1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
qper #1195 Irigylek mindenkit aki borotválkozik :)
Nekem sajna nem bírja valamiért a bőröm sem a villanyborotvát, sem a pengét. Egy pár óra múlva tele lesz apró pattanásokkal a képem, így maradt a borostavágó funkción a vellanyborotván, ami mindig hagy egy kb 1 mm-es borostát. -
#1194 Egyetértek!!
Kicsit drága a penge, de jó. -
#1193 miért? -
#1192 Én vettem... Nekem egyáltalán NEM jött be! Maradtam a Gilette Mach 3 Turbo! Szerintem az a legeslegjobb! -
Sotero #1191 Látom velem együtt sok lusta ember van, én nem csak ezért rühellek borotválkozni, 1. Nem szeretem ha penge van a torkom közelében. A masina meg kicsapja a bőröm
2. Ha véletlenül valamit elbaszok látom a véremet és ez sem tartozik a kedvenc hobbiaim közé
3. Minél többször borotválkozol, annál erősebb lesz a szőr a pofámon
Ennyi indok elég is meg a lustaság hogy utáljak borotválkozni -
#1190 -
#1189 valaki tudna mondia tapaszlalatokat arrla borotváról, amit reklámoznak, és elemet kell bele tenni! Gilette tán, de nem biztos, valami zöld! -
jihad #1188 Nameg az iszlám előírásainak is megfelelsz. :D -
#1187 Gondoltam hogy ismet "majd holnap" :D Ma is sikerult ellustulnom a dolgot. -
#1186 éljen a szakáll! én lusta vagyok! na meg drága a borotva! majd két női comb közt lekoptatom ha nagyon megnő! -
#1185 Csak en vagyok ilyen rohadt lusta borotvalkozni? Alig birok erot venni magamon hogy vegre megkaparjam a kepem mar most is kene, de majd holnap :)) -
Ben C #1184 eh.. :) -
Jhon Balu #1183 na megborotválkoztam! fázik egy picit az arcom. -
#1182 levágtam a pajeszom wáááááááh!
ritka hülyén nézek wááááááááááh!
van az orcámon két fehér oszlop, de már nő vissza
-
dieselG #1181 gratulálok.. -
#1180 én nem -
#1179 énis énis -
Realtibi #1178 naaaaaaa megborotvákoztam -
#1177 akkor rossz helyen használtad P -
#1176 nem emléxem -
#1175 jó de te lyány vagy:C -
fatallerror #1174 gyanta Rulz :DD -
#1173 én végül is epilátort használok és havonta egyszer is elég a lábamon ... -
Realtibi #1172 már rámférne egy -
Ben C #1171 -
Jhon Balu #1170 miért szar az asszonyom is ezt használja és ő mondta nagyon jó.meghát énis látom a végeredményt és nagyon megvagyok vele elégedve. -
kisördög #1169 én láttam itt nálunk győrbe az illatszer boltba....1200huf -
#1168 szaar -
#1167 attól függ milyen ,de fertőtlenít ... -
#1166 vauuu ... mik ki nem derülnek ? van közöttünk olyan is ,aki a kis szadot kedveli ...
-
fatallerror #1165 Te 1 nagyon értelmes gyerek vagy,sokra viheted még -
toni7650 #1164 A krém szar, olyan, mintha borotva lenne, habot meg nem találtam sehol. :( -
DePreSsZYo #1163 eh csodás :D:D -
Ben C #1162 Buzi-e vagy? -
dieselG #1161 Néha szoktam használni weet szőrtelenítőt a fanszőrzetemnél.. utána holtbiztos hogy egy ideig nem fognak pihék nőni:D szal bevált! -
#1160 nah bevált? -
Jhon Balu #1159 a csajoknak kitalálták a WEET szörtelenitő krémet vagy habot próbáld meg!(hátha) -
fatallerror #1158 gyanta :DD -
toni7650 #1157 Hi!
Használ itt valaki borotván kívül valamilyen más szőrtelenítőt? Krémek vagy ilyesmi?
Engem nagyon idegesít a szőr a hasamon/melkasomon, de itt borotválkozni nem szeretnék. Tudna valaki valamit ajánlani? -