Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval szerintetek m?ködik a teherautós buli?
Próbáljátok már ki légyszíves, én most "dolgozom".
Egy tegnapi élményem. Sajnos nem tudtam újra megcsinálni de elmesélem mert iszonyatos jó volt. Afrika, Olasz-Német reptér. Lenyúlom a oldalkocsis BMW-t mondom ízzirájder öcsém... Tolom mint a meszes, szembôl lônek rám 1000-rel próbálok kacsázni, de mikor balra fordulok megememelkedik a verda és csúúúzzzz.... MP40-es fickó szemben úgy 20 méterre osztja az áldást én oldalra bukva csúszok felé, koppannak a lövedékek a Bömös alján, ami tökéletesen fedez. Egyszercsak egy nagyot koppan, s azután elhalgat.
Na szerintem ez az játékélmény amit nehéz ?berelni. Mert tudod hogy nem mások tervezték meg helyetted, (igaz én sem) hanem így alakult.
I.C.ram
Medgyessy Péterre gondolt.
Peti??

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

hiba
Uha ilyet keves programba lattam, talan az ofpbe de ott fade vedelemnek hivatak es nem lepattant hanem begorbult a puska csove 😊

I.C.ram
A lövedékek fizikája is kurvajó! pl.: vékonyfalakon átmegy a lövedék, ha meg szilárdaknak csapodik neki, akkor !lepattan!, és máshova csapódik be!

Egyszer olyat csináltam Sniperrel, hogy beállt egymás mögé 3 német, az elsõbe löttem, erre úgy átfúródott a töltény, hogy mindhárom elterült 😄 1 lövés 3 találat 😄
hiba
Tiszteletem elnoqúr!

ja, a hullák tényleg jók. Tegnap lõttem egy ürgét ugy le hogy készült átmászni a korláton és közben lelõttem, õ meg azzal a röptével csapódott pofával a földbe.

Tart valaki az Ausztriai pálya 2.dik részén???

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Sándor vagyok... Jókai út 27 szám alatti lakos...
FREAK
szia Peti 😊

Riszpekk

De Medgyesi vagyok!!
Te ki vagy??

Szerintem se olyan rossz az AI. A holttestek mozgása pedig szerintem félelmetes. Én még ilyen bucskázásokkal nem találkoztam. Azzal egyetértek hogy a halottakra kellett volna valami reakció, de ez nekem gyanús is egy kicsit. A hullák cipelése miért volna, ha nem ezért? Magasabb nehézségi fokozatban? A másik kritika amire igazat adok az az ellenfél elfogása. Nem részletezem, szerintem se m?ködik jól. De ez a néhány negatívum még nagyon kevés ahhoz, hogy ne legyen iszonyatosan jó játék ez a progi.

Próbálta már valaki azt, hogy megpakolja a teherautó platóját cókmókkal? Én a sivatagos pályán póbáltam a nyerges vontatóval amin a légvédelmi üteg volt. Arról sajnos "elszóródott". Ha ez összejönne egy platós teherautóval, akkor tutira dobok egy hátast.

Egyéblént szia Nonoo!!! Téged véletlenül nem Medgyesrôl soroztak be???
traXion
Írd le a problémát

Mayday
Skacok, ebben meg mindig nem megy a multi???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Sietni a pálya vége felé és lemészárolni az indulni készülõket. (a tengeralattjáróba beszállókat egész pontosan)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

segitsen már valaki az Ausztriai 2.dik pályán!

Rosco
Köszi!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Sephi
En hue 😊 Koszi!

Figyuzatok! A Icebergess palyat hogy kell megcsinalni? En fentrol lelottem a 90% az embereknek a bazisbol de ha bemegyek a bazisba aszongya hogy a tengerallatjaro elment... sehogy sem tudok ugy bemenni a bazisban hogy vegul ne ezt irja ki. Mit kell ott csinalni?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hya ez nekem si szokott lenni. Altalban Reboot megteszi de ha nem akkor WinIso progival csomagold ki az oszes harom cd-et egy konyvtarban es aonnan telepisd 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dehogynem lehet. Kiválasztod a medikitet és utána USE

Rosco
Hali,
egy kis segítség kéne: Daemon Toolsban vannak az ISO-k, telepítem, de a 3. CD-nél "Error in Data3.cab" üzenetet dob.
Találkozott már ilyennel vki? Please help me!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Sephi
Szal ha az egyik katonam meg van sebesulbe es a nala van csak medikut olyat nem lehet hogy o sajat magat gyogyitsa?

hiba
Az AI-rol meg annyit, hogy mikor lonewolf elso palyan talaltam egy teherautot, le akartam dofni a ket katonat aki tolta.

Nem jott ossze.

Leallitotta a motort es kiszallt a sofor is, igy harman kezdel lovoldozni ram.

Berohantam az erdobe, egy fa moge bujtam 😊

Ezek ovatosan kozeledtek, majd kikandikaltam oldalt, ekkor ketten azonnal tuzelni kezdek - csak eppen az hatul allo keresztul lotte az elotte osono tarsat aki el is terult 😊)

Amugy ket oldalrol kozelitettek, tehat a taktika jo lett volna 😊

hiba
Ez egy jo kis palya amugy, talasz majd egy katonat aki szivesen felajanlja oltozeket a szamodra, meg a stukkeret is elejti 😊

Amikor alruhaban vagytok figyeljetek arra, hogy semmilyen szovetseges cucc ne legyen nalatok, stukker, hatizsak, vegy eppen mp5 a kezben 😊
Egybol bukta, vagy pl a sisak a fejeden marad 😊)
Mindent le kell cserelni, vagy elrejteni, kulonben ugrott az inkognito.

