Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ja, probaltam,de nem tudok rarakni bombat. Anti tank mine-t probaltam, arra nem ment ra. Azt a fajta bombat nem probaltam, amit a hidrol szedetm le, csak amit talaltam egy ammunition dobozban.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Habár elég régen vittem végig azt a pályát,de én igy csináltam:amelyik oldalon jön majd a tank menj a romok közé és amikor elmegy a tank melletted,akkor rakj rá egy bombát!És pár másodperc és bummmmm<#violent>

Emberek,

a sabre sqadronban a hidas palya megszivat. Atmegyek a hidon, a bombakat leszedem a labarol, de a tavolabbi tank atjon es elkezdi loni a hidat, 4-et belelo es leomlik, mission failed.
A pancelokolben egy toltet van, annyi meg ennek nem eleg, csak a amsiknak, ami a hidra vezeto uton van.
Hogyan semlegesitsem a nagyobb a tankot? (ami eredtileg a hid bal oldalan van, aztan atjon a jobboldalra, loni a hidat)

az akneszedõn csak egy kell, legalábbis én csak egyet találtam ahova aknát kell tenni

nem kettõ akna kell?
de.
(ha jól emlékszem)

csao! Úgy csináltam, elõször a nagy hajóra tettem az aknát, utána az aknaszedõre, majd elloptam az enigmát, de sajnos azt írja hogy a aknaszedõn nincs akna! Póbáltam úgy is hogy elõbb elloptam az enigmát és utána aknáztam de úgy se sikerült! <#confused> Szal nem tom hogy most mit csináljak!!!

a.carkey
Rájuk teszed az aknákat, és felmész a hajóra!

A medve nem játék.

Üdv! Elakadtam! Azon a pályán mikor aknázni kell 2 hajót, az enigma megvan, az aknák a hején, de az aknaszedõ hajót hiába aknázom alá akkor is az van kiírva hogy nincs teljesítve! hogy a pélóba kell átvinni ezt a pályá? vagy milyen sorrenben kell csinálni a pályát? Vagy bug van a játékban? vagy én vagyok ennyier hülye?
elõre is köcce

tárgytalan srácok :-(
feltettem közben a Sabre Squadront és az elkefélte a h&d2 savejeimet (gondolom patchelték)
amúgy köszi a helpet
mert nem annak kell átadni, hanem egy tisztnek, aki az udvar másik oldalán egy árkádos helyrõl nyíló szobában van(ha jól emlékszem)
A legelején várd meg, míg valaki bejön a szobába és menj utána, de le is lõheted az azstalnál ülõ fickót. Nagyon régen nyomtam, kb egy éve, tehát lehet, nem mindenre emlékszem hajszálpontosan.

Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen plz. Az Adler kastélyos pályán akadtam el.
Rögtön az elején, lemegy a bevezetõ és ott állok mint egy broki, azt írja adjam át a papírokat a mókusnak viszont az ajtó be van zárva lockpickelni kell => ha bemegyek akkor a tiszt elkezd lõni.
A másik variációt néztem, kimegyek az udvarra ahol a teherautó áll de ott is szilánkosra lõnek.
Az íróasztalnál a faszi feláll ha elkezdek téblábolni lelõ, ha megvárom míg elmegy akkor bemegy egy olyan ajtón, ahova nem lehet bemenni.
már nem maradt hajam plz segítsetek

elõre is köszi

Kevi
Nincs mit!Sok sikert a további pályákhoz!Ha elakadtál kérdezz!<#violent>

V-Storm
Köszi gstup!

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Menj a csapatod összes tagjával a francia collaboránshoz(fel az emeletre a szobába ahol õ van)!<#nezze>

V-Storm
Hali!
Lenne egy kérdésem a Sabre 8-adik pályán, a francia farmon minden meg van nincs túlélõ, elfogtam egy kollaboránst nem menekült el senki, mégis ezt írja ki: The team must assemble next to the capture collaborantor. Valaki tud segíteni?

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Sziasztok!Találtam két szervert amin tudtam játszani,mindkettõ neve DBV az egyik occupation a másik meg co-operative,várom a magar honfitársakat a csatamezõkre!!!!Ha ott vagyok Herr Gabika néven.Na bye all.<#violent>

Jó a kiegészitõ!Nekem bejön.Hogyan tudok szervert csinálni,ahova mások is betudnak majd jönni?pliizz help vlki Elõre is thx

hiba
Sabre teamrol vkinek infoja?
Milyen a gamma?

