Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
héllóka !!! nekem villanyborotvám van !!! éppen ez az hogy azzal übereltem le a pofámat... meg annyira nem volt erõs, tehát még természetesnek se természetes... olyam munkás bausz ... na a barátnõt meg küldhetjük továbbképzésre :)))

Tuvok
Próbálj vmi hidratálót, hosszútávon meg szerezz be 1 villyanborotvát, és (állítólag) vége a kínlódásnak, lehet nekem is kéne szerezni egyet. Amúgy jobb kerülni a 2 perces pofagyalut, csúnyább leszel, mint pár napos borostával vagy 1 kicsike szakállal, utóbbi mégis csak 'természetesebb'.
Amúgy ha sok idõd van, meg persze lehetõség, vedd rá párodat, hogy csinálja meg (már ha ért hozzá ), nagyon ügyesen meg tudják csinálni, utána meg 1 kis bõrmasszázs, nagyon jó!

PResident Evil
jah és nem lehet eltüntetni a pöttyöket nagyon gyorsan ?

PResident Evil
bazzegh én vasárnap este elfelejtettem borotválkozni... (only bausz) erre kelek fel hétfõn, látom olyan fejem van mint vmi vasúti munkásnak... ránéztem az órára volt még 7 perc buszig... 5 perc kell hogy kiérjek... és kérlek szépen úgy megborotválkoztam hogy azóta piros vérpöttyös az állam... és nem jönnek le :D mert ugyebár megvágdtostam magam... hát villanyborotva power !!!

Lteebee
Tegnap levágtam a szakállam, kicsit hadd legyen szabadon az állam.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Idén még nem borotválkoztam.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

FtranX
20 vagyok

zaki
most mennyi vagy?

FtranX
úgy igazán 18 éves koromban kezdett nõni a szakállam, de csak most értem el oda, hogy normális körszakállat tudok növeszteni.

hen-tes
én is !!!!!!!!! :D
...
dehogy is

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[Walaki]D`Lair
Én meg épp szakállt növesztek...jól...:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Adam II
Uncsi dolog

Jaja, cvsak kicsit tévedtél. Kereskedelemben dolgozok, szal naponta kell borotválkozni! Nálam már nagyon ritka a 2 napos borosta. Szakáll sztem nem praktikus, a pár napos borosta + nem áll jól, szóval marad a szenvedés...
zaki
hehe :PPPP

The Garrett
aftershave roxx kb olyan mint a reszkessetek betörõkben. mindigig visítanék legszivesebben. :)))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
nem szeretem az after shave-t :) inkább vmi illatos hidratálot :)
5-6 nap után már tényleg bozontos az ember, tényleg nem jo, de a két napos borosta jo :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tuvok
Hehe, amikor elkezdett kinõni a szakálam, nekem is megvolt a 'szakálkorszakom', ahogy a fiatalok nagytöbbségének is, majd' fél évig csak ollóval nyírtam, talán lustaságból, talán felvágásból, hogy nekem ilyen is van. Aztán valahogy rájöttem, hogy egyáltalán nem valami vonzó mindenhová bozontos képpel menni, így (párom hathatós unszolására) kinõttem az õsember dizájnt, azóta el nem tom magam képzelni 4-5 napnál régebbi borostával. Már hozzászoktam, bár azt a rohadt égetõ aftershave-et azóta is gyûlölöm, és örökre fogom is, de a nõk szerint tök jó, mert férfias az illata.

The Garrett
az van de hijába simogatom nem marad ugy :P

Tikal
hát simogasd mint ahogy a kecskeszakálat szokták, tod?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
Én + nembírom normálisan megnyírni a szakállam. MEg reggelente mindig elalszom, és így elg hülyén féloldalt áll.

Valami jó ötlet? :D
levágni nem fogom ;)

Tuvok
Heti 2, plusz ha asszony megkér, vagy valami alkalom/program van és illene kinézni valahogy.
Egyébként rühellek, de pár év után már sitty-sutty rutinfeladat :)

RelakS
dettó

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

"gondolom ugy nézel ki mint szadam mikor elfogták :)"
:DDD

én 2, max 3 naponta azért +borotválkozom. Ha reggel belenézek e tükörbe és látom, hogy már viszonylag nagy akkor mindeképp levágom, mert egész nap xar érzésem van, hogy milyen hülyén nézhetek ki :) lehet azért van, mert szvsz nekem nem áll jól

Punker
én hetente 1* borotválkozom....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tikal
ha rendszeresen borotválkozol akkor a géphez is és a sima borotvához is hozzászokik a bõröd.

2-3 hét nekem már sok lenne :) gondolom ugy nézel ki mint szadam mikor elfogták :)

Borotválkozni nem jó, de manapság a jólápoltsághoz tartozik. Nekem érzékeny a bõröm, még géppel is van, hogy kisebesedik az arcom. (Philishave)

Elég ritka manapság, hogy valaki fel meri vállalni a soknapos borostát v. szakállt. Bár attól is függ, kinek áll jól.
PResident Evil
Sir Szõr !

zaki
hát én nagyon lazára veszem a figurát, kb 2-3- hetente borotválkozom, kicsit bozontos a képem, na de én így érzem jól magam

PResident Evil
huhh leírjam a problémám ? nemtudpm :))) majd elolvasom hátha volt vkinek ilyen gondja... aztán... :P

de a fotexneten elég sok gép van

:DDD

PHILIPS HQ 8870 Philishave "Sensotec" rendszerû akkumulátoros borotva, "James Bond" izlése szerint Ár: 41 990 Ft

Ez nagyon brutál:
- 1 óra töltés 3 hét vezeték nélküli használatot biztosít
- a szõrzet típusa és a borotválkozási szokások alapján, elektronikus nyomógombos kapcsoló
- PHILISHAVE HQ 8870 Philishave "Sensotec" rendszer, testre szabott kényelmi funkció, "Super Lift & Cut" rendszer

panasonic.hu?
6 db borotvát találtam, de árakat nem :(

Ramore
én a Panasonic-ot ajánlanám, annak a honlapján vannak árak is feltüntetve.
neten nincs valami árlista ilyen készülékekrõl?

ez mennyibe került?

Tikal
Nekem ez van, nagyon jo, moshato, akkus, pajeszvágo is van rajta :) Vizesen és szárazon is használhatod :)

ok, kipróbálom, aztán ha ez se jön be, akkor elkezdek gyûjteni egy elektromosra

Ramore
az a legjobb eldobhatós borotva, eszméletlenül jól használható és nem roncsolja az arcot sem, legalábbis nálam. :)
már 3 éve próbálkozom folyamatosan... :)
lehet, de szerintem nem azon múlik, mert ügyetlen vagyok.
de ezek nem nagy vágások csak ilyen 1-2 mm-es sebek, persze qrvára zavarnak :(
Gilette Mach 3 miben jobb?

Csacsi
Használj Gilette Mach 3-at. Ha azzal is megvágod magad, akkor már tényleg nagyon ügyetlen vagy. Szerintem kérd meg a barátnõdet, hogy borotváljon meg, fõleg, ha õ is végzi magán, és nem hagy sebet. :)

De félre a poént. Szerintem, próbálkozz, és egy idõ után nem fogod megvágni magad, ha meg mégis....akkor tényleg jobb neked a villanyborotva.

Én szerencsére még nem vágtam meg magam, és nem is szeretném....fõleg azért, emrt én nem csak az arcom borotválom.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ramore
5-50eFt-ig lehet kapni, Philips és Braun a közkedvelt márkák, de én egy Panasonic borotvát használok már több, mint egy év és messze a legjobb, nekem volt már korábban mindkét márka, de a mostani a legjobb. Nedvesen is lehet használni, nemcsak szárazon.
nah az a problémám, hogy mindig megvágom magam, sok ici-pici helyen. Leginkább az államon és az bajusz részen. Mindegy, hogy vadi új, vagy használt pengét használok. Próbáltam már úgyis, hogy tovább hagyom rajta a borotvahabot, lehet az a baj, de nem :( Gilette Sensor Excell-em van. Szóval sok kicsi seb ketetkezik, ami délutánra már be is gyógyul, vérzik kb 1-2 percig, de reggel+délelõtt iszonyat hülyén néz ki :(
Ezért gondoltam, hogy be kéne ruházni egy elektromos gépre.
Milyen áron vannak ezek a gépek, mert nem nagyon figyelem õket. És melyiket ajánljátok?

KeKKSZike
cumi...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Meg azok, akiket érdekel, hogy néz ki a pofájuk borotválkozás után... :) Próbáltad már amúgy? Próbáld ki, mert nagyon jó.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Davidus
Nivea-t csak a buzik használnak:)

V9ykn8_TZL0

KeKKSZike
az aftershave az nekem nem jó! tényleg kiszárítja a bõrõmet! Tudod, hogy mit csinálj? Nekem nagyon bevállt! Ne használj aftershave-t, helyette a Niveának van ilyen After Shave balzsam! Azzal kenyd be az arcod borotválkozás után! ;)

KeKKSZike
nekem is van gépem, de az nem viszi le annyira Nekem! ;( Én meg erõsebb szörzetû vagyok és szinte mindent fennhagy! ;(

dikki*yysw
Pontosan ezeket használom, eltaláltad :)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Coine, The A&O
Azért Mach3 még mindig....szóval klasszikus, hiába :)

Tikal
Érzékeny bõrû vagy és a sok viztõl gondolom kiszárad, ezen még a for sensitive skin nevû aftershave sem segit... Ugyhogy marad a nivea krém:))

K.András
Nekem az le sem viszi,nagyon pelyhes lehetsz még ha az leviszi :DDD

http://druglord.buzz.hu/ ;)