Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

JuanG
az a bajom, hogy az alap HnD2 már nincs meg 😞((...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
és 2 cd, ugye?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sabre squadron
JuanG
kösz, bocs, megvan...

JuanG
mi a kiegészítõ neve/címe???

Glpetyus
Úgylegyen!

Shep
reméljük hogy legalább olyan hosszú mint az alap, na meg persze legalább olyan változatos is,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus
3 cd??
De durva

Glpetyus
VAZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!44

Shep
jó neked, nekem még odébb van

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tibor16
Sziasztok, nnna megvan a kieg... 😊)) Hellóóóóó, ébresztõ emberek... megin lehet nyomni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Shep
majd lesz, de hát csak tegnap jött ki, így szerintem sokaknak nincs meg, nekem se.

pluhi
Hmm. Nincs nagy élet a game körül. Nemsoká kipróbáljuk haverral a coop multit, azt irok róla pár sort.
Hentes Bill
jó, de mit kezdjen vele, ha németen tud csak? 😛

Boldog Karácsonyt!

http://wandoo.try.hu
Most rakják..már huzom is! 😛

PREMIERE1
Szép. A multi részét remélem kijavították!? Különösen a buzi CD kulcs felismerést.

Három játék eddig, amit meg kell vennem ... 😞

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

pluhi
2004-09-24 Hidden And Dangerous II - Sabre Squadron (c) Gathering MONCUL 98x15 MB 9.3
SZEG007
Szerintem minimális angoltudással is magátol értetödö a feladat, ugyhogy nem lesz szüksége rá😊

Kaplan
ja akkor majd késöbb.........

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hentes Bill
még sehol 😊 7végén adom csak oda a gémet, gondoltam csatolok hozzá egy végigjátszást is, ha elakadna 😊

Boldog Karácsonyt!

Kaplan
Az jó hol akadt el?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hentes Bill
nem nekem kell, havernak, neki nincs nete, és nem tok neki segíteni ha elakad

Boldog Karácsonyt!

SZEG007
Talán azért nincs, mert nem is kell hozzá😊

Hentes Bill
végigjátszást valakee? megõrülök, nem látom sehol a neten

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
CD Key invalid van néha akkor is, ha eredetid van! 😊

A medve nem játék.

Hali all!

Még mindig nincs tört szerver??mert ez így elég ocska hogy nem lehet nyomulni, csak cd key invalid..
Hi ALL!
Internetes szerverek vannak ha valaki tud plz irjon!
Elöre is THX!!
Biszke
Ha a telep bejáratától mész befelé, mindkét oldalt lesznek romos épületek. Ott van a jobb oldali romok között, kb. azzal a nagy toronnyal egyvonalban. Minden emberednek oda kell mennie.

kösz, de én neekm most nincs kedvem 20 lapot egyszerre áttúrni, majd akkor megirja az aki tudja.
zoli80
régen sokan szivtak ezzel,olvass nagyon vissza😊

Hali Kranazoli és többiek.. A játékhoz van nagyon jó magyarosítás itt , persze elõtte regisztrálni kell. Én alakadtam az elsõ pályánal, nemtudja vki hogy hol van a föld alá vezetõ út??? Fontos lenne! THX
Biszke
Sziasztok!

Az a problémám, hogy az afrikai küldetés elsõ pályáJán vagyok, AHHOL azt a Schumannt kell megkeresnem. Már megõltem mindenkit, felrobbantottam az összes repülõt, csak a dokumnetációt nem találom. Már 2x megcsináltam ezt a pályát, és eddig bent volt a hangárban a dokumentáció, de most nem találom sehol!

Találkozott má valaki ilyennel?

KranaZoli
Közben megtaláltam.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hali!

Érdeklõdnék, hogy létezik-e a gammához magyarosítás, vagy van-e készülõben?
Mit tudtok errõl?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Helló!

Nem tud valaki a H&D2-höz sérthetetlenség trainert. Nincs idõm végigküzdeni magam a játékon de érdekelne a többi pálya is.
tomsolo
lopóz hozzá közel és ahol van kipufogo onnan a torony alá és robban - egy lövéssel...😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sziasztok!
Találtam magyarítást H&D 2-höz!Igaz,csak kb.80%-os,de azt írják,hogy nemsokára lesz teljes verzió is.
Hely:http://www.hungames.atw.hu
Használjátok egészséggel!
PREMIERE1
Néha tényleg nem "robbanik" - 😊 -, de azért érdemes egyet a torony alá is lõni. Ha a segge nem elérhetõ.

Amúgy van olyan, aki neten nyomja? Már két demo pályát is feltettek. A kis házas cseh és a hidas. Amúgy van egy-két orig server is. Kár ezért a játékért! 😞 Szerintem nagyon jó lett a multi része. Több érdeklõdést érdemelne. A BFVietnam meg megy, mert az BF. Ez meg tök hasonló, mint a BF multiban, de mégis elfeledett, mert nincs sok embernek eredeti. 😞

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

seggbe lõdd és kéccer

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Tudom tele van bugokkal de hogy lehet így elrontani egy jo játékot?

Gyerekek nekem az 1.1.0 version van meg és a sivatagi pályán e 4.be amikor meg kell védeni az oasist akár honnan lövöm a tankot nem robbanik.Akkor most mi van?THX

kösz a segítséget!
Remélem sikerül!

a.carkey
Senki sem szökhet meg. Pl. a tank sem. Szóval aknázdf alá, taktikázz. Nem nehéz küldi!

Spuri!

Ez a bunkeres? A documentum az utolsó lelõtt tisztnél van ...

A medve nem játék.

CSá
utolso chech küldetést hogy kell átvinni! már probáltuk mindenhogyan de dokumentumok nincsenek sehol! Most lopakodva kezdtük el játszani de egy ponton megakadtunk!
ha tudja valaki hogy kell irja meg! kösz

berlinboy6329
Na nem olyan régóta próbálkozok de azé' megkérdem:a sötét pályánál,ahol 1 falukában (Fa lukában😊 )kell menni és irani az ellent (28).ott jön az a sok maki meg a tank.ha kiirtom az enemyt a tank kimenekül.hogy érjem utól?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hello!

Van a H&D2-höz magyaritás?HA van, akkor hol?
a.carkey
Mert ha igen, felejtsd el a netest!

A medve nem játék.

a.carkey
Tört van?

A medve nem játék.

Robogo
Hello!

Holnap csinálok egy szervert és aki tud az lépjen be a címe:MAGYAR JÁTÉK mindenki lépjen.. Írjatok evel kapcsolatban!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^