1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#1235 hát izé gondolom -
#1234 és megszáradt ? :) -
#1233 Énmeg megnézem megszáradt-e
-
#1232 lehet,hogy kérek karácsonyra egy Braun Cruzer 2865-ot -
#1231 a férjemnek hasonló van és azt nem csak borotvának tudja használni ,hanem tudja állítani és haját is 0.5-ig vágni is tudja vele... -
#1230 nem mindig ...inkább epilátort használok az jó és kb. 10 nem kell használnom ...
a borotválkozást útáltam mert sűrűbben kellett csinálnom ,hogy a lábam síma legyen ... -
#1229 botoválkozol édes? P -
#1228 Igen tulajdonképpen ilyet szerettem volna csak ez nem volt akkor
-
#1227 most láttam hogy 16990-re lement az ára annak ,amit én szeretnék venni ... -
#1226 Braun?Vagy melyik? -
#1225 Én 15-ért vettem egyet erre most azt reklámozzák a tv-ben
Szakállnyírásra formázásra jó és sima csapvízzel tisztítható.
Értsd úgy hogy simán csap alá tartható töltős -
#1224 milyen jól elvagytok :DDD -
#1223 de én az epilátor árát mondtam,hogy most 19000 karácsonyi akció ...:) -
#1222 20k alatt csak "gagyikat" találtam eddig az új philipsek 80k körül vannak de azt már sokaltam :) -
#1221 ááá ... így már értem ...szóval a gép vigye le az 1 hetes borostát és nem a borotvával van gond ...:D
kényeskedsz és még lusta is vagy ...? (vicc)
van 1 új fajta borotvagép (nem a fűnyíróra gondoltam :DDD),ami 3 fejes most reklémozzák a tv-ben ...az azért jó mert mélyen szedi ki szőrszálakat és így ritkul ill. lassúl a növés ...én olyant akarok csak epilátorban és közben hűtis vagy valami jeges érzés van a használatánál ...
igaz az ára nem 5000 ,hanem 19000 forint de lesz az még kevesebb is ...most úgy sem fér bele a keretbe ...
-
#1220 hát már kb 4-5 éve nem is gyorsul a növése, használok gélt de unom a pengés ökörködést, ezért akarok gépre áttérni, és olyan kéne ami az egyhetes borostát gond nélkül leszedi. -
#1219 attól hogy sokáig elhanyagolod a borotválkozást nem fog a nővése lassúlni ...:D
de erre szívem szerint azt mondanám ,hogy borotvától is függ és ,hogy 3 naponként borotválkozz ...:)
de használsz vmilyen borotvakrémet v. zselét a szőr megpuhítására ? -
#1218 hát 4-5 napos borosta már sok a pengés ökörködéshez, úgyhogy az kell :) -
Jhon Balu #1217 én nemtudom de valahogyan nemjönnek be nékem ezek a kütyük.inkább a hagyományos modszer híve vagyok.a három pengés borotva tökéletessen megfelel nekem a krémcsikjával. -
#1216 Elég későn kezdtem borotválkozni,viszont a katonaság alatt minden nap kötelező volt :) Azóta nő mint a fű ezért minden nap borotválkozom a hétvégét kihagyva. -
#1215 neked szakálad van ?:) -
#1214 ezt ismeri valaki? -
#1213 valaki mondana szakálvágós borotvára tipusokat. -
Realtibi #1212 én 3 hetente vagy 4 hetente szoktam
mondjuk 16 leszek
de szerintem lesz ez kevesebb is -
#1211 A topic címére válaszolva:
Az arcomat 14 évesen, lent 32 évesen.
Egyébként mindenkinek javaslom a teljes szőrtelenítést, mi a nejemmel mind a ketten szőrtelenítünk ott is, és isteni így a szex. Sokkal jobban érezzük a másikat. -
#1210 majd leégetjük újságpapírral ;))))) -
#1209 háát ...ez egy ilyen játék ...(tudod az értékesítők és forgalmazók azt mondják ,hogy "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el "... ) :DDD -
#1208 pedig jobb lenne agép, nem kell álandóan borotvát venni, meg bárhol lehetne.. csak hát...amiketitt is írtak, hogy valamenyi akkor is rajta marad :\ -
#1207 próbáld a gépet,ha erős a szőrzeted olyan érzés lesz ,mintha gyantáznák a képed és szőrtüsző-gyulladást is kaphatsz ...ennyi erővel Krokodil Dandee-nak is képzelheted magad és hentes késsel próbálkozhatsz ...:DDDD
sztem maradj a pengénél ... -
#1206 az kevés 4 naponta, hetente szoktam borotválkozni. -
#1205 a férjemnek is az van és Ő is azt tartja a legjobbnak ...:) -
#1204 nekem ilyenem van és még 1 nap után se vok borostás, elég 2 naponta használni :) -
#1203 azért nem jó a gép, mert akkor valamenyni szőr akkor is ott marad... borostás leszel mint csémsz bond!!! -
#1202 kezdem unni a pengés ökörködést, csak nem tom a pofám bírná e a gépet mert mindig pengével nyomtam, szal ötleteket kérek, penge vs gép témában :) -
Prof William #1201 A penge a legjobb! Tisztaságérzetet ad. Amikor kipróbáltam a villanyborotvát nem éreztem utánna hogy borotválkoztam. Nem volt friss érzés. Ellenben pengével... :) -
mi a lópikulát adnak hozzá? -
#1199 asszem beruházok egy ilyenre, és vége az eldobható borotvakorszaknak -
Blackluck #1198 Nem tudjátok hol lehetne kapni, azt a régifajta borotvát amiben még a zsiltpengét kellett cserélni?
lehetőleg Bp-en léci.
Köszi! -
qper #1197 Braun -
#1196 milyen vellanyborotva? PP