Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
régen nekem is volt rácsos wilkinsonom, de jó szar volt
maradok a gilettnél
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
viszont ugyanúgy bejött -neki mint nekem- a Nivea borotválkozás utáni
After Shave Balzsam-ja, csak drágának tartja azoknak van egy tippem P

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mach 3 KUKA!!!!!
eszmeletlenul tetszik az uj wilkinson... tuti fogok venni ha elfogytak a mach 3 pengeim...
nezzetek vegig az osszes kis menupontot a blade alatt! nagyon kuulos lehet.. igaz.. nagyon regen faternak volt egy piros wilkinsonja.. ami nem igazan volt valami jo... pedig nem volt olcso..
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
Na jo nem is akartalak untatni a szortelenitesi szokasaimmal😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Meg kell hogy szokja a bõr.
Ádámcsutkánál sajna nekem is nagyon érzékeny.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ugyhogy maradt az egpenges gilette!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
egyik állítható pengéjû a másik sima
ha sietek fél perc alat végig a legkisebb fokozaton és már kész is
ha meg teljesen sima akarok lenni akkor a másikkal oldalt
nekem igazából az ádámcsutka környékén hagyja meg jobban a villanyborotva.
én is már több mint fél éve az elektromost használom, reggel sokkal gyorsabb, de aztán ha délután/este el akarok menni valahová, újra át kell menni rajta :/
Nem lesz tökéletes, de ránézésre jó.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a hiba az ön készülékében van 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
semmi gondom nem volt eddig vele, lehet hoyg ténleg gyártási hibás 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bár nekem nem volt se fröcskölés, se folyás.
Anyám vett ma valami hihetetlenül szar "borotvahabot".
Nem is hab hanem valami szar zselé szerû izé ami reakcióba lép a levegõvel és hab lesz belõle.
DE valami hihetetlenül szar. mikor kifujod fröcsköl mindenfele, meg folyik összevissza.
Ne vegyen senki.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
meg azt is, ha meglátnák a lábuk között a dzsungelt a pasik, akkor 20-ból 19 világgá rohanna

s megismétlem, csajok szájából hallottam, nem kitaláltam...vagyok ugyanis annyira pofátlan, hogy simán megkérdezek ilyeneket (na persze nem vadidegenektõl), s a csajok nem is akadnak fenn, amelyikben van egy kis kurázsi, úgyis veszi a lapot, s válaszol. haverok között meg nem egy tabutéma - bár manapság már mi az? - szvsz.