Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
lál! képet !!! 😄

Match
nem, viszont egy hete a manuális mach3-at sem használtam, és a barátaim kezdenek elmenni mellettem, mert nem ismernek fel 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Crazyn
próbálta már vki az új elemes mach3-mat?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ÁjjLe BoBBi
nah gyerünk kivele kivele 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Amse
LOL😄 Na mit is?😛

PResident Evil
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDD

ÁjjLe BoBBi
szerintem annyira, hogy én nem is kérdezek 😄😄

PResident Evil
ehhhehh.. szted nagyon feltünõ hogy mi akarunk kérdezni vmit ? 😄

ÁjjLe BoBBi
õõõ hi! 😊

PResident Evil
up 😄

Tikal
viszont a bõrõm nehezen tolerálja a pengét....és én friss vagyok a gép után is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bld
fogászat+fodrászat=fográszat<#idiota>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

FtranX
én pár napja vágtam le a 3 hetes szakállamat (lusta voltam borotválkozni). Ráadásul már vagy két hónapja nem voltam fodrásznál.
Ránézésre kapából 8 év! 😊)

Ma voltam fográsznál is 😊

Match
eljöttem min 2 hétre pestre, és otthon hagytam a borotvát...ciki...
az elsõ hét kezd letelni...én pedig kezdem elveszíteni emberi külsõmet 😄

bld
én felváltva használom ha sietek a villany jobb mert kevesebb pepecselés van vele de azért habal és rendesen pengével sokkal alaposabb és utána is frissebb vagy

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

[Walaki]D`Lair
banyek szoktam én borotválkozni, nem azt mondtam hogy egyáltalán nem nõ, csak nem úgy ahogy én szeretném...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
amig nem melod a vezetés addig nem unod meg, persze, viszont aki ebbol él az hidd el megunja, a borotválkozást néhány honap után megunod, én már néhány hét után utáltam... szerencsére már villanyborotvám van 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Walaki]D`Lair
Ez ugyanolyan, mint hogy mindenki mondja hogy maaaajd megunom a vezetést meg mittomén...de ez se fog sose bekövetkezni...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
valamikor múlthéten borotválkoztam, lassan kéne megint

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ne akard.. borotválkozás egy idõ után bekerül az ún. "száksz" dolgok közé... örülj amíg nem nõ.

-the invisible-

bld
türelem türelem<#ticking>

[Walaki]D`Lair
tehát csak az államon szakállat nem ilyen mikulás style akármit...😄D

[Walaki]D`Lair
Én meg lassan (másfél hónap) 19 és alig nõ szõr az arcomon...pedig de szeretnék kis szakállkát...csak mint amilyen Wayne Static-nak van...

de igazándiból pajeszt szeretnék meghagyni, meg szakállat...de alig nõ...😞(

[Walaki]D`Lair
Te beteg marha...legjobb a világon!!!!4

Bocsi mindenki, off lesz.
Ezt Te döntötted el, vagy mások mondták? Szerintem legalább akkora hülyeség, mint ide Mekka. Volt olyan ismerõsöm, akinek a szíve miatt a születésénél nem jósoltak 10 éves kornál többet... 5 éves korában kórházba került, mûtötték, most több mint 20, de jól bírja.
Errõl tényleg topicot kellene nyitni.

Hogy on is legyek: amúlt héten megborotválkoztam, a szüleim jó napottal köszöntek, és megkérdezték, kit keresek?

Kellwin
hi!

Volt már amikor egy részeg külhoni haverom népmûvészetet akart csinálni és késsel akart megnyírni poénból...én ellenkeztem!
PsyhoApu
Még bírod? Én rühellem, lehet, hogy a katonaságban utáltatták meg velem.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Z
Gyanta, meg van kenõcs is nekik! Valami szõroldó.

Amúgy tényleg durva lehet. Ríszpekt a csajoknak!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Ja! Örülj baz+!!!! 😄DDDDD

Cserélnék veled, ha lehetne.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Azért tiszítani lehet gyakrabban is... 😄DD

Én pl minden használat után kipucolom.

addig örülj, amíg nem reggelente kell...

Én úgy egy hónapja kezdtem borotválkozni, de én bírom😊 asszem most is megyek nyiratkozni, hnap suli van!😊))
Match
nem

bld
?? Ezt elmagyaráznád kicsit konkrétabban?

Match
én csak 22 éves koromig fogok élni, de errõl akár topicot is nyithatnék, tehát egyezzünk ki abban hoyg ezt mindenki elfogadja 😄

ne rinyáljatok gondoljatok a csajokra ök hányszor borotválkoznak 😉
na meg mekora felületet 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Bandee1987
Még? 😊
Még csak 19 vagy...gondold meg hány borotválkozást fog megélni életed során még 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Match
én is afele kezdtem...
msot 19 vagyok....már kezdem utálni de még elviselem 😄

Bandee1987
No, nálam az az érdekes, hogy én ebbõl a szempontból kései gyerek vok. 17 és háromnegyed éves vagyok, de csak most kezd az arcom szõrösödni. Fater asszongya, hogy örülnöm kéne, mert õ pl. utál borotválkozni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hát, nem tudom, de az elektromos nem visz le mindent. Csakis a hagyományos.

jaja hát én is használatam minden félét de miota megvan az elektromos... gyors kényelmes ritkén kell tisztitani cserélni!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tikal
pár év mulva majd 5, utána 10 penge lesz egy borotvában, aztán lassan rájöttök hogy venni kéne egy elektromosat 😊

Capovics

PAYNE
lassan 5napja nem borotválkoztam és már olyan szinten borostás vagyok hogy a barátnõm fél tõlem. 😊 de amugy nekem õ mondta hogy legyek borstás egy picipicit mert macsós... de mikor az arcom az övéhez ér akkor már nem ez a véleménye!😊))) szal este lehet megint borotválkozni.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Gladiator
Szentem a wilkinson szar. a 700 forintos 2 pengés gillettem jobb mint, a 2500as 3 pengés wilkinsonom. de lehet csak gyári hibás volt az enyém....

Z
Végülis 1 próbát megér. Nem hinném, hogy sokkal többe kerülne egy fullos készlet, mint egy adag penge.

Próbáld ki, és mondd el, hogy bejött-e. Elvégre nem minden ember egyforma. Ami öcsémnek nem jó, az lehet, hogy neked bejön. De nagyon marketing szagú ez a wilkinson. És szerintem az összes borotva reklám színtiszta marketing. Ocsmány egy 'tudomány' a marketing. Ki kell találniuk, hogy mi vevõk mit akarunk.

CSOCSO
ne akarja kotoszkodni😊
a dizajnt latom.. az hogy milyen azt nemtom megallapitani a kepernyon keresztul...en meg nem mondtam hogy akkor is ilyenem lesz havalaki leszarozza...
amugy nahja.. nemtom mit tegyek.. meg vagyok elegedve a mach 3 al.. csak ez az uj wilkinson nagyon tetszik...... hjaajj...
I.C.ram
A lényeg, hogy designos legyen a többi le van szarva, ugye? 😊
CSOCSO

deszep lenne😊 mar supram lenne meg ilyenek...