Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A két reptér közötti sivatagos részen a Bf109-esek Mp40-el leszedhetõk. Csak akkor támadnak rád ha kiszállsz a jármûbõl amit vezetsz. Flak teherautót vittem lehet, hogy azért nem támadtak meg a jeep-el nem tudom mi a helyzet. 3 tárból meg volt a két repülõ, utána simán eliminálhatók a 3 három konvoj megmaradt katonái.
Nemo me impune!
A ház közelében csak hangtompítós fegyvert használj különben megy a telefon a kasztélyba és riadoztatnak. Akik a házon kivûl vannak azok lelõhetõk, a sofõr akit foglyul eljthetsz bentrõl jön ki, én az ajtóban kaptam el simán megadta magát.
Nemo me impune!
Tegnap végig vittem a pályát (Spaghetti Airport) simán megadta a Suppress all resistance at the airport küldit úgyhogy egy embert elfogtam (az jó volt, hogy csak egy Walter P08-as volt nálam ott hasaltam az egyik sátorban, amint meglátott rögtön eldobta a Kar98 sniper-jét), az információs tisztet nem bántottam valamint a pilotát nem tudtam lelõni elrepült a szemét. A tank kilövése után még 2-szer jött vissza de csak tisztelet kört ment a reptér felett. Szóval nem nyírtam ki mindenkit és mégis az utolsó katona lelövése után megadta a küldit, amúgy valami 30 katonát lõttem ki.
Nemo me impune!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mert gamecopyworldon meg nemlattam
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ötlet?
Utálom restartolni a missönt, pláne, hogy már restratoltam 1000szer és utoljára annyira szépen csináltam meg: mindenki szigorúan 1, azaz egy db golyót kapott a fejébe.
Amúgy a géppuskásokkal kezdetem és szép nagy ívben haladtam elõre jobbról balra az óramutató járásával ellenkezõleg. 1000%, hogy mindenki meghalt, vagy maradt egy gyáva féreg, aki a rejtekhelyérõl végignézi, ahogy órákon át egy kupacba összehordom az elesett bajtársait?
Nem aggódom, hogy a köv. pálya nehéz lesz dzsippel... csak nálam nincs következõ pálya.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Én is Lone Wolf-ban nyomom elõször csont nélkül meg volt, úgyhogy a tisztet nem öltem meg valamint a flak-ot nem robbantottam fel, mert azzal mentem tovább, tegnap kezdtem egy újat ma délután kész lesz ez a pálya.
A fõépület tetején is voltál ott van egy Mg42-es állás vagy valahol mégiscsak maradt valaki.
Csinálj egy biztonségi mentést a save-drõl aztán restart mission, szerintem nem bug.
Nemo me impune!
- mindenki halott rajtam kívül
- tank szétlõve
- platós-ágyús (nemtom a nevét) szétlõve
– hangár-beli minden szétlõve
- megadja magát tiszt elmondta a tutit, halott
- az oldalkocsis BMW-n és a saját Jeep-emen kívül minden megesemmisült
- lövészárkok tiszták
Nem sorolom tovább, a négy feladatból három complete, egyedül a "Suppress..." nem, pedig azzal voltam kész legelõször.
Valami ötlet? Vagy ez akkor most bug?
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Miértb nem követik az embereim az utasításokat? Illetve, csak egy ,az jön mint a szél, akár 300 m is meghallja a silent follow me-t a másik kettõ meg áll mint a f..z.
Rossz a crack?
Egyébként ha a 'Suppress all resistance at the airport!'-feladatot csinálod akkor vannak katonák az ijen lövészárkokban is!Mongyuk én megkerültem az egészet és hátulról írtottam,úgyhogy lehet te azokat már réges régen kilõtted😊
Jaj most nézek az órára nekem mennem kell suliba!
Bye all!
A hangárban levõ repcsiket is felrobbantottad? Az egyikben van kettõ. Mi elõtt mindenkit kinyírtál beszéltél az egyik tisztel? (ha a kerozintartályok felõl mész be a fõépületbe balra az elsõ ajtó, ott van a tiszt, egybõl megadja magát) Õ mondja el, hogy Schumann már átment Dainburn repterére.
Nemo me impune!
Amúgy a kép lol.
Lone Wolf-ban indultam neki és a sivatag/egy pályán elakadtam. Felrobbantottam az összes repülõt, az összes tartályt, megvan a dokument is, egyedül a 'Suppress all resistance at the airport!'-ot nem tudom teljesíteni. Kinyírtam már mindenkit alaposan és mégsem.

Valaki segítsen plíz!

:-)
Mégeccer köszi(kicsit eltértünk a témától de nem baj😊)

Amúgy daemonnal nem tudtam megnyitni az elsõ lemezt...nem tudom miért, a Max Payne 2-nél sikerült...
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Köszi
[...] Te romboló állat! Te sátán!