Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
azért vedd meg, gazdag vagy

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
igen?? kar.. pedig a design.. a "teleszkopos" pengek tetszenek...foleg hogy tud kulon oldal rugozni😊
Z
Ilyen vilkinzon van öcsémnek is, de azt mondja, hogy nem annyira jó, ha kicsit hosszabb ideig nem borotválkozol. A pengék között kicsit a rés, és könnyen eltömõdik.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

I.C.ram
Úgy állítják be az egészet, mintha olyan rohadt nagy kutatói munka lenne berakni egy 4. pengét....
Z
Az enyémben most is van vagy 30 darab. Ahogy bekapcsolom, elkezd zúgni...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Loál János
Lassan már 70pengésekkel fogjuk nyomni?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mikike
na majd mond el milyen
régen nekem is volt rácsos wilkinsonom, de jó szar volt

maradok a gilettnél

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Breki33
Aki utálja ha az arcszesz csípi utánna

viszont ugyanúgy bejött -neki mint nekem- a Nivea borotválkozás utáni
After Shave Balzsam-ja, csak drágának tartja azoknak van egy tippem P

Punker
több mint 1 hete nem borotválkoztam itt lenne az ideje 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
most lattam a tv ben:
mach 3 KUKA!!!!!

eszmeletlenul tetszik az uj wilkinson... tuti fogok venni ha elfogytak a mach 3 pengeim...
nezzetek vegig az osszes kis menupontot a blade alatt! nagyon kuulos lehet.. igaz.. nagyon regen faternak volt egy piros wilkinsonja.. ami nem igazan volt valami jo... pedig nem volt olcso..
PResident Evil
MEGVÁGTAM MAGAM

K, offtopic vege😊

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

PResident Evil
hûha... epdig ígéretesnek hangzik...

nah jó télleg hagyjuk

nem gyantasra gondoltam😛
Na jo nem is akartalak untatni a szortelenitesi szokasaimmal😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PResident Evil
kérlek a borotválkozás topicban ne próbálj lebeszélni a borotválkozásról, hiszen itt ezt beszéljük ki... nyiss gyantás topicot

Fejtsd ki bovebben😛

most miert haggyalak?😛PPPP

PResident Evil
haggyál 😛

Sracok van am mas megoldas is a szortelenitesre nem csak a borotva😊

Nekem villannyal lassabb is, ameddig legyalulom az agyamról a szörzetet...

Lteebee
És hamar feladtad, vagy próbáltad pár hétig?

Meg kell hogy szokja a bõr.

Ádámcsutkánál sajna nekem is nagyon érzékeny.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Én kb. fél éve szoktam LE a borotválkozásról, azóta csak kéthetente-havonta-hanagyonmuszáj...

mícs
en tele leszek a villnyostol pattanassal, akarmit is csinalok utana!
ugyhogy maradt az egpenges gilette!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Breki33
nekem ket fajta van
egyik állítható pengéjû a másik sima

ha sietek fél perc alat végig a legkisebb fokozaton és már kész is
ha meg teljesen sima akarok lenni akkor a másikkal oldalt
nekem igazából az ádámcsutka környékén hagyja meg jobban a villanyborotva.
230!

én is már több mint fél éve az elektromost használom, reggel sokkal gyorsabb, de aztán ha délután/este el akarok menni valahová, újra át kell menni rajta :/

DannyL
Én konyhakéssel nyomom mint a KlintÍsztvúd!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Breki33
220? P
reggel...

Lteebee
Én továbbra is villannyal nyomom.
Nem lesz tökéletes, de ránézésre jó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

mícs
a zseles a legjobb, mert tenyleg takarekos, es valahogy simabbra tudom borotvalni tole a kepemet!!

mícs
a zseles a legjobb, mert tenyleg takarekos, es valahogy simabbra tudom borotvalni tole a kepemet!!

repro
ne csináld mán Garrett az a legjobb "borotvahab" amit eddig használtam! tovább is bírja, mint a többi, mert csak kevés kell.
a hiba az ön készülékében van 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tuvok
Nekem is zselés Gilette habom van, és nagyon jó, nem fröcsköl, stb ...

Bandew
A "Nem azt" lemaradt az elejérõl. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Match
Én is olyat használok...
semmi gondom nem volt eddig vele, lehet hoyg ténleg gyártási hibás 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
"mondom, hogy szeretem a vukikat"

hát ezen sétestem 😄DDDDDDDDDDDDDDD

nemcsakfeel
az axe nak az íze se rossz!

*hihi ** *

Bandew
Hát nagy valószínûséggel. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
akkor biztos gyártáshibás 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Pedig az qrva jó! AZ nekem nagyon bejött, nem tom mi bajod van vele.
Bár nekem nem volt se fröcskölés, se folyás.

Bandew
Praktikus nekem, mert nekem mindegy, hogy borotvált-e. :-D

én abból is Gilette Series-t használok, az bejön, illatra is jó, meg a funkcióját is remekül betölti. arcszeszbõl meg Axe Éppenamilyenakezembeakad fajtájút használok, az is fincsi, fõleg mikor végigperzseli a pofámat 😄

The Garrett
jah és gilette van a dobozára írva :/

The Garrett
Hee kis antireklama 😊
Anyám vett ma valami hihetetlenül szar "borotvahabot".
Nem is hab hanem valami szar zselé szerû izé ami reakcióba lép a levegõvel és hab lesz belõle.
DE valami hihetetlenül szar. mikor kifujod fröcsköl mindenfele, meg folyik összevissza.

Ne vegyen senki.

neked? mármint miért neked praktikusabb? téged nem érint a dolog 😊

Bandew
Hát ez a gáz. Nekem aztán tök mindegy! Ennyivel praktikusabb nekem. :-D

ez igaz, s ezt õk is tudják 😊
meg azt is, ha meglátnák a lábuk között a dzsungelt a pasik, akkor 20-ból 19 világgá rohanna

Bandew
Elhiszem, hogy mondták neked lányok, de akkor õk nem tudják, hogy a szõr direkt az egészséget szolgálja.

hát nemtom' a babapuncit én sem komálom, de egy szép kis csík az mindenképp sokkal-sokkal-sokkal esztétikusabb, mint egy bozont. s ezt nem csak én mondom, hanem nagyon sok csaj szájából is hallottam már ugyanezt a véleményt. azzal a különbséggel, hogy a legtöbbjük, simán lekapja az egészet, mert akkor nem kell azzal babrálni, hogy formára nyírja, ergo kevesebb idõ alatt megvan, nyáron nem izzad, nem pállik be a cucc, stb.

s megismétlem, csajok szájából hallottam, nem kitaláltam...vagyok ugyanis annyira pofátlan, hogy simán megkérdezek ilyeneket (na persze nem vadidegenektõl), s a csajok nem is akadnak fenn, amelyikben van egy kis kurázsi, úgyis veszi a lapot, s válaszol. haverok között meg nem egy tabutéma - bár manapság már mi az? - szvsz.

Bandew
Persze azokat is megértem akik fanyalognak emiatt, hisz egy eléggé elfuserált társadalomban nõttünk fel.