ChevyG
ok, ez eddig eszembe se jutott <#violent><#conf>
Robogo
Na hi mindenki!

Megvan a HD2:Sabre game csak ugye kell hozzá az alap HD2!Nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni az alap HD2-õt!

Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zsolo007
Lõdd le õket <#bee1>

ChevyG
ok, kiprobálom
azt az embert valaszd a bemenetelre, akinek a STEALTH tulajdonsdaga a legnagyobb.
Es a hatizsak is nemet ugye?
😊

ChevyG
Hi!
Elakattam, ahol be kell menni vlami német kastélyba! Akár merre megyek mindig lönek, pedig elméletileg német vagyok (1Nruha, fegyver, stb mind német) Mit tegyek?
Charly
Bocsi a 1.12-es patch-el lehet neten játszani vagy még nem megoldott?

Charly
Sziasztok fent van a 1.06-os patch is.

Mégegyszer feltenném a kérdést a biztonsági másolattal van lehetõség a multyra?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

zotso
Urak!
Végre megszületett a dolog. Még jó, hogy a PlayersProfiles-ból néha mentés csínálok, így nem kellett végig vinnem a teljes missiót, csak a végét, és így végre túl jutottam a pályán. Egyébként köszi a segítséget.
Viszont a kovetkezo epizod (Husky hadmuvelet) elso palyaja tenyleg szivatos. Ugy vettem eszre, hogy az agyuk betonbunkerebol a csokak a falon/ajton at lovoldoznek kifele, ha ott sunnyogok a bunker korul...
nem kell mindenkinek kulon autoval, en pl. (2ember1autoban)x2 felallasban mentem a jelhez, es oke volt.
zotso
Köszi, majd megpróbálom így is, hogy mindenkivel külön autóval elmegyek a jelig.(A többit már végig csináltam.)
felrobbantod a Liberator belsejét dinamittal. Lekommandózol a romvárosba, kinyírod a nácikat. Megkeresed a téren lévõ teherkocsit, a mögötte lévõ ládákra teszel dinamitot, felrobban. Elindulsz kifelé a romvárosból, jön némi gyalogság + 1 tank, kicsinálod õket, és mindenki _jármûvel_ beleáll a térképen jelzett piros X közepébe.
Ha így nincs vége a pályának, akkor bug, és restart.
zotso
Persze! Azt még az elsõ kérdésem elött. Sõt a légvédelmis autóval kilöttem az összes fricc teherautot is. A lõszeres ládákból meg mindent felszedtem. Átnézetem az összes nmetet nincs-e valaami doksi, de semmi.
Glpetyus
A lõszeres ládákat kell felrobbantani asszem...

fel is kell robbantani meg a varosban a maradekot, egy kis piros jel mutatja,. Megtetted?

zotso
Köszi!
Ezekkel már végeztem, és valoban felszedtem a péncéltörõket, plusz a romvárosban a teherautó mögötti ládából is tankoltam egy kis ammot.Aztán autók, sorban a találka helyre de semmi.
nem.
A robnantas utan van meg egy mesik cucc, amit gfel kell robbantani, ez bent van a romvarosban. Ha ez is megvan, akkor kell menned a gyulekezesi pontra, ambator megjegyzem, nem veletlenul van szanaszet szorva nehany Panzerfaust😊)

zotso
Szevasztok!
Egy kis segítség kéne..... Ott ahol a Liberátor lezuhant,(az Operation Heat Setting Druck pálya) és ugye felkellett robbantani a roncsot, mindenkit megöltem, valami olyasmit ír, hogy az adott helyen a tev szerint a funkcionális autoval találkozni kell. Már minden kocsival elmentem oda de semmi nem történik. Ha értitek ahogy leírtam légyszíves segítsetek.( Nem találtam a forumban róla kérdést, ill. választ)
Glpetyus
<#idiota>
Hát persze,hogy elkapcsoltál...
Asszem alaból a C vagy a V a nézetváltás,de azóta már biztos rájöttél(?).

