Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo. Higgyétek el, hogy nem találom. Már megcsináltam azt is, hogy odamentem az asztalokhoz, és a célkeresztet végigjárattam rajtuk, hátha csak nem látom, de ha ráközelítek, akkor majd felajánlja, de nem. Nem tudom hányszor mentem már végig az egész táboron. Ha valakinek lenne egy megfelelõ mentése, azt nagyon megköszönném. Ja, és még egy kis gond. Eddig CD nélkül ment. Feltettem hozzá az 1.12-es javítást, és most CD-t kér. Ez vajon miért van?
Kossuth Lajos
Glpetyus
Ja látom más a gáz..
Így jár aki nem olvassa végig a kommentet 😛P

Glpetyus
Hi
A könyv ott van az asztalon a legnagyobb szobában.
Nagyjából az elfogott tiszttel szembeni szoba...
Másodszori végigjátszásnál én se vettem észre,kóvályogtam vagy fél órát,pedig ott volt 😛
Odamész a könyvhöz,kiírja asszem,hogy "document" és akkor felveheted
Sok sikert 😊

Helo!
Egy kis segítség kellene. A Hidden and Dangerous 2 második küldetésében akadtam el. Mindenki ki van iktatva az Afrikai repülõtéren. Tartályok felrobbantva, rep.gépek megsemmisítve. Beszéltem az ott maradt tiszttel, aki közli, hogy a keresett német tiszt már elment. Meg kell találni egy könyvet, mely tartalmazza az úti célját. Csak az a gondom, hogy a könyvet nem találom, pedig már legalább húszszor átnéztem a repteret. Már egy páran próbáltak segíteni azzal, hogy leírták, Õk hol találták meg a könyvet. Van aki a hangárban, van aki a nagy szobában az asztalon. Mindhiába, akkor sem találom. Egy olyan segítség kellene nekem, hogy ha valaki azt az állapotot elmentené, amikor a könyvet meglátja és ott mentett, azt a mentést el kellene küldeni e-mailben. Más megoldást már nem tudok. Elõre is köszönöm. De ha valakinek valami jobb ötlete, természetesen azt is szívesen veszem. Elõre is köszönöm a segítséget.
[email protected]
mindegy, letöltöm a demót

jó, bár ezt mindenki maga döntse el 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

egy láma kérdés következik. jó ? mert megvan a kieg, de nem megy alap nélkül. érdemes megszerezni? van demója ?

kössz!
dronkZero
Inventoryban fogod a búvárruhát, és a Discard részre teszed. Eldobja.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

a kiképzés alatt nem tudom levenni a buvárruhát,és nem sikerül a küldetés
lett erre válasz?
A Sabre felment az eredeti, nem crackelt HD 2 re, de nem indul el és se crack, semmi nincs a cd-n.
Hogyan tovább?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Glpetyus
Asszem mindössze 8 vagy 9 :C

Számomra kész csalódás ez a kieg 😞
4 óra alatt végigvittem! ...ezért 2 cd-t.... LOL

a.carkey
Mivel rossz. 😊

A medve nem játék.

Shep
hol? a tutorialban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

segítség nem tudom lettenni a buvárruhát!!!!!
Shep
A kanyonos pályán /3./ a tankot az elején nem lehet indulásra bírni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hány pálya van a kiegben?

Ezzel a hiba üzenettel mi a francot kezdjek, mert már szét vág az ideg?

Pedig van hálózat meg internet elérésem,valaki segítsen!!

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

a.carkey
A tartályokhoz gondoltam ... Annyi kulcs van. Kettõ már megvan, de a tartályokhoz nem tudok bejutni. 😞

A medve nem játék.

Az egyik hullánál lesz😊

A helyszínnek 2 ki ill. bejárata van. Eddig Ok. Ha mindenki fekszik benn akkor a másik helyen menj ki és ott lesz egy tiszt. Lelõ, inventory és get key.
Jobban nem tudom elmagyarázni.

a.carkey
Nem tudja vki, hogy az elsõ pályán hola kulcs?

Minden katonát átkutattam, de sehol ...