A mission infonal midnen le van irva mit kell csinlni, es mindig vannak tippek is.

hiba
Amugy a lopakodast nem nagyon ertem, mert volt hogy feloran at kusztam eszmeletlen sebesseggel majd mikor 5 meteren belul ertem, azonnal eszrevett es puff puff puff.
Maskor meg rohantam mint allat es nyugodtan ballagott tovabb...

hiba
"a járõr észreveszi a hullát, és beparázik, ezért úgy tesz mintha nem venné észre" ez allat 😊)

[Rush]
Lehet már multiban jáccani?

hTTp://ror.hu/

hiba
Silent kill - csak egy kes kell hozza, nameg nemi lopakodas.
Utana meg ha utba van arrebb cipeled a tetemet 😊

traXion
Kezd újra... én is úgy csináltam, aztán a bazookával, menj oda az 1. tank mögé, amelyik a romoknál van, és aztán a torony hátsó részébe lõjjed a bazookát, ha szerencséd van, 1 lövés elég neki, próbálkozni kell. Elég ezt a tankot megölni és vége a küldetésnek.

Sephi
Nem is mondtam hogy milyen szip csocsod van FREAK 😊)

Sephi
Tankson megyek kiprobalom!

Knox
én is kikapcsoltam! de mindenki be volt gerjedve! kivéve 2 tudost! de õk is bebukták!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

I.C.ram
MP40 a legrulzabb fegyver ajánlom mindenkinek.
cor72z
szép a játék,és részletes,most kezdtem, 3x a tréning,nem könyü az embereket irányitani szokni kell😊)))
na mentem küldetésbe....

FREAK
semmi gond, 20 méterenként van egy alarm gomb, kapcsold ki

Riszpekk

Knox
én hangtompitoztam, majd ledöftem, de akkor is alarm lett! Igy hatalmas mészárlásba torkollott a küldetés! Sajnos senki sem élte tul!

Én mellbedöftem a késemmel.

Hali all segíccsen már valaki pls. Az oázist kell megvédenem. A gyalogságot lekaszáltuk, de ott a két tank, amibe beleküldtem az összes bazókámat és semmi. Mit csináljunk? Adjuk meg magunkat?

Lehetoleg csendes fegyverrel. DeLisle v. hangtompitos Sten

Sephi
Fene egye meg...

A masodik kuldinel vagyok es lemegyek a pincebe (vagy mibe) es ott egy or aki szunyal de felbred es kijon. Azt hogy olom meg mert sajnos ha lelovom alarme lesz...

I.C.ram
Én riadót fújnék rögtön és fedezékbe mennék.
CarajoEsp
Ebben van némi igazság. Más kérdés ,hogy én pl: eldobnám magam ,mint a halott. De persze amennyi ember anyi féle képp reagál.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

FREAK
ez érdekes

mondjuk fel lehet fogni a dolgot úgy is, hogy a járõr észreveszi a hullát, és beparázik, ezért úgy tesz mintha nem venné észre, mert tudja, hogy valahonnan nyilván figyelik....

Riszpekk

A hajó menetirány szerinti bal oldalán van egy létraszerûség. Kb. a közepénél.

traXion
Menj oda minden csapattaggal mellé.

Hi. Elakadtam: Hogy lehet felszállni a norvég halászhajóra, hogy meg tudjam szerezni az enigmát?? A mágneses aknákat(talán ezt jelenti) már feltettem mind2 hajóra. Elõre is thx!!

Szerintem az AI inteligenciáját nehéz lenne meghatározottá tenni. Egy átlag ember SAJÁT véleménye errõl az inteligenciáról nagy adag szubjektivitás és nem valós, más játékoknál szerzett tapasztalat keveréke.
Szeretnék egyszer egy olyan tesztertõl olvasni egy véleményt aki megjárt valamilyen valós háborút.
Szerintem az Õ véleménye lenne igazán a mérvadó az AI-ról (és a játék egyéb jellemzõirõl).

Addig meg elvitázgathattok róla.

Vagy megszokjátok vagy uninstall.

traXion
Nem arra értettem, úgy értettem, hogy vannak normális gondolataid IS! 😊

Knox
Azt mondtam jo a game és máris ember lettem! Na ez a gáz!

segitsen már valaki az Ausztriai 2.dik pályán!

Knox
A pályák sztem mindkét játék terén illenek a hangulathoz (de nagyon)! AI: Splinterben egyszeruen verhetetlen ahogy keresnek a sötében, vagy felkapcsolják a villanyt, ahogy be vannak szarva ha lövést hallanak! Na abbahagyom mert az a kedvenc pc-s játékom és elfogult vagyok!
Egy szo mint száz, szerintem ma még nagyon nagy kihivás egy fullos AI-t létrehozni, pláne két oldalon (csapat-fritzek)! Tény hogy egyre jobb és idõvel még jobb lesz!