Szasztok!
Ismételten egy kis gond. Már a "Tirpitz"-es pályán is észre vettem, de a "gumiruha" miatt nem foglalkoztam vele, viszont a dzsungelben már kissé zavar, hogy "fps"-ben látom az embereimet. Tehát csak a fegyver csövét látom, nem tudom õket hátulról nézni. Mi a gond? Elkapcsoltam valamit?
Kossuth Lajos
Glpetyus
<#eljen>

Hali!

Nagy gondom lenne..! Visszaolvastam de nem találtam rá gyógyírt! Most töltöm a HD2 teljeset..és mi kell hogy LAN olni tudjunk vele sok Bug nélkül?? Melyik patch/patchek..és crackek???? És ezeket honnan tom leszedni!!! ??? Fontos lenne a segítségetek! Köszike!

üdv.: Ol4h
Kedves fiúk, lányok!
Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni mindenkinek a sok önzetlen segítséget és bátorítást, melyet nagy szomorúságomban nekem adtatok. A következõ történt. A múltkor újra kezdtem a pályát, de semmi. Feltettem a patchet, még rosszabb. Ledúrtam, újra feltettem, (patch nélkül) bemásoltam a mentéseket, semmi. Ma este újra kezdtem ismét a pályát és láss csodát (életem egyik legboldogabb pillanata) az egyik sátorba ahogy befordulák, na mi hever ott az elsõ asztalon? Egy szép szürke könyv. Nem hittem a szememnek. K... jó érzés volt. Aztán attól féltem, hogy el ne tünjön. Szóval progi hiba volt, nem én voltam vak. De megoldódott, és ez a lényeg. Köszi mindent. Werhmacht és SS! Vigyázz jövök!
B@ldrick!
Feltettem az 1.12-est. Nem nyertem. Nem tudtam elindítani a játékot, mindig a lemezt kérte, addig nem. Ledúrtam a játékot, újra feltettem, visszamásoltam a mentéseket, de semmi. Most megpróbálom újra kezdeni a küldetést. Ha a játékot is újra kell kezdenem, megmarom magam. Persze ha tudnám, hogy akkor fix meglesz, akkor nem szórakoznék tovább. Hallom, az sem mindegy milyen nehézségi szintem megyek, mert akkor is máshová teszi el. Egyszerûen nem tudom, mit tegyek. Kaptam mentett állást is, de csak az utolsó mentést tudtam elindítani. Talán egy megfelelõ mentés segítene. Nem tudom. Segítsetek még ötletekkel.
Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
B@ldrick
Arra, hogy olyan helyre rejti ahol nem lehet felvenni. Tedd fel a 1.12cracket.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Helo!
Mindenkinek köszi a segítséget.
Igen, már próbáltam újra kezdéssel orvosolni a bajt, de akkor sem volt meg.

B@ldrick!
Melyik bugra gondoltál, hogy javították, a könyvre, vagy arra, hogy kéri a CD-t. Egyébként mióta feltettem az 1.12-es patchet, azóta nem tudom elindítani, pedig nyomtam neki egy "repair"-t is, de még mindig hiányolja a CD-t. Mondjuk nekem pach nélkül sem volt vele gondom, leszámítva a könyvet, csak gondoltam, hátha orvosol valamit. Mit javasoltok, melyik patchet rakjam fel neki.
Kössuth Lajos
B@ldrick
A doksi nehézségi szintõl függ, hogy hova rejti véletlenszerûen. Nálam very hardon a hangár egy szekrényében volt amit szétlõtem, de persze felvenni nem lehetett, ilyenkor ujra kellett kezdeni a pályát . Ezt a bugot egy korábbi pecsben már javították. Gondolom nem eredeti ezért kéri..

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Glpetyus
Ja,és nekem peccs nélkûl is kérte a CD-t 😛

Glpetyus
Csak nem olvastam végig amit írtál,és nem láttam,hogy mások már mondták az asztalt 😊)
Egyébként közben eszembe jutott,hogy azt a pályát a 2.végigjátszás után többször is végigvittem,mert tetszett,és a könyv MINDIG ugyanott volt...
Szal nálad ez vmi bug lehet,vagy nem tom'
Gondolom próbáltad a pályát az elejétõl újra kezdeni is ugye?
Én mentést nem tok' küdeni,mert már nincs meg :/

GPetyus!
Ezt nekem írtad:
"Ja látom más a gáz..
Így jár aki nem olvassa végig a kommentet 😛P"
Hogy érted?
Kossuth Lajos