de nem találok semmit, csak járkálok körbe-körbe
help pls!
Riszpekk
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
öhhh, hogy kell az egészségügyi csomagot használni?😊
Hülye vagyok, de akkor sem toom mûködésbe hozni..😊
Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó