1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#1075 nem, viszont egy hete a manuális mach3-at sem használtam, és a barátaim kezdenek elmenni mellettem, mert nem ismernek fel :D -
#1074 próbálta már vki az új elemes mach3-mat? -
#1073 nah gyerünk kivele kivele :D -
#1072 LOL:D Na mit is?:P -
#1071 LOL :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#1070 szerintem annyira, hogy én nem is kérdezek :D:D -
#1069 ehhhehh.. szted nagyon feltünő hogy mi akarunk kérdezni vmit ? :D -
#1068 őőő hi! :) -
#1067 up :D -
#1066 viszont a bőrőm nehezen tolerálja a pengét....és én friss vagyok a gép után is :) -
#1065 fogászat+fodrászat=fográszat -
#1064 én pár napja vágtam le a 3 hetes szakállamat (lusta voltam borotválkozni). Ráadásul már vagy két hónapja nem voltam fodrásznál.
Ránézésre kapából 8 év! :))
Ma voltam fográsznál is :) -
#1063 eljöttem min 2 hétre pestre, és otthon hagytam a borotvát...ciki...
az első hét kezd letelni...én pedig kezdem elveszíteni emberi külsőmet :D -
#1062 én felváltva használom ha sietek a villany jobb mert kevesebb pepecselés van vele de azért habal és rendesen pengével sokkal alaposabb és utána is frissebb vagy -
[Walaki]D`Lair #1061 banyek szoktam én borotválkozni, nem azt mondtam hogy egyáltalán nem nő, csak nem úgy ahogy én szeretném... -
#1060 amig nem melod a vezetés addig nem unod meg, persze, viszont aki ebbol él az hidd el megunja, a borotválkozást néhány honap után megunod, én már néhány hét után utáltam... szerencsére már villanyborotvám van :D -
[Walaki]D`Lair #1059 Ez ugyanolyan, mint hogy mindenki mondja hogy maaaajd megunom a vezetést meg mittomén...de ez se fog sose bekövetkezni...:))) -
#1058 valamikor múlthéten borotválkoztam, lassan kéne megint -
szando #1057 ne akard.. borotválkozás egy idő után bekerül az ún. "száksz" dolgok közé... örülj amíg nem nő. -
#1056 türelem türelem -
[Walaki]D`Lair #1055 tehát csak az államon szakállat nem ilyen mikulás style akármit...:DD -
[Walaki]D`Lair #1054 Én meg lassan (másfél hónap) 19 és alig nő szőr az arcomon...pedig de szeretnék kis szakállkát...csak mint amilyen Wayne Static-nak van...
de igazándiból pajeszt szeretnék meghagyni, meg szakállat...de alig nő...:(( -
[Walaki]D`Lair #1053 Te beteg marha...legjobb a világon!!!!4 -
Vlala #1052 Bocsi mindenki, off lesz.
Ezt Te döntötted el, vagy mások mondták? Szerintem legalább akkora hülyeség, mint ide Mekka. Volt olyan ismerősöm, akinek a szíve miatt a születésénél nem jósoltak 10 éves kornál többet... 5 éves korában kórházba került, műtötték, most több mint 20, de jól bírja.
Erről tényleg topicot kellene nyitni.
Hogy on is legyek: amúlt héten megborotválkoztam, a szüleim jó napottal köszöntek, és megkérdezték, kit keresek? -
#1051 hi! -
goldenfly #1050 Volt már amikor egy részeg külhoni haverom népművészetet akart csinálni és késsel akart megnyírni poénból...én ellenkeztem! -
#1049 Még bírod? Én rühellem, lehet, hogy a katonaságban utáltatták meg velem. -
#1048 Gyanta, meg van kenőcs is nekik! Valami szőroldó.
Amúgy tényleg durva lehet. Ríszpekt a csajoknak! -
#1047 Ja! Örülj baz+!!!! :DDDDDD
Cserélnék veled, ha lehetne. -
#1046 Azért tiszítani lehet gyakrabban is... :DDD
Én pl minden használat után kipucolom. -
OPM #1045 addig örülj, amíg nem reggelente kell... -
goldenfly #1044 Én úgy egy hónapja kezdtem borotválkozni, de én bírom:) asszem most is megyek nyiratkozni, hnap suli van!:))) -
#1043 nem -
#1042 ?? Ezt elmagyaráznád kicsit konkrétabban? -
#1041 én csak 22 éves koromig fogok élni, de erről akár topicot is nyithatnék, tehát egyezzünk ki abban hoyg ezt mindenki elfogadja :D -
Skill #1040 ne rinyáljatok gondoljatok a csajokra ök hányszor borotválkoznak ;)
na meg mekora felületet :P -
#1039 Még? :)
Még csak 19 vagy...gondold meg hány borotválkozást fog megélni életed során még :) -
#1038 én is afele kezdtem...
msot 19 vagyok....már kezdem utálni de még elviselem :D -
#1037 No, nálam az az érdekes, hogy én ebből a szempontból kései gyerek vok. 17 és háromnegyed éves vagyok, de csak most kezd az arcom szőrösödni. Fater asszongya, hogy örülnöm kéne, mert ő pl. utál borotválkozni. -
Csaba #1036 Hát, nem tudom, de az elektromos nem visz le mindent. Csakis a hagyományos.