Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
a sabre sqadronban a hidas palya megszivat. Atmegyek a hidon, a bombakat leszedem a labarol, de a tavolabbi tank atjon es elkezdi loni a hidat, 4-et belelo es leomlik, mission failed.
A pancelokolben egy toltet van, annyi meg ennek nem eleg, csak a amsiknak, ami a hidra vezeto uton van.
Hogyan semlegesitsem a nagyobb a tankot? (ami eredtileg a hid bal oldalan van, aztan atjon a jobboldalra, loni a hidat)
de.
(ha jól emlékszem)
elõre is köcce
feltettem közben a Sabre Squadront és az elkefélte a h&d2 savejeimet (gondolom patchelték)
amúgy köszi a helpet
A legelején várd meg, míg valaki bejön a szobába és menj utána, de le is lõheted az azstalnál ülõ fickót. Nagyon régen nyomtam, kb egy éve, tehát lehet, nem mindenre emlékszem hajszálpontosan.
Ha valaki tud segítsen plz. Az Adler kastélyos pályán akadtam el.
Rögtön az elején, lemegy a bevezetõ és ott állok mint egy broki, azt írja adjam át a papírokat a mókusnak viszont az ajtó be van zárva lockpickelni kell => ha bemegyek akkor a tiszt elkezd lõni.
A másik variációt néztem, kimegyek az udvarra ahol a teherautó áll de ott is szilánkosra lõnek.
Az íróasztalnál a faszi feláll ha elkezdek téblábolni lelõ, ha megvárom míg elmegy akkor bemegy egy olyan ajtón, ahova nem lehet bemenni.
már nem maradt hajam plz segítsetek
elõre is köszi
Kevi
Lenne egy kérdésem a Sabre 8-adik pályán, a francia farmon minden meg van nincs túlélõ, elfogtam egy kollaboránst nem menekült el senki, mégis ezt írja ki: The team must assemble next to the capture collaborantor. Valaki tud segíteni?
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
Megvan a HD2:Sabre game csak ugye kell hozzá az alap HD2!Nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni az alap HD2-õt!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Es a hatizsak is nemet ugye?
😊
Elakattam, ahol be kell menni vlami német kastélyba! Akár merre megyek mindig lönek, pedig elméletileg német vagyok (1Nruha, fegyver, stb mind német) Mit tegyek?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Végre megszületett a dolog. Még jó, hogy a PlayersProfiles-ból néha mentés csínálok, így nem kellett végig vinnem a teljes missiót, csak a végét, és így végre túl jutottam a pályán. Egyébként köszi a segítséget.
Ha így nincs vége a pályának, akkor bug, és restart.
Ezekkel már végeztem, és valoban felszedtem a péncéltörõket, plusz a romvárosban a teherautó mögötti ládából is tankoltam egy kis ammot.Aztán autók, sorban a találka helyre de semmi.
A robnantas utan van meg egy mesik cucc, amit gfel kell robbantani, ez bent van a romvarosban. Ha ez is megvan, akkor kell menned a gyulekezesi pontra, ambator megjegyzem, nem veletlenul van szanaszet szorva nehany Panzerfaust😊)
Egy kis segítség kéne..... Ott ahol a Liberátor lezuhant,(az Operation Heat Setting Druck pálya) és ugye felkellett robbantani a roncsot, mindenkit megöltem, valami olyasmit ír, hogy az adott helyen a tev szerint a funkcionális autoval találkozni kell. Már minden kocsival elmentem oda de semmi nem történik. Ha értitek ahogy leírtam légyszíves segítsetek.( Nem találtam a forumban róla kérdést, ill. választ)
Hát persze,hogy elkapcsoltál...
Asszem alaból a C vagy a V a nézetváltás,de azóta már biztos rájöttél(?).
Ismételten egy kis gond. Már a "Tirpitz"-es pályán is észre vettem, de a "gumiruha" miatt nem foglalkoztam vele, viszont a dzsungelben már kissé zavar, hogy "fps"-ben látom az embereimet. Tehát csak a fegyver csövét látom, nem tudom õket hátulról nézni. Mi a gond? Elkapcsoltam valamit?
Kossuth Lajos
Nagy gondom lenne..! Visszaolvastam de nem találtam rá gyógyírt! Most töltöm a HD2 teljeset..és mi kell hogy LAN olni tudjunk vele sok Bug nélkül?? Melyik patch/patchek..és crackek???? És ezeket honnan tom leszedni!!! ??? Fontos lenne a segítségetek! Köszike!
üdv.: Ol4h
Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni mindenkinek a sok önzetlen segítséget és bátorítást, melyet nagy szomorúságomban nekem adtatok. A következõ történt. A múltkor újra kezdtem a pályát, de semmi. Feltettem a patchet, még rosszabb. Ledúrtam, újra feltettem, (patch nélkül) bemásoltam a mentéseket, semmi. Ma este újra kezdtem ismét a pályát és láss csodát (életem egyik legboldogabb pillanata) az egyik sátorba ahogy befordulák, na mi hever ott az elsõ asztalon? Egy szép szürke könyv. Nem hittem a szememnek. K... jó érzés volt. Aztán attól féltem, hogy el ne tünjön. Szóval progi hiba volt, nem én voltam vak. De megoldódott, és ez a lényeg. Köszi mindent. Werhmacht és SS! Vigyázz jövök!
Feltettem az 1.12-est. Nem nyertem. Nem tudtam elindítani a játékot, mindig a lemezt kérte, addig nem. Ledúrtam a játékot, újra feltettem, visszamásoltam a mentéseket, de semmi. Most megpróbálom újra kezdeni a küldetést. Ha a játékot is újra kell kezdenem, megmarom magam. Persze ha tudnám, hogy akkor fix meglesz, akkor nem szórakoznék tovább. Hallom, az sem mindegy milyen nehézségi szintem megyek, mert akkor is máshová teszi el. Egyszerûen nem tudom, mit tegyek. Kaptam mentett állást is, de csak az utolsó mentést tudtam elindítani. Talán egy megfelelõ mentés segítene. Nem tudom. Segítsetek még ötletekkel.
Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Mindenkinek köszi a segítséget.
Igen, már próbáltam újra kezdéssel orvosolni a bajt, de akkor sem volt meg.
B@ldrick!
Melyik bugra gondoltál, hogy javították, a könyvre, vagy arra, hogy kéri a CD-t. Egyébként mióta feltettem az 1.12-es patchet, azóta nem tudom elindítani, pedig nyomtam neki egy "repair"-t is, de még mindig hiányolja a CD-t. Mondjuk nekem pach nélkül sem volt vele gondom, leszámítva a könyvet, csak gondoltam, hátha orvosol valamit. Mit javasoltok, melyik patchet rakjam fel neki.
Kössuth Lajos
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Egyébként közben eszembe jutott,hogy azt a pályát a 2.végigjátszás után többször is végigvittem,mert tetszett,és a könyv MINDIG ugyanott volt...
Szal nálad ez vmi bug lehet,vagy nem tom'
Gondolom próbáltad a pályát az elejétõl újra kezdeni is ugye?
Én mentést nem tok' küdeni,mert már nincs meg :/
Ezt nekem írtad:
"Ja látom más a gáz..
Így jár aki nem olvassa végig a kommentet 😛P"
Hogy érted?
Kossuth Lajos