Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Most rakják..már huzom is! 😛
Három játék eddig, amit meg kell vennem ... 😞
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Boldog Karácsonyt!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Boldog Karácsonyt!
Még mindig nincs tört szerver??mert ez így elég ocska hogy nem lehet nyomulni, csak cd key invalid..
Internetes szerverek vannak ha valaki tud plz irjon!
Elöre is THX!!

Az a problémám, hogy az afrikai küldetés elsõ pályáJán vagyok, AHHOL azt a Schumannt kell megkeresnem. Már megõltem mindenkit, felrobbantottam az összes repülõt, csak a dokumnetációt nem találom. Már 2x megcsináltam ezt a pályát, és eddig bent volt a hangárban a dokumentáció, de most nem találom sehol!
Találkozott má valaki ilyennel?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Érdeklõdnék, hogy létezik-e a gammához magyarosítás, vagy van-e készülõben?
Mit tudtok errõl?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem tud valaki a H&D2-höz sérthetetlenség trainert. Nincs idõm végigküzdeni magam a játékon de érdekelne a többi pálya is.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Találtam magyarítást H&D 2-höz!Igaz,csak kb.80%-os,de azt írják,hogy nemsokára lesz teljes verzió is.
Hely:http://www.hungames.atw.hu
Használjátok egészséggel!
Amúgy van olyan, aki neten nyomja? Már két demo pályát is feltettek. A kis házas cseh és a hidas. Amúgy van egy-két orig server is. Kár ezért a játékért! 😞 Szerintem nagyon jó lett a multi része. Több érdeklõdést érdemelne. A BFVietnam meg megy, mert az BF. Ez meg tök hasonló, mint a BF multiban, de mégis elfeledett, mert nincs sok embernek eredeti. 😞
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Remélem sikerül!
Spuri!
Ez a bunkeres? A documentum az utolsó lelõtt tisztnél van ...
A medve nem játék.
utolso chech küldetést hogy kell átvinni! már probáltuk mindenhogyan de dokumentumok nincsenek sehol! Most lopakodva kezdtük el játszani de egy ponton megakadtunk!
ha tudja valaki hogy kell irja meg! kösz
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Van a H&D2-höz magyaritás?HA van, akkor hol?