Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána lesz vicces majd a dolog!😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Szal:
-Megvannak a repülõk( a hangárban is)
-A tigrist is kilõttem
-A tartályoknak is annyi
-És már csak én élek a mapon!
Plz help!
Valahogy nekik jó érzékük van ahhoz, hogy egy játékot a ködbe temessenek mert olyan jó kis védelmet tesznek bele, lásd Vietcong.
Pedig ennek a multija ütne most mindent, de ennek hiányában szvsz felejtés.
Nem értem a játékcégeket miért nem jönnek rá, hogy egy jó játék jó multija elõbb-utóbb megvételre készteti az embereket.
Példa Half-Life, pedig voltak törött szerverek hegyekbe és mégis vették az emberek.
Ha egy héten belül nem lesz törés akkor lehet felejteni :o(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Simán mögé lopoztam éppen a beteggel foglatoskodott, mondta, hogy orvos és ne zavarjam. A következõ pályán meg õ maga ajánkozott, hogy segit.
Apropó, a Schloss Adler-ben (Ausztria, kastély) hol van a csajszi akihez menni kell, a papírt már oda adtam meg beszéltem a két katonával akik szépen elkezdték kirakodni a teherautót, most kéne a csajszival beszélni. Ott vagyok a raktárnál innen vagy az udvaron keresztül tudok menni (tele van némettel állandóan lebukok) vagy van egy ajtó amivel jobb felé megtudom kerülni az udvart, egy folyóson levõ katonán kivül nincs senki (már õ sincs még jó, hogy volt nálam kés) szóval eljutok egy zárt szobáig ott nincs senki, valamint van egy tárgyaló terem ahol vannak hárman, ittsem lehet átmenni egyik pont az ajtóval szemben ül, valamint van egy "Archiv" felirató ajtó amivel viszont nem lehet csinálni semmit. A másik oldali lépcsõn kéne felmenni?
Nemo me impune!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De nem tette így õ is meghalt :o))
Nalam az ovros egy katonat apolt, es ahogy odamentem ezonta hogy nem adja meg magat mert o egy ovros es el kell latni a serultet, es nem er o ra ilyen hulyesegekre 😊
Eloszor nem ertettem egy dolgot: kaptunk 2 alruhat a kuldetes elejen. De akarohva mentem lelottek/felismertek, pedig nem volt nalam semmi szovetseges cucc.
Na mind1 lodoztem, es azzem riadot is fujtak.
Egy olasz szerelo megadta magat igyhat volt uj maskaram is.
Neha ezzel is felismertek, de nem volt jellemzo: A repteri iranyito fulkeben, meg ahol a terkep van siman maszkaltam.
(es itt lattam a mukodo fali-orakat!😊)
Az egyik bazisnal 2 tigris allt orszemet. Az egyik katona a ket leponyvazott sator kozott allt. Ebbe megmartottam a kesemet...de lattam, hogy van egy ures tigris is!
Ugyhogy semmi extrat nem kellett csinalni, csak berohanni es beszallni. Erre elkezd mocorogni a 2 masik tigris, dehat pont elottem vannak, ugyhogy par loves es mar csak nekem van tankom 😊
Ezzel aztan korbejartam a palyat es tisztogattam.
Felvettem az embereimet ok meg lottek mindere ami mozog 😊
Most az Oázisban vadászok...
Írtátok, hogy hosszú a játék...még mennyi van hátra?
Csocsi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Egyik ember+medikkel felmentem e toronyba amikor elindult az invazio elkezdtem egyesevel leszedni oket.
Egy ido utan nem jott tobb utanpotlasuk, lattam egy tigirst a bazsi mellett, lerohantam bazookaert, kozben medik fedezett, beultem egy csapatszallitoba a mi a fobejarat elott hagytak, azzal bekarkoltam a tigris mellet, majd seggbelottem 3x. kesz vege 😊
Ja nehanyan bejottek a bazisra, de nem volt nehez likvidalni oket. Azt hittem joval nehezebb lesz.
Egyetlen kuldetes ami nemigazan tetszett, az a sivatagos mikor a dzsippel kell keresztul menni, es repulok megszornak allandoan...es is hullott egy emberem a Winter.
Viszon allat, hogy a kovetkezobe az oazis megvedesnel, kertem egy katonat, es meg is erkezett ejtoernyovel 😊
Most a repulosnel vagyokm amikor a kanyonba megy a ju88 es loni kell veszettul.
Az sem rossz megoldás, próbáltam Bazooka-val kilöttem a teherautót de meglátott a Tigris (nem az úton jön henem levágja a nagy kanyart) 😊
Nemo me impune!
Az olasz reptéren mindenkit lõjj ki, az kiindulóponttól jobbra van egy lövészárok itt van 3 olasz, az egyik hátán ott figyel egy Panzerfaust. Szeddle a kint levõket (sniper ajánlott) ha kiírtottál mindenkit (az elsõ az legyen aki a kolomp mellett ül valamint a német pilota nert akkor nincs repülõgép), mire beérsz a hangárokhoz hátulról megjön az erõsítés, gyalogosok meg egy Tigris. A két hangár közül kilõttem egy olaszt aztán gyorsan fedezékbe, a Tigris oda csörtet ha nem lát meg akkor ott is marad és csak arra figyel ahonnan a lövést leadtad. (ha megnézed a térképet és látod a tankot akkor megmutatja milyen sávot ellenõriz a tank ágyúja meg a géppuskása) szépen kikerülöd úgyhogy ne lásson meg. Vagy visszamész a Panzerfaust-ért és hátolról kilövöd vagy dinamitot teszel rá (a dinamitot nem próbáltam). A recsik kilöhetõk Mp40-el is is ha már nincs dinamitod.
Nemo me impune!
tul pörgös?iszonyat,rohansz mint a birka,tuzelni probalsz,ha van egy kis szerencséd célba találsz(sniperek nagy elonyben!),elfekszel.ennyi!ugralas,futas kozben,sniper célkeresz nélkul fél méterre tolem egy lovéssel terit le amikor én hatalmas géppityuval szorom.pfff
Az elõzõ pályán ne öld meg az orvost, adj neki Mp40-t meg lõszert. Van kb. 10 db aknád (anti personal) ezeket a fõbejárat környékén pakold le, a dokit állítsd a bejáratnál levõ épületekhez (a kapu jobb oldalához). A fõkapun meg a dokival szemben a faláttörésen jönnek be. Menj ki a fõkapun indulj jobbra, eléred az utat itt van egy homokdomb itt tedd le a fegyvered, menj vissza a rádiós épületbe vegyél fel egy Bazooka-t meg hozzá való lõszert. A dokinak mond, hogy lõjön mindenre ami mozog. Menj rádiózni, aztán rohanás oda ahol a puskádat hagytad (nekem Kar98 sniper). Jönnek a németek erre az oldalra egy Opel teherautó meg egy Tigris jön, megvárod míg megállnak, a Tigris pont a hátulját mutatja, egy lövés és már csak történelem, ha elég gyors vagy a teherautót is kilõheted, Bazooka eldob puska a kézbe kilõni azokat akik rohannak feléd. Közben dolgoznak az aknák nekem a fõkapun senki sem jutott be. Közben rohansz vissza az oázisba menetközben vegyél fel egy Mp40-t, ezalatt a doki bõszem írtja a faláttörésen jövöket, én befeküdtem a rádiós szoba ajtajába és lõttem a faláttörésen jövöket. Ha elfogytak és még nincs vége a küldinek akkor menj ki a teherautóhoz a sofõr még benne ül, õ az utolsó (ha kilõtted Bazooka-val akkor nincs gond) miután megölted az utolsót a németek visszavonulnak, pálya vége.
Mindez Lonewolf-ban történt úgyhogy 2 ember is meg tudja védeni az oázist.
Nemo me impune!
szerintem ez a game minden téren veri és ha a multi is ok lesz akkor.....
cod borzaszto szar multiban,de mukszik,van server és ingyen van.
1:bazookaval lovod a hatuljat
2:mellékuszol és raksz rá taviranyithato bombat.
Vmit nem értek:
Az Africa elsõ pályán kilõttem minden embert, megvan a doksi is, felrobbantottam a tartályokat, és minden repzajt termináltam😊 - ugye ez a feladat...
A tank az kijött, de sikerült olyan helyre 'beraknom', ahonnan nem lõ ki - öhh, õt is el kell intézzem, és akkor van vége a küldinek, vagy vmi mást kell, amit kihagytam - ha a tankot kell, akkor mivel?
Köszi!
Csocs!
Igaz majdnem ugyanaz de megsem. Nekem mindaket jatek teccik de a HD2 jobb egy csoppel ... nyugisabb 😊
May the force serve you well!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Vagy vesztek eredetit vagy vártok míg lesz törött szerver.
Jó lenne ha összehoznák a törést mert így el lesz felejtve ez a jó ki játék.
Meg a multiba nem lehet megadni magad mint ahogy a singlibe a németek?
Na ijen "szerencse" nekemis adatott az elsõ afrikai mapon!
Két pilóta áll a reptéren kb 8-10 méterre egymástól.Leszedem az eggyiket egy karabéjjal és a tõle
8 méterre álló fegyveres pilóta csak szépen a tökét vakargatva bámult tovább a vak világba!