Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáljátok már ki légyszíves, én most "dolgozom".
Egy tegnapi élményem. Sajnos nem tudtam újra megcsinálni de elmesélem mert iszonyatos jó volt. Afrika, Olasz-Német reptér. Lenyúlom a oldalkocsis BMW-t mondom ízzirájder öcsém... Tolom mint a meszes, szembôl lônek rám 1000-rel próbálok kacsázni, de mikor balra fordulok megememelkedik a verda és csúúúzzzz.... MP40-es fickó szemben úgy 20 méterre osztja az áldást én oldalra bukva csúszok felé, koppannak a lövedékek a Bömös alján, ami tökéletesen fedez. Egyszercsak egy nagyot koppan, s azután elhalgat.
Na szerintem ez az játékélmény amit nehéz ?berelni. Mert tudod hogy nem mások tervezték meg helyetted, (igaz én sem) hanem így alakult.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Egyszer olyat csináltam Sniperrel, hogy beállt egymás mögé 3 német, az elsõbe löttem, erre úgy átfúródott a töltény, hogy mindhárom elterült 😄 1 lövés 3 találat 😄
Tart valaki az Ausztriai pálya 2.dik részén???
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Te ki vagy??
Próbálta már valaki azt, hogy megpakolja a teherautó platóját cókmókkal? Én a sivatagos pályán póbáltam a nyerges vontatóval amin a légvédelmi üteg volt. Arról sajnos "elszóródott". Ha ez összejönne egy platós teherautóval, akkor tutira dobok egy hátast.
Egyéblént szia Nonoo!!! Téged véletlenül nem Medgyesrôl soroztak be???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Figyuzatok! A Icebergess palyat hogy kell megcsinalni? En fentrol lelottem a 90% az embereknek a bazisbol de ha bemegyek a bazisba aszongya hogy a tengerallatjaro elment... sehogy sem tudok ugy bemenni a bazisban hogy vegul ne ezt irja ki. Mit kell ott csinalni?!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egy kis segítség kéne: Daemon Toolsban vannak az ISO-k, telepítem, de a 3. CD-nél "Error in Data3.cab" üzenetet dob.
Találkozott már ilyennel vki? Please help me!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Nem jott ossze.
Leallitotta a motort es kiszallt a sofor is, igy harman kezdel lovoldozni ram.
Berohantam az erdobe, egy fa moge bujtam 😊
Ezek ovatosan kozeledtek, majd kikandikaltam oldalt, ekkor ketten azonnal tuzelni kezdek - csak eppen az hatul allo keresztul lotte az elotte osono tarsat aki el is terult 😊)
Amugy ket oldalrol kozelitettek, tehat a taktika jo lett volna 😊
Amikor alruhaban vagytok figyeljetek arra, hogy semmilyen szovetseges cucc ne legyen nalatok, stukker, hatizsak, vegy eppen mp5 a kezben 😊
Egybol bukta, vagy pl a sisak a fejeden marad 😊)
Mindent le kell cserelni, vagy elrejteni, kulonben ugrott az inkognito.
A mission infonal midnen le van irva mit kell csinlni, es mindig vannak tippek is.
Maskor meg rohantam mint allat es nyugodtan ballagott tovabb...
Utana meg ha utba van arrebb cipeled a tetemet 😊
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
na mentem küldetésbe....

A masodik kuldinel vagyok es lemegyek a pincebe (vagy mibe) es ott egy or aki szunyal de felbred es kijon. Azt hogy olom meg mert sajnos ha lelovom alarme lesz...
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
mondjuk fel lehet fogni a dolgot úgy is, hogy a járõr észreveszi a hullát, és beparázik, ezért úgy tesz mintha nem venné észre, mert tudja, hogy valahonnan nyilván figyelik....
Riszpekk

Szeretnék egyszer egy olyan tesztertõl olvasni egy véleményt aki megjárt valamilyen valós háborút.
Szerintem az Õ véleménye lenne igazán a mérvadó az AI-ról (és a játék egyéb jellemzõirõl).
Addig meg elvitázgathattok róla.
Vagy megszokjátok vagy uninstall.
Egy szo mint száz, szerintem ma még nagyon nagy kihivás egy fullos AI-t létrehozni, pláne két oldalon (csapat-fritzek)! Tény hogy egyre jobb és idõvel még jobb lesz!