A medve nem játék.

bon
Rájöttem mi nem volt még megcsináva.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Üdv segítség kellene: a Feladat a következõ: Rescue the SAS Commander, Rescue as amny prosoners as possible. Mi a fenét kell csinálni, hogy meglegyenek mentve? Már az összes ellenséget megöltem és még midig nincs vége a küldetésnek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok! Bocs a nem teljesen ide illõ kérdésért, de talán tudja valaki. A sima Hidden & Dangerous -al kapcsolatban kérdeznék: Elakadtam az utolsó pályán, ahol egy faluba kell bemenni, és megakadályozni, hogy felrobbantsák. Amint észrevesznek, robbantanak. Nem tudom az õrt kikerülni! Ha tudjátok hogyan kell megoldani, légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
nem akar elindulni a sabre ! mit kell crakkelni, kicserelni stb. segitsetek ! koszi
Ha valaki tudja az alapjáték kódját írja le,kössz !
Légyszi küldjétek el a kódot !!
chase
Hidden & Dangerous 2 - Sabre Squadron (v1.11.0)
Op.Houndsmith - Razor Blade (Lone Wolf mód, 1 ember)

Hogy a bánatba lehet megcsinálni ezt a missiont?
Mire lelövöldözöm az embereket addig meglép az officer. Ha meg lelövöm az officert, addig közben sz@rrá lõnek engem is a többiek.
Help please!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Jó. Ugyanaz mint a h&d csak új missions.
K.jó. (Én imádom)
attól még hogy a logojukat kirakatják jópénzért marhára nem nvidia támogatott, nincs benne semmi + támogatás 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tibor16
Sziasztok, -jáccik a kieggel vki? -milyen?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

na ja, 611 es legujabb nvidia driver van rajta, vegyem le?
Directx pedig azóta csak upgradelõdött(lehet, ez a baj??)
Na jó, visszaviszem az idõben a vga cuccokat a gépemen úgy 8 hónappal...

Ha FF ben, koiscit sárgás, napszítta alapon látjátok a beírásomat, akkor ez azért van😊

Valszin codec pakkot vagy videokari drivert csereltel azota. Az intro csak elore renderelt muvi.
PREMIERE1
Pedig ez a game NVIDIA támogatott volt.

Driver? Vagy directx?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

könyörgöm, mondje el valaki, miértg szaggat az intro???
A vga kozepes, FX5600 os, semmi ilyen nem volt meg , csak most jelentkezik.
Feltettem csak siman az alap HD2 t es most azzal is ilyet csinal, noha amikor vegignyomtam fel eve, semmi ilyesmi nemvolt, es ugyanez a gep volt.

PREMIERE1
Eredetivel lehet csak neten nyomuli. Eddig legalábbis így volt.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Dunpeal
Nekem megy frankon

minenkinek meg rendesen a Sabre kieg?

masnak elindul rendesen az intro?

Shep
hááát ezt nem tudom, de remélhetõleg igen. Amúgy a coopot lehet neten is nyomni, mert ha igen akkor majd vkivel szivesen nyomnék egy pályát, persze csak miután hajlandóak lesznek bekötni az adsl-t, mert isdnel nem hiszem hogy haj de jó lenne.

JuanG
és vajon a kiegészítõben létrehozott COOP multi alkalmazható az alap küldetésekre is???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Shep
nagyon valószínû.

JuanG
akkor kell az alap játék, hmm???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
Azt hittem,hogy a 98X15 Mb nem fér bele 2 cd-e 😊

figyi, nekem valami gaz van a kieg cd vel, ugyanis szepen felteszem az alap 3 cd-s jatekot, majd egybol raengedem a Sabrev Sqadront es fel is megy, na de ollllyan qrva lassan jön be az intro, hogy beletelik legalább 2 percbe, míg a Gethering felirat megjelenik.
Se Esc-re, se Space-re nem reagál, mi lehet a rossz?

JuanG
gondolom 😞

tibor16
no azér, itt ijeszgeted az embert....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Glpetyus
ÕÕÕ...lehet hogy csak 2 😛

tibor16
Ezexerint az is köll???

tibor16
3??? azaz hároooom??? -itt csak kettõ, lehet, hogy nincs is fent még